![]() |
awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Arkadaşlar merhaba.. Artık benim de bir günlüğüm var blissy blissy blissy Telkinlere başlamamın 5.haftası olması ve sanki etki de görüyor gibi olmamın girlhaha şerefine bu günlüğü açmaya karar verdim... Herkese çook çok öpücükler kiss3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! merhaba sevgili awayy günlüğün hayırlı olsun, değişim günlüğü açmakla çok yerinde bir karar vermişsin, tebrik ederim seni, güzel güzel anlarını paylaşman dileklerimle sevgiler smiliyface |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Alıntı:
Saol canımcım.. Umarım olumlu ve güzel haberlerle karşınıza gelirim hismiley hismiley |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! merhabalar sevgili awayy...günlüğün hayırlı olsun... blissy blissy güzel haberlerle dolsun...sevgiler... hismiley http://images.google.com.tr/url?q=ht...Oj56qcxWsciQwg |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! y789 Günlüğün hayırlı olsun smiliyface |
|
|
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Merhaba awayy; hismiley Günlüğün hayırlı olsun..http://www.hizliresim.com/2008/10/9/1011.gif Çok güzel bir arar almışsın..İlerleyen zamanla birlikkte, değişimleri takip etmenin en güzel yolu bu.. Paylaşımlarını bekliyoruz hep birlikte... Sevgiler... kiss3 |
|
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Günlüğün hayırlı olsun,yaşadıın değişimleri senden dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum,sevgiler smiliyface |
Bi an önce telkinlerin etki etmesi dileğiyle s456 Ama moralini yüksek tut bak ben 5.haftamdayım anca değişimleri hissediyorum ufaktan t678 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Sağol canım,sabır lazım tabii,ama bende etkiler başladı gibi sanki,artık söyleyeceklerimi pek içimde tutmuyorum,söyleyiveriyorum,eşim pek memnun değil bu halimden,ama ben çok memnunum 44 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! awayy'cim günlük açman çok iyi oldu alk78.günlüğünden değişimini takip edicez desene pc05.umarım güzelliklerle dolar her sayfan. sevgilerimle kiss3 smiliyface |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! [i]Bugün günlüğümde ilk günüm blissy Kısmencim güzel dileklerin için teşekkür ederim canım t678 Öncelikle izlediğim yolu bir not edeyim bu ilk gün. 1. hafta: suçluluk + ego 2. hafta: suçluluk + ego + depresyon dünde kaldı 3. hafta: suçluluk + ego + kendine güven 4. hafta: suçluluk + ego + kendine güven.. (etki göremeyince 5.hafta değişikliğe gitmek istedim) 5.hafta: ego + topluluk karşısında konuşma.. Çok inat ettim suçluluğu çıkartmayım diye ama bu hafta çıkarınca daha iyi oldum sanki super Ama bu gece tekrar eklemeyi düşünüyorum. Çünkü bu telkine çok ihtiyacım olduğunu biliyorum. Söylediğim her sözden, yaşadığım her deneyimden o kadar suçluluk duydum ki hayatım boyu neutrali5 Değişimimi şöyle hissettim ben. Yıllardır hiçbir arkadaşımla görüşmezken birden mesajlara sarılıp herkesle irtibata geçmeye başladım onayi Haliyle onlar da görüşmek istiyor ama ben çekiniyorum henüz hazır değil gibiyim.. Üzerimde bi yorgunluk var kendimi bildim bileli ah onu da bir atabilsem , şöyle enerji dolabilsem gulensmiley Sporu bıraktım ona başlamak istiyorum.. Yabancı dillerimi bıraktım onlara geri başlamak ve yabancı dilimle ilgili şöyle eğlenceli bir iş bulmak istiyorum.. Ama araştırmalarıma başladım aksiyona her an geçecek gibiyim onayi Bu hafta iş beni pek sıkıntıya sokmadı.. Biraz da salladım açıkçası utananadam Hmm... Aslında salladığım halde öyle belirgin bir suçluluk duygusu da yaşadığım söylenemez.. ttli3 Ama topluluk önünde konuşma daha işe yaramadı sanırsam. Hala çekingenliğim aynen devam ediyor. Bi de sesim konuşurken karnıma kaçıyor sanki y789 Zor duyuluyor. Bazı insanlar da çok dalga geçiyor bu konuda benimle dlckrn Belki topluluk önünde konuşmayı da çıkarıp sadece ego ve suçluluğu dinlerim.. Temeli oturtmak lazım sanırım önce. İnsan sabredemiyo işte, bi an önce mutlu olmak istiyo b456 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! away'cim alternatif bi liste de benden olsun depresyon ve kendine güven telkinleri,ego ve suçluluk kadar uzun değil.ben derim ki ; ilk hafta ya da ilk iki hafta listene sadece suçluluk ve egoyu koy,2. veya 3. haftadan itibaren de kendine güven ve depresyonun ikisini birden ekle ,suçllukla ego kalsın listende.daha sonraki zmnlarda da ego ve suçluluğun sayısını azaltırsın listende, başka başka telkinler de ilave edersin listene .bence süper olur. hergün değişiriz ,yenileniriz ama sosyal varlıklarız ya olumsuzluklardan da pay çıkarmada üstümüze yoktur ya dlckrn ,eski suçluluklar bitse de yerine yenileri gelir,yani suçluluk hiç eksik olmaz hayatımızdan.en iyisi telkinle şimdi eski suçluluklarımızı azaltmaya hatta bitirmeye gayret ediyoruz mutlaka mimimuma düşücektir.ama yerine yeni suçluluk duyguları da kazanıyoruz maalesef ,o yüzden listende bi suçluluk bulunsun derim her zmn.mesela 30 telkin dinliceksin diyelim 1 tane suçluluk olsa bile yeterli gelir sonraları... ayrıca bi süre kimseyle görüşmek istememen normal.zorlama kendini zamanı gelicek.sonrasında alanlara bomba gibi düşüceksin eminim girlhaha.ben de uzun bi süre inzivaya çekilmiştim b456. sevgilerle kiss3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Away günlüğün hayırlı olsun .Seni aramızda görmekten mutlu olduk . Günlük açman iyi olmuş bizler seni sende kendinindeki gelişmeleri buradan takip edersin . vien1 |
|
Tamam canım önümüzdeki haftalarda dediğin gibi bi değişikliğe gidicem. Şu topluluk önünde konuşmaya yeni başladım ya biraz sindirsem diyorum. Sence bu telkin için şuan erken mi?? Gerçi kendine güven daha önemli dediğin gibi. Ben bi düşüneyim bu konuda dusun İnsanlarla kendimi rahatsız hissediyorum, konuşmak falan beni yoruyor da, biraz sosyallik içeren bi telkinim olsun istedim.. b456 Bu arada 30 telkin derken aynı telkini birkaç defa listeye koymaktan mı bahsediyosun yoksa 30 ayrı telkin mi?? GÖrüşmek dileğiyle kiss3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Merhaba günlüğüm.. Dün listeme suçluluk telkinini tekrar ekledim. Bugün içimde bi sıkıntı var psikolojik mi acaba sigrt56 Yıllardır sevmediğim bir işte çalışıyorum. Ama bir türlü değiştiremedim, yapmak istediğim birşey de bulamadım çünkü. Bu bi haftadır da işi çok fena bırakasım var.. sadanim Ama bırakamam herhalde başka bir alanda deneyimim de yok çünkü.. Ya bu arada en önemli değişimi nası yazmayı unuttum ben günlüğüme blissy blissy Ben kendimi bildim bileli kendime şöyle telkinler yapıyordum: Allaaam ben dayamıyorum, ben ölm*k istiyorum, çok acı çekiyorum, ya ben niye yaşıyorum, yeter artık dayanamıyorum... Ve ben bu müthiş(!) telkinlerimi güne başlarken başlayıp gece yatana kadar sürdürüyodum.. Ben bunları günde yüzlerce kez kendime tekrarlıyodum. Bi de kendime **tihar yöntemleri beğeniyodum her gün..Ama elimde değil çok acı çekiyodum çünkü agl34 Sonra Atakan Bey'in telkinlerinin bana daha faydalı olacağına karar verdim aa34 Ben bu hafta kendime bu lafları hiç söylediğimi hatırlamıyorum blissy Ama off bu işi yapmak istemiyorum telkinim halen tam gaz devam ediyor. utananadam Belki de cumaları iki kat sıkıcı bi iş yapıyorum ondan mı içime darallar geldi acaba 4897 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Canım yazdığını dönüp tekrar oku,o kadar olumsuzlama barındırıyorki,of dedim,derhal değiştirmen lazım düşüncelerini,telkinlerin fayda etmesini istiyorusan,bence tabii, ben sana nefes çalışmanı tavsiye ederim,her sabah kalkınca 5 doğru nefes alsan o bile yeter, Gün içindede tekrarlayabilirsin. Vücuduna giren oksijen arttıkça mutluluk hissinde artacak,ve güne zinde başlayacaksın. Denendi,faydası görüldü:) Doğru nefesten kastım karın nefesi. Bunun için önce nefesini ver,verirken karnını içeri çek,sırtına yapışsın. Sonra nefes almaya başla,alırken elin karnının altında olsun,göğsün ve üst karın bölgen asla şişmesin. Nefesi alırken göğsünü aşağı it,karnın önce yanlara,diyaframa doğru,sonra öne doğru,her yöne doğru şişsin,aynı top gibi. Nefes verirken tekrar karnını içeri çek. Nefes alış ve veriş süren aynı olsun,istersen say,4 nefeste al,4 nefeste ver İnan bana bunu doğru yapmaya başladığında kendini çok iyi hissedeceksin,vücuduna oksijen dolacak çünkü. Ben gün içinde dik oturarak tekrarlıyorum sık sık.Çok faydalı oldu. Sevgiler |
|
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! hoş bulduk sapkal89 smiliyface bol telkinli günler hismiley |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Merhaba... Öncelikle teoman ve isobel'e teşekkürlerimi iletiyorum burdan kiss3 Aylardır bi türlü görüşemediğim bi arkadaşım vardı. Dün bi plan yapıp onla buluştum 8977 Herşey gayet güzeldi ttli3 Akşam da onda kaldım.. Güzel güzel sohbet ettik gogogo Dün akşam ve bugün gündüz sitemize giremedim ve sizi ne kadar çok özlediğimi farkettim blissy Burdaki sevgi dolu sözcüklerimizi, birbirimize nası destek olduğumuzu ark5 Bi anda nası böyle bi ailenin içine düştüm ben, nası tanıştım sizlerle ttli3 Hayatım mi değişiyo ne??? Çok duygulandım valla ağlıycam şimdi 88a Canlarım benim 88a |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Merhaba sevgili away bende yaklaşık 3 haftadır telkinleri dinliyorum ilk bir kaç gün hiçbirşeyi umursamaz tavrım vardı hızla etki hissettim ve daha sonrasında hiçbirşey olmamış gibi eskiye döndüm sanki yada bn farkedemiyorum sonuçta dünden beri beni bir karamsarlık sardı içimdeki ses bastırdı hadi be sana hiçbirşey etki etmez üstelikte nasıl etki etsinki bunca yaşanandan sonra diye bu arada içimdeki ses çok geniş kapsamlı konuşmakta uzman olmuş sanırım derken bu gün siteye girdim ve senin günlüğünle karşılaştım okudum ve tekrar inancım geri geldi gibi diyebilirim bu anlamda günlük açma fikri çok güzel ben yaşamı boyunca herşeyi içinde kendi halletmek yapısında olan birisiyim yani hiç bir duygusunu açmayan asla yardım istemeyen bu yüzden günlük açmak zor geliyor bