Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Asya'nın Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/15348-asyanin-gunlugu.html)

asya26 16-12-2008 12:56 PM

Asya'nın Günlüğü

Dün gece uyumaya calısırken su son bir kac ayda ne kadar degiştiğimi düsündüm... Bugüne kadar günlük tutmadım çünkü benim her günüm bir önceki günden farklı degildi. Evle iş arasında gidip gelen monoton bi hayat, 3 yıl once yaşadığım olay yüzünden enkaza dönmüş, cabaladıkca dahada dibe batan o yila takılı kalmıs ben..

Ben babasına fazla düskün biriyim onu üzmek hayatta isteyeceğim en son sey..bir aksam annemle konusurlarken Bizim kız evin nesesiydi acısı oldu dediğini duydum. Sadece kendime zarar vermediğimin degismem gerektiginin farkındaydım ama aldığım kararları bi türlü hayata geciremiyordum.
Aslında onları mutlu edicek sey benim evlenip yuva sahibi olmamdı birkac tane talibimde vardı hani :) ama korkuyordum insan sevmedigi birisiyle evlenebilir mi? bunu arastırıyordum internette mantık evliliği, zamanla sevilebilirmi falan derken bi sekilde bu siteye ulastım.. Tesadüfmüydü yoksa bir güçmü karsılastırdı bizi bilemiyorum.. nerdeyse 2.5 ay olmus, zamanı tutamıyor insan ama sikayetcide degilim böyle hizli akıp gecmesinden.cok iyi anlasiyoruz artık :)

Üye olur olmaz telkinleri dinlemeye basladım. İse yarayıp yaramıycanı bilmiyordum baslarda inanmıyordumda ama bu kadar insan deneyimlemisse vardır bisey diyordum hep.. sabırsızlanıp sonuc alamadığımı düsündüğüm vazgeçtiğim zamanlar oldu.. Atakan bey, Shammanic, Sanemce, Disik82 yle konustum bu tarz dalgalanlamalar yasıycağımı vazgecmemem gerektigini soyleyip beni cesaretlendirdiler..
Simdi cok cok tesekkür ediyorum hepsine iyiki vazgeçmemisim

Suan hersey yolunda mutluyum, hayata daha bagliyim, Eski arkadaslarımla görüsmeye basladım tekrar, cocukluk arkadaslarımla bile ilkokul, ortaokul, hepsiyle görüsüyorum artık nasılda özlemisim hepsini..

Ve bu güne kadar niye yanımda degillerdi diye düsündüm.. Çünkü ben su 3 yil boyunca sadece benim ruh halimde olan insanlarla görüstüm.. Beni birtek onlar anlayabilir dedim, beni bogduklarının dahada dibe cektiklerinin farkına bile varmadım. Degismeye basladıkca kayboldular yada uzun bir süredir sivri dilli olduğumdan kendimi tutamadığımdan ben uzaklastırdım bilmiyorum ama iyikide gittiler.

Bu sitenin ve sizlerin bana kattığı cok sey var hepinizi cok seviyorum, bu siteyide iyiki varsınız....

Pamukk 16-12-2008 08:02 PM

Günlüğün hayırlı olsun Asya'cım , eminim ki bizlerle çok güzel şeyler paylaşacaksın ,şu kısa zamanda bile gelişme kaydetmiş olman çok daha güzel günlerin habercisisevincli956k

suzzy 16-12-2008 08:18 PM

asyacım günlüğün hayırlı olsun...çok güzel haberlerle dolsun...956k

bundan sonra seninde değişimlerini gelişmelerini ve güzel

haberlerini günlüğünden okumak dileğiyle....sevgiler...actionsmile

http://www.payidar.net/attachments/h...gifleri-18-gif yeni günlüğün için bu çiçeklerde benden sana hediye....s456

shamanic 17-12-2008 12:44 AM

hayırlı olsun

merhabalar asyacım..
http://img186.imageshack.us/img186/1...bedi909jf7.gif
günlük açmana çok sevindim..
http://img511.imageshack.us/img511/2...er2gastgy2.jpg
ne kadar duru ve yalın bir anlatımın var.. tebrik ederim tatlım..

her şey bizimle başlar canım.. her şey in üstünde ki sorumluluğumuzu kabul edersek değişim dönüşüm daha hızlı gerçekleşir..

sorumluluğu aldıktan sonra farkında olmak lazım.. ne yaşıyorsak farketmek lazım.. duygu selimi
zin içinde kaybolmak yerine gözlemci olmalıyız.. gözlediğimiz olayı değiştireceğimizin bilincinde olarak..

şimdi yaşamını gözlemleye başladın.. seni bunun için yürekten kutlarım..

her geçen gün hedeflerini kolaylıkla gerçekleştirmen dileklerimle..

sevgiler..

asya26 17-12-2008 09:52 AM

Hepinize cok tesekkür ederim..
Sayenizde artık yeni bir ben varım dahası yıllar onceki ben'e geri döndüm, ici kıpır kıpır her an yeni seyler ögrenmek icin can atan bir cocuk gibiyim, hayat acısıyla talısıyla güzel sözünü sadece laf olsun diye söylemiyorum artık. gerçekten inanıyorum güzelliğine.. Shammanic'in söylediği gibi hersey bizimle baslıyor.. Ben değismeye karar verdim buna inandım ve herseyin bir corap söküğü gibi arkasından gelmesini hayretle izledim hemde su kısacık süre içerisinde. Hala yolun cok basındayım ve gelismeleri sizinle paylasmaktan inanılmaz zevk alıyorum..

hayatimdegisti 17-12-2008 10:56 AM

Günlüğün hayırlı olsun Asya26
actionsmile

Yapmış olduğun grafikler ve forum üst banner'i için bulduğun resimler için de tekrar teşekkür ediyorum.. 956k

asya26 17-12-2008 01:08 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95063)
Günlüğün hayırlı olsun Asya26
actionsmile

Yapmış olduğun grafikler ve forum üst banner'i için bulduğun resimler için de tekrar teşekkür ediyorum.. 956k

Rica ederim Atakan bey yararlı olabildeysem ne mutlu bana...

asya26 18-12-2008 10:55 AM

Dün aksam İlkokuldan en samimi arkadasımla görüsüp daha önceden plandağımız sekilde onun gittigi dans kursuna gittik. Ben yeteneksiz oldugumu düsünüyordum ama ilk defa tango yapmama rağmen hoca gayet basarılı olduğumu söyledi.. Süper devam edebilirim artık.. Yalnız canımı sıkan bir olay oldu, danstan sonra arkadasımin kurstan bir arkadasıyla kahve icmek icin gidip bir yere oturduk.. Normalde cok konuskan biriyimdir, ama dün aksam dikkat cekicek kadar sessiz kaldım ve konusamadım tutuldum, hiçbir konuya dahil olamadığım gibi bunu son zamanlarda sık sık yasamaya başladığımın farkına vardım çünkü müsterilerimiz yada misafirlerimiz geldiğinde cok ürkek davranıyorum..Topluluk karsisinda konusma telkinini de uzun zamandır dinlememe rağmen yanlış birseyler söylerim komik duruma düserim korkusuna kapılıyorum ve sanırım dün bi ara sacmaladım da... gece sırf bu yüzden gözüme uyku girmedi..

shamanic 18-12-2008 12:10 PM

merhabalr asyacım..

uzun zamandır kendin ile başbaşa kalarak kendi iç sesini dinlediğin kendini yargıladığın kendine kızdığın zaman zaman acıdığın bir dönemden yeni çıktın..

bu dönemde pek çok sosyal duygunu geri plana ittiğin için ürkekliğin gayet normal.. sakın ola bunun için kendini eleştirme.. çünkü kendin ile başbaşa kaldığın dönem olmasaydı bu gün bu noktada bu sönmez ışığın ile etrafında parlayamayacaktın..

kitaplar oku.. forumumuzda ki ilgini çeken makaleleri oku... güzel sohpet edebilmek için güzel birikimlerimizin olması gerkir..

toplum içinde konuşmamızla hoş etkiler yaratmak için kimsenin bilmediği uzay bilimleri hakkında proföser olmamıza gerek yok kuzum.. doğru yerde vereceğin basit bir cilt maskesi.. kolay bir yemek tarifi .. yeşil çay ın nadir faydası önereceğin bir kitap ya da sinema filmi ve bunun üzerine katacağın kişisel yorumun harika sonuçlar almanı sağlar..

yaşadıklarımızı konuşuruz .. öyleyse çok güzel yaşamaya çalış tatlım..

tango konusunda şu anda sana hayranlık duymaya başladım..
hatta itiraf ediyorum kısakandıımmm sevincli

dans etmek müthiştir..
bir taşla yüzlerce kuş vuruyorsun ...

spor yapmış oluyorsun..
vücudun da ha da güzelleşiyor...
negatif enerjilerden arınıyorsun..
kendini zinde hissedeceksin ..
seksi hissedeceksin..
olumlu hissedeceksin..
ve bir tango gecesi yaparsak hepimizden güzel dans edeceksin..

kim bilir bu adreste daha ne çok şey öğrenecek nice güzel arkadaşlar edineceksin..

yorumlarınla bizlere katıl biraz canım..

beğendiğin konuların altına bir iki cümlelik bir şeyler yaz..
ya da aynı konu ile ilgili webden arama yapıp sende bir şeyler ekle..

eklediğin her konuyu okuduğun için bilgi hazinene gerektiğinde kullanmak üzere atmış olacaksın..

bu da gününün harika geçmesi için hediyen..
"
Kimileri müziğin ve dansın ruhun kurtuluşu olduğunu keşfettiler. Ruhlar engel tanımaz. Müzik ve dans ile iç dünyamızı keşfederiz, duygularımızı öğreniriz, çevre ile uyumumuz kolaylaşır, sevgi ve mutluluğun gerçek anlamını hissederiz. Müzik ve dans yaşamın ta kendisidir!Beşinci duyu sanat"
TANGO ARGENTINO - Alejandra Sabena y Gaston Godoy
arada ki konuşmaları geçince ikinci dansta çok zarif.. blissy
sevgiler.. actionsmile

asya26 18-12-2008 02:15 PM

Sitedeki tüm yorumlarını okumaya calisiyorum, sen inanılmaz birisin cok tesekkür ederim yazdıkların bana moral verdi.

