Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   FERYA'NIN GUNLUGU (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1516-feryanin-gunlugu.html)

ozel 26-07-2007 10:16 PM

Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU

Cok tesekkur ederim Elifcim, Burcucum, neguzel insanin iki satir da olsa boyle yurekten dusunceleri okumasi, hissetmesi kiss3 sende Elifcim, sevgiyle isikla dolu dolu yasa. Burcucum sakin "olmayacakmis gibi geliyor" diye dusunme, biyolojik bir rahatsizligin yoksa ve en onemlisi istiyorsan , tabiki olacak, benim biyolojik rahatsizligim var, cocuk durmuyor icerde, bes kere denedim hayatimin neredeyseon yili boyle gecti diyebilirim, onun icin artik denemekten vazgectim, cocuk konusunda bir dokun bin ah isit durumundayim yani. Evde hayvanida istemiyor esim, eskiden bir kopegi varmis ve cok sevmis, kopekcikte kanamali bir sekilde uzun sure aci cekerek kollarinda olmus, birdaha hayvana asla dayanamam diyor , balik burcu cok fazla duygusal benim esim, onun icin ustune gitmiyorum, bende kendimi dogaya verdim, bitki, hayvan, bortu bocek hepsini besliyorum, zaten bu yuzden sincaplar fena dadandi bahceme kemirmedikleri birsey birakmiyorlar, birisini kovalamaya kalincada resmen yuzume bakip "noluyo yaa burasi sadece seninmi , hepimizin bu dunya" der gibi vicirik vicirik diye bagiriyor, bir patilerini beline koymadigi kaliyor khkh56 hismileyoyle sevimli oluyorlarki bende amaaan yiyin be yiyin bitirin bende rahatlayayim sizde diyorum 44 Biliyorum yalniz deyilim ve sizleri seviyorum b456

BURCU GELEGEN 26-07-2007 10:21 PM

ne güzel ya s,ncaplara bayılırım ben çok şekerler gerçi benim bayılmadığım birşey yok gibi cat3500

YAZGÜLÜ_81 27-07-2007 02:12 AM

Ben de bayılırım sincaplara ne kadar sevgi dolusun Ferya öyle bir anlatımın var ki o sincapları göresim geldi şimdi blissy

ozel 29-07-2007 05:36 AM

hismiley Arkadaslar su aralar Cekim Yasasi hayatimda firtina gibi esmeye basladi resmen b456 kis icin ucuzluktan bir deri eldiven almayi istiyordum o bile hediye geliverdi yaz ortasinda cilgin897 baktim ufak tefek hemen her istedigim hizla gercek olmaya basladi, simdi hedeflerimi buyuttum bakalim, gerceklestikce sizinle paylasacagim. Artik yegenim " teyzemin her istedigi gerceklesmeye basladi " diyor annesine. Bende ona Cekim Yasasindan bahsettim uzun uzun, en onemlisi kendimizin ve butunun en yuksek hayirina olmasini bastan dilemeliyiz arkadaslar , Cekim Yasasinin en gerekli ayrintisi, bu niyetimiz.. Sonrasi sabir ve guven. Allahim hepimizin ve butunun en yuksek hayiri ile istedigimiz, ihtiyacimiz olan herseyin gerceklesmesini diliyorum 96 Hepinizi seviyorum arkadaslar neseli56
Sevgi ve Isikla kalin

turgay0101 29-07-2007 10:28 AM

Alıntı:

ferya Nickli Üyeden Alıntı
hismiley Arkadaslar su aralar Cekim Yasasi hayatimda firtina gibi esmeye basladi resmen b456 kis icin ucuzluktan bir deri eldiven almayi istiyordum o bile hediye geliverdi yaz ortasinda cilgin897 baktim ufak tefek hemen her istedigim hizla gercek olmaya basladi, simdi hedeflerimi buyuttum bakalim, gerceklestikce sizinle paylasacagim. Artik yegenim " teyzemin her istedigi gerceklesmeye basladi " diyor annesine. Bende ona Cekim Yasasindan bahsettim uzun uzun, en onemlisi kendimizin ve butunun en yuksek hayirina olmasini bastan dilemeliyiz arkadaslar , Cekim Yasasinin en gerekli ayrintisi, bu niyetimiz.. Sonrasi sabir ve guven. Allahim hepimizin ve butunun en yuksek hayiri ile istedigimiz, ihtiyacimiz olan herseyin gerceklesmesini diliyorum 96 Hepinizi seviyorum arkadaslar neseli56
Sevgi ve Isikla kalin

Dedik ya sabır dedik ya metanet bu sabrını kutluyorum ebedi hayatta seni sonsuz bir çocuk sevgisi bekliyordur umarım hismiley

ozel 29-07-2007 08:22 PM

Senide Turgaycim, hepimizi, Yine ve yine hepimizin ve butunun en yuksek hayirini diliyorum super hismiley
Sevgi ve isikla kalin

YAZGÜLÜ_81 30-07-2007 01:00 AM

Ben de sabrediyorum şu ana kadar somut ciddi birşey yaşamadım sadece çok yürekten dileyip istediğime göre ve şükretmeyi de bildiğime göre , sadece her an olumlu olamıyorum bu eksiğim var fakat isteklerimin bana doğru gelmekte olduğunu biliyorum yürekten istedin mi olmayacak şey yoktur.

BURCU GELEGEN 30-07-2007 10:43 PM

daha ne güzel anlar yaşayacaksın 44

YAZGÜLÜ_81 01-08-2007 03:57 AM

Feryacım güzel yazılarını okuyamıyoruz sanırım işlerin var ,
sevgilerimle görüşmek üzere kendine iyi bak kiss3

ozel 03-08-2007 01:30 AM

Evet Elifcim, ablam ve yegenim ayni anda tasiniyorlar ve cooook isimiz var ve bir sure daha sizlerden uzak kalacagim oyle gorunuyor. Ozellikle yegenim tamda istedigi ve hayalini kurdugu evi buldu ve cekim yasasindan cok iyi faydalandi wav cilgin897
Hepinize sevgilerimi yolluyorum ve biraz daha dinlenip tekrar ablamin ve yaganimin islerine yardima kosacagim.
Sevgi ve Isikla kalin s456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 PM.