![]() |
Ynt: zeynep günlük Kitaba bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım.Okudukça inandım ve içimde bir huzur hissettim.Daha önce sıkıntılar yaşıyordum ve bu yaşadığım sıkıntılar dahada büyük sıkıntıları çekmeme sebep oluyordu.ASLINDA BİR DEPRESYONUN İÇİNDE OLDUĞUMU ÇOK İYİ BİLİYORUM AMA DEPRESYON DÜNDE KALDI DİYEBİLİYORUM ŞİMDİ GÜLÜMSEYEREK thumbsanim.ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR DİYORUM VE GEÇMİŞE BİR SÜNGER ÇEKİP GELECEĞE GÜLÜMSEYEREK BAKMAK İSTİYORUM.Bunu başaracağım inşallah. f678h |
Ynt: zeynep günlük Bir adım atmışdın bile ne güzel 44 |
Ynt: zeynep günlük yüreğini dostluklara açarsında biz gelmezmiyiz. hoşgeldin. |
Ynt: zeynep günlük Hoşbulduk gerçek dostlukların bulunduğu doğru sitede olmaktan mutluyum.inşallah dostlarımla bundan sonra hep beraber olacağım çünkü buna çok ihtiyacım var.ZAMAN ZAMAN İSTEMEDİĞİM HALDE ÇOK BUNALIYORUM.BUNUDA AŞICAM İNŞALLAH. |
Ynt: zeynep günlük Aşarsın tabi bunları başarmak için yıllarını verenler var biz çok şanslıyız ki burada bir bütünlük yarattık wave |
Ynt: zeynep günlük Alıntı:
|
Ynt: zeynep günlük Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız.yine bugün bunalım takılıyorum ama ne yapayım. 88a |
Ynt: zeynep günlük sendemı yanlızsın benım gıbı ..sabahtan berı sarkı dınleyıp avutuyorum kendımı..hadı aglama sole bakalım ne ıstersın senın ıcınde calayım t678 |
Ynt: zeynep günlük VALLAHİ DOSTUM NE ÇALARSAN ÇAL AMA İÇİNDE SEVGİ OLSUN |
Ynt: zeynep günlük aslında sana Fikret Kızıloktan "İki parça can " çalmak istedim ama bulamadım. Netten indirip dinlemeni tavsiye ederim, sevecegini düşünüyorum. Neyse buda güzel sevdigim bı parcadır. [youtube=425,350]X6bBtAmLWGE&mode=related&search=[/youtube] hismiley |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM. |