![]() |
phantommun günlüğü Bugün telkinleri dinlemeye başlayalı 6 gün oldu.Bi kaç gün ara vermek zorunda kalmıştım ama artık hergün dinleyebildiğim kadar dinlemeye çalışıyorum.Gece uyurken kulağımda, bazen uyandığımda kulağımdan çıkmış oluyorlar.Kalkınca da dinlemeye devam..Bugün derste bile kulağımdan çıkarmadım smiliyface Yazabildiğim kadar paylaşmaya karar verdim burda değişim ve gelişimimi ttli3 Yazarsam değişiklikleri farketmek daha kolay olur sanırım thumbsanim Sanırım olumlu düşünce ve bu telkinler el ele olmalı hep..Geçen sene the secret kitabını ilk okuduğumda da çok olumlu değişimler yaşamıştım ama nedense bikaç ay sonra olumlu düşünceyi bırakmışım farkında dilim dusun Pek çok sorunla karşılaşmıştım belki ondan..Herneyse telkinleri dinlemeye başlamadan bikaç gün önce yeniden olumlu düşüncenin gücüne sığınmıştım kii bu siteyi kefettim bikaç gün sonra da telkinlere başladım. Gelelim 6 günde hissettiğim değişimlere..Son birkaç gündür feci uykum geliyo ve başımda bi ağırlık hissediyorum özellkle telkinleri dinlerken.Ama bu işe yaradığının göstergesi sanırım 44 Uykum da çok ağırlaştı rüyalarımı hatırlayamıyorum.İlk yattığımda daha uykuya dalmadan ağırlaşıyorum ve şu yattığınızda yaşadığınız düşme hissi vardır ya onu daha sık yaşamaya başladım.Sonra o uykuya dalmamış halimle rüyalar görüyorum kısa kısa.Gözümü geri açıyorum daha hiç uyumamıştım nasıl gördüm ben bunu diyorum bu normal bişi mi acaba? dusun Dik yürüme etkisi bende de ilk dinlediğim günden beri var.Kendimi daha iyi hissediyorum ama dalgalanmalar nedeniyle bazen kötü de hissettiğim oluyor.Ama bu etki geçiciymiş o yüzden çok üzerinde durmadım zaten ağlama kendini aşırı kötü hissetme gibi bi durum da olmadı smiliyface Kendime güvenim de küçük bir artış oldu.İlerleyen günlerde daha da artmasını bekliyorum blissy Bunun dışında dün gece yatmış, suçluluk telkinini dinlerken birden aklıma geçmişte kötü anlar paylaştığım 3 insan geldi.Sürekli aklıma gelen neden tanıştım neden o kadar değer verdim dediğim, bana olan tutmlarından ötürü ağlayıp yandığım hastalar olduğum insanlar.. ve artık konuşmadığım..Sürekli aklıma gelip beni huzursuz eder kötü ve suçlu hissetmeme neden olurlardı.Dün gece de birdenbire aklıma geliverdiler ve içimden bi ses bırak kendi yollarına gitsinler dedi.Onları içinde tuttuğun müddetçe huzursuz olcaksın kendinle barışamayacaksın.O yüzden bırak..Ve hepsinin ismi geçti içimden sen de git kendi yoluna seni de affettim umarım sen de beni affedersin dedim ve bitti mlk34 Aslında hepsiyle konuşmak isterdim ama yaşadıklarımdan ötürü değmeyeceğini düşünüyorum..Bu benim için çok önemli birşeydi sanırım kendimle barışmaya başladım smiliyface Daha güzel gelişmeleri paylaşmak dileğiyle şimdilik hoşçakal sevgili güncem.. |
Ynt: phantommun günlüğü Günlüğün hayırlı olsun phantomm;http://www.hizliresim.com/2008/10/28/8813.gif Hissettiklerini paylaşmakla çok iyi bir karar vermişsin..Hem yaşadığın gelişmeleri daha iyi takip etme fırsatın olacak, hem de tecrübelerinle arayış içinde olanlara yardım etmiş olacaksın.. Mutlu ve geliştiren paylaşımlar diliyorum... ttli3 Bu sayfaları, mutluluk, başarı ve bilgi dolu paylaşımlarla dolduracağını umuyorum... Sevgiler... smiliyface |
Ynt: phantommun günlüğü Ben de öyle ümit ediyorumm ttli3 çok teşekkür ederimm mlk34 |
Ynt: phantommun günlüğü aramıza hoş geldin vien1 |
Ynt: phantommun günlüğü sağolunnn kiss3 yorumlarınızı,desteklerinizi, eleştirilerinizi,sevginizi esirgemeyin lütfennnn smiliyface |
Ynt: phantommun günlüğü Biraz gecikmeli de olsa; Günlüğün hayırlı olsun phantomm. http://www.gif-archiv.de/Gif-Buecher/Buch_025.gifhttp://www.gif-archiv.de/Gif-Buecher/Buch_025.gif Hayatın boyunca, hayal ve beklentilerinin seninle birlikte olması temennilerimle. super |
Ynt: phantommun günlüğü Sağolun güzel dilekleriniz için kiss3 Umarım tüm o beklenti ve hayallerimin gerçekleştiği anları burda sizlerle paylaşmak nasip olur bana smiliyface |
Ynt: phantommun günlüğü Yeni kalktım ama kendimi çok iyi hissediyorumm cilgin897 Bomba gibi birgün bizi bekliyooo blissy Mutluyum,huzurluyum,sağlıklıyım,seviyorum,seviliyo rum ohh daha ne istiyeyim? aa34 Dışarda çokta güzel bir hava.. 8977 süper süper süper f678h Kendimi seviyorum,kendime güveniyorum,başarılıyım,istediğim herşeye kavuşuyorum çünkü yeterince içten,samimi bir şekilde isteyebiliyorum utananadam Hayal Abladan öğrendiğime göre istediğimiz şeyleri 21 gün isteyip bırakcakmışız.Ondan sonra geleceğinden emin bi şekilde sahip olmuşçasına şükreder başka şeylere karşırız girlhaha Ben yine tuhaf tuhaf rüyalar gördüm yaa şimdi hatırladım dusun |
Ynt: phantommun günlüğü Neden böyle yapıyorsun ki? Sana daha nasıl davranabilirim? Kızıyorum olmuyor, alttan alıyorum sevgiyle söylüyorum aramız iyi oluyor ama bu sefer de yıpranan ben oluyorum.Hoş her şekilde yıpranıyorum ya.. Dün bi an duygulanıp, seni özleyip, gözyaşları içinde yazdığım mailim için bi teşekkür bile etmedin.Aslında teşekkür beklemedim sana yazdıklarım için.İçimden gelmişlerdi.Sana olan sevgim,geleceğimiz için hayal ettiklerim hepsi doğru..Ve bunları hissettiğim için bana minnettar olmanı gerektirecek birşey yok ama ne bileyim en azından maili okuduğunu gösterecek bişey yapsaydın.Sonradan tartışırken '..dün neler söylemişsin şimdi neler söylüyosun..' dediğinde anlamasaydım keşke okumuş olduğunu. Evet içime büyüyor beni buraya geldiğimden beri bir kere arayıp 'Seni özledim.' diyememen.. Ya da 'Sadece sesini duymak için aradım.' diyebilseydin keşke bikere. Öyle içime büyüyorki! Düşündüğümde bianda ilişkimize olan tüm inancım sarsılıyor.Bilirim ketumsun, öyle her içine doğanı pat diye söylemene izin vermez kımıjı dudakların..Belkide annen öldüğünde kapadın kendini, kilitledin kalbini. Peki ben bunca zamanda açamadım mı yüreğini? Bunu yaptıracak kadar da mı sevdiremedim kendimi? Ya da bu kadarcık şeyi bana çok mu görüyorsun mavişim.. Şimdi arkamı dönüp gidemiyorsam, seni sevdiğim için, sana yardım etmek istediğim için.Ama ben daha çok küçüğüm ikimize de yetemiyorum özür dilerim.. Bazen yeterince olgun davranamıyorum(!) Evet bazen gerçekten alltan alamıyorum ya da istediğin kadar tepkisiz kalamıyorum bazı şeylere napayım.. Sadece yanyanayken olmuyo sevmek.Önemli olan uzaktayken hissettirebilmek sevdiğini.Ama sen benim hislerimle illgilenmiyorsun doğru.'Ben böyle seviyorum,seviyorum da diyorum inanmıyosan daha napabilirim.Ben başkaları gibi olamıyorum napabilirim.Ben böyleyim söyleyemiyorum napabilirim.' Birşey yapma lütfen, beni kazanmak için hiç çaba sarfetme sen olur mu? Hep beni üz ağlat. Tek isteğim seni kazanabilmek.Biraz açsan kendini.Biraz istekli davransan.Geçenler de ilk defa 'Sen de benim için çabalıyosun biliyorum.' demiştin ne kadar mutlu olmuştum.Demek ki bazen sadece sorunun ben de olmadığını görebiliyosun.İki gün önce hergün bi kelime oyunuyla oynadığımız ingilizce öğrenme oyunumuzda ben o günün kelimesini söylemeyi unuttuğumda onu sorup öğrenmek istediğinde de çok mutlu olmuştum.Ama bunlar henüz çok küçük şeyler.. Biliyorum ben senin farkında olmadığın bu yolculuğa çıkarken çok zorlanacağımı biliyordum ama bazen sabredemiyorum.Bugün yine patladım sana o yüzden.İstediğim ufak şeyleri bile yapmaman, gönderdiğim önemli olduğunu söylediğim, izlemeni istediğim video için dört beş gündür bi zaman ayıramamış olman kızdırıyor beni işte.Ve bunu yapmadığın için işini bahane etmen..Sanki beş gündür hiç yarım saat zamanın olmadı değil mi? Çünkü işin herşeyden önemli.. Herşeyi de en doğru yoldan yaptığına o kadar eminsin ki.. Bugün bana dediğin gibi yapmak istediğin şeyler için zaman ayır sadece bundan sonra.Benimle de iş saatinde msnden görüşebildiğimiz zamandan başka özel zaman ayırma sakın..Böyle yaparak sevgimi katlettiğin gerçeğinin de özenle üstünü örtmeye devam et!! Ben mi çok şey bekliyorum acaba?Ben mi anlayışsızım Allah'ım? Çok mu kaprisliyim dediği gibi herşeyi büyütüyor günlerce bişeyin içinden çıkamıyor muyum? Yine mi beceremedim bişeyleri? Sevmeyi beceremeyen ben miyim?? Tüm enerjimi bitirdin yine teşekkür ederim.Ağlattığın için de..Bu kez msnde kalıp sana herşeyi yeni baştan anlatmayı seçmek yerine güle güle dedim çıktım.Düşünmemeye çalıştım.Ama sonradan yine dayanamayıp girdim baktım birşeyler yazmış mısın peşimden? Evet. 'Ben böyleyim bilmiyor musun? Noldu şimdi anlamadım..' Keşke bi kere anlamaya çalışsaydın!! |
Ynt: phantommun günlüğü Tamam sakinleştim.Hata üstüne hata yapıyorum..Bi süre onunla konuşmasam rahat bıraksam iyi olacak.Bu arada ona sevgi göndercem.Olumlama yapıcam.Kendi gelişimimi gözlemliycem.Bi kendim değişeyim sonra herşey birbirini takip eder nasılsaa sad456 Evet msnmi açmıycam bi süre onun olduğu saatler.Üstüne düşmücem.Bu gece meditasyona başlıyorum bakalım Hayal Abla'nın hazırladığı meditasyonla smiliyface İşallah iyi gelecek.Yarına da bomba gibi uyanıcam.Bütün güzellikler benimle.Hayatımda herşey daha olumlu oluyor, güzelleşiyor.Hayırlı, mutlu, güzel kişi ve olayları kendime çekiyorum.Kendimi seviyorum.Seviyor ve seviliyorum.Evren bana istediğim herşeyi veriyor.Tüm istediklerim hazır olduğumda bana iletilecek.Olaylar karşısında sinirlenmek yerine sakin tavır almayı seçiyorum.İçimdeki huzursuzlukların yerini sükuta ve barışa bıraktığını hissediyorum.Mutluyum,mutluyum,mutluyum..Güçlüyüm. .Evreni ve içindeki herşeyi seviyorum.Hayatımda olan en küçük nimet için bile şükürlerimi sunuyorum.TEŞEKKÜR EDERİMM. |
Ynt: phantommun günlüğü Yaaa arkadaşlarr..Bi sorunum varr gerçi belki alakasız olcak ama belki içinizden birisi biliyordur.Benim bilgisayarımın ekranı gidiyor bikaçgündür.Müzik filan durmuyo,bilgisayar kapanmıyo,sadece ekran gidiyo.Geçenlerde bataryasını çıkardım,şuan bataryasız kullanıyorum sürekli fişte durduğu için batarya bitmesin diye çıkarmıştım yani bataryadan olamaz.Ekranın bişilerinde mi sorun var acaba?Şimdi burda servise de götüremem hem servise versem elim kalcak hergün biton işim oluyo pcmde.Canım sıkıldı şimdii..Parça değişimimi gerekiyor acaba yoksa yeni bir pcmi almam gerekcek?? sad456 |
Ynt: phantommun günlüğü Alıntı:
|
Ynt: phantommun günlüğü evett sürekli bigisayar güncellermeleri hazır diyo bende üşendiğimden öyle kapancak açılcak filan erteliyodum hep işallah o yüzdendir..bi yapiim bakalım gece yatarken smiliyface çok saol ilgin için..Yüreğime su serpildi biraz walla..ödevler bilmemnler herşey bilgisayara bakıo biliosun.bi de sitemizden sizlerden ayrı kalmak istemiyorum.Yaşam enerjimi burdan alıyorum resmen ayolll ttli3 bi de olumlama filan yapim bari sevgili bilgisayarım için dl67 |
|
Ynt: phantommun günlüğü Hadi yaa geçmiş olsun mu denir bu durumda ne denir bilmioum ttli3 Tez bilgisayar ilişkisi pek sağlıklı olmuyo heralde bende yaşamıştım hatta benim pc o zman direk kırılmıştı.Allah'tan yaptırdıkta sahalara geri döndü garibim benim emektar bilgisayarım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo kahvaltı yapıoum o da yiyo bişiler içiyorum o da içiyo aa34 bu kadar eziyete nasıl dayanıyo anlayabilmiş dilim aslında -kendi duymasın daa- ttli3 |
Ynt: phantommun günlüğü Ablamın doğumgünü geliyoo.Şimdiden karar verdim ona ne hediye vereceğime.. |
Ynt: phantommun günlüğü Yine duramadım.Sabredemedim.Senin ilgisiz tavırlarına 'tepkisizlik tepkisi' koyamadım.Nasıl bu kadar serin ve sakin olabiliyosun?Nasıl bu kadar çıkabiliyorum hayatından uzaklaşınca.Sevginin kapsama alanı bu kadar mı? Öyleyse sen bilirsin.Artık hayatımda beni üzen 'tek şey' olmana katlanamıyorum.Bu kadar üzülmeyi haketmiyorum.Ben seni bu kadar küçük sevmiyorum.Seni yok yere boğmakta istemiyorum.Mailimi okuduğunda karar vericeksin.Ya sürüp gidicez atımızı dörtnala,tutkuyla ya da ben başımı alıp gitmişken sen arkada çukurlarda oyalanıyor olacaksın.Çünkü yerinde saymayı çok seviyorsun bunu anladım.Yine de bir umut diyorum.Hala bir umut.Çünkü maviş gözlerinin derinliklerini gördüm ben her baktığımda..Bu kadar sığ olamaz içleri..Elimi tutmaya karar verirsen herşey çok farklı olacak çünkü bunu hissediyorum.Ve biz bunu hakediyoruz. Herşeyi açık açık yazdım sana.Zor gelecek o uzuuun maili okuması biiliyorum.Ama yine aklıma düşeni yaptım işte.Dayanamadım.Estim,coştum,gürledim,sevdim,kızd ım..İçimi yazdım.Bu şekilde gidersen önüme barajsın.Ama denersen yapabiliriz sonuna kadar seninleyim.Belki yanlış oldu bu maili patır kütür yazıp önüne postalamak.Ama sanki zamanı gelmişti sormanın.Tamam mı devam mı?Ama sevgiyle,tutkuyla,inançla.. Merak ediyorum..Devamsa biliyosun sevgimi,sana sözüm var. Tamamsa olay, gölge etme nolur başka ihsan istemez.. |
Ynt: phantommun günlüğü hoşbuldum canım teşekkürler zannedersem birilerinin değişmesini istiyorsun ama o bunu anlamıyor bile sen kovaladıkça kaçıyor mu eğer böyleyse sana deneyimli biri olarak birşeyler yazabilirim ama istersen çünkü ben biraz sitemli biraz da yakarış dolu bir ruh hali seziyorum |
Ynt: phantommun günlüğü Evet beklenen cevap geldi.Ama yine kişiliği olmayan,hiçbirşey söyleyemeyen bir cevap.Gidelim ya da kalalım diyemeyen bir cevap.Yüreğini açık edemeyen bir cevap.Sen bilirsin öyleyse.Hayatıma katılmaya,beni sımsıkı kucaklamaya cesaretin yoksa,yüreğimin derinliklerine inemeyecek kadar yorgunsan,yoğunsan..Ben seni başka biriyle karıştırmışım.Ve bunu çok geç anladım.'Hayatından çıkma kararı alıyorum...' Budur son sözüm.'Çıkarmıyorum' farkettiysen çünkü ben yanında mutlu olduğum zamanlarımı da çok iyi hatırlıyorum.Ve bu günlerimizi bize yakıştıramıyorum.Böyle olmaktansa hiç olmaman daha iyi inan bana.Hep ikilemde kalmaktan sıkıldım artık.Sen de haklı olabilirsin belki de beni sevmek için doğmadın.. Seni sensiz yaşamayı seçiyorum.Böyle daha mutluyum... İsminle müsemma olmak istiyordun belki de..Artık 'özgür'sün! |
Bu arada deneyimlerinden faydalanmak isterim tabiki .. onayi |
Ynt: phantommun günlüğü Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler Küçüğüm daha çok küçüğüm Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem ... |
|
Ynt: phantommun günlüğü Kendimi harika harika harikaaaa hatta harika ötesi hissediyorumm smil56 İyi ki burdayım.İyi ki bu siteyi tanıdım.Tam aradığım şeydi gerçekten.Köklü değişim!!! Ve ben bunu içimde hissediyorum.Taa derinliklerimde. Az önce burda harika bir yağmur vardı.Açtım penceremi sevincimi haykırdım gökyüzüne.Teşekkür ederim dedim herşey içinn 96 Kendime sığamıyorum artık.Seviyorum ve seviliyorum.En yüce varlığın sevgisiyle değişiyorum.Güzellikleri,hayırlı şeyleri kendime çekiyorum.Kendimi seviyorum.Ben çok değerli bir varlığım.Herkesi yargılamadan,suçlamadan olduğu gibi kabul edebiliyorum ve seviyorum.Hayatımda olan herkese ve herşeye teşekkür ediyorum.Sizleri seviyorum.Ve artık büyüyorum ben.Hızla yol alıyorum.İçimdeki çocuğun saflığını güzelliğini koruyarak büyüyebiliyorum artık, korkmadan.Her geçen gün daha da güzel oluyor.Mucizelerle yaşıyorum benn.Hayatım çok kolay,çok keyifli, adeta yeryüzünün cennetindeyim.Heran muhteşem hissediyorum.Ve bendeki bu olumlu enerjiden çevremdeki insanlarda etkileniyorlar. Her sabaha mutlu uyanıyorum.Kızgınlıklarımdan,yanılgılarımdan,onayl ayamadığım hareketlerimden dolayı kendimi affediyorum.İnsanları anlayabiliyorum ve onlarda beni anlayabiliyorlar.Ben değerliyim.Kendim için de diğer insanlar için de.Bunu hissediyorum.Ve çok mutluyum.Şükürler olsun. |
Ynt: phantommun günlüğü selam canım deneyimlerimden faydalanmak istediğini yazmıssın,senin başına gelen şeylerin benzeri benimde başıma geldi sürekli elimde telefon beni aramasını beklerdim,ona hep sitem yapardım ,benimle dışarı çıkmak yerine arkadaşları ile çıkardı..........falan filan bu böyle devam etti ta ki bir yerde okuduğum ''bir şeyleri değiştirmek istiyor ve yapamıyorsanız değişmesi gereken sizsiniz'' bu yazı beni değiştirene kadar.... önce kendimi sevmeye ve değerli bulmaya başladım kendimi topladım onun eteklerinden güzel bir mesafeye yerleştirdim sonrada o gelmeye başladı peşimden birde kalıplara sokmaya çalışma tecrübelerime dayanarak söyliyeyim evlenince değiştiririm diye hiç bakma büyük ölçüde karakterleri aynı kalıyor sadece sana yakınlığını ve davranış biçimini değiştirebilirsin onun içinde senin değişmen gerekiyor canım art56art56 sung66 thumbsanim clapping |
Ynt: phantommun günlüğü canım eskiden ben internete girdiğimde hep onunla ilgili bir şeyler araştırırdım onu merkezime koyup etrafında dönerdim uydu gibi khkh56 ne saçma dunk56 böyle yaparak hem ona hem kendime zarar vermişim haddim olmayarak söylüyorum tatlım senden benim eski hallerime benziyorsun rahatla biraz akışına bırak olacağı varsa olur zaten bırak gitsin seninse geri gelir değilse zaten hiç senin olmamıştır umursamaz ol açık ve net olma meraklandır onu sen hayatının baharındasın uy897 |
|
Evet ben baharımı yaşıycam artık bakalım.Yeni yeni hissediyorum filizleri hem de çok yoğun olarak.Üstelik tek başıma hissediyorum.Yanımda kimsenin olmasına ihtiyaç duymadan..-Sitemiz sakinleri ayrı tabi benim için o başka ttli3 - Artık konuşmuyoruz işte.Ama içimdeki değişime onu da dahil ediyorum yine de, bu sefer kendimi kasmadan,onun peşinde koşarken kendimi ezip geçmeden..Sanki ben değişirsem olcak gibi..Ama olmazsa da napalım ben iyiyi ve hayırlıyı çekiyorum hayatıma hayırlı değilse zaten hayatımdan bi şekilde tamamen çıkacak ve bu ikimiz için de en hayırlı şey olacak. |
Ynt: phantommun günlüğü canım benim ben seni sana uzaktan anlatıyım izin verirsen farzet ayşe diye bir kız var bu ayşe kendini aliye şartlamış ali düznyada birtek ali ayşeyi mutlu edecek bir tek ali anlar onun halinden çünkü ayşe aliyi bir liman sığınılacak bir kapı şevkatli bir çift kol olarak görmüştür ayşe kendi içindeki güçten habersiz tüm benliği ile aliyi kapsama alnına almış kalbi bile tık tık yerine ali ali atmaktadır bu arada alinin bu hızlı gidişattan pekte haberi yoktur çünkü ali için aşk pekte aceleye gelmez ama ayşe geçmişte göremediği o sevgi ihtiyacını karşılayacak adamı bulduğunu sanmıştır halbuki ayşe çok güçlü ve güzel bir kızdır içindeki o güç keşfedilmeyi bekliyordur bu ali ayşe sana tanıdık geldimi belkide biraz ileri gittim ama aşk hikayeleri az çok birbirinin aynısı diye düşünüyorum ark5 tatlım aldığın kararlardan ötürü seni tebrik ediyorum ve şimdi salıver içinde biriktirdiklerini ,ona sımsıkı bağladığın kordonlarını,sen güçlüsün ,sen asilsin, sen değerlisin, sen düşünmeli değil düşünülmelisin , senin olacak kişi önce seni haketmeli kendine hakettiğini vermenin zamanı geldi ... ben bunları deneme yanılma ile öğrendim sen daha şanslısın kahvesmiley |
Ynt: phantommun günlüğü Çok tanıdık geldi walla aa34 Ama neyseki Ayşe'nin aklı da başına geldii sonunda hem kendi arayışları,hem sizler sayesinde.. Kocaman teşekkürler.. Kararımdan dönmiycem ama arada dayanamayıp koparsammm dusun yine beni dürtün kendime getirin olar mı?? ttli3 Yok yok dönmiycemm çünkü ben güçlüyüm,ben mutlu olmayı seçiyorum.Şimdiye kadar hep onu düşündüğüm için kendimi affediyor bundan sonra onun beni düşünmesini seçiyorum y789 |
Ynt: phantommun günlüğü Arkadaşlar bu arada sanırım küçükte olsa bi çekim gerçekleştirdiğimi farkettim bugün 44 Son bi iki gündür defter almak istiyodum ama hep üşeniyorum gitmeye.Dün filan da gideyim alayım diye bi kaç kere aklımdan geçti.Ama bi defter için tee nerelere gitmeye üşeniyodum.Yakın bi yerde bulup alcam diye düşündüm bi ara bu sabah.Ama bizim yakın çevrede öyle bi yer yok.Sonra öğleye doğru yine aklıma geldi artık muhakkak almalıyım diye düşünüyorum çünkü yazmak istediğim çok önemli şeyler var ve bi an önce yeni bi defter açıp yazmalıydım ama deftere değil de yapacağım şeye odaklanmıştım tabiki.Neler yazacağımı kuruyodum kafamda.(Yani defteri almışım zaten yazıyorum gibi)Defter hakkındaki tek sorun onu almak için uzağa gitmem gerekiyor olması ve benim bunu yapmaya üşenmem.Neyse..Öğleden sonra dibimizdeki markete gidecektim ekmek ve süt almaya.Giderken keşke orda olsa da alsam ama orda da öyle şeyler satmazlarki die düşünmüştüm.Çünkü gerçekten buraya geleli oldu baya orda hiç kırtasiye cinsi bişi görmemiştim.Ama markete bi girdim ilk reyonda defterler!! gogogo Hemen gittim şeker şeker defterler aldım hem de bi tane dil dört tane 44 Büyük şeyleri de aynı kolaylıkta çekebilmeyi diliyorum kendime ve herkese ttli3 Hoş gerçi evren için büyük küçük diye bişi yok bunu da unutmamak gerekli onun için herşey çok kolay sadece bizim hazır olmamız,niyetimizi açıkça bilmemiz ve belli etmemiz,neden ihtiyacımız olduğuna yoğunlaşmamız gerekiyo sanırımm??Nasıl geleceğine değil.. |
Ynt: phantommun günlüğü sen defterı cekmıssın bende artık dolmusta hiç ayakta gıtmıyorum bılıomusun:)) sabahları iş saati oldug u için ve donuste tabı çıkış:(( hep ayakta oluyordum ve boyumda uzun oldugu için ıkı buklum sıkıntı yasıodum..ama pozıtıf dusunmeye basladıktan sonra ..her sabah dıyorumkı ben dolmusta yer bulacagım ve oturacagım..!!! ve mutlu son:)) ya bındıgımde muhahkka bır kıslık boş yer oluyor yada bır durak sonra bırı muhakka ınıyorr dl67 super bısı yaa kendımı sıhırbaz gıbı hısedıorum artık:)))) |
|
Ynt: phantommun günlüğü yaww o kendı rızanla verdıgın koltuk olunca ıcıme batmıo:)))) sevap sevap hehehe |
Ynt: phantommun günlüğü Ne güzel yaa insan nasıl da mutlu oluyo di mi stubborn ttli3 O defterleri orda görünce 'Ben yaptımmm ben yaptımm!!!' diye bağırcaktım nerdese aa34 Küçük ama sağlam adımlar atıyoruz gibi uy897 Allah daha büyüklerini de göstersin hepimizee.Hayatını kontrol altına almak bu oluyo sanırsamm. |
Ynt: phantommun günlüğü Ben de yazıyım. aa34 Çok fazla şehir dışı yolculuk yaptığım için benim için en önemli olan şey rahat olmam.Kendimi bildim bileli ne zaman yolculuk yapsam yanım daima boş olur.Otobüs tıklım tıklım olsa da ben hep yayıla yayıla yolculuk yaparım. sevincli Bugün bankada işim vardı,aylardır yaptığım gibi yine çalışma yaparak gittim.Gider gitmez sıra aldım,oturdum çantamı açıp evrakları çıkartmama kalmadan sıra bana geldi. aa34 Böyle ritüellerim vardır benimde.Rahatlık konusunda özellikle çok şanslıyımdır. Hadi bol çekimler.(paralar beni çoook sever,hepsi benim olmak için can atar ) tender45 |
Alıntı:
Tabi önemli olan o boş koltuğu hergün çekebilmek ttli3 Senin üstüne yaşlı bi teyze ya da amca 'hanım bir evladım bana yer verir işallah her bindiğimde' çekimi yapıyosa senin yaptığın çekiminde problem yok onların çekiminin kurbanı oluyosun 44 Ama o kadar da olsun artık onları el üstünde tutarıs her zaman ttli3 |
|
Artık dönerken de iki koltuk prensesi olcammm 96 Çekimlerinize bereket arkadaşlarr ttli3 |
Ynt: phantommun günlüğü Hımm her sabah akşam biraz kasabilir sanırım aa34 Sabah nese de akşam bi de okuldan dönüyosan baya kötü oluyo bilirim.En iyisi sen detaylı bi çekim yap bu konuda.Sen her yaşlı bi teyzeye yer verip sevap kazandıktan sonra önünde oturan gençte sana yer versinn!!! Ne dersin hoş olmass mı? y789 |
Ynt: phantommun günlüğü evet çok hos olur ama bende eskiler gibi baslıcam şimdi yeni nesil gerçekten degerlerini kaybetmiş benim baya çekim yapmam lazım geçen teyzeye yer veren birine ne enayiler var dedi liseye giden biri nese hayatta böyle insanlar var ama ben sikayetçi degilim sahsen wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 AM. |