Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   pisi pisi aysun un yeri:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14461-pisi-pisi-aysun-un-yeri.html)

pisiii 12-11-2008 12:11 AM

Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

selam günlük yine ben. bu geceki üçüncü msj , başını ağrıttım bilyiorum. uykuda herkes. yok kimse.sen varsın işte napıyım, ben anlatıcam sen dinleyeceksin bu gece.

Mustang 12-11-2008 07:36 AM

Canım benim herşeyde bir hayır vardır dersen hayırla karşılanırsın.Bu sınavı kazanman belkide senin için hayırlı değildidiye düşün. n9598Bak kızmaya başlıyorum niye kendinden ümidikesip ben bukadarım diye kendini küçük görüyorsun.

Bir düşün bu güne kadar neler başardın .Başın her zaman dik olsun çünki ben toplantıda sana hayran kaldım nedeni Keops bana o soruyu sorsa biraz düşünürdüm ama senin cevapların hazırdı bir anda söyleyi verdin.

Ailen seninle mutlaka gurur duyuyordur.Senin gibi biriyle ben bile gurur duyuyorum iyiki varsın ve seninle tanışma fırsatım oldu .Senden ricam kendini küçümseme sen kendini küçük gördükçe herkes sana o gözle bakar.

Bizler hayata kendi sınrlarımız içinde bakarız insanlarda bizim izin verdiğimiz ölçüde sınırlarımızı ihlall ederler kimsenin seni üzmesine izin verme bunu öğrenmek biraz zaman alıyorama sonuç güzel oluyor.

Malesefki insanlar iş hayatında çok acımasız oluyorlarama şöyle bir düşün işi olmayan ve iş arayan insanımız nekadar çok senin yinede bir işin var ve kimseye muhtaç değilsin .

Canım benim sana öncelikle biraz yavaşlamanı tavsiye ederim .Biraz sakin olursan kendine biraz zaman ayıra bilirsen herşeyi daha net göre bilirsin .Seni seviyoruz iyiki bizimlesin Yolun aydınlık ve açık olsun. cat22 kiss3

hayalayaz 12-11-2008 10:37 AM

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
belki olması gereken bişey var , belki bir hayır var.ondan çok uzulmedim , ha günlük? yada alıştım ben buakdarım. aslında bunuda demek istemiyorum. yanı zayıf kılıyor enerjisiz kılıyor.ağladım ben otobuste yaslanıp cama..kazanıcaktım.gurur duyacaktı artık ailem benimle.kurtulcaktım o iş yerinden. birileri artık insan olduğumu maaş verip insanları satın alamayacaklarını , emeğe saygıyı anlayacakalrıdı. başım dik olacaktı. haketmedim mi artık rabbim ben. biliyorum sınıyorsun. ama ben bir garip sahipsiz pisiciğim ,yetermi gücüm.. isayan etmeden daha enkadar direnebilirim... isyan ettirme beni

ilk cümlene takıldım ben pisiciğim..sen göründüğünden daha fazlasısın. anladığım kadarıyla, hukuk okudun, ben tüm yüksek okul okumuş çocuklarımıza saygı duyarım..ama hukuk fakültesi ve tıb okuyan çocukların biraz daha fazla emek harcadıklarını düşünürüm..daha fazla efor harcadıklarını düşünürüm,yanılıyor olabilirim.. bundan bağımsız olarak sana bir şey söyleyeceğim, tüm yaşamında değil..sadece okul hayatında gösterdiğin başarıları hatırla, ilk okuldan bu güne kadar bu başarılar senin eserin...bu sınavda olmadıysa hiç önemli değil, bir başkasında kazanacaksın mutlaka, ama önce kendi değerini bilmen gerekiyor... SEN KENDİNİ GÖRDÜĞÜNDEN DAHA FAZLASISIN, VE GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA BAŞARILISIN..senin için en hayırlı olan kısa sürede olacaktır..yalnız lütfen kendi değerinin farkında ol emi ablam..saygılı sevgiler

Antuza 12-11-2008 08:36 PM

Pisicim her işte bir hayır vardır deyim bende...Çünkü gerçekten öyle...

Bugün okudğum bir kitapta bir söz vardı beni çok etkiledi...

"Bizi biz yapan bazen yaptıklarımız değil,yapamadıklarımızdan çıkardığımız büyük derslerdir" diyor...

Gerçekten öyle...Sen gördüğüm kadarıyla artılarının çok olduğu bir insansın...En önemlisi insanlara,küçücük yavrulara ablalık yapan,elini uzatan birisin...
Eminimki isteklerinde yavaş yavaş senin tahmin etmediklerin bile önüne gelecek...Hayırlı olarak...Anneciğinden önce sen göreceksin...İçinde belkide onay isteyen parçan görecek...Ve anneciğinde...Bence şimdide görüyodur anneciğin...