Evet o yapılacak tango gecesine kadar bir kac figür daha ögrenmeliyim.. Hemen olmasın mümkünse:))) Saka bi yana temel adımları bile ögrenmem 2 saatimi aldı.. Düsünsenize ayagımda 8 cm yüksekliginde ince topuklu amaa şık bir ayakkabı...
Ve ilk bir saat bu ayakkabılarla kavalyemin ayağına basmak için hiçbir firsatı kacirmadım yazık oldu cocuğa..

sanemce 21-12-2008 05:45 PM

günlüğün hayırlı olsun Asya'cım http://www.hizliresim.com/2008/12/21/7244.gif güzel haberlerle dolsun..

gerçi biraz geç kalmışım bu da özrüm olsun http://www.hizliresim.com/2008/12/21/7280.gif

bir anda ki değişim değişim değildir canım.. birikimler var sonuçta.. bazı kalıpları değiştirmek zaman alabiliyor. ağır ağır ama emin adımlarla ilerle..

ağır derken lafın gelişi y789
burada olmak bana çok şeyler kattı inanki.. sana da katacak emin ol..

ayrıca tango konusunda bende kıskandımmmmm smileydance

yapılacaklar listeme ekleyeyim bari 956k

sevgiler

asya26 29-12-2008 11:52 AM

merhabalar
uzun zamandır giremiyordum, annemle babam uzun bir yolculuktan yeni döndüler onlarla vakit gecirmek istedim, cok özlemistim.. ama sizleride cok özledim..
Dogru soylüyorsun sanemce degisim bir anda olmuyor bende daha yolun basındayım ama bi kac ay önceki halimi düsündüğüm zaman suan geldigim durum bile benim için bi mucize... sizlerden ögrenecegim cok sey var

asya26 31-12-2008 02:35 PM

bugun kendimi cok igrenç hissediyorum, mutsuzum, yorgunum, 4 yil once hayatımı mahvedip giden adam dün kapıma dayandı mecburen görüsmek zorunda kaldım... ne yaparsam yapayım ondan bi türlü kurtulamıyorum..bi sekilde karsıma cıkıyor, icimdeki su sevgiyi koparıp atabilsem. bana bunca sey yapmasına ragmen niye hala onu gördügümde kötü oluyorum anlamıyorum bunun bi cıkıs yolu olmalı sıkıldım artık.. cok canım yanıyor.. ona kıyamıyorum ama onunlada olmak istemiyorum.. hayatımı düzene sokamıyorum sırf bu yüzden biseyler yapmalıyım ama ne?

shamanic 31-12-2008 03:16 PM

sevgili asyacım..

bu güzel günde hüzünlü olmak niye.. yeni bir günü sevgiyle onurlandırmamız gerekir tatlım..

kendine yeni yıl hediyesi al lütfen..

kuraldışı yayıncılıkta bu gün son gün ama tüm kitaplarda %50 indirim var..
.:: Kuraldışı ::.

nil gün geçmişin gölgeleri
debbie ford gölgenin sırrı

bunları okuduğunda yaşamında ki olayları daha farklı değerlendireceksin..

belki de kapına dayanan günün kötü sürprizini yaşamına sen davet etmişsindir..

gerçekten onu özgür bıraksan geri döner miydi..
yoksa içinin bir tarafı hala yaşadığınız tüm olumsuzlukları sana film gibi tekrar tekrar oynatıp nasıl haklı çıkabileceğinin değişik hallerini mi gösteriyor..

bu gün harika bir gün hepimiz için.. yep yeni başlangıçları sevgiyle kucaklayacağımız.. yaratıcının güzel hediyelerini kabul edeceğimiz sevgi dolu bir gün..

tadını doyasıya çıkarman dileklerimle..
http://thmg.photobucket.com/albums/v...Heather022.jpgmutlu yıllar..

sevgiler.. kiss3

asya26 31-12-2008 03:58 PM

Tesekkürler Shammanic ama nedense icimden hiçbirsey yapmak gelmiyor. gercekten cok önemli bir gün ama ben umutsuzum bu zamana kadar her yılı heyecanla umutla bekledim, hiçbiri birbirinden farklı degildi bu kez icimde hiçbir heyecan yok.. Son soyledigin seyin dogruluk payı cok çünkü ne zaman onu düsünsem karsıma cıkıyor.. ben kendime cekiyorum elimde olmadan aklıma geldiginde farklı seyler düsünmeye calısıyorum ama bi sekilde yine gelip yerlesiyor..
Belki cok acımasızca gelicek ama onun mutlu olmasını istemiyorum.. icinde hep bir pismanlık yasasın istiyorum ki oyle.. cok fazla acı cekmesini istiyorum.. Bi sekilde intikam bu duygulardan ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum. iki ay önce Eft ye baslamıstım bi ara düzgün bi sekilde yapıyordum bu konuda bana faydası olmadı.. Yanlıs yaptıgım seylerde olabilir. ama sigara dan kurtuldum fazla icmiyordum aslında ama artık kokusuna bile dayanamıyorum.. Tekrar sırf bu konuya yogunlasıp eft ye devam edicem soyledigin kitaplarıda siparisini verdim en kısa zamanda gelir insallah

shamanic 31-12-2008 04:32 PM

canım benim şimdi onun için istediklerine bir bakalım;

şimdi dönelim sen ne haldesin ona bakalım.. sad456

aslında istediğimiz şeyler kimin başına geliyor..
o hata ya da sana karşı yapmış olabilir .. ancak sen onu bırakmadığın sürece bir hayaletle savaşıp sadece ve sadece kendi yaşamını harcayacaksın..

peki kimin uğruna..
asla mutlu olmasını istemediğin bir hiç uğruna..

herkes kendi ektiğini biçer.. hasat vakti senin istediğin zaman olmayabilir.. ocak ayında toprak çilek vermez..

bilki günü geldiğinde yaptığı haksızlıkların ürününü toplayacaktır..
sen kendi torağına neler ekiyorsun bununla meşgul olman lazım..

kuraldışından keyifle alışveriş yapabilirsin canım.. ben de 5 dk. önce bir sürü sipariş verdim.. çok hızlı gönderiyorlar.. yarın yılbaşı tatili olmasaydı cumaya elinde diye garanti verirdim.. sevincli

hadi şimdi aç pencereni tertemiz hava soğukta olsa içeriye dolsun.. içinden gelmesede kocaman gülümse aynadan bakan sen e .. sar sarmala kendini sevgiyle.. ve hoş geldin de seni bekliyen güzelliklere..
özgür bırak senden gitmek isteyenleri.. evren boşlukları sevmez.. boşalt sevmediklerinin yerini ki sevgiyle dolsun açılan yerler..

her şeyin harikulade olması dileklerimle..
http://s.rimg.info/f595e1e8f46780e8aa2a16ea38d8e5b9.gifsevgiler..

asya26 31-12-2008 04:54 PM

Yazdıkların beni cok rahatlattı tesekkür ederim

Bu yıl mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevgi dolu bir yıl olsun istiyorum

asya26 06-01-2009 02:34 PM

Yok yok bu kızgınlıgım bu kırgınlıgım aradan ne kadar zaman gecsede bitmiycek gibi Her yasanan olumsuz olayda yasadıklarım aklıma geliyor ve nefretim günden güne büyüyor. Ne yapsam ne okusam faydası yok.. yada cok biriktirdim icimde bilmiyorum 4 yıldır tam bir kapalı kutuydum. İlk kez bu sitede yazdım acıldım dısa vurdum duygularımı.. 12389

Hicbir zaman kinci biri olmadım ben ama simdi kendimi tanıyamıyorum.. Güçlü oldugumu hissediyorum ondan daha güçlü ve her türlü zararı verebilecek ve bana yaptıkları icin onu cezalandırabilecek kadar güçlü. Bazen senaryolar yazıyorum kafamda onu nasıl daha fazla üzebilirim diye.. garip bi haz duyuyorum sonra
O0
Aslında ne hissettigimide bilmiyorum ... o insanın acı cekmesini mutsuz olmasını istiyorsam nefret ediyor olmalıyım ama onu gördügümde kötü oluyorsam bazen özlüyorsam seviyor olmalayım bilmiyorum kafam cok karısık.

Duygularımdan emin degilim belki ama ne yapmam gerektigini biliyorum o insan bundan sonra benim hayatıma giremiycek.. Onu bu kadar düsündügüm icin kızıyorum kendime düsünürsem bitmez tabi.. Offfff

Güzel bi isim, mükemmel bi ailem var daha ne istiyorum ki..

asya26 13-01-2009 11:18 AM

Keske sihirli değneği olan biri gelse bize dokunsa ve ertesi gün güle oynaya baslasak hayata.. ama yok zamanla yavas yavas icine sindire sindire yasadıklarından ders alarak ilerlemek gerekiyor, insanların hepsi hayatının bi bölümünde bu asamalardan geciyor test ediliyor ne garip..

shamanic 13-01-2009 01:10 PM

canım asyam..
sihirli değnek bizim yaşama bakış açımızdan başka bir şey değil tatlım..

sana sürekli aynı mutluluk duygusunda takılı kalacağının sözünü veremem ancak bu gün her gününden farklı olarak minicik bir düşünceni bile değiştirirsen tüm hayatının değişecektir..
http://img402.imageshack.us/img402/6...ls69il7bl9.gif
yaşamımızı bizim adımıza kimsecikler değiştiremez.. kendi hayatlarımızın sorumluluğunu almak zorundayız.. seni bu günkü üzüntülü duruma getirenler bile suçlu değil.. eğer onlara izin vermeseydin böyle olmazdı çünkü tatlım..

içindeki sihrini çalıştır artık .. bilinçaltını doğru bir şekilde programlamak için adım adım çalışmalara katıl.. ark5

bu gün yep yeni başlangıçlarının olduğu harika bir gün geçirmeni dilerim..
http://img267.imageshack.us/img267/2138/13162xj7.gif
sevgiler..

asya26 14-01-2009 01:02 PM

Cok tesekkür ederim, şükürler olsun ki günlerim her gecen gün daha iyiye gidiyor ve eminimki bir gün bende burdan mutluyum mutluyum diye haykırıcam.

