![]() |
pisi pisi aysun un yeri:) korkarak korkmamayı öğreniyorum. içimdeki bu pırpırı seviyorum. tırnağımı bi iki ekre kemirmeyi ,bi sakızı daha ağzıma atmayı , beklemeyi , özlemeyi istemeyi ve hatta gitmeyi. aslında gidemezken kaçamazken gidebilmeyi özlüyorum. ne işim var benim bu akşam burada...yüzlerce sayfa hukuk okuyor olmalıyım Ankarada. şuna akademik karieyrmi yaptığın ? kendinimi akndırıyorsun aysuncum, annrnimi , çevrenimi ,sevdiğinimi sevenelrinimi?..başarmak istiyorum sadece. 12 yaşında beri kazanamadığım sınavı kazanmak. keops nehaklıymış dimi...o yüzden sırıttın sen Alıcenin kedisi o anlatırken bunalrı..buluverrdin dimi kendini. hangi yoktu yılmak yıkılmak. güçlüydün hep. savaşandın , tırnaklıyandın.savaşanım tırnaklıyanım, başarmalıyım.elma şekeri kadr basıt şeyleri özledim ben. huzuru mesela.durup di,nlenmeden aldığım bu yolda dinlenmeyi özledi , yaşamayı ve farkına varmayı... |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) kahvesmiley çay molası ve devam... bu gün lise yılalrımdaki kuaforumu gördüm. yanıdnaki çığarıyla birlikteydi . aşk masında yani... b456 öyle tatlılardıkı...okul derdi yok , karieyr derd, yok... fazla maaş alayımderdi yok. küçük bi, şehirde varsa yoksa birbileri ve yeni evleri. küçücük bir yer.. daha sıradan daha güzel daha gerçekçi aşkalar. imrendim ya onlara. onlara göre ben çokşeye sahibim...yok yok.. onalr çok daha fazlasına sahip:) |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Günlük açtın sanırsam... Hayırlı olsun kiss3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) dusun evet :) ben lisedeykende günlüğü günlük gibi tutmazdım. bi kendimle bi başkasıyla yazıyorum sanki. napıyım bu rahatlatıyor beni. hayırlı olur dimi s456teşekküredrim sağol:))) |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Alıntı:
Döner döner yazdıklarını okursun değişimini daha iyi farkedersin.. Günlüğüne gelen konuklar olur, onlara çay kahve ikram edersin... pc05 Mesela şimdi bana ttli3 Ben de en son ortaokuldayken tutmuştum.. Michael Jackson'a olan aşkımı yazıp duruyodum girlhaha Hep ona kavuşcaamı düşünmüştüm!! sad456 Çekim yasası nerdesin aloooooo clapping Sonra baktım annem gizli gizli okuyo günlüğümü >:( Vazgeçtim... dlckrn Burda 30.000 kişi okuyo şimdi aa34 Annecimm özür dilerimmmm.. utananadam |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Günlüğün hayırlı olsun kiss3 Günlük tutmak burada çok keyifli bir iş...İçini dökebiliyorsun rahatça...Okunduğunuda bilmene rağmen hemde... Aşk ila yazdıklarını okudumda,biz şehirin ve hayatın tantanasına o kadar kaptırıp gidiyoruzki,aşkı düşünmüyoruz bile bazen...Bir anda geliyor,farkettiğimizde gitmişde oluyor...Onun için böyle saf aşkı elinde tutan insanlara bende çok imreniyorum...Belkide çok şey bekliyoruz,yada bekliyoruz...Sadece bekliyoruz...Karşımızdakinin ne olduğunu kabul ettimiyoruz bütün olarak...Ya yaramı deştin şimdi,çenem düştü iyimi:) |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) canım benim günlüğün hayırlı olsun. ne iyi yapmışsın. ben seni yarın bekliyordum ankaraya erken dönmüşsün. aysuncum sürekli bi uğraş içindesin. bu emeklerinin karşılığını inşalla kat kat alırsın. ve alacağınada inanıyorum. öpüyorum senii pisicik. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Nihayet doğru Aysunu buldum. Canım benim günlüğün hayırlı olsun . Umutlu ve güzel haberlerle dolsun . Seni tanımaktan çok mutlu odum . İnsan çaba harcarsa bir gün elbeteki karşılığını alır . Sende yaptıklarının bir gün karşılğını fazlasıyla alırsın. Güzel yüzün hep gülsün . yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Günlüğün hayırlı uğurlu olsun arkadaşım smiliyface Hep güzel şeyler yazman nasip olur umarım..Biz de takip eder senin adına mutlu olurus ttli3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) yawru cat56 pisii aysun kardeşim hadi bakalım yazda bizde okuyalım kardeşim abla kedi pisimbat site cat56 si blook 44 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) pisi pisi aysuncum.... cat3500 günlüğün hayırlı olsun canım....http://img461.imageshack.us/img461/9...ayfam91kc6.gifhayırlı uğurlu güzel haberlerle dolsun... blissy blissy sevgiler... http://content5.bigoo.ws/content/gif.../angels_35.gif |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) kahvesmiley öncelikle tüm dostlara bir kahve ikram ediyim.:))) burada sizleri görünce okadar mutlu oldumki...canlarım ya , çok güzel etrafta birielrinin olduğunu bilmek.Ankaraya yeni geldim bi iki saat oldu. bu yüksek lisansın en çok Ankaraya dönüşünü ve kaytardığım vakitlerini seviyorum.:)) blissy bizim bi kuş vardı. rahmetli olmuş. annesini çok severdim. anneside rahmetli. yumurtadan çıktığı vakti bilirim elimde az mı sevmiştim. 15 yaşında falan vardı. orta okuldaydım ozaman. annem hayvanında sana benzemiş huysuz derdi. lulu koymuştum adını. kendine munhasır bir hayvandı.cadalozdu. ısırdımı parmağımı bırakmazdı. sallanırdı ucunda. ha diyeceksiniz parmağında ne işi var. utananadam işte bitlernirdi hastalanırdı , alırdık ilaç neyin verelim diye. bir başkmışım gagası içime işlemiş... iyi hayvandı rahmetli. tanırdı beni...bilirdi. kızdığı zaman olurdu. canı yanardı , yemi az kalırdı , bakardı gözüme bi bakış atardı ama kusmezdi. kaçmazdı gitmezdi. bırakmazdı.insandan vefalıydı lulum.annem izin vermiyor artık alıyım eve bi miniş. gerçi arada alıyorum o yazlıktayken. geçen yaz aldım. ankara dakiler bilirler , ulusta halde ucuzdur bu kuş , civciv milleti. aldım böyle bi tane limon gibi. ama ufacık. bide dil avr pabuç kadar. eve geldim ,akfesi annem kaldırmış yok ....ddedim al burdan yak. hayvanı napcam akşam akşam , kaldı ayakkabı kutusunu içinde. dedim sabah komşudan isterim. onun kulta yakınlarda rahmetli olduydu. eee geceyi ansıul geç,recek..? ben bi tül buldum , onu kutunun etrafına zımbaladım .. su ve yemide koyarak hayvanı civciv gibi kutunu içine salıverdim.gecceyi oyle geçirdi. bu arada otobuste gelirken bi iki kara aldım.yüreğe dair elbet |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) [b][/bSonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan ] |
|
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) sağol suzzycim. özellkile hep aktif olduğun ve hep ilgi ile takip ettiğin için:))) |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) agl34 sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan |
son yılalrda annemin tatlı ve cadı bealsı oldum. bazende başbelası. ama onu bu siteye kazandırırsam iyi bişey yapmış olucam biliyorum. bence için rahat olmalı. en aznıdna annen konuşamadığınız şeyleri öğrenmiş oldu. sence dayanırmı yavrusunu kıran bişeyi bile bile sürdürmeye yüreği.. inan vardır bunda bi hayır |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) sananeki anlamıyorsan ha ... hakkaten analmıyorsun. yani gözünemi sokmak lazım.allahım dolmuşçu gibi oldum. arabesk şarkı sozleri yazıyorum. |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Bi kere benim kahve soğumuş önce onu söliim dlckrn Bi de varsa yanına bi limonlu cheesecake alıyım lütfen. dlckrn blissy şaka şaka kahve için teşekkür ederim.. Annem siteye üye diil canım.. Annemden başka herkes okuyo demek istedimm.. Benim de bi kuşum vardı asabi (bi kaç tane vardı da sizlere ömür oldu hayvanlara naaptıysam artık terli345) Elime eldiven takıp öyle seviyodum.. ttli3 İlmek ilmek sökmüştü eldivenin iplerini.. Sonra da dudağımı pörtletmişti bigün. Zorla öpmeye çalışmıştım da hayvanı utananadam |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Aman ne güzel olur anne kızlar çoğalırız .Benimle canım kuzum ne çok uğraştı teknoloji özürlü bir anneye sabırla öğretti.Bende onun günlüklerini açıkça okumaktan çok zevk aldım ve bir çoğunuzun günlüklerini okuyorum.Biz kızımla bir çok şeyi aştık .Kimi zaman buradan atıştık kimi zamanda sevgimizi sözçüklere döktük.Kalıplarınızı kırabildiğiniz zaman çok hoş oluyor . Aysun'cuğum hayatında bir şeyler değişsin istiyorsan öncelikle olumlu düşüneceksin ve dinlediğin söylediğin herşeyde olumlu kelimeler kullanacaksın .Arabesk en kötü olumlamadır bir müddet hayatından çıkarmanı tavsiye ederim. kiss3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) güzel yürekli ablam:)) günlüğünü okuyorum , umarım bende zaman geçtikçe başarabilirim çok şeyi:) |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) dün rüyamda karpuz kabuğunu gördüm. karpuz kabuğumu :) o esas oğlan. geçen dedimki güneşe , ben bunu sineğin karpuz kabuğunu özlemesi gibi özlüyorum .. bir arı , pır pır kelebek , ısırılmış bir elma:) aşk bu olmalı:)baktım olmuyo onu tüm enerjimle evrene saldım. karpuz kabuğum seni sevgiyle evrene gönderiyorum.,işte ruyamda bi deniz feneri var.deniz kıyısı kum falan. bi rüzgar yağmur atıyor. bu kapşonlu bi poalr giymiş.gri böyle. boyludur zati.benle h,ç oralı olmadan gidiyor , giriyor fenerden içeri. aa diyorum ayıp ya ne bu. benle oralı olamdı. bi hatun var. ortakk arkadaşmış. ,ki ortak arkadaşımız yok kız diyoki aysun o biriyle beraber. diyorum ciddimi. he ciddi. ama bu adam ciddi olmazki. olasa biz olurduk girlhaha.şaka bi yana. hakakten adam daldan dala arı. gezmiş dünyada dört yanı. ertafta kızlar eller havaya gezsin... ha diyorum kızım işin ne böyle bi adamla. 4897 ama öyle masum , öyle çocuksuz bi hali, varki. su gibi , olduğu gibi. öylesine masum , duru , olduğu gibi.. b456 neyse daldan dala atladım.bunun bi kızla ciddi olduğunu duyuyorum ya. kendimi orada bi meksika yemeği atan bi yere saklıyorum. ne alak demeyin rüya işte. coffe2 hem yiyip hem arka tarafta yatıyomuşsun. ranzalar var. ranza dediysem oyle virane değildi mekan. sonra bi kanakm var ö..... galiba onu gördüm. işte kanki geliyo aysun napıyosun böyle dağıtmakla olmaz diyo.hani bu adam ciddi bi ilşki peşinde değildi o kızlaz ciddi olmaay bilir diyo.sen bu adamın samımıyetine güvenmiyomuydun onu böyle kazanamazsın dyodu sonrası yok. içiden kendime duymak istediklerimi dedim galiba |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) blook dostlar ben