Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   FERYA'NIN GUNLUGU (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1516-feryanin-gunlugu.html)

YAZGÜLÜ_81 11-11-2007 11:44 PM

Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU

olumlamana bayıldım çok güzel ben de uygulayacağım super

shamanic 11-11-2007 11:50 PM

Alıntı:

ferya Nickli Üyeden Alıntı

"Bu gun sadece Sevgiyim..
Kendimi evrenin muhtesem Sevgisine aciyorum ve beni tamamen doldurmasina izin veriyorum, beni tamamen doldursun, Sevgi ile dolup tasayim ve bu Sevgiyi Dunyaya akitayim..
Ben Sevgiyim.. Tamamen Sevgiden yapildim ve sadece Sevgiyim.. Sevginin iyilestirici gucunu icimde hissediyorum.. Kendimi Sevgi olan Gorkem olarak gormeye baslarken, beni nasil guclendirdigini, kendime saygimi ve guvenimi nasil arttitdigini hissediyorum.. Sevgiyi Guc olarak tanimaya baslarken, gucumu nasil arttirdigini hissediyorum..
Kendimi derinden Seviyorum ve Saygi duyuyorum ve bu Sevgiyi baskalarina da veriyorum..
Ben tamamen Sevgiyim.. BEN' im.. Ve oyledir.

Yollariniz Sevginin Isigi ile aydinlansin..

25889 harikasın.. tebrik ederim seni...

ozel 12-11-2007 12:51 AM

Tesekkur ederim Elifcim ve Shamanikcim sizlerde harikasiniz kiss3
Sevgi ve Isikla kalin.

ozel 15-11-2007 04:18 AM

Off yaa of, sinir oldum su bilgisayarima ve kendime tabi, bir turlu Ritmotrans radyosunu dinleyemedim, uc dort gundur ugrasiyorum, inat ettim ama nafile, simdi sevgili Atakana yazdim bakalim cevap verince ayarlari ingilizce olarak tekrar deneyecegim, amaan bir turlu ustalasamadim su bilgisayar konusunda. Herneyse Atakanin cevabini beklerken sitede gezdim biraz, sitemiz baya deyismis bir suru yenilikler eklenmis ve sevgi dolulugundan hicbirsey kaybetmemis. Hakikaten bu sitenin(nazar deymesin) kendine has ve cok ozel ve guzel bir enerjisi var, bu pozitif enerji siteye giren herkesi etkiliyor ve herkes mutlu, neseli, boyle bir siteyi buldugum icin sansliyim. Bu gun biraz alis veris yaptim ki hic sevmem alisverisi, yoruldum baya, oturdum bir banka gelip gecenleri seyrettim, zamanin ne kadar hizlandigini dusundum, gunleri gectim haftalar resmen su gibi akmaya basladi, artik oyle bir zamandayizki hicbir seyi ertelemeye yetecek zaman yok, bugun yapacagimizi bugun yapmak durumundayiz, biraz ertelesek bir hafta geciveriyor, onun icin ailemi dostlarimi aklima geldigi an arayip soruyorum artik, sevgimizi vermek ve soylemek icin hic zaman kaybetmemek gerek, zaman akiyor... Bahcemizde yavrulayan Rakunlarin bebekleri bile kocaman oluvermisler, bu rakunlar Turkiyedeki sokak kedileri gibi sokak Rakunlari, bahcene girip hatta mumkunse evine girip sakin sakin siselerin kapaklarini bile o guzel ve becerikli elleri ile acip, herseyi talan ediyorlar ama oyle guzel oyle sevimli ve masum bir suratlari varki gozlerinizin icine oyle bir bakiyorlarki, "abla acim ama napiyim" der gibi , kesinlikle o anda tum siniriniz dagiliveriyor, ne yapsinlar sincaplar gibi onlarda bu doganin bir parcasi senin bahcen ve hatta senin evin onlarinda evi, yani onlar oyle dusunuyor aa34 girlhaha Bakayim artik Atakan cevap yazmismi, insallah bu gece bu Radyo konusunu hallederim b456
Sevgi ve isikla kalin.

hayalayaz 15-11-2007 10:00 AM

sevgili feryacığım bilgisayar konusunda yalnız değilsin..bende aynı senin gibiyim..dün gece mp3 yükleyeceğime world belgesini yüklemişim..öyle bir gönül rahatlığıylada uyudum ki..sanırsın..dünyaları kurtardım..sabahta uyanınca eh ben kendime ne diyeyim..
senin doğayla iç içe olmana bir an gıpta ediyorum..sonrada acaba ben ne yapardım demeden geçemiyorum..mutfağımda bir rakun..yani resmini bile görmedim doğru dürüst kendisiyle tanışsam.dilim tutulur herhalde..seni yalnız bırakmadıkları için tüm rakunlara sincaplara vede daha başka hangileri varsa..vede onları bu kadar iyi anlayabildiğin için sana saygılı sevgiler..

kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:12 AM.