![]() |
Ynt: csk günlük Sevgili coşkun verdiğin fikirler güzel geldi sağolasın...şu doğal ürünlerle ilgili fikir bana çok yakın aslında..Bu alan hakkında hiç bilgim yok ama araştıracağım..Bir ışık yaktı bu fikir...belki bütünleyici bir sağlık merkezi açabilirim değil mi?Mesala içinde hem doğal ürünler,hem eğitimlerin olabileceği..samimi sıcak bir ortam...sağlıklı yaşamaya ilgili duyan herkese yönelik...tai chi,aikido kursları,ilk yardım,sağlıklı yemek pişirme,meditasyon seansları,tibetin gençlik pınarı egzersizlerinin öğretildiği,insanların kendilerini iyi hissettikleri..bilmiyorum...oldukça heyecanlandırdı beni bu fikir... çok çok teşekkürler.... |
Ynt: csk günlük http://www.b-fit.com.tr/_tr/index.asp sevgili bugle, yukarıdaki adrese gir. belki böyle bir yer açmakla başlayıp zamanla kendi iztediğin diğer şeyleri de eklersin. zincire katılan her halkaya eğitimden reklama kadar her konuda destek oluyorlarmış. hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir başlangıç olabilir. bu arada şunu fark ettim. hedeflerimden biri danışmanlık yapmaktı. sana bir fikir verebilmiş olmakla kendimi bir kariyer danışmanı gibi hissettim.:)))) |
Ynt: csk günlük ben bunu hıc duymamıstım ama cok ıyı bır fıkırden yola cıkmıs cok da dogru .. bedenı gunde yarımsaat calıstırmak cok sey degıstıyor... |
Ynt: csk günlük franchasing bölümünde herseyi anlatmışlar. spor aletlerinden kullanılacak kalem kağıda kadar herşeyi alıp getiriyorlar, eğitim veriyormar vs. çocuk doğduktan sonra eşim için kendi adına yapabileceği işleri araştırırken bulmuştuk bu programı. ancak bizim oturdugumuz bölgede her iki site arası park olduğu ve parklarda yürüme yolları ile belediye tarafından konulmuş spor aletleri olduğu ayrıca belediye çok sayıda ücretsiz kurs açtığı için talep oluşmayacaktı. curve diye benzer bir program daha var ama onlar biraz daha kalbur üstü kesime hitap ediyorlardı. |
Ynt: csk günlük 11.07.2007 bana iş konusunda yardım edecek birini bulan dostum, dün yanıma geldi. loto da 5 tutturmuş. bu senenin tatil parası çıktı dedi. bu arkadaşımın NLP'den, secretten vs hiç haberi yok. ama olumlu düşünme, kafasına taktığı bir şeyi mutlaka elde edeceğinine dair hırsı ve sonucunda istediklerini hayatına çekme konusunda doğal bir yeteneği var. belki de çekim yasası kimisinin doğasında var ne bileyim. bazen konuşuyoruz da işler parayla dönmüyor dostum, çevren olacak diyor. kulaktan kulağa yayıldı mı açılmayacak kapı, alamayacağın hiçbirşey yok diyor. eşi çalışmıyor, iki çocuğu var, kirada oturuyor, maaşı benden düşük ama benden daha zengin yaşıyor ve ihtiyaç duyduğu birşeyi tam zamanında kendine çekme konsunda müthiş bir yeteneği var. dün altı tutturmam yakındır dedi. hissediyormuş. tamam dedim. aynen devam. altıyı tutturduğunda bana sıfır bir araba alacakmış.. thumbsanim |
Ynt: csk günlük ne kadargüzel bir arkadaşın varmış ya 44 Coşkun dün kargoyu yetiştiremedim şimdi vereceğim yarın elinde olacak sevgiler |
Ynt: csk günlük teşekkürler Burcu. |
Ynt: csk günlük 12389 merhaba arkadaşlar, bugün girişimciliğim tuttu ve sanal ortamda bir danışmanlık şirketi kurdum. sizleri de şirketime bekliyorum. adres Hayatım Değişti Telkinli Kişisel Gelişim Motivasyon Cd'leri > HAYATIM DEĞİŞTİ KLUBÜ > SİZDE HİKAYENİZİ ANLATIN > Üyelerin Hikayeleri yani çok uzak değil bir tık ötenizde bu günlükle aynı sayfadayız |
Ynt: csk günlük Güzel bir fikir.. Tebrikler.. Özel olmayan sorular o başlık altında paylaşilabilir...Fikirler verilir...Herkes birbirine yardimci olur... wave |
Ynt: csk günlük Destek için teşekkürler Atakan Bey sung66 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 PM. |