İnsanın en büyük düsmanı yine kendisiymis bunu anladım ama keske bunu cok daha önceleri farkedebilseydim.. belki bi takım seylere bu kadar gec kalmazdım. agl34

perilice58 14-01-2009 02:23 PM

Alıntı:

asya26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 281744)
Cok tesekkür ederim, şükürler olsun ki günlerim her gecen gün daha iyiye gidiyor ve eminimki bir gün bende burdan mutluyum mutluyum diye haykırıcam.

İnsanın en büyük düsmanı yine kendisiymis bunu anladım ama keske bunu cok daha önceleri farkedebilseydim.. belki bi takım seylere bu kadar gec kalmazdım. agl34

Neden bir gün mutluyum mutluyum diye bağracam dedin o bir günü neden buğün yapmıyorsun geçmişe bir çizgi çiz yeni bir sayfa aç kendine ve buğünün tadını çıkart yarını geçmişi düşünme zaten bir noktaya geldinmi geçmişin acıtan yanlarına dönüp onları hazır olduğun zaman iyileştirirsin dersler çıkartırsın ama geçmişine bakıpta bir gün mutlu olduğumu söyleyecen dedinmi hep mutluluğu erteliyorsun hayat o kadar güzel ki buğün den başla bu hayatını oyun bahçesine çevir buğün mutlu olmak için ne yapabilirsin onu düşün dışarda gezmekmi istiyon hiç durma çık gez canın arkadaşlarınla sohbetmi etmek istemiyor durma ara canın bir taze çaymı istiyor kalk demle çayını iç ama mutluluğu buğünü anı yaşa hayatını asla erteleme her anını özel olduğu için yaşa hayatını oyun bahçesine çevir ve eglenmenin tadını çıkart derim ben peki sen nedersin ?

sevgiler

asya26 14-01-2009 04:01 PM

mutluyum demeye korkuyorum.. sanki arkasından kötü seyler olucakmıs gibi geliyor. bugüne kadar hep öyle oldu..
hani söyle bisey vardır ya bugun cok güldüm kesin ağlıycam ben buna inanmısım. benim önce bu tarz kalıplardan cıkmam hele hele senin de söylediğin gibi gecmisi gecmiste bırakmayı ögrenmem lazım.. yoksa bu böyle sürüp gider..
burda benim gibi bi cok insan var sonrasında geldikleri durum beni heycanlandırıyor aslında.. bende yapabilirim diyorum, sonra bi an geliyor yine eski ruh halime dönmüşüm o an kopuyorum herseyden..
toparlanıncaya kadar bicok seyi elimde olmadan erteliyorum ve hayatım elimden kayıp gidiyor.
Bugune kadar kendime bu soruyu hiç sormadım.. Bakalım bugünden sonra mutlu olmak icin neler yapabilirim. hergün bu soruyla baslıycam günüme tabi birde aynaya bakıp gülümseyerek smil56

Akıl_Oyunları 14-01-2009 09:20 PM

Kendine inanman güzel. Unutma ki her şey elimizde...

perilice58 15-01-2009 10:16 AM

canım benim değişim elbetteki kolay değil her kesin önünde engeller var sakın ola ki bu engeller seni geriye götürmesin o nda dur ve düşün ama geriye dönme o engelinde bir sebebi vardır sakın unutma olumlu düşünme kalıplarını hayatının parçasına koyki onlar sana yol göstersin ve sakın unutma pozitif düşünceler pozitifi getirir negatif düşüncelerde negatifi getirir ve senin bu yönde düşünürken hani demişin ya çok güldüm başıma kötü bir şey gelecek kalıplarını sadece kendin değiştirebilirsin çünkü o kalıpları hayatına sen soktun hayatının nasıl olmasını istiyorsan o şekilde düşün yaşa ve mutlu ol gülmekten asla korkma kendine güvenin tam olsun ve her zaman hayatım değişti ailesi olarak yanında olabildiğimiz kadar yanındayız fakat ne yazıkki değişimi yaratacak kişi gene kendinsin başka kimse senin yerine senin değişimini başlatamaz. herşey gönlünce olsun canım.

sevgiler

asya26 15-01-2009 01:39 PM

cok tesekkür ederim perilice hersey bende bitiyor farkındayım ama yanımda olmanızı bilmek bana iyi geliyor.kiss3

asya26 05-02-2009 10:34 AM

bugun güne o kadar heyecanlı basladım ki saat 5 de firladım yataktan çünkü gece cok hos bi rüya gördüm ne var bunda diyebilirsiniz. uzun zamandır günleride rüyalarıda kabus gibi olan, çığlıklarla uyanan ben icin son zamanlarda gördüğüm bu rüyalar beni inanılmaz heycanlandırıyor ve bu sabah karar verdim rüyalarımı bende yazıcam artık, saat 5 de kalkmamın sebebide buydu ajandamın arka sayfalarınıda rüyalarıma ayırdım bundan böyle superbakalım neler cıkıcak ortaya

ben degisiyorum arkadaslar, kalbimin atısının bile degistigini farkediyorum..
blissy

guleysa22 05-02-2009 01:31 PM

:) Allah daim etsin insallah

asya26 05-02-2009 04:39 PM

Alıntı:

guleysa22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308608)
:) Allah daim etsin insallah

çok tesekkür ederim kiss3

esmas 05-02-2009 10:36 PM

Alıntı:

asya26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308593)
bugun güne o kadar heyecanlı basladım ki saat 5 de firladım yataktan çünkü gece cok hos bi rüya gördüm ne var bunda diyebilirsiniz. uzun zamandır günleride rüyalarıda kabus gibi olan, çığlıklarla uyanan ben icin son zamanlarda gördüğüm bu rüyalar beni inanılmaz heycanlandırıyor ve bu sabah karar verdim rüyalarımı bende yazıcam artık, saat 5 de kalkmamın sebebide buydu ajandamın arka sayfalarınıda rüyalarıma ayırdım bundan böyle superbakalım neler cıkıcak ortaya

ben degisiyorum arkadaslar, kalbimin atısının bile degistigini farkediyorum..
blissy

:)
ruyalarimi bende cok onemserim.
bazen gormus oldugum guzel enteresan bir ruya butun gun neseli olmama vesile olabiliyor ..

tarzini kendime yakin buldum Asya..
nefretlerini dile getirisin,kinci degilim ama diye baslayip ardindan siraladigin dusunceler,duygu yogunluklari...yasadigin gelgitler..
kendi kendini uzmen... kendini uzmeyi aliskanlik edinmen.. bundan adeta keyif aliyor olman.. yaniliyor muyum ?
butun bunlar ve bunlari ifade edis tarzin bana cok benziyor.
bu sebepten gunlugunu okurken hic sykilmadim.
son yazdigin gunluk satirlarinda gayet iyi bir mod yakaladigin besbelli.
amman nazar degmesin.. daim olsun insallah..
bende acaip sykintili idim,sinir kupune donmustum son saatlerde.
ama sagi solu tiklayip dururken taa senin gunlugune kadar getirdi beni kader.. ve okuyunca sakinledim. suan iyiyim, ofkemin azaldigini hissediyorum.
sigarayi birakmaya calisiyorumda, butun ofkemin sebebi o..
hasili velkelam;gunlugunu keyifle takip etmeye calisacagim..

vee deminden beri su sarkiyi dinleyip mirildaniyorum..
iyi geldi bana.. miy miy miy ama rahatlatiyor..

sozleri sanki azbucuk karamsarlik iceriyor gibi ama dinleyince oyle degil..
umarim begenirsin.. / umarim sana da iyi gelir ;)

Öyle uzak ki yerin uzakları aşıyor
Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor

Ya herşeyim ya hiçim sorma dünya nebiçim
Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor

Öyle uzak ki yerin uzakları aşıyor
Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor

Ya herşeyim ya hiçim sorma dünya nebiçim
Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor

buda youtube linki;
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XnRQJsIEOXc&feature=related]YouTube - Aslı - Kördüğüm || www.buyukrock.com ||[/ame]

gorusmek uzere Asya...actionsmile

asya26 06-02-2009 10:26 AM

Acı çektiğim dönemlerde bana bunların hepsi geçicek, geriye dönüp baktığında gülümsiyceksin ne kadar aptalmısım diyceksin dediklerinde, ben icimden hayır gecmiycek o kadar kolay değil diyordum.
haklısın kendimi üzmek, kendime acımak hosuma gidiyordu,insan bi süre sonra gercekten bundan zevk almaya bile baslıyor :) Mazoşist değilim yanlıs anlasılmasın sadanim ama söyle düsünüyordum acılarımı unutursam bana yapılan haksızlıklar, yapan kisinin yanına kar kalıcak bende acı cektiğimle kalıcam iki gün ağlıycam sonra unutucam öylemi yok böyle bisey, onunda acı cekmesi gerek deyip hırslanıyordum ne kadar yanlıs olduğunu simdi anlıyorum yani sonuçta acımı unutmamak icin elimden geleni yaptım kendime4897

Uyanmam ailemide kendimle birlikte umutsuzluğa cektiğimi farketmemle oldu, acıma o kadar kaptırmıstık ki kendimi onların ne durumda olduğunu göremedim cok üzdüm onları,

Neyseki farkına varıp değismeye karar verdiğim anda bu site cıktı karsıma ve benimle benzer sorunlar yasayanların yorumları sayesinde kendime güvenim geldi..