çekim yasası meditasyonunu indirdim ama o bi saatlık olan. bide hani 21 gün yapacağımız vardı ya. güneş bana attıydı ama açmadı olmadı. biri o linki atabilirmi |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) hayırdır inşallah diyelim aysuncum |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) he he girlhaha |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) aysuncuğum linkler çalışıyor, kontrol ettim her iki meditasyonun linkinide, naçizane bir şey daha söyliyeyim, tüm medileri 21 er gün yap..olurmu..bu arada günlüğün hayırlı olsun demeden paldır küldür konuya girdim..hep sevinçli, mutluluk dolu deneyimlerini okumayı dilerim saygılı sevgiler. |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Sen okadar yoğunluğun içinde birde rüyamı görüyorsun pes doğrusu. |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) bir özür yazısı mlk34 pisicim senin mesajlarını okurken ben yoruluyorum.. okumaya çalışmak yorucu o ayrı konu, her okuduğumda yorum yapmaktan daha çok yoruluyorum. diyorum ki: pisii on parmak klavye kullanıyo ama bazı parmakları emre itaat etmediği için yanlış zamanda harflere basıyor.. veya; pisii bizi önemsemiyor ki gereken değeri vermediği için özensiz yazdığından kargacık burgacık oluyor yazıları... hadi biz neyse de, o güzel Türkçe'mize gereken değeri vermediğini düşünmek bile istemiyorum ya da ; bizi yormayı amaç edinmiş merhabalar , sanırım bir açıklama ve özür borcum var. efendim ifa edeyim hemen:) sevgili sanemce aslında bir kaç gündür benim düşündüğümü dile getirmişsin. bende yazdıktan sonra okuduğumda yahu ne yazmışım dediğim oluyor . iş yerinde foruma girme imkanım malesef yok . akşam eve geldiğimde de ya açıklana sınavım varmı diye öğrenmek iiçin ya da , tez ve sunum ödevim için çok kısa aralıklarla nete girebiliyorum. malesef zaman bana pek bonkor değil bu aralar. . bir saat kadar pc yi açıyor , o süre zarfında da her telkinleri dinnlemek , hem siteyi ziyaret etmek hemde ödevimle ilgili son makalelere bakmak zorunluluğunu yaşıyorum. malesef sahip olduğum yabancı dillerim , eğitimim , drama derselrinde yardımcı olduğum vakfım ve bitirmeye çalıştığım yüksek lisans programıma rağmen hayatın sınadığı yada nankörce davrandığını gösterdiği bir işte emek vermekte ve hayatımı kazanmaktayım. sanırım tiyatro grubumdaki yada zamanında spikerlik içn sınavını kazandığım trt deki hocalaro görse gözleri yaşarırdı .. ama acıdan... uzun lafın kısası söylediklerine katılıyor ama malesef ikinci kez okuma zamanı ve lüksüne sahip olmadığım için o geçen hafta içinde o şekilde göndermek durumunda kaldım. şuan bile göz ucu ile okuyorum. hem sizlerden kopmamak hemde kısıtlı zamanı kullanamk içinacele böyle bir sonuç doğurmuş. ikinci kısma gelince , okuduklarımı yorum yapmakta güçlük çektiğini yazmışsın.malesef benim yapım bu...bazı şeyleri çok acık ifade edemiyorum. heleki içimde yıllarca birikenleri şimdi serbest bırakırken.. . zamanla daha açık konuşur hale gelirim belki ha nedersin :) ya pisii hakkatten biraz özen göstersen gülüm. valla ben okumaya çalışmaktan mesajının içeriğini anlamıyorum bazen Alıntı sahibi: pisiii üzerinde Kasım 06, 2008, 11:18:09 ÖS ablalarım abilerim özür dielrim şöyle oluyo. ben üniversi,te ikide idim sanırtım . sigara içmeyen bi sevgilim vardı. sigara içen bi kzı öpmenin kültablası öpmek gibi oldunu söyledi. o oldu. bidaha içmedim. bi kzı arkadşım avrdı onunda sevgilisi içmezdi onada dedim bir hafatada oda bıraktı. 1999 dan ebri içmiyorum. ve sevgililerim sigara içemz. bu krıtere ozan gösteriyorum |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) sevgili hayal ve serpil ablam :) yazılarınıza geç yanıt verdiğim için öncelikle özür dielrim. 96 perşembe akşamından beri nete girme imkanım olmadı. şu arada güya ssalı günü yapmam gereken sunumu hazırlıyorum o vesile ile buradayım:) dün akşam yatmadan önce çekim yasası meditasyonunun bende olmayanını dinliyordum. ama o sırada siteyide açmışım ve radyoyoda kısmamışım blook . yahu diyorum ilki böyle değildi girlhaha .bunu ne hoş yapmışlar. yüksek benliğin dedikçe etrafa gülücükler salıyorsun falan dedikçe kıpır kıpğır bir müzik yükseliyor. tamda denk gelmiş girlhaha. evet evet mutluyum demeye başladım kendi kendime. nice vakit sonra farkettim radyo açık kalmış ttli3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Pisicim konudan bağımsız olarak.. Ben de drama dersi almak istiyom hobi olarak.. ::) Biraz da kişisel gelişim sağlaması açıından iyi olur diye düşünüyom. dusun Ama biraz sosyofobimtrak ve ürkeğimsi bir yapım var sigrt56 Ben de vakfa geliiim mi? smil56 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) canım benim insan bir şeyi gönülden istediğinde, evren devreye girer, istediği gerçekleşir, istediğin her şeyin hızla gerçekleşmesi dileğiyle saygılı sevgiler. |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) valla sevgili away iki vakıf var drama için çalıştığımız. bunlar çocukların çalıştığı ve sahnelemeye hazırlandıkalrı oyunlarla ilgili. bide ben kendi çapımda amatör bi gruptayım. vakıfta da amatörüz bilmiyorum nereye varıcak girlhaha. ama işte herkes acemi ya abdurrahman çelebi durumu oluyor. blissy ankadara çağdaş drama derneğinin eğitimlerine gitti arkadaşlar. hani bizim yönetmen yok nefesti yok sesti işte duvara tırman arkadaşlarına sarıl g,b, şeyler yaptırdığı için ben gitmedim oraya . ama giden arkadaşalr memnun kaldılar. ben iki kur geç başladım bizimkilerden. dramanın temelinde nefes ve bedeni rahatlatma telkin ve hareketleri var. ben geç gittim ya bi baktım hoca hooop diyor bizim arkadaşlar kolları iki yana açmış tek ayak üstüdne ninja gibi :) cilgin897 yanı grup olma akynaşma adına oldukça eğlenceli |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) canım ablam ; hala sayıştay sınavı açıklanamdı. sevgili güneşte bana katılarak akşamları uykudan önce iki nokta yapıyoruz. ark5 dün bi arkadaşımı aradım : kazandım açıklanmış dedim :) hem o mutluluğu hissetmek hemde stres içinde iken bi şaka yapmak istedim. ama yanıt şu oldu.: ya kazandınmı çok şaşırdım. hani ben kazanacağımı biliyordum ama seni hiç beklemiyordum... rt67 birlikte çok çalışmıştık. netlerimizde okadar yakınki.. ya birlikte kazanıp ya birlikte elenicek durumdayız. bi tuhaf geldi. yanı bana sorsa ben sana güveniyordum ya da kazansa haketmiştin derdim. 25889 sonra dedimki ; özkanın bu olumsuz düşüncelerini sevgiyle evrene gönderiyorum. ikimizde kazanıp mutlu olucağız bunuda sevgiyle gönderiyorum blissy sevgili kankam yakışmadı sana bu tavır ..öyle değilmi ama rt67 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) happy6 hey millet blissy bakın binbaşı , general falan olmuşum:) ne çok yıldızım olmuş. ya ayıptır söylemesi demin çay demleyip yumurta kırdım site açıktı. gogogo bi lokma aldım ya ne oluyo bi bakıyım dedim o arada iki yldızdan bu kadar olmuşum. annem hep derdi zaten yumurta yemek faydalıdır. hemen büyüdüm bakın |
|
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) krzm67 olmuş dimi. dostlar salı günü sunumum var. neo klasık dönem büyüme stratejielri... of.. 4897 ardından da vizem ... sadanim |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Canım sana sunumda başarılar bu kadar emek harcıyor ve olumlu düşünürsen yapamayacağın birşey yok hadi kim tutar seni.İnsanların senin enerjilerini düşürmesine izin verme. Bazen çevremizde en güvendiklerimiz bile bizim enerjimizi düşürürlerve bizi aşağıya çekerler sınav öncesive sonrası kimsenin yorumunu alama kendi içinde olumla ve bekle ...Salı günü bütün dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz. kiss3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) hy789 evet ablacım ya hakıkaten o gün sanki enerjim düşüverdi. bır kötü hisettim kendimi. sanki insan sevdiklerinden beklemediği şeylerde nerjisini daha çok yitirıyor |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) bugün güzel bir sunum sağladığın ve ilk vizemi başarıyla atlatmamı sağladığın için şükrediyorum. akşam annemin bana hazırladığı güzel sofra için şükrediyorum. yüreğim hala sevebildiği için şükrediyorum. bu gün sınavım açıklandı. sayıştaydan elendim günlük. ama biliyomusun çok uzulmedim bu sefer. oysaki artık daha başarılıydım. yaşdan dolayı girebileceğim sınavların sonuna ulaşmaıştım. okuldan ankaraya eve dönerken ağladım az bugün ben günlük. kendime ağladım. geçmişime , geleceğime , sevdiğime , sevmeyenlere.. şükrettim gene geçen seneden daha başarılı olabildiğim için. şükrettim onu hala özleyen , onun yüreğim iççin atan bir yüreğim olduğu için. ah bi kazansaydımda annecim artık bi baltaya sap olabildiğimi görebilseydi... özkan haber verdi bu gün sayıştay sonucunu. birbirimizde tc kimlkilerimiz var. aradı olmamış dedi. nekadar farkla kaybettim çomku yakın dedim. yok kenardan değil bayağı farkla akzanamadın dedi. ben bekliyodum zaten seni dedi. ben ondan 3 net fazla yaptım sanıyodum sorulara bakınca. ya o ya ben yanlış hatırlamışım çünkü onun neti benden fazla çıktı.. demiştim ben senin yapamaman şaşırtmadı ded. hoş oda kazanmadı ama , ne bileyim arkadşlaıkta bu olmaz sanki tuhaf geldi. günlük , şükretmeliyim buna devam etmeliyim. 30 kasımda idari yargı sınavı var. belki çok fantastik. hakımlık kim ben kim... annecim yine yapamadım , özür dielrim... |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) belki olması gereken bişey var , belki bir hayır var.ondan çok uzulmedim , ha günlük? yada alıştım ben buakdarım. aslında bunuda demek istemiyorum. yanı zayıf kılıyor enerjisiz kılıyor.ağladım ben otobuste yaslanıp cama..kazanıcaktım.gurur duyacaktı artık ailem benimle.kurtulcaktım o iş yerinden. birileri artık insan olduğumu maaş verip insanları satın alamayacaklarını , emeğe saygıyı anlayacakalrıdı. başım dik olacaktı. haketmedim mi artık rabbim ben. biliyorum sınıyorsun. ama ben bir garip sahipsiz pisiciğim ,yetermi gücüm.. isayan etmeden daha enkadar direnebilirim... isyan ettirme beni |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:30 PM. |