![]() |
FERYA'NIN GUNLUGU Bugun 28 Haziran 2007, Neredeyse iki aya yakindir telkinleri dinlemeye devam ediyorum. Dun is yerimdeki calisma arkadasimin bana karsi davranislarinin olumlu yonde deyistigini farkettim. Sevincle soylemeliyimki deyisen benim algilamalarimdi ve tabiki gonderdigim enerji sinyalleri deyismis olmali. Uzerimde son zamanlarda hos bir huzur var, daha once kolaylikla sinirlendigim konular artik beni daha az etkiliyor. Ruyalarim renkli ve yol gosterici oldu. Bu hafta sonunda isimden ayriliyorum ama icimde garip bir umut var, herseyin daha iyisine sahip olacagima inancim artti. Sevincle gelecek gunlerin ne gibi tatli mucizeler getirecegini dusunup durmadan edemiyorum. |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU feryacığım her şey dahada güzel olacak..bende müzikleri nisanda dinlemeye başladım..değişiklik muhteşem..sabahları zinde ve berrak bir zihinle uyanıyorum..öfkeli olduğumda kendimi dengeleyebiliyorum..ve ne olursa olsun...hayatın devam ettiğinin farkındayım..her ahvalde yaşamın güzelliğinin farkında olmaya çalışıyorum..dengeli bir zihinle hareket etmeye çalışıyorum..en güzeli bunu yaparken zorlanmıyorum..darısı bütün arkadaşlarımızın başına..iyilik haberlerini aldıkça çocuklar gibi seviniyorum.. günlüğün hayırlı olsun..buraya her gün yazmaya gayret et.. insan kendi gelişimini takip edebiliyor..iyi geceler.. ve saygılı sevgiler |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Alıntı:
|
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU harikasın.. bunları okumak ne kadar guzel.. baska yok mu ???? |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU darısı basımıza....tebrik ederim... 956k |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Daha da iyi olacak tabi onayi |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Bugun 6 Temmuz 2007 Yine sitede benden baska hic kimse yok neutrali5 ama artik eskisi gibi kendimi yapayalniz hissetmiyorum cunku yine sevincle bana yazmis olan arkadaslarimin yazilarini okudum yine cok mutlu oldum hersey sanal gibi gorunsede birsekilde birseyler gercek ve beni cok mutlu ediyor blissy Once siteyi soyle bir dolastim gunlukleri okudum, baska harika yazilar, birde ic sIkIci bir yazi okuyarak gunlugume birseyler eklemek istedim. Sevgili Atakanin yazilarinin birinin konusu "ben, once ben" di. Bu once ben duygusunu yillarca bencillik olarak kabul etmis uzerinde hic dusunmemistim. Simdi acayip bir duygu var uzerimde; once ben demenin kesinlikle bencilliklten uzak (asirisi deyil tabiki) dahasi gerekli bir sey oldugunu yavasca kabul ettim. Surekli veren ve neredeyse surekli suistimal edilen birisi olarak sorunun bende oldugunu kavradim. Hayir; neden hep veriyorsun, oyle deyilmi? Yeri gelmeli almalisin yeri gelmeli vermelisin, sen dengeni hep vererek bozmussun zaten, baskasi ne yapar eder daha fazlasini ister ve sen birgun veremezsen arkasini doner gider, "al buda senin olsun" demez. Kirk gun sirtinda tasiyip kirkbirinci gun indirirsen ve yinede sen kotu olursan, bu indirdigin icin deyil, kendini sevip gerekli degeri veremedigin icin sirtina binenin sana attigi uyari tokatidir. Sirt senin, bindirme, hadi bindirdin arada bir indir ve arada bir sen bin, oyle deyilmi? Hayir demeyi ogrendim ve once ben demeyi idrak ettim. Icimde garip bir burukluk var, sanki hersey icin cok gec kalmisim da hayatimin en guzel yillari sorunlar icinde bosa akip gitmis gibi sad456 Su andaki huzurumu , mutlulugumu ve sevincimi sanki yillar once kazanabilirdim ve o zaman daha cok yol alabilirmisim gibi geliyor, bu konuda biraz burugum. Sanirim listeme farkli birkac telkin daha ekleme zamanim geldi. onayi |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU feryacığım evrenin yasaları var..verme ve alma yasası bunlardan en önemli olanı..bize daima vermeyi...bizlere daima ayıp,yasak,günah üçgeninde yaşamayı öğrettikleri için, arap saçına dönen hayatımızı ayıklamakta zorlanıyoruz..fakat bizlerdede hata var..bize öğrettikleri gibi yaşamak kolayımıza geliyor..çünkü hayatımız boyunca evet dediğimiz insanları kaybetmekten korkuyoruz..halbuki farkındalığımızın geliştiği anda hayattaki duruşumuzu belirleyip..deklare etsek üzüntüler bir an önce başlayıp bir an önce bitecek..bu üzüntüleri sadece sen değil hepimiz yaşıyoruz.. yalnız kalma ve öyle olmazsak kaybetme korkusu iliklerimize işlemiş,kendimize saygı duymaya başladığımızı bile belli etmekten korktuğumuz için bize saygı duyulmuyor..aslında bize saygı duymayanlarada öğretilenler, bizimkiyle aynı olduğu için özsaygısı olmayan bir çok insan diğerinden saygı bekleyerek yaşıyoruz.. bööyle bir kısır döngü..bireyselliğimizi koruduğumuz zamanda, yine birlikte olabileceğimizi kabul ettiğimiz,ve ettirdiğimiz zaman,diğer insanlarada örnek olacağımız için,bir birimizin sırtında olmak veya inmek gibi sorunlar yaşamayacağız.biz bunları öğrenip,kabul edip hayatımıza nasıl geçirebileceğimiz konusunda bocaladıkça üzülüyoruz,ben artık üzüntüsüz yaşamayı seçtim..ruhsal büyümenin en kolay yolunun seinçten geçtiğini gerçekten öğrendim..verdiğim ölçüde almanın hakkım olduğunu kabul ettim..almadığım hiçbir şeyi vermek zorunda değilim.( bunları senden çok kendime söylüyorum, amacım asla ahkam kesmek olmadı,hiçbir zaman olamaz,eğer öyle bir hava yarattıysam bağışla) hepimize saygılı sevgiler... |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Yazdiklarinin her satirinda haklisin Hayalayazcigim, bundan sonra bende tekamulumun bana getirecegi tum dersleri sevgi sevinc nese ve huzur cercevesinde deneyimlemek istedigimi evrene niyet ettim. Tum bitis ve baslangiclarimin acisiz olmasini ozellikle niyet ettim. Inaniyorumki artik geride kalanlar sadece yasanmasi gereken gecikmis mutluluklar. Hicbir zaman uclarda hayaller kurmadim ama artik ne istedigimi biliyorum, SEVGI ve yine sevgi sadece sevgi onayi Sevgi ve Isikla kalin |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Ferya çok iyi gidiyorsun önemli olan gerçekten Hayır demesini uygulamak bunu yapabilirsen diğerlerinide aşman rahat olacak. |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Bugun 9 Temmuz 2007, Drunvalo Melchizedek isimli bir yazarin kitabini okuyorum -yasam ciceginin unutulmus sirri-1- - Kitap cok ilginc,su anda icinde bulundugumuz zamanlarin biyolojik ve ruhsal hizli bir deyisim icerdigini ve biz istesekte istemesekte bu muhtesem deyisikliklerin birer parcasi olmak durumunda oldugumuzdan bahsediyor, bu deyisimlerin sahsi bolumlerini telkinlerimizle hizlandirdik, biz deyisirken olumlu yada olumsuz bu deyisim diger herkeside etkiliyor, aslinda ne kadar ciddi bir is yaptigimizin yeni farkina variyorum. Yuz maymun hikayesinde oldugu gibi (ki buna inaniyorum bizleri birbirimize baglayan manyetik bir enerji ile sariliyiz) benim ruhsal gelisimim diger insanlarinda ruhsal gelisimlerine yardimci oluyor. Aslinda biz kendimize yardim ederken hic farkinda olmadan herkese yardim ediyoruz. Sevgili Atakan, kendinle beraber kac kisiye daha yardim ettigini sen hesapla artik sapkal89 Simdi bendeki bir deyisimden bahsetmek istiyorum, onceleri cok fazla dozda bir acima duygusuna sahiptim, ozellikle fakir insanlar, dilenciler , yasli ve gucsuz insanlar beni bazen aglatirdi bile. Simdilerde bu yogun acima duygumun yerini daha deyisik bir duygu aldi, sanki herseye olmasi gerekenmis gibi bakmaya basladim ve o insanlari sadece seviyorum ve haklarinda en hayirlisini diliyorum , artik cok fazla uzulmedigimi fark ettim. En son listeme ekledigim koruma kalkani scriptinden sonra bu durumun farkina daha cok variyorum. Ne diyim, Allah senden razi olsun sevgili Atakan thumbsanim |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Sende iyiki buradasın Ferya |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Bugun 18 temmuz 2007, sende iyiki burdasin Burcucum hismiley Son iki aydir ablamin tasinma isleri ile iyice bunaldim, burada benden baska kimsesi yok yardim alacagi ve bende cok ozverili bir insandim onceleri, tabi simdide ayni cilgin ozverileri bekliyor benden ama ben o ben deyilim artik, hayir demesini ogrenmisim ve bu ablami son derece kafasini karistiriyor, bana eskisi gibi baskin davranmaya calisiyor dogal olarak ama karsisinda normal, kendi hak ve cikarlarini korumasini ogrenmis bir kisi buluyor ve bocaliyor. Bu durum eskisinden az olsada, aramizda gerginlige bazende tartismaya yol aciyor. Son gidisimde de elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim, 5 buyuk koli paketledim, tum hafta sonumu esya ayirmakla gecirdim , eve donme zamanim geldi bende ufak tefek isler yaparak son on dakikami doldururken alt kati (komple) supurmemi rica etti bende biraz durakladim cunku hayir artik yorgunum demeyi dusundum ama olur baslayayim siz devam edersiniz dedim yinede birazcik bozuldu bende uzuldum. Onceleri ofkelenir ve ofkemi icime atar birsey olmamis gibi davranmaya calisirdim veya ortami terk ederdim ama simdi sadece birazcik uzuldum ve uzulmeme sevindim bu demek oluyorki ofkemi alinganligimi ve daha bir cok negatif duygumun buyuk bir bolumunu halletmisim ama ben tamamen yok olsunlar istiyorum, yillarca ve yillarca beni oyle yordularki veya ben izin verdim, artik huzur istiyorum ve bu huzuru tattikca sabirsizim. Ablam bizleri cok sever yapi olarak korumaci kollayici bir insan bazen kacirip baskici olabiliyor ama seviyorum onu. Kucucukken ben hep hastalanirdim ve o beni defalarca ilkokuldan eve sirtinda tasirdi, daha dogrusu beni sururdu neseli56 benden bir yas buyuktu ama ablaydi iste 44. Onun benden cok ruhsal sorunlari var ve ben bunu bildigim icin once kendimi duzeltip sonra ona yardimci olmaya karar verdim, su siralar zorlaniyorum ama inaniyorum hersey daha daha guzel olacak cunku ablam yavas yavas kendi sorunlarini benimle paylasir oldu, oda sasiriyor bu ise ve sen ne kadar cok deyistin deyip duruyor, kendine yuzde yuz guvenebilecegi bir arkadas bulmanin sevincini yasiyor, bu benim icin inanilmaz guzel bir durum tabiki super ama eve donuste ablamin gerginligi ile esimin kalbini kirdim, bugun kendimi affettirmeye calisacagim, cok iyi ve sakin bir insan ve ben bazen tepesine cikiyorum, ne yapayim hizli bir deyisim icindeyim ve zaman zaman kontrolumu kaybediyorum 4897 ve nazim ona geciyor. Bu arada, evimizin cok guzel bir bahcesi var, bir suru cicek, domates, salatalik,biber ektim ama ciceklerimin dibini sincaplar hep kaziyor, yiyecek birseyler ariyorlar ve ciceklerime zarar veriyorlar, cok kiziyorum ama ne yapayim onlarinda bahcesi ve birlikte yasiyoruz, simdi gidip rutin kontrollerimi yapacagim bakalim hangi tomurcugu kemirmisler, hangisinin dibini oymuslar, hey allahim ya hem sevimliler, hem basima tatli belalar. Birde cipmank denen sincabin kucugu findik faresi kadar ama sincap kuyruklu bir hayvan var ona bayiliyorum. Artik gideyim ben, arama kurtarma zamani neseli56 Sevgi ve Isikla kalin |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Haa bu arada kendime EFT uygulamaya basladim, inanilmaz bir sey ama gercekten inanilmaz bir hizla etkisini gosteren bir yontem, hem telkinlerimi dinliyor hemde EFT yapiyorum ve sonuc cok ilginc. Hayirlisi bakalim kafayi yemeyeyimde gerisi kolay. Icimden bir ses dogru yolda oldugumu soyluyor ama bazen, acaba diyorum , kendime cok mu yukleniyorum ama uzerine gitmeden sorunlar da cozulmez, ama ya cok uzerime gidiyorsam falan kafam karisik bu aralar, hayirlisi bakalim dusun |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Feryacım uzun zamandır yazılarını okuyamıyorduk yoktun aramızda çok şükür döndün tekrar.Eft yapıyorum demişsin eğitim yoluyla mı öğrendin, kendi çabalarınla mı merak ediyorum, ben de kendime eft uyguluyorum şu an bir değişiklik yok acaba birşeyleri yanlış veya eksik mi uyguluyorum bana da tarif edersen çok sevinirim 96 sevgiler |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Cok mesgulum bu aralar Elifcim ablama tasinmasinda yardim ediyorum , bende sizlerle sohbeti ozlemisim. EFT yi kitaptan okuyarak ogrendim ve hemen uygulamaya basladim ve sasirtici sonuclar elde ettim. Oncelikle tabiki seninde bildigin gibi faydasinin olacagina guvenerek ise baslamak gerekiyor sonrada inaniyorsun zaten. Oncelikle seni en cok rahatsiz eden sorununu bul Elifcim ama gorunurdeki sorunun altinda bir kac baska sorun olabiliyor ornegin benim sucluluk duygusu ve cinsellik sorunum vardi ve EFT ile birturlu halledememistim derinine inince (metodlari kitapta oldukca genis bahsediyor) esas sorunun babamdan korkmam oldugu ortaya cikti ki, kirk kusur yasimdayim ve hala bu duygu hayatimi etkiliyormus cok sasirdim ve buna EFT yaptim ve bir deyil birkac sorun birlikte cozuldu. Kendini incele Elifcim ve kendine bile bahsetmek istemedigin butun sorunlarinda durust ol ve altta yatan sorunlari bulmaya calis, boylece EFT den sonuc alabilirsin. Ben babamdan korktugumu deyil yillarca ona ofke duydugumu biliyordum ama korkuyormusum. Bende bir kitap var Tum Hastaliklarin Zihinsel Nedenleri diye yazari LOUISE L.HAY , AKASA yayinlarinin, bu kitaptan son derece faydalaniyorum sanirim seninde isine yarar bir bak istersen, yillardir bana iskence yapan kabizlik sorunumu bu kitaptaki olasi nedenleri kendimde varmis gibi kabul ederek bu duygulara EFT yaptim ve son alti aydir hersey acayip normale dondu, demekki kabizliga neden olan gecmise saplamip kalma durumu bende varmis ve ben farkinda deyilmisim. Bunun gibi duygusal sorunlarinda nereden kaynaklandigini kitaptaki yontemlerle arastirip bulmak gerekiyor. EFT kitabinin adi da Duygusal Ozgurluk teknikleri ile Gizli Potansiyelinize Dokunun Yazarlari PHILLIP ve JANE MOUNTROSE . Insallah sanada faydasi olur Elifcim. Sevgi ve Isikla kal |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU sevgili ferya burcunun günlüğüne yazdıklarını okudum. hadi dedim cevabı ben vereyim vede günlüğüne yazayım..geldim..senin yazdıklarını okudum ne kadar çok benzer yanımız var şaşırdım..feryacığım nerede yaşadığını bilmiyorum..ingilizceden bahsettiğine göre yurt dışındasın..nerede olursan ol reiki ye uzaktan uyumlanabilirsin..ben reiki öğretmeniyim arzu edersen ben seni uyumlayabilirim..uyumlanmak, el vermek dediğimiz işlemdir,uyumlanma esnasında kişinin zaten doğuştan var olan enerji kanalları açılır,temizlenir, korumaya alınır, ve daima reiki aktaracak duruma getirilir..ışık ve sevgiyle kal.. |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Tanrim iste bu dilegimde gerceklesti ve sayende Hayalcigim blissy blissy blissy Tabiki, hemen, sana ne zaman uygunsa ve ne yapmam gerekiyorsa hemen bildir ben uzun zamandir hazirim zaten of ya ne kadar mutluyum su an anlatamam hayalcim cok tesekkur ederim cok ama cok 96 |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU feryacığım bana özelden gerçek ismini ve soy ismini ulaştırırmısın. |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Feryacım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve kitap isimleri için inşallah ben de senin gibi fayda ve etkilerini görürüm sen de sevgi ve ışıkla kal iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum hismiley |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Rica ederim Elifcim faydasini gorecegine inaniyor ve umuyorum, bende hepinizi cok seviyorum. Sevgi ve Isikla kal hismiley |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Bu gun 19 Temmuz , kandil ve benim icin cok ama cok onemli bir gun, gercekten hos bir heyecan duyuyorum, hem kandilleri cok severim ,kandil simitlerine bayilirim deli gibi yerim ama buradaki Turk marketinden sanirim sadece bayatini bulabilecegim , olsun hic yoktan iyidir. Veee en onemlisi bugun sevgili arkadasim Hayalayaz bana Reiki uyumlamasi yapacak 96 of ya olmaz boyle guzel gelismeler bu aralar ne istersen bir bir olmaya devam ediyor sevincli cilgin897 Uzun zamandir Reiki konusunda arastirma yaptim ve ogrenmeye karar verdim ama dilim yetersiz oldugunu dusunup burada birturlu girisimde bulunamamis ama hep istemeye devam etmistim (nasil ve ne sartlarda olacagini hic detayina inmeden) sadece istedim, sonunda cekim yasasi once bu siteyi soktu hayatima sonra Hayal gibi tatli bir insani ve sonunda Reikiye uyumlanacagim icin cok ama cok seviniyorum, neyse simdi gitmem ve hazirlanmam gerek, hepinizi, herseyi cooookk ama coookk seviyorum , Hayalcim seni Allah gonderdi bana,en guzel hayallerin bir bir gercek olsun , sizinde arkadaslar hepimizin ve butunun en yuksek hayirini diliyorum.blissy blissy blissy Sevgi ve Isikla kalin. hismiley |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Ferya iyi olmana çok sevindim eft yapman hoş ben hiç denemedim ama inceleyeceğim birgün |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU feryacığım hayırlı ve uğurlu olsun..inşallah hayatına pozitıf enerjinin getirdiği sevinçleri duyarız kısa zamanda..yüksek benliğinde bağlantı kurduğum anda oradaydın..ve ışığı büyük bir sevinçle aldın..şimdi özellik önümüzdeki 21 gün kendine reiki uygulaman çok önemli..detoks yapacaksın,kendini fiiziksel,duygusal,zihinsel,ve ruhsal boyutta arındıracaksın tekrar hayırlı olsun arkadaşım.. |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Feryacım, reiki uygulamaya başlamana sevindim çok istediğin bir şeyi gerçekleştirmişsin ne güzel , ben de eft uygulamalarına daha bir bilinçli şekilde başladım, umarım etkilerini en kısa zaman da görür ve yaşarız sevgiler 98569 smiliyface |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Insallah Elifcim, kendimizi iyiye goturmek adina attigimiz her adimi yurekten kutluyorum hismiley |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Ferya canım hayırlı olsun 44 bende bilmediğim birşeyi öğrenmiş oldum sayende çok sevindim |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Ferya reiki nasıl gidiyor, değişimleri aktarırsan sevinirim. Bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum henüz. |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Tesekkur ederim Burcucum, Kandil gecesi aksami uyumlamami alirken ellerim ve ayaklarim bir sure karincalandi sonra derin bir medite haline girdim ve yaklasik 45 dakika falan bu durumda kaldim sonra kus gibi hafiflemis hissettim ve yataktan kalkarken cok kolay oldu sanki ve o gun icimde hep bir sukunet ve nese ile dolastim (uyumlamami buranin saati ile 4 te aldim) Cesaret edemiyecek hic bir sey yok Angelcim sayet gercekten enerji calismalarina baslamak istiyorsan ve hazirsan sadece iste ve hazir oldugunda hakkaten o seni buluyor, Reiki ile ilgili biraz once sitede bir yazi okudum ogretmen hazirsa ogrenci ayagina gelirmis, ogrenci hazirsa ogretmen ayagina gelirmis super evet hakkaten dogru, bu cekim yasasindan baska bir sey deyil tabiki , baksana evren beni once bu site ile ve sonra Hayalle bulusturdu ve hayalde bana hayalimi verdi 956k cunku cekim yasasi hayatimda yine varligini gosterdi. Buna benzer en az 6-7 buyuk bir cok ta kucuk olay var hayatimda, hepside cok ilginctir, insanin akli almiyor herseyin nasil bir duzen icinde isledigine. Turkiyeye geldigimde insallah bulusur bu konularda uzun uzun sohbetler ederiz arkadaslar, Hayalcim sen Allahin emrisin tabiki cilgin897 senin evinde toplaniriz hatta kimbilir wave Off yaaa yine burnumda tuttu o guzelim yaz aksamlari side marmaris bodrum izmir off ki ne off tatilsmiley Reikimin 4. gunundeyim ve henuz sadece esimin belindeki agriyi hafifletebildim, kendi omuzum ve belim uzerinde calismalarim suruyor ama kendime pek faydam olamadi henuz tabi daha 4. gun, onumde daha uzuuuun yillar var hayirlisi ile hersey olmasi gerektigi gibi olur inaniyorum. Hepinizi cok seviyorum arkadaslar ve hepinize kalbimden isik yolluyorum hismiley |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU eğer hayatında fazlaca yük taşıdığına inanıyorsan omuzların, maddi problemler yaşadıysan veya yaşıyorsan belin ağrır,bir bak bakalım şimdi olması şart değil gemişte bunları yaşadınmı? |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU happy6 |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Haklisin Hayalcim omuzumun agrisi git gide azaliyor omuzlarimdaki duygusal yukleri bir bir atiyorum, belimse insallah duzelecek evet biraz maddi sorun var ama onemli deyil diyorum dert etmemeye calisiyorum onayi |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Benim de omuzlarım sanki taş taşımış gibi sık sık ağırır bilhassa gerginken sanırım hayatımdaki duygusal yükler ağır geldi 4897 |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Tanrım beni yavaşlat.. Tanrım beni yavaşlat, aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir... Zamanın sonsuzluğunu göstererek bu telaşlı hızımı dengele... Günün karmaşası içinde bana sonsuza kadar yaşayacak tepelerin sükûnetini ver. Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği, belleğimde yaşayan akarsuların melodisiyle yıka, götür. Uykunun o büyüleyici ve iyileştirici gücünü duymama yardımcı ol... Anlık zevkleri yaşayabilme sanatını öğret; bir çiçeğe bakmak için yavaşlamayı, güzel bir köpek ya da kediyi okşamak için durmayı, güzel bir kitaptan birkaç satır okumayı, balık avlayabilmeyi öğret... Her gün bana kaplumbağa ve tavşanın masalını hatırlat. Hatırlat ki yarışı her zaman hızlı koşanın bitirmediğini, yaşamda hızı arttırmaktan çok daha önemli şeyler olduğunu bileyim... Heybetli meşe ağacının dallarından yukarıya doğru bakmamı sağla. Bakıp göreyim ki, onun böyle güçlü ve büyük olması yavaş ve iyi büyümesine bağlıdır... Beni yavaşlat Tanrım ve köklerimi yaşam toprağının kalıcı değerlerine doğru göndermeme yardım et. Yardım et ki, kaderimin yıldızlarına doğru daha olgun ve daha sağlıklı olarak yükseleyim. Ve hepsinden önemlisi... Tanrım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR, İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ve Beni aşkın körlüğünden ve yalanlarından koruyacak DOSTLAR ver. Bu yazı milattan 2000 yıl önce HITITLERE ait kalıntılar içerisinde bulunan bir duvar yazısına ait.. Sizlerle paylasmak istedim, benimde yavaslamaya oyle