Hayal ablanın dediğine katılıyorum...Kendi değerinin farkında ol yeterki...

pisiii 14-11-2008 12:00 AM

selam ben geldim.
iki gündür hatlarda sorun vardı. rötarlı oldu. öncelikle serpil ablam , hayal ablam ve sevgili sycorox a sevgi ve teşekkürlerimi yolluyorum yanımda olduğunuz için. 956k

aslıdan dersler sınavlar derken vakıfı okadar ihmal ettimki çocukalrımı özlediğimi farkettim. onalrla olunca daha sakındım. sevmek çok güzel bişey. bu akşam gümüşhanedeki manevi kardeşim çaldırdı cebimden. iş yerindeydim. geri aradım. konuştuk .tam kapatırken ablacım ; dedi : seni çok seviyorum ben. öyle kötü oldumki. yüzünü bile sadece resimlerde gördüğüm miniş beni seviyor blissy

geçen gün rüyamda iş yerinde bir arkadışım masanını terkettiğini ve dönemeyeceği bir yere gittiğini , masasındaki resim çercevesini ters çevrilip masaya kapanmış , ona ait hiç bişey kalmadığını gördüm. üzerinden 4 gün bile geçmedi arakdaşım işten atıldı...

sevgili günlük ,yükseklisanım başarıyla sürdüğü içn şükrediyorum. 96

güneşin dileği bir parça geçekleşiyor , ona destek olabildiğim için şükrediyorum. geçen gün güneşle birlikte iken yaşanan tatsız olay biiz etkilemediği için şükrediyorum.,

yeni ilan edilen ve puanımın yeterli olduğu sınavlar var. imkan bulabildiğim için şükrediyorum.
bu kötü güne rağmen işten çıktığımda hava hafif yağmurlu ve gök yüzü bulutlar muhteşemdi.. bu buhranda bunları görebilmemi sağladığın ve hala güzellikerlin var olduğunu gösterdiğin için şükrediyorum
şükrettikçe yüreğimde birşeylerin büyüdüğünü hissediyorum

pisiii 14-11-2008 12:06 AM

idea3 bu arda hayal ablacım ben hukuk mezunu değilim. zamanında iki yıllık bir okul bitirdim. mezun oldum araya bir iki yıl girdi. dikey geçiş sınavı ile dörde tamamladım. 2007 de bitti. bu dönemde yüksek lisansa kabul edildim. pc05

yanı kpss de açtığım başlıkta dediğim gibi evet geç akıllandım ama tırnakalrımla arkamda kimse olmadan , başarıalrımı kimse takdir etmeden , sırtım sıvazlanamdan geldim buraya kadar ben.
o yüzden bu sınavalrda benim gibi sıkıntı çeken herkese yardım etmeye çalışıyorum. onlar hayır duası ettikçe bana telkin terapi gibi geliyor ttli3

pisiii 14-11-2008 11:03 PM

b456
Masal bu ya oldu ya
Cezbime tutuldu ya kaçma gogogo

Böyle biri karşına kaç kere çıkar hih33

Geldi deli efkarın içimi sardı tender45

Gir sinemin sinemin içine yar
b456
Bak yaş oldun didemin ucunda varsın
Ak sinemin sinemin içini sar

Bu hayal meyal masal hep okuduğum mu dlckrn

Seni ejderhanın elinden alıp koruduğum mu rt67

Hani kahramanlar gibi sevecekken seni ark5

Masal bitti yaş akacak bak farketmedin mi? b456

ark5 k8908

sevgili günlük utananadam muhteşem bir cuma kaşamı... dostlar harika bir hafta sonu diliyorum sizlereeee blissy

yarın için dua edin olurmu bana. diyeceksiniz amma çok dua istiyor yahu
yarın 15 kasım , biz kovalar için için olumlu ve girişmler için kullanılamsı gereken bir gün...bakalım hayırlısı tender45

gunesim 14-11-2008 11:22 PM

pisicik coşmuşsun yine etrafa neşe saçıyosun s456

pisiii 14-11-2008 11:26 PM

ttli3
mır mır mır mır mır cat3500

yaşamayı seviyorum , kendimi seviyorum , annemi seviyorum , ders çalışamyı seviyorum, son baharı seviyorum... sevmeyi seviyorum.
mır mır mır girlhaha

pisiii 15-11-2008 12:08 AM

Alıntı:

b456
Masal bu ya oldu ya
Cezbime tutuldu ya kaçma gogogo

Böyle biri karşına kaç kere çıkar hih33

Geldi deli efkarın içimi sardı tender45

Gir sinemin sinemin içine yar
b456
Bak yaş oldun didemin ucunda varsın
Ak sinemin sinemin içini sar

Bu hayal meyal masal hep okuduğum mu dlckrn

Seni ejderhanın elinden alıp koruduğum mu rt67

Hani kahramanlar gibi sevecekken seni ark5

Masal bitti yaş akacak bak farketmedin mi? b456

ark5 k8908

sevgili günlük utananadam muhteşem bir cuma kaşamı... dostlar harika bir hafta sonu diliyorum sizlereeee blissy

yarın için dua edin olurmu bana. diyeceksiniz amma çok dua istiyor yahu
yarın 15 kasım , biz kovalar için için olumlu ve girişmler için kullanılamsı gereken bir gün...bakalım hayırlısı tender45

cilgin897 çalışmalısın aysuuuun , kaynatmaaa bisiklet hoppaaa harika cuma. gulensmiley

pisiii 15-11-2008 12:14 PM

actionsmile günlük cumartesi geldi , haydı hayırlısı ttli3

pisiii 15-11-2008 06:04 PM

idea3 yarın ales var günlük ben kaçar.

bu gün özel bir gündü biliyorsun. bekliyelim oldumu bakalım neler olacak tender45

perilice58 15-11-2008 06:25 PM

Alıntı:

idea3 yarın ales var günlük ben kaçar.

bu gün özel bir gündü biliyorsun. bekliyelim oldumu bakalım neler olacak tender45

Yarın ki sınava girecekmisin sen canısı eger gireceksen başarılar dilerim herşey gönlünce olsun kiss3

yeni bir hayat 16-11-2008 02:53 AM

Aysun'cuğum,-biraz geç oldu ama utananadam günlüğün hayırlı olsun..http://www.hizliresim.com/2008/11/16/873.gif

Güzel haberlerinle dolup taşsın..Kısa bir sürede kendini ne kadar geliştirdiğin açıkça anlaşılıyor..
Yaşadıklarında, olumsuz gibi görünen şeylerin iyi yönlerini de keşfetmeye başlamışsın.Bu çok güzel bir gelişme..

Yarın bir sınavın var sanırım. Tüm içtenliğimle, sınavının başarılı geçmesini diliyorum..Hakkında hayırlısı olsun..http://www.hizliresim.com/2008/11/16/870.gif

Sevgiler.. kiss3

Mustang 16-11-2008 07:40 AM

Canım benim sınavında başarılar dilerim .Bütün dualarımız seninle kim tutar bizim pisiyi yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 kiss3 kiss3

pisiii 16-11-2008 08:11 PM

happy6 bir güneş gibi doğdun sen , ufuktaaaan ufuktan

8977 tereddüt etmedim teslim oldum ben çoktaaaan ben çoktan cilgin897

blissy boşyere ömrümü harcamışım , hiç yoktan , hiç yoktan sung66

selam dostlar , günlük , öpücükler herkese. kiss3

sevgili serpil ablam , özlemcim kiss3 evet bu gün ales vardı. kiss3 s456

ben yüksek lisansa başalrken alesim 8 idi , asistanlığa başvurabilmem ,için 70 olmalı bedne puan yükselktmek için girdim.

sevgili YENİ BİR HAYAT , hep günlüğünr yazmak istediğim üyelerden birisin yazılarını takip ederim hep , çok sevindim günlüğüme yazmana gulensmiley

dediğim gibi canım , baktım kızım dedim ( bu ben oluyoorum ttli3 ) yasın 29 , kpss de sana pek hoyrat davranıyor , gel dedim sen bu asistanlık işine asıl. işte kısmetim nerede ise ,bunda boşlamıyorum. gerçi parasızlıktan kurudum vala , şehir dışında git gel bitti maaş .

bu gün sınav odtü de idi. zaten bana ya etimesgut düşer ya odtü..
böyle pazar pazar git git bisiklet , sormayın

neyse , güzel bir Ankara sabahıydı . dün baktım keyifliyim ıslak keke yaptım fena olmadı vala :)

sevgili meleğim bugün yanında olduğun için şükrediyorum. idari yagıya hala zamanım var , yanımda olduğun için şükrediyorum , hayata dair hala umutlanmamı sağladığın için şükrediyorum. kendimi kanıtlama için yeni kapılar araladığını biliyorum bunlar içinde şükrediyorum. canım meleğim beni gördüğünü biliyorum. sınıyor sabrımıda görmek istiyorsun. isyan ettirme beni olurmu , kızgın cadı bi kız yapma beni. dayanmamı sağla.

sevgili meleğim girlhaha sarı saçalrım için şükrediyorum sana... bu sarı saçları savurmayı seviyorum.

gece onalrı bigudi ile sarayımda yarın uzun sarı ve dalga dalga dolanayım. sung66

sevgli meleğim gönlümden geçeni biliyorsun..

sevgiye dair, sağlığa , umuda , başarıya dair güzellikerl istiyorum senden.

annemi yanlız bırakma olurmu

pisiii 16-11-2008 08:39 PM

tatlım..... gönlüm , dualrımi ruhum seninle .. güzel gülüşlüm... karpuz kabuğum benim girlhaha

canım canım canımmmmm ttli3

hadi üzme aysuncuğunu , gülümse bakıyım bana

gunesim 16-11-2008 10:12 PM

pisicik nbr. karbuz kabuğu ne alemde hala kabuk olarakmı geziyo? y789

pisiii 16-11-2008 10:35 PM

cat22 henüz ses seda yok ablası

perilice58 17-11-2008 09:21 AM

smil56 sabah sabah neşemi yerine getirdi ... Günaydın aysun kiss3

stubborn 17-11-2008 01:23 PM

Pisicim iyi dileklerın ıcın çok tesekur ederım..ıyı haftalar dılıyorum..daha mutlu daha huzurlu bır hafta geçirelim inşallah..

çiçeğim 17-11-2008 01:59 PM

Geçiyordum uğradım sıcacık içten samimiyetine bayılıyorum herşey gönlünce ve güzel olsun tüm istediklerin kabul olsun sevgiler benden sana kiss3

pisiii 17-11-2008 09:59 PM

Alıntı:

çiçeğim Nickli Üyeden Alıntı
Geçiyordum uğradım sıcacık içten samimiyetine bayılıyorum herşey gönlünce ve güzel olsun tüm istediklerin kabul olsun sevgiler benden sana kiss3

amin canım cümlemize :)

teşekkür ediyorum güzel yüreğin ve iyi dilekelerin için mlk34

pisiii 17-11-2008 10:10 PM

Alıntı:

perilice58 Nickli Üyeden Alıntı
smil56 sabah sabah neşemi yerine getirdi ... Günaydın aysun kiss3

günaydın demek isterdim ama salçalış makarnamım üzerine ikinci bardak çayımı içerek şuan atv , star ve show da üç diziyi takip etmekle meşgulum. bisiklet

ya bi kalksamda idare çalışsam artık ya. kavun olsam alıp keserlerdi ha. 789569

anlamıyorum ki olsu sana , geri mi ket vuruyosun , sayıştaydan erbidir devrildin , çalışamıyosun. nolsu o uykusuz gezen çalıuşan zehir gibi kıza...

ya vitaminde alıyorum , ayıptır demesi balık yağım omega 3 üm , demirim var . yanı rambo olsam başarı mutlak benim.
2600 zati elim ağırdı hep benim.

evdede zaten çok tüketen ama çok üretmeyen yaramaz bebeyedim 2600 789569

rahmetli babacım şimdiki halim görseydi benim kısım amanın deri ve kemik olmuş derdi...

sevgili aysun.. devam etiğin yolda seni çevirmek isteyen , çekemeyen , kızdırmaya çalışan , hep küçümseyenelr olacaktır.

98569 onlara aynı tepkilrele cevap verirsen ayıp sana.adamların istediği o zaten.

şimdi uslu kız ol , bilgisayarı kapat , çayını al dersini çalış . hadi bakıyım. şaşkın

dusun
44
e hadi dedim kaynatıyosun halaaa bisiklet

pisiii 17-11-2008 10:24 PM

96

anaaa şükretmeyi unuttum
ıı hı ıhııııı

sevgili koruyucu meleğim. bu ara bizde işten çıkarmalar arttı. yanımda olduğun için şükrediyorum. kankam hakanın sabah sabah 12389 kahvaltının ardından verdiği haber için şükrediyorum. bu akşam güzel dilim pasta ve o tatlı sohbet için şükrediyorum

çiçeğim 18-11-2008 10:23 AM

Günaydın pisicimmm;günün güzel ve bol neşeli geçsin,mutlulukların her daim artsın.
Eft de yapmam lazım demişsin sen daha başlamadınmı duygusal arınma tekniğine aaaa n9598 bende daha yeni başladım sayılır hasta olduğum zaman sağolsun sevgili meleğimiz(hayalayaz) uyandırdıda dunk56 başladım geçte olsa.Forumdaki eft bölümünü iyice oku orada şemalarla anlatılıyo,birde canım stubborncum bana bi site önerdi eft.turk diye orada videolar var tamamıyle sana yardımcı oluyolar,hadi sana kolay gelsin canımcım kısa sürede tüm fobilerinden kurtulman dileğiyle. kiss3

pisiii 18-11-2008 06:18 PM

merhaba günlük sevgili günlük...
böylemi başlamalıyım hayır , özüme dönmeliyim

selam dostlar , selam günlük ben geldim. bu gün varlığının beni tuhaf kötü hissetirdiği ilk gün.
mediatör ablamdan bir msj aldım..sanırım biras uymmaışız kurallara...günlüğüm "d"eğiştiğimi" gösterir günlük gibi olmalıymış.
bak günlükçüm, sen benin iş yerimi biliyormusun evet, ne şartlarda çalıştığımı , orada nete giremediğim için akşam girebildiği ve sadece günlüğüme zaman bulabildiğimi...
başka sayfalara dalıp oaralrda aslıdna burada yazmangerkenelri yazmadığın için bu mejı aldığını.
ama ben değilmiyim ceketli , koyu renk , saçları sarı sarı savrulan , kızdığında dünyaları yakan , resmi olan ama kendine içine sevdikelrine çocukça yaklasan..
aslında bu tür bişey gelicek aysun az dikakt diyorudum.
ama ben sevgili günlük.... formunda başlayan ve montainin denemelerini anısmatan günlükler yazamadım hiç..hep ruhum farklıydı , delyidi az..yazarken içime samimi olmam gerekmezmiydi... nasıl rol yapacaktım sevgili günlük bugün öğlen portaakal suyu içtim. falan
hayır sdevgili günlük bu gün canım yandı , çok yandı ..ama sinirimi korudum...korumasam tyakışırmıydı.. evet böyle yazıyorum ben. böyle yazarken iniyorum ruhuma
dönebiliyorum kendi aynama. belki dieğr sayfaları okumaya çok zamanım olmadığı için hala sevgiyi salamıyor , eft yapamıyor , reiiki için çok fikir gönderemiyorum ve belki değişemiyorum.yavaş işerliyorum ben . kendime geliştirecek zamanın malesef şuan bukadar . hayatımın en yoğun haftalarından birini yaşıyorum. onalrı yaptıkça kişisel gelişimi sağladıkça yazmam gerekenelri yapamıyorum çünkü ruhum yorgun , günüm yoğun , bilincimn temiz değilki...kendimi dinleyemeiyorumki b
bilincimi temizleyimde buraya yazıyım. ben bugün öğlen okudum geçmiş günlüğümü. e be aysun bak acımıyorsun artık kendine demiştim. ve bunu gelişim sanmıştım. bunlaı yazmıyor olsadım akşam onu paylaşıcaktım. bunları yazmıyor olsaydım size bu gün ölen bir tanıdığımı yazıcaktım.
bunları yazmasaydım ölüm haberi üzerine içimde kabaran sevgiye dair şeyleri yazıcaktım..
ama yapamadım. ben telkinleri bile günde 3 ssat anca ya dnliyo ya dinliyemiyorum. iş eyridne imkanım olmadığına göre evde ders çalışırken su formunda olmalı...demek az dinliyor az gelişiyorum...
benim zamanım hakkaten az. yaaşmak için , başarmak için , annemle bir bardak daha fazla çay içebilmeye kardeşimin bebeğini sevebilmeye , hastayken doktora gidip , duşta 5 dakka fazla kalıp keyif yapabilmeye....
son iki haftadır sadece bir kaç günlüğü okuyup çıkıyordum.ben paylaşımda bana birlşeyler katıcak yaşanalardan ders alabilirim sanıyordum.
okadar gücüme gittiki iştren çıkarken bi kafeye girip yazmay başaldım.
elbet bu enden kuralları ihlal ettiğimiz yada liseli çocukalr gibi yazdığımızı haklı göstemiyor.. düzene uymak elbet gerekiyor. ama ben o gün yaptıkalrımı anlattım sanıyordum. açılamadım henüz kapalıyım , okadar sızdırabiliyorum yüreğimden.
dostalrın sayfasına bir iki cümle kıpır kıpır şey yazarken ansıl aşıktım biliyor msun günlüjk?
sayfalarına girip ben aşığım selam demöek istemedim. evde nasık dans ediyor mutluluktan uçuyorsam onalrla paylaşıyım istedim. en sediğim arkadaşların bile cebine bakın ben onu yeniden özlemeye başladım diyip o tarzda msjalr yollamıştım...e nolucak şimdi...demekki tavır aynı. ben aynı.anlatmaya çalıştığım bu..msjıen çıkarken arkaşın pc de okudum
okadar gücüme gittiki iştren çıkarken bi kafeye girip yazmay başaldım , bir tane bile gülen surat , ağlayan avatar gelmedi içimden.öyle dümdüz yazdım.uamrım düz ama beni anlatabilen bir şey aktarmışımdır.beni görebiliyorsundur günlük.umarım bu msjla mediatör ablamı kızdırmadım , eğer bana bi ceza uygun görürse canı sağolsun. hani herkesin içinde yazdım diye. ama günlüğüm bu benim.yıllarca içimde okadar şey saklayıp demedimki..şimdi günlüğüm olmasa bugünümü kime derdim ?...
ben bir müddet çekilmemin doğru olacağına inanıyorum. zaten 30 kasımda sınavım var. biraz kapanıp çalışmalıyım.ozmana kadar sağlıcakla kal günlük.beni unutma , hayırduanı esirgeme.sevgiyle kal

ikizruh 18-11-2008 08:18 PM

canım sen bayağı kırılmışsın ya aceleyle yazdığından belli.Hangi moderatör arkadaşımız ne yazdı tam olarak anlayamadım ama eminim ki kötü bir niyeti yoktur ve seni kırmak istememiştir.

engilizce 18-11-2008 08:32 PM

Pisicik "farkınladık" önce kendinin sonra da çevrende gelişen olay ve kişilerin farkında olmaktır. Bu süreç bazen can yakabilir ama hemen pes etmemek gerekir. Ne yazıldığını bilmiyorum ama açıkçası ben de yazdıklarını okurken güçlük çekiyordum. Kullandığımız dil kişiliğimizin de yansıması bir bakıma. Kişisel gelişime katkıda bulunmayı amaç edinmiş bir forumda ifadelerimize dikkat etmemizin beklenmesi çok normal. Bir uyarı ya da eleştiri karşısında kabuğumuza çekilmek gelişimimize ket vurur canım. Sevgiler...

Antuza 18-11-2008 10:12 PM

Pisicim bozma moralini,açıkçası ben yeni gelen birçok kişinin enerjisini çok sevdim...Sıcacık,kıpır kıpır...Sende onlardan birisin...
Açıkçası benim daha önce bu siteden ayrılma kararımı bilenler bilir...İşte bu tip saçma sapan,kırıcı olayları gördüğüm için çok sinirlenip silmiştim profilimi...
Bugün gene yazını görüp çok üzüldüm...Ne biliyim bazı kişiler bazılarını sevmeyebilir,tarzını beğenmez,umurlarında olmaz...Ama bizler okuyoruz herkesi ve o insanları umursuyoruz...Ne yapmış diye merak ediyoruz,yazdıkları saçma bile olsa OKUYORUZ!,bundan önce demagoji yapanlarıda gördük,en azından pisi öyle şeyler yapmıyor...Türkçe konuş dediniz,onada dikkat ediyor,daha napsın?
İnsanlar bu günlüklerde içlerini döküyorlar...Herkesin bir tarzı var...Herkes süslü ağdalı cümleler kuramayabilr...Bunun için dakka başı uyarmak gerekmez...
Sinirlendim ya,ama bu sefer gitmeyi düşünmüyorum...Herkesin yanındayım...Kimseyide kaybetmek istemiyorum bu forumda...

Belgin ∞ 18-11-2008 11:57 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar öncelikle bu mesajı size yazarken üzüntü duyuyorum.Bu mesajımı anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum. b456

Biliyorsunuz burada hepimiz bir aile gibiyiz.Ve bu ailenin bütünlüğünü korumak,bu aileye yakışır şekilde davranmak yine bizlerin hepimizin görevi. ark5

Günlerdir her birinizin günlüklerini takip ediyorum.İlk başlarda sessiz kalmam gerektiğini düşündüm fakat artık maalesef kalamıyorum b456

Günlüklerimizi genelde değişim günlükleri adı altında açıyoruz.Her birimiz gün içinde yaşadığımız sevinçlerimizi,üzüntülerimizi,hedeflerimizi,değişi mlerimizi yazıyoruz.Ama son günlerde günlükler sohbet alanı gibi kullanılmakta ve amacından sapmakta.

Ben dahil çoğu üye mesajları son konular butonundan takip ediyor.Ve her 5 dakikada bir (çoğu zaman o kadar bile sürmüyor) yeni bir sohbet mesajıyla karşılaşıyoruz günlüklerde.

Demek istediğim birbirinize destek olmayın,birbirinize mesaj yazmayın demek değil,bu konuda lütfen hem fikir olalım.Demek istediğim günlükler sohbet alanı gibi kullanılmasın.Bazen sadece bir smile kullanarak,hiç yazı kullanmadan birbirinize mesaj yazıyorsunuz.Bunun için zaten bir sohbet alanımız var (cafe bölümümüz)bizler genelde sohbetlerimizi orada gerçekleştiriyoruz.

Sizleri her birimiz aileden gördüğümüz için aramıza katılan yeni üyelere örnek olmanızı istiyoruz.

Lütfen günlüklerde gereksiz mesaj yığınları,tek smile ile yanıtlanan mesajlar ve amacından sapan konular olmasın.

Mesajları toplu olarak gönderiyorum,birbirinizle konuyu görüşerek ortak bir kanıya varacağınızı ve bu mesajı anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Sevgiler. kiss3

pisii'nin bahsettiği mesaj budur arkadaşar.tarafımdan bugün bir kaç arkadaş daha eklenerek gönderilmiştir.tek gönderilen kişi kendisi değildir.bunu belirtmek istedim eski durumlara vakıf düşünceler oluşmaması için.diğer arkadaşlar sağolsun geri döndüler özel mesajla,kendisi bu şekilde cevap verdi.onu saygıyla karşılıyorum,zira benim mesajda da yanlış bir kelime kullanmadığım ortadadır,mesaj orjinal haliyle size sunulmuştur,aksini beyan eden buraya yazabilir.

sevgiler.

stubborn 19-11-2008 12:03 AM

Kım ger ıdondu ben oraya takıldım pardon???

Belgin ∞ 19-11-2008 12:06 AM

Alıntı:

stubborn Nickli Üyeden Alıntı
Kım ger ıdondu ben oraya takıldım pardon???

mesajı anlayan ve saygı duyan bir kaç kişi stubborn'cum

stubborn 19-11-2008 12:19 AM

Bak canım...suan senın tavrın okadar yanlışkı..ortada bır mesaj var vee o mesaj okadar yersızdıkı..bu işi sadece sen yapmıosun benım kendımın sıtem var 3 tane..kıme nasıl davranılması gerektıgını ogrenmelısın ılk basta bu bir..karsındakına nasıl hıtap etmen gerektıgını ..soyledıgın seyın karsındakını nasıl anlıyacagını olcup tartıp oyle konumalısın..suan yaptıgıını yanlış oldugunu farkında bile degılsın..tamam belkı o mesajlarda yanı gunluklerde geyık gıbı gorunene mesajlar olmus olabılır.ama eger hepsını okursan konu ıle ılgılı yorumlar ve bırbırımıze yaptıgımız olumlamalar var..bu sıtedekı ınsanların hepsını hayattan bır beklentılerı var ve o yonde ılerlemeye calısıp bırbırımızden bırseyler kapmaya calışıoruz kendımızı geliştirioruz..ama sanırm sen pek birşey kapmamaıssın bu forumdan ..cunku eger oyle olsaydı bıze hıtap seklın bıle farklı olurdu..ve bıze ozleden ozur mesajını sen yerıne dıger SAYGI duydugum evet ozellıkle belırtıorum mesajları ıcın dıger mod arkadslara tesekur ederım ..ama sana degıl senın bu tavrın devam ettıgı surece bu sıtedekı huzurun kaçacagını dusunuyorum..suan belkı bende agır konusmus olabılırm ama gerçekten cok sınırlıyım hiçbiryerde ne bana nede baskasına yapılan bır haksızlıgı kaldıramam..sendende ozur beklerdım hatta dıger arkadslara dedım ozur dılerse donerız devam ederız bu prtamı bozmayalım ama sen ozur yerıne o tavrını dahda surdurdun..yanlış arkadsım çok yanlış..burası ınsanlara huzur veren bı yer olmalı huzurunu kaçıran bı yer degıl..burdakı ınsanların yas ortalaması 15 degıl.herkez belırlı yerlere gelmıs bılınçlı kısıler..(en azından benım konustuklarım) ve neyın yapılıp neyın yapılmayacagınıda bılırler...neyse ben daha fazla uzatmak ıstemıorumm ama gerçekten cok sınırlendım ve uzuldum boyle bır konusmanın olmasını ıstemesdım...
Sen harıcınde dıger mod arkadslardan admınden gerçkten ozur dılıorum ve forumdakı arkadslar kusura bakmayın bu yazdıklarım için ama tutamadım kendımı..

engilizce 19-11-2008 12:25 AM

Kime nasıl hitap edileceği konusunda sakin bir anda iki mesajı karşılaştırmanı tavsiye ediyorum. Belgin'in son derece nazik bir şekilde yazdığı bu mesajdan bu kadar rahatsız olduğuna göre "gerçek pozitif düşünce, kendini kabullenme ve özeleştiri" gibi konulardan çok uzak olduğunu üzülerek belirtiyorum.

stubborn 19-11-2008 12:30 AM

Omesajı ıyıcene okuduysan sayet tarzın dogru oldugunu savunmuyorum..cok sınırlı oldugumu ve dırek yazdıgımı belırtıyorum..o mesaj geldıgınden berı..yasadıgım sıkıntıdan bahsedıyor orda...mesajı tekrar okumanı tavsıye ederımmm......evet suan nazık degılmmmmm....gerektıgı zaman olmasını bılırım

Antuza 19-11-2008 12:48 AM

Belgini bende yakından tanırım ve sevdiğim birisidir...Ama hitap tarzı çok sert geliyor insanlara...
Ben şahsen bu kadar katı kurallara karşıyım...Burası Türk Dil Kurumunun forumu değil,tabiki dikkat etsinler ama daha şeker bir dille uyarılabilirdi...Üyeler değişimlerini yazıyorlarki,burada çokda güzel paylaşımlar oluyor...
Birçok arkadaşımız soğudu,ya ben bile geldim çok mutluydum siteyi görünce üzüldüm...
Ben ankara buluşmasında yazın yazın diye üyeleri yüreklendirmeye çalıştım...Baktım yeni yeni arkadaşlarımızda yazıyor...Siteye o kadar güzel bir enerji geldiki...Bir ara çok durgundu...
Herkes hemen hop diye öğrenmiyorki,çoğu kişi foruma yazmakla yeni yeni tanışıyor...Ve çocuk azarlarmış gibi bir mesaj görünce üzülüyorlar...Ve bu mesajı görünce artık içlerinden yazmak gelmeyebilirki,bunuda yapacaklar...
Ha banane ben yazana bakarım diyorsanız bilemiycem...Ama ben bu arkadaşlarımızın kaybetmek istemiyorum...Sonuçta hergün okuyorum...Ve seviyorum...

Belgin ∞ 19-11-2008 12:52 AM

Seni sinirlendirecek bir tarzda yazdıysam bunun özrü elbette ki bana aittir.Ama ben genele yazdığım için ve gönderdiğim kişilerin bu mesajdan almalarını gereken mesajı alacaklarını düşündüğüm için kişiye özel mesaj yazmadım stubborn'cum.Demek ki ayrı yazmam gerekiyormuş daha anlaşılır ve daha az kırıcı olması için.Bunun için özür dilerim.

Ama yayınladığım bu mesajımda kırıcı en ufak bir söz hala görebilmiş değilim,demek ki bunca çalışmaya rağmen hala algılarımı açabilmiş değilim.Benim eksiğimi gösterdiğin için sana teşekkür ediyorum.Dilerim herkes eksik yanlarını benim kadar kolay ve rahat bir şekilde görüp,uyarılara tevazu gösterebilir.

Sevgiler.

MuminOKAN 19-11-2008 01:02 AM

arkadaşlar afedersiniz ama böyl bir mesaj yazması için ben belgine teklifte bulundum. ben göndermedim, çünkü bu derece açıklayıcı olmayabilirdi.

yazdığı mesaj da gayet açık.
konu başlıklarımızdan olan hayatimdegisti kafe' si kısmında burcu gelegen arkadaşımızın açmış olduğu bir konu var "günlük sohbet köşesi" bu bölümünün/konunun amacı sohbet etmek...

kaldı ki sizlere gönderilen mesajda anlatılmak istenilenin kendinizde gördüğünüz gelişimleri kendi günlüğünüze yazmanız ve buradan paylaşmanız.

sizlere gönderilen mesaj gayet açık ve anlaşılır, lütfen biraz sakin olduktan sonra tekrar okumanız...

bizde (ben, dxlier, belgin, bir arkadaşımız daha vardı, kimdi, hatırlayamıyorum şuan) ilk zamanlarda böyleydik ve hatta sn shamanic bizde de buna benzer mesaj attı... :)

kısaca; alınacak, üzülecek bişey yok... muhakkak farkındasınızdır, burda hepimiz aileyiz.

sağlıcakla ve ışıkla...
sapkal89

engilizce 19-11-2008 01:04 AM

Sevgili Scyorox, ben kimseyi şahsen tanımıyorum sadece burdaki varlıklarıyla bir fikir ediniyorum. Seni de mesajlarından ve blogundan biraz tanıma şansı buldum. Blogunda kendini özgürce ifade ederken burdaki yazışmalarına dikkat ediyorsun. Bu arada türkçe konusunda takıntılı olunmasına gıcık olduğunu biliyorum dl67 Mesele sadece kullanılan dil de değil içerik. Ben de yazılanları takip ediyorum ve karşılıklı destekler ve ilerlemeler çok güzel. Ama bazı mesajların farklı başlıklar altında hatta özelden yazılması gerektiğini düşünüyorum ki okuyamadığımız mesajları kaybetmeyelim ya da ararken zorlanmayalım. Açıkçası Belgin'in tarzını sert bulmadım. Belki ben de sert karakterliyimdir:D Duygularıma tercuman olduğunu düşünüyorum. Hem bu ne alınganlık böyle. Evet pisi gerçekten üzülmüş ve onun üzüldüğünü görenler de üzüldü. Ama ortada bu kadar tepki verilecek bir durum yok bence. Kaldı ki sitede her zaman sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşamayız. Eleştiriler, karşı fikirler, anlaşmazlıklar olacaktır. Tıpkı hayatın içinde olduğu gibi. Bütün bunlarla başedebilmek değil mi çoğumuzun burda olma amacı? Kişisel gelişim yolunda eleştirilere ve zorluklara kucak açmalıyız yoksa tıkanıp kalırız. Sevgiler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 AM.