Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   zeynep günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1527-zeynep-gunluk.html)

zeynoo 15-07-2007 11:35 PM

Ynt: zeynep günlük

TEŞEKKÜRLER ÇOK GÜZEKDİ

birtek 16-07-2007 12:02 AM

rica ederim hismiley

25emel 16-07-2007 12:08 AM

yalnız oldugunuzu kim söyledi. en kötü ihtimal de dahi yüreginiz yanınızda merak etmeyin... her seye bedeldir o... hep yanınızda, sizinle tüm sevgi ve şevkati ile... ooof yine duygusallaştım ben ya terli345 nese hade iyi geceler kalkın yatın sevincli ugrastırmayın beni gece gece sung66

birtek 16-07-2007 12:23 AM

hismiley ıyı geceler

elif2 16-07-2007 07:49 AM

Alıntı:

papirüs Nickli Üyeden Alıntı
sendemı yanlızsın benım gıbı ..sabahtan berı sarkı dınleyıp avutuyorum kendımı..hadı aglama sole bakalım ne ıstersın senın ıcınde calayım t678

yapmayin arkadaslar...dunyada okadar cok insan var ki yalnizim deyip kendinizi yalnizliga atmayin

bi kere yalniz olsaniz size cevap veren bu kadar insan olmazdi super
sabah cikinca yoldan gecenlere tebessum edip gunaydin deyin,ne kaybedersiniz
sizi aramayan arkadaslarinizi siz arayin niye gurur yapiyorsunuz ki
en azindan aynaya bakinca yine bir dostunuz var siz kendiniz
ay gazetelerdeki yazilara benzedi khkh56 ama ben uyguluyorum hic yalnizlik hissetmiyorum blissy
bu arada papirus sende bir gunluk ac istersen yalnizim dedin diye seninde gunlugune ugrayayim dedim yok ooo67
zeynepcim hosgeldin actionsmile

BURCU GELEGEN 16-07-2007 05:57 PM

Yalnızlık dedinizde aklıma Hayal arkadaşımızın sohbet sırasında söylediği bir cümle geldi ve çok etkilendim
Benim gerçekten yakınımda hissettiğim arkadaşım yok buna benzer bir konu konuşulurken Hayal kimse yoksa kendimle arkadaşlık ederim demişti. Bunu sizinle paylaşmak istedim asla yalnız değilsiniz öncelikle biz varız uzaktayız evet ama çok kötü hissettiğiniz an kendiniz olduğunu unutmayın 44

zeynoo 16-07-2007 10:05 PM

Arkadaşlar hepinize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürler.YANIMDA OLDUĞUNUZU BİLMEK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.Elimde olmadan bazen böle yalnızlıkla ilgili sözler kullanabiliyorum.Herhalde şu an içinde bulunduğum değişim mücadelesinden olsa gerek.Biliyorum bunların hepsi geçecek beraberce mutlu yarınlara elele devam. 98569

BURCU GELEGEN 16-07-2007 10:26 PM

Hatta hemen şu an bu düşünceden sıyrıl

ozel 29-07-2007 05:40 AM

Devam zeynepcim, hepimiz insaniz oluyor zaman zaman dengelerde bozulma, dedigin gibi hicbirsey sonsuza dek surmuyor 8977 hismiley

zeynoo 18-08-2007 11:09 PM

RUHUMDAKİ FIRTINA

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM.