![]() |
zeynep günlük selam ben aranıza yeni katıldım hepinizi dost yüreğime beklerim art56art56 |
Ynt: zeynep günlük zeynep hoşgeldin,safalar getirdin |
Ynt: zeynep günlük Alıntı:
|
Ynt: zeynep günlük çok teşekkür ederim zahmetler verdim. Artık cahilliğime verin nereye ne yazacağımı bilemedim kafadan yazmışım bir yere n9598 çaylarınız hazır tüm yüreği güzel insanları bekliyorum alk78 |
Ynt: zeynep günlük hoşgeldin zeynepçim actionsmile |
Ynt: zeynep günlük Hoşgeldin canım. bende yeni sayılırım.. güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle... smiliyface |
Ynt: zeynep günlük arkadaşlar hoşbulduk kendimi yeniden keşfetmeye başladığım şu günlerde sizlerle güzel paylaşımlarda bulunacağımı umuyorum iyki varsınız 956k 956k 956k |
Ynt: zeynep günlük iyi bir pazar sabahından benden de hoşgeldin olsun ama değil mi 8977 |
Ynt: zeynep günlük hepinize yeniden selam olsun sır kitabını ve bu siteyi yeni keşfettim desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler thumbsanim |
Ynt: zeynep günlük Destekleriz tabi ki ama önce sorunlarını bilelim yaşadığın değişimleri bilelim 44 |
Ynt: zeynep günlük Kitaba bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım.Okudukça inandım ve içimde bir huzur hissettim.Daha önce sıkıntılar yaşıyordum ve bu yaşadığım sıkıntılar dahada büyük sıkıntıları çekmeme sebep oluyordu.ASLINDA BİR DEPRESYONUN İÇİNDE OLDUĞUMU ÇOK İYİ BİLİYORUM AMA DEPRESYON DÜNDE KALDI DİYEBİLİYORUM ŞİMDİ GÜLÜMSEYEREK thumbsanim.ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR DİYORUM VE GEÇMİŞE BİR SÜNGER ÇEKİP GELECEĞE GÜLÜMSEYEREK BAKMAK İSTİYORUM.Bunu başaracağım inşallah. f678h |
Ynt: zeynep günlük Bir adım atmışdın bile ne güzel 44 |
Ynt: zeynep günlük yüreğini dostluklara açarsında biz gelmezmiyiz. hoşgeldin. |
Ynt: zeynep günlük Hoşbulduk gerçek dostlukların bulunduğu doğru sitede olmaktan mutluyum.inşallah dostlarımla bundan sonra hep beraber olacağım çünkü buna çok ihtiyacım var.ZAMAN ZAMAN İSTEMEDİĞİM HALDE ÇOK BUNALIYORUM.BUNUDA AŞICAM İNŞALLAH. |
Ynt: zeynep günlük Aşarsın tabi bunları başarmak için yıllarını verenler var biz çok şanslıyız ki burada bir bütünlük yarattık wave |
|
Ynt: zeynep günlük Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız.yine bugün bunalım takılıyorum ama ne yapayım. 88a |
Ynt: zeynep günlük sendemı yanlızsın benım gıbı ..sabahtan berı sarkı dınleyıp avutuyorum kendımı..hadı aglama sole bakalım ne ıstersın senın ıcınde calayım t678 |
Ynt: zeynep günlük VALLAHİ DOSTUM NE ÇALARSAN ÇAL AMA İÇİNDE SEVGİ OLSUN |
Ynt: zeynep günlük aslında sana Fikret Kızıloktan "İki parça can " çalmak istedim ama bulamadım. Netten indirip dinlemeni tavsiye ederim, sevecegini düşünüyorum. Neyse buda güzel sevdigim bı parcadır. [youtube=425,350]X6bBtAmLWGE&mode=related&search=[/youtube] hismiley |
Ynt: zeynep günlük TEŞEKKÜRLER ÇOK GÜZEKDİ |
Ynt: zeynep günlük rica ederim hismiley |
Ynt: zeynep günlük yalnız oldugunuzu kim söyledi. en kötü ihtimal de dahi yüreginiz yanınızda merak etmeyin... her seye bedeldir o... hep yanınızda, sizinle tüm sevgi ve şevkati ile... ooof yine duygusallaştım ben ya terli345 nese hade iyi geceler kalkın yatın sevincli ugrastırmayın beni gece gece sung66 |
Ynt: zeynep günlük hismiley ıyı geceler |
yapmayin arkadaslar...dunyada okadar cok insan var ki yalnizim deyip kendinizi yalnizliga atmayin bi kere yalniz olsaniz size cevap veren bu kadar insan olmazdi super sabah cikinca yoldan gecenlere tebessum edip gunaydin deyin,ne kaybedersiniz sizi aramayan arkadaslarinizi siz arayin niye gurur yapiyorsunuz ki en azindan aynaya bakinca yine bir dostunuz var siz kendiniz ay gazetelerdeki yazilara benzedi khkh56 ama ben uyguluyorum hic yalnizlik hissetmiyorum blissy bu arada papirus sende bir gunluk ac istersen yalnizim dedin diye seninde gunlugune ugrayayim dedim yok ooo67 zeynepcim hosgeldin actionsmile |
Ynt: zeynep günlük Yalnızlık dedinizde aklıma Hayal arkadaşımızın sohbet sırasında söylediği bir cümle geldi ve çok etkilendim Benim gerçekten yakınımda hissettiğim arkadaşım yok buna benzer bir konu konuşulurken Hayal kimse yoksa kendimle arkadaşlık ederim demişti. Bunu sizinle paylaşmak istedim asla yalnız değilsiniz öncelikle biz varız uzaktayız evet ama çok kötü hissettiğiniz an kendiniz olduğunu unutmayın 44 |
Ynt: zeynep günlük Arkadaşlar hepinize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürler.YANIMDA OLDUĞUNUZU BİLMEK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.Elimde olmadan bazen böle yalnızlıkla ilgili sözler kullanabiliyorum.Herhalde şu an içinde bulunduğum değişim mücadelesinden olsa gerek.Biliyorum bunların hepsi geçecek beraberce mutlu yarınlara elele devam. 98569 |
Ynt: zeynep günlük Hatta hemen şu an bu düşünceden sıyrıl |
Ynt: zeynep günlük Devam zeynepcim, hepimiz insaniz oluyor zaman zaman dengelerde bozulma, dedigin gibi hicbirsey sonsuza dek surmuyor 8977 hismiley |
Ynt: zeynep günlük RUHUMDAKİ FIRTINA |
Ynt: zeynep günlük Hala düzelmedi mi dusun |
Ynt: zeynep günlük RUHUMDAKİ FIRTINA benim yaratıcı yazarlar ve edebiyat bölümüne yazmış olduğum şiirin başlığıdır.OKURSANIZ SEVİNİRİM. thumbsanim |
Ynt: zeynep günlük okumuyo kimseeee agl34 |
Ynt: zeynep günlük okudum okudum ve sınırsız gıpta ettim devamını bekliyorum..sakın bırakma ve saklama..paylaş..olurmu |
Ynt: zeynep günlük canım arkadaşım sağol ya |
Ynt: zeynep günlük Okuyoz okuyoz sen yaz yeter ki bazıları gibi cimri olma utananadam |
Ynt: zeynep günlük Akİde Şekerİ Bayramları.. Her bayram aynı hüzün çöker içime…Bilirim herkesin bir başkadır çocukluğunun bayramları..Büyüdükçe özleriz o anıları,her sene daha da azalır duyduğumuz haz.Kırmızı pabuçlarım başucumda hiç uyumadım ama her bayram sabahı pırıl pırıl giyindim,el öptüm,harçlığımı aldım.Babasız geçirdiğim bayram günlerinde,tatlı rahmetli dedeciğimin varlığı her yokluğu doldururdu.Canım anneannem günler öncesinden hazırlığını yapar,bayram günü soframız baştan aşağı donatılırdı..Ben o yaprak sarmalarının lezzetini hiçbir zaman bulamadım… Dedeciğim radyosunu açar,bayram günü oyun havaları eşliğinde çay bardağına koyduğu şarabı biraz beyaz peynir,birkaç zeytin mutluluğu yaşardı,yaşatırdı oturduğu yerden mırıldanarak eşlik ederken çalan kıvrak nağmelere…. Yine bu bayramda çok özledim akide şekeri tadında geçen o eski bayramları..Vee sizlerle paylaşmak istedim…. SEVDİKLERİNİZLE BERABER BOL AKİDE ŞEKERLİ BAYRAMLAR kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:43 PM. |