Son zamanlarda kendimi cidden cok iyi hissediyorum ve dahada iyi olacığına inanıyorum

Geçmişi sevgiyle geride bırakıyor ve geleceğimde herşeyin mükemmel olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum,

Sigarayı bırakalıda 2 ay oldu, senin de en kısa zamanda bırakacağına inanıyorum
Şarkı için çok çok çok tesekkür ederim kiss3
severek dinlediğim bi şarkıydı zaten ama uzun zamandır telkinlerden baska müzik dinlemediğim için iyi geldi bana unutmustum doğrusu

[IMG]file:///Users/silpo/Desktop/dd5bcb2809.gif[/IMG]

asya26 09-02-2009 01:43 PM

Dikkatim cok dağınık, kitap okurken yada herhangi bir isi yaparken, aklıma o anda baska birsey geliyor ve bazen farkında olmadan bazende bilinçli olarak okuduğum kitap yada is neyse onu bırakıp aklıma gelen seyle ilgileniyorum yoksa beynimi kemiriyor, tekrar geri döndüğümde ise aynı tadı bulamıyorum.. ama bırakmayıp devam ettigimde ise ona takılıp kalıyorum böyle oluncada ne okuduğumdan nede yaptığım seylerden hiç birsey anlamıyorum.. Sırf bu yüzden büyük bir hevesle aldığım kitaplar uzun zaman elimde sürünüyor..

Bu konuyu nereye yazmalıydım bilemedim, ne yapmalıyım..

guleysa22 09-02-2009 02:11 PM

o an aklına takılan şey her ne ise o konuyu beyninden atmaya çalışmak o konu ile daha çok ilgilenmene neden olur. ben genelde böyle olunca.. aa merhaba başımın belası.. sen içeriye girmek istiyorsun ama ben seni beynimin kapısından içeri almıyorum hadi eyvallah deyip normal hayatıma devam ediyorum. ama o düşüncenin tekrar gelmesi senin o düşünceyi ne kadar sert uyarmana bağlı. yeterince sert uyarır ve kovarsan bidaha çok uzun süre gelemez :) denemeye değer.

asya26 09-02-2009 02:47 PM

doğru söyüyorsun birde bunu deniyeyim bakalım, çok zorluyorum kendimi özelliklede kitap okurken, daldan dala hopluyorum dediğim gibi bu kezde okuduğum seyi anlamıyorum. dunk56

esmas 10-02-2009 01:58 AM

Alıntı:

guleysa22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308954)
o an aklına takılan şey her ne ise o konuyu beyninden atmaya çalışmak o konu ile daha çok ilgilenmene neden olur. ben genelde böyle olunca.. aa merhaba başımın belası.. sen içeriye girmek istiyorsun ama ben seni beynimin kapısından içeri almıyorum hadi eyvallah deyip normal hayatıma devam ediyorum. ama o düşüncenin tekrar gelmesi senin o düşünceyi ne kadar sert uyarmana bağlı. yeterince sert uyarır ve kovarsan bidaha çok uzun süre gelemez :) denemeye değer.

hmmss.. ilginc... bende sigara aklima geldiginde bu yontemi deneyim bakalim ise yarayacakmi...s456

asya26 10-02-2009 11:16 AM

Alıntı:

esmas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309060)
hmmss.. ilginc... bende sigara aklima geldiginde bu yontemi deneyim bakalim ise yarayacakmi...s456

sigarayı birakmak icin istekli oldugunu görüyorum, kesin bırakırsın

Gün icinde canın sigara istedigi zaman o anda baska seyle ugras çünkü sigara isteği saniyelik bisey o anı atlatmalısın, her sigara isteginde bunu yaparsan zamanla alıskanlık kazanıyor, birde bu yöntemi dene bende ise yaradı sendede yarar umarım

Bıraktım artık aklıma bile gelmiyor demeni sabırsızlıkla bekliyorum smil56

esmas 10-02-2009 11:09 PM

tesekkur ederim Asya..sen fazla icmiyormussun kolay olmustur birakmak..
ama ben 8 yildir iciyordum ve gunde bir paket idi.
aslinda mesele tamamen nikotin veya alinan nikotin orani degil. mesele suki; ben o paketle gunumu gecemi paylasmisim,adeta en yakin arkadasimdan bile samimi olmusum,iyi kotu gunlerimde bana eslik etmesine izin vermisim.manen bagimliyim, psikolojikmen bagimliyim. dolayisiyla tipki bir dosttan yada ev arkadasindan ayrilmis biri gibi kalakaldim.
ama zaman herseye caredir. mesela bugun en kolay gunlerimdendi. bazi gunler oluyorki resmen nefsimle bogusuyorum icip icmemek konusunda.
ama bugun rahattim.
fikirlerin,destegin icin tesekkurler Asya..

perilice58 11-02-2009 12:36 PM

Alıntı:

esmas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309127)
tesekkur ederim Asya..sen fazla icmiyormussun kolay olmustur birakmak..
ama ben 8 yildir iciyordum ve gunde bir paket idi.
aslinda mesele tamamen nikotin veya alinan nikotin orani degil. mesele suki; ben o paketle gunumu gecemi paylasmisim,adeta en yakin arkadasimdan bile samimi olmusum,iyi kotu gunlerimde bana eslik etmesine izin vermisim.manen bagimliyim, psikolojikmen bagimliyim. dolayisiyla tipki bir dosttan yada ev arkadasindan ayrilmis biri gibi kalakaldim.
ama zaman herseye caredir. mesela bugun en kolay gunlerimdendi. bazi gunler oluyorki resmen nefsimle bogusuyorum icip icmemek konusunda.
ama bugun rahattim.
fikirlerin,destegin icin tesekkurler Asya..

Yo öyle düşünme bende 9 yıldır içiyordum 2000 yılına girdiğim gün bıraktım şimdi aklıma bile gelmiyor ve sadece tek yaptığım bir bütün paketi çöpe atmak oldu istersen yapamayacağın şey yok önemli olan beynini hazırlanman ve neden içtiğini sana neler kazandırıp kaybettirdiğinin terazisini kurarsan beynin onun senin için yararlı olmadığını zamanla sana gösterecek guitar

asya26 12-02-2009 09:04 AM

Benim bugünkü ruh halimi anlatan bir yazı (İclal Aydın'dan)

Kulağımın içi kaşınıyor. Felaket.
Önce azar azar başlıyor kaşıntı, geceleri.Sonra artıyor.
Kaşımak da bir zor ki kulağın içini. Bir türlü geçmiyor.
"Ne yapsam acaba?" diyorum. Günler geçtikçe daha da artıyor.
Doktora gitmeye karar veriyorum. Arkadaşlarıma soruyorum "Tanıdığınız iyi bir kulak burun boğazcı var mı?" diye. "N'oldu ki?" diye soruyor
arkadaşlarım. "Kaşınıyor kulağım" diyorum. "Uyuyamıyorum geceleri, kulak kaşınmasından!" Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi. "Çok iyi
doktordur" diyor. "Kimsenin çözemediğini çözer, iyileştiremediğini
iyileştirir."
Gidiyorum doktora.
Gözlüklü, şirin bir amca. Elinde bir büyüteç, kulağıma bakıyor.
Şaşırıyorum önce. "İçinde kaşıntı var" diyorum. "Öyle büyüteçle ne
anlayacaksınız ki?"
"Yok" diyor, "Ben çoktan anladım ne olduğunu da, şimdi daha iyi görmek için bakıyorum." "Nedir?" diyorum doktora. "Eski sözler kaçmış kulağınıza"
diyor.
"Nasıl yani?" diyorum. "Kimin sözleri?" "Bakacağız" diyor.
Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet
çıkarıyor.
"Yan durun. Kıpırdamayın" diyor bana. Biraz irkiliyorum. "Eski sözler"
diyorum, "Ha?" Cımbızın ucu kulağıma giriyor,
canımı acıtmıyor nedense. "Bir erkek sesi bu" diyor. Sanki bir uğultu
duyuyorum.
Cımbızı çıkarıyor kulağımdan. "Yalan kaçmış kulağınıza!" diyor doktor.
Yalana bakıyorum. Küçücük bir şey gibi gözüküyor.
"Vay be! Günlerdir kulağımı kaşındıran bu muymuş? Hangi yalan peki?"
diyorum.
"Durun, bekleyin" diyor doktor. "Dikkatli olmamız lazım. Tekrar kulağınıza
kaçabilir. Önce şu deney tüpünün içine koyalım. Sonra serbest
bırakırız." Yalanı tüpün içine koyuyor. Kapağını da kapıyor tüpün. Serbest
kalıyor yalan.

"Seni seviyorum" diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden. "Yalanmış ha?"
diyorum. Kulağım bile anlamış, kalbim hálá anlamıyor...

O0

Ben herhalimle güçlüyüm, sevildiğimi biliyor ve inanıyorum

asya26 13-02-2009 05:17 PM

insanlar nasıl bu kadar ikiyüzlü olabiliryorlar bunu nasıl renk vermeden becerebiliyorlar anlamıyorum , bu mudur yani insan 15 yıllık arkadasına bile güvenmemeli mi, bu dünyada kriz var, aç insanlar var , savaş var, dünya günden güne kötüye gidiyor ama bu bazılarının hiçte umrunda değil hala küçük hesapların peşindeler.... onlar insanlarla uğraşmanın daha yararlı olacağına inanıyorlar demikki süper ayakta alkışlıyorum hepsini25889
nelerle uğraşıyorum su halime bakın...ben yazarken utanıyorum onlar yaparken utanmadılar mı acaba.... ne istiyorsunuz, derdiniz nedir, neyi paylaşamıyorsunuz... yazık... yazık ki ben böyle insanlara değer vermişim..

Ne yapmalıyım simdi gidip o kisiyle konusmak mı tartısmak mı doğru olan, yoksa allaha havale edip ne hali varsa görsün demek mi4897

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 PM.