Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Asya'nın Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/15348-asyanin-gunlugu.html)

guleysa22 16-02-2009 04:24 PM

bende mi bi KBB doktoruna görünsem :)

canım napalım.. hayat işte.. insan işte.. insanın önce kendine faydası olacakki başkalarınada faydası olsun. kendisine bile faydası olmayandan birşey beklenmezki.. kulağına bir filtre yerleştir.. yalanlar giremesin.. bu filtre beyin gücü ile oluşturuluyor sanırım.

bir insan sana yalan mı söyledi.. boşver.. önce sen onu sevip sevmediğine bak.. eğer sen gerçekten seviyorsan ona kızmazsın bile.. insan oda dersdin.. ham daha.. pişmemiş.. olsun dersin.. anne şefkati ile yaklaşırsın olaya.. benim düşüncem ne biliyor musun.. bir şiir vardı bak paylaşayım

seni sevenler
seni sen var olduktan sonra sevdi
seni sevenler için önce var olman gerekliydi
yoksa nasıl severlerdi seni
yok olanı kim severki
hatırlamaya çalış;
bir zamanlar yoktun
sen yoktun.
seni sevenler yoktu.
sen bile kendi yokluğunun farkında değildin.
Rabbin seni yoklukta buldu
seni yoktan var etti.
seni hiç yokken sevdi.
seni sevdiği için var etti.
baskaları ise seni var olduğun için sevdi.
Rabbin seni şartsız sevdi
seni sevmesi için var olman bile gerekmedi..

:) çok severim bu şiiri..

asya26 16-02-2009 05:06 PM

şiir cok güzelmis gercektenalk78

ben iki yüzlü davranılmasından sikayetciyim, benim yüzüme gülüp arkamdan is ceviren sinsi insanlara kızıyorum, aslında artık kızmıyorum, zavallılar

daha önce, değismeye karar verdiğim anda çevremdeki bazı insanların benden uzaklastığından bahsetmistim bu olayı yasadığım kisilerde bu gruptan, ben onları kırıcak birsey yapmadım o yüzden icim cok rahat su son yasadığım olay biraz canımı yaktı ama böylesi cok daha iyi oldu, artık yüzüme bile bakamıyorlar yazık...

asya26 23-02-2009 10:38 AM

Bunu paylaşmassam catlarımdl78

Hafta sonum öyle güzel geçtiki... Yakamoz'la bulustuk, canım ablam nasıl sirin, nasıl tatlı dilli anlatamam.. zaten ilk görüste bile yıllardır tanıyormusum gibi hissettim. bir iki saat gecirdik birlikte oturduğumuz mekanda cok güzeldi kuslar balıklar civil civil bir yer, o saatler boyunca hiç durmadan konustuk galiba, inanılmaz zevk aldım, bundan sonra hep görüsücez insallah..

yakamoz 24-02-2009 11:20 AM

Asya'cım hafta sonunun güzel geçmesine sevindim. Ben de seni tanımakan memnun oldum. O duru güzelliğine, sohbetine, içtenliğine ben de doyamadım. Bu güzel hafta sonu için teşekkür ederim canım. En kısa zamanda tekrarlayalımark5
Sevgiler... kiss3

asya26 24-02-2009 11:54 AM

canım ablacım ben tesekkür ederim, inan uzun zamandır böyle keyifli saatler gecirmemistim.. Kesinlikle tekrarlıyoruz...kiss3

asya26 27-02-2009 02:31 PM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eskişehir karlar altında :)

Dün öyle güzel yağdı ki kar, heryer bembeyaz oldu, aksam yeğenime camdan kar yağısını izlettim bak kar yağıyor dedim, niye diye sordu 4897nasıl anlatayım simdi iki yasındaki cocuğa,dusun2

bende alıp sokağa cıktım karın nasıl eğlenceli bisey olduğunu anlatırım en azından diye, öyle şaşkındıki havaya nasıl yağdığına bakıyor eline alıyor erimesini izliyor, cok sirindi canım benim, kartopu oynamasını öğrettim sonunda. küçük birde kardan adam yaptık adıda tombik tombik kadan adam oldu...
cok mutluydu aksam onu öyle görünce ben daha mutlu oluyorum tabi.. o masum varlıktan bile öğrendiğim bircok sey oluyor..