ihtiyacim varki...bazen yasantimin icindeki gorunmez hizdan basim donuyor...Soyle kaciiip gitmek, kucucuk bir koyda dalgalarin sesini dinleye dinleye, gunlerce uyumak istiyorum rt67 Marmarisi denizini sicagini cir cir boceklerini ozledim... sad456 Hepinize iyi geceler, tatli ruyalar benim hala uykum yok coffe2 |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU bu yazdığın sözler çok güzel canım..hemen defterime yazdım.allah hepimize sabır versin. |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Ferya paylaşımın için çok sağol bende bilgilerimin arasına kaydedeceğim s456 |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Feryacım çok teşekkürler ben de yazıyorum hemen alk78 |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Tesekkur ederim arkadaslar bu yaziyi sIk sIk okurum banada iyi gelir, bu aralar uzerimde bir sakinlik, bir bosvermislik garip bir huzun gibi birsey var tam adlandiramiyorum. Telkinleri dinledikce ve sitedeki arkadaslarimin yazilarini okudukca hayattaki bazi ufak meseleleri sorun ettigim icin kendime kizar oldum, cok sukur azicik bir maddi sorun ve ozlemden baska derdim yokmus ki benim, hepsi icsel seyler ve kendi kendime halledebilecegim seyler ve telkinlerle , meditasyonla, simdide insallah Reiki ile hepsi tek tek hallolacak, evet hallolmak zorunda, hicbirsey sonsuza dek surmez ki... ama ben ailemi ve Turkiyeyi cok ozlediiiiiiimm neutrali5 birde benim hic cocugum olmadi , tam bes tane cocuk kaybettim ama hic biri dogamadi, bazen sanki cocugum dogmusta kaybetmisim gibi gercek bir huzun kaplar icimi, cocugumu ozlerim resmen, keske benimde bir tanecik cocugum olsaydi simdi uyurken fisir fisir dinleseydim, seyretseydim, minnacik ellerini pembe topuklarini oksayip opseydim sad456 of yaa cok duygusalim bu aralar. Cocuklara ayri bir duskunlugum vardir, belki gecmis yasamlarimdan gelen bir duygu, uc dort cocuklu kalabalik bir ailem olmasini hep istedim ama cocuk sevmeyen bir insanla evliyim, hayatim iki kisilik edi ve budu seklinde gecip gidiyor, burada cocuklarla ilgili bir meslek dusundum ama iki yil okula gitmek gerek ve cocugun parmagi acisa hemen mahkemeye veriyorlar falan, bu yastan sonrada zor geliyor acikcasi. Hele ben su icimdeki cocugu bir tedavi edeyimde..gerisi allah kerim, sizi seviyorum arkadaslar, bu site unforgettable oldu benim icin, unutulmaz ve nostaljik ve romantik ay ben ne sacmaliyorum yaa, yine yalnizlik basima vurdu, biraz bahceye cikayim bir iki sincap doveyim de rahatlayayim 44 Hepinize tatli ruyalar kiss3 |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Feryacım yazdıklarına üzüldüm gerçekten hepimizin bazen kendini yalnız hissettiği ve duygusal olduğu anlar oluyor biliyorsun ve böyle anlarda da yazılarınla sen bizlere güç veriyorsun içindeki sevgi ve ışık aradaki mesafelere rağmen yazılarından hissediliyor diliyorum ki Allah her isteğini kalbine göre tez zamanda verir hani sen dersin ya, sevgi ve ışıkla kal diyorum dualarım hepimiz için. kiss3 |
Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Ferya çocuk konusunda seni çok iyi anlıyorum bende bir dönem çok cocuğum olsubn istedim hatta bazen artık olmayacakmış gibi bile geliyor halbu ki hiç evlenmedim bile 44 Ben bu sevgimi kedilerim ve köpeğim ile bastırabildim kendine başka bir ilgi alanı bul o düşünceden uzaklaş ama kesinlikle bir çocuk yap derim. Bırak eşin isteemsin sen denemeye devam et ne arkadaşlarım vardı benim çocuk sevmeyen eşleri doğurunca şimdi çocukları gözbebekleri oldu. Erkekler ilk zamanlarda istemeselerde değişebiliyor bu durum. Ve asla unutma yalnız değilsin kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 PM. |