asya26 12-03-2009 11:52 AM

Hafta sonunda Shamannic'in gönderdiği eğitim notlarını okumaya ve uygulamaya ve aynı zamanda ödevlerimi de yapmaya başladım.. burdan Shamannic'e duyrulur ödev yapmak beni her zaman sıkmıstır ama bu ödevi yapmaktan büyük zevk alıyorum. bu kadar çok hedefim olduğunu hiç bilmiyordum y789

bu sabah arkadaslarla süper loto hakkında konusuyorduk, çok fazla devretmiş oynamadığım için bilmiyorum.... hepsinin ortak fikri o kadar para insanı değiştirir, çıldırtır, yoldan çıkartır, bu paranın hayrı olmaz oldu... bense hemen atlayıp böyle düşünürseniz size tabi çıkmaz dedim.. pek önemsemediler güldüler, bende oturup açıklamasını yapmadım içimden gelmedi maalesef, neyse birgün bana çıktığı zaman saatlerce anlatırım artık onlara.. smil56
iki gün önce basıma bi olay geldi, arkadasım bozdurmam için bana 100 TL vermişti, müşteri ziyareti için şehrin daha önce hiç gitmediğim bir ilçesinde ara sokaklarda bir markete girdim bozdurmak için, acelem vardı ve adamın verdiği parayı saymadım. ziyaret dönüsü arkadasıma bozdurulmuş parayı verirken farkettim ki paraların içine 100 YTL daha sıkısmıs, o an aklıma para için yaptığım olumlamalar geldi, çünkü bu aralar gercekten bu konuda sanslıyım.. (dünde bankayla yasadığım bi problem sonuçlandı ) neyse sonra yok canım böyle olmaz herhalde deyip dün o marketi aradık dakikalarca ve parayı iade ettik.

Ben para harcamayı inanılmaz seviyorum elimde para tutmayı da pek beceremem, birçok şeye zaafım var alışveriş yapmaya, sevdiklerime hediyeler almaya, gezmeye, yeğenlerimle oyun salonlarına, sinemaya gitmeye vb. bayılıyorum.. böyle oluncada ay sonunu zor getiriyordum.. su an bunları yaparken düsündüğüm sey harcadığımdan çok daha fazlası cüzdanımda var oluyor.. yaptığım seylerden vazgeçmiyorum kendimi kısıtlamıyorum ama böyle düşünmek gerçekten işe yarıyor..

asya26 02-06-2009 05:34 PM

Cevap: Asya'nın Günlüğü

uzun zamandır siteye girmiyodum girdigim anda
Ama olmamış ki Sn asya26 30 günden uzun bir süredir forumda hiç yazmamışsınız sadece okumakla olmaz :) Sizin de değerli katılımlarınızı bekliyoruz :) yazısıyla kırsılastım :)))) cok uzun zaman olmus gercekten ama ben bunun farknda bile değilim.. günlerim inanılmaz yoğun geciyordu hiçbirsey düsünmeye dert etmeye vaktim kalmıyordu taki geçtiğimiz h.sonuna kadar..
yine aynı nokaya gelmis gibi hissediyorum kendimi, onceki dertlerimden eser kalmadı. ama yenileri beni bekliyormus maalesef... bu hep böylemi olmalı hersey bitti yoluna girdi diyorsun hooopp baska birsey..
neyse allah sağlık versin bunuda atlatırım...

asya26 15-08-2009 12:47 PM

yine yazmayalı 2 ay olmus, farkında bile olmadan geciyor zaman ama hala yerimde sayıyorum sanki... uzun zamadır telkinleride dinlemiyorum aslında ne güzel toparlamıstım.. pazartesi sil bastan tekrar baslıycam...

bu son aylarım yine hayal ve kalp kırıklıkları ile gecti.. geçmiste yasadığım seyleri düsünmüyorum aslında yada düsünsemde acı vermiyor o kisiyide affettim... shammanicin eğitimde nefret ettiğiniz insanın mutlu olması, islerinin iyi gitmesi gibi olayları sizi etkilemiyorsa gercekten bu duygudan kurtulmussunuzdur demektir gibi bi sözü vardı.. benim suan umrumda bile değil... bunu basardım 25889

her bitis bir baslangıcmıs gercekten...

ama su varki bazı seyleri değistiremiyorum gecmisteki kisiden kalan güvensizlik duygusu, insanlara güvenemiyorum, sahte geliyorlar, samimiyetlerine inanamıyorum.. böyle olunca da bende karsımdakine güven veremiyorum... son iliskim bu yüzden bitti... 3 ay icinde 4 kez ayrılıp barısma rekoru kırdık :))) gülüyorum ama icim acıyor biraz...

asya26 17-08-2009 01:00 PM

bugun telkinleri tekrar dinlemeye basladım.. Ego ve Sucluluk tan yani taaa bastan basladım..

asya26 18-08-2009 04:50 PM

şimdi onunla birlikte olmaya niyet ettim, bunu ve daha iyisini kabul ediyorum :)
onunla mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir yuva kurmaya niyet ettim bunu ve daha iyisini kabul ediyorum. :)

Lütfen bunları veya daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiligine olacak sekilde gerçeklesmesini sağla.. tesekkür ederim tesekkür ederim teşekkür ederim ..

Ben onunla olmayı seçiyorum
Ben onunla mutlu bir yuva kurmayı seçiyorum...

asya26 11-09-2009 01:05 PM

Amaannn üzül üzül nereye kadar hayatı akısına bıraktım artık, gelene de gidenede kapım acık, benden daha değerli ne varki hayatta.. allaha sükür sevdiklerim yanımda daha ne isterim... ayrıca cok sevilen biri oldum cıktım.öylemiydim yoksa benmi yeni farkına varıyorum bilmiyorum ama bu durum acayip hosuma gidiyor.. :)) her gün bi öncekinden cok daha güzel Ramazan da insanları birbirine daha cok yaklastırıyor, ailece yapılan iftarlar, aksam gezmeleri ramazan eğlenceleri garip bi büyüsü var bu ayın, içim maneviyat doluyor.

asya26 16-09-2009 10:33 AM

Günaydın günlüğüm

Hala gelgitlerim devam ediyor, su zon zamanlarda gec kalmıslıktan yakınıyorum, keşkeler canımı sıkıyor.. keşke dediğim o kadar sey varki suan, bir cok pismanlık.. ama tabiki ders aldım bu yaşadıklarımdan bu yüzden söylüyorum zaten keske zamanında bu kadar kararlı ve güçlü davranabilseydim.

bunun dışında mutluyum huzur var içimde, can sıkıcı olaylar karsısında daha sakin ve soğukkanlı davranabiliyorum. Eğlenebiliyorum hayatın zevkine varabiliyorum, annemle iliskim mükemmel artık bana cocukluğumdaki gibi yavrum diye hitap ediyor. yavrum sunu verirmisin yavrum uyandın mı :))) bayılıyorum buna... dizine uzandığımda sacımı oksuyor.. onun tüm dilekleri tüm duaları benim için umarım hepsi gerçeklesir :) y789
Seni cok seviyorum annem benimmmm.

asya26 16-09-2009 02:07 PM

Adam Olmak / Rudyard Kipling

Çevrende herkes şaşırsa bunu da senden bilse
sen aklı başında kalabilirsen eğer
herkes senden kuşku duyarken hem kuşkuya yer bırakır
hem kendine güvenebilirsen eğer
bekleyebilirsen usanmadan
yalanla karşılık vermezsen yalana
kendini evliya sanmadan
kin tutmayabilirsen kin tutana

düşlere kapılmadan düş kurabilir
yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer
ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir
ikisini de vermeyebilirsen eğer
söylediğin gerçeği büken düzenbaz
kandırabilir diye safları dert edinmezsen
ömür verdiğin işler bozulsa da yılmaz
koyulabilirsen işe yeniden
döküp ortaya varını yoğunu
bir yazı turada yitirsen bile
yitirdiklerini dolamaksızın dile
baştan tutabilirsen yolunu
yüreğine sinirine dayan diyecek
direncinden başka şeyin kalmasa da herkesin
bırakıp gittiği noktaya
sen dayanabilirsen tek

herkesle düşüp kalkar erdemli kalabilirsen
unutmayabilirsen halkı krallarla gezerken
dost da düşman da incitemezse seni
ne küçümser ne de büyültürsen çevreni
her saatin her dakikasına
emeğini katarsan hakçasına
her şeyiyle dünya önüne serilir
üstelik oğlum Adam Oldun demektir.

asya26 28-09-2009 04:34 PM

arkadaslarımla artık eskisi kadar vakit gecirmiyorum eziyet geliyor onlarla oturmak cok sıkılıyorum miskin miskin oturuyoruz.. sinemaya gidelim diyorum yok bowling oynayalım diyorum yok.. aaa yeter ama hep oturup dedikodumu yapılır canım bununda bi sınırı var.. zaten hayatım durmus durumda hiçbir heyecanı yok.. nasıl renklendiricem ben bu hayatımı ya valla cok sıkılıyorum..

asya26 10-10-2009 12:28 PM

bugün içimde inanılmaz bi heyecan var kalbim yerinden cıkıcak gibi atıyor.. kalbimin atısı nerdeyse dısardan duyulacak.. nefes almakta zorlanıyorum.. derin derin nefes alıp bu heycanımı yatıstırmaya calısıyorum ama olmuyor.. biraz önce dışarı cıkıp yeter artık dedim kendime yeter ortada bisey yok niye bu kadar heycanlısın..:)
son zamanlarda rüyalarıma sarmıs durumdayım Işık Elçi'nin rehber rüyalar kitabını aldım.. bir kez okudum tekrar okuycam.. bi ara rüyalarımı yazıyordum bırakmıstım simdi yeniden basladım.. Dün geceki rüyalarımı hatırlamıyorum ama sabah yataktan bu heyecanla kalktım.. Bana dün ki rüyalarımı hatırlatacak bi msj lazım.. umarım gün içinde karsıma cıkar yoksa kalpten gidicem...

blue jaloon 10-10-2009 03:06 PM

Alıntı:

asya26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528497)
bugün içimde inanılmaz bi heyecan var kalbim yerinden cıkıcak gibi atıyor.. kalbimin atısı nerdeyse dısardan duyulacak.. nefes almakta zorlanıyorum.. derin derin nefes alıp bu heycanımı yatıstırmaya calısıyorum ama olmuyor.. biraz önce dışarı cıkıp yeter artık dedim kendime yeter ortada bisey yok niye bu kadar heycanlısın..:)
son zamanlarda rüyalarıma sarmıs durumdayım Işık Elçi'nin rehber rüyalar kitabını aldım.. bir kez okudum tekrar okuycam.. bi ara rüyalarımı yazıyordum bırakmıstım simdi yeniden basladım.. Dün geceki rüyalarımı hatırlamıyorum ama sabah yataktan bu heyecanla kalktım.. Bana dün ki rüyalarımı hatırlatacak bi msj lazım.. umarım gün içinde karsıma cıkar yoksa kalpten gidicem...

cok büyütme bencegirlhaha

asya26 12-10-2009 10:16 AM

doğru söylüyorsun aksam üzeri bu heycanımın sebebi cıktı iyimi kötü mü bilemedim ama cok istediğim birseyden vazgecmem gerektiğini anladım... belkide böylesi cok daha iyi hayırlısı olsun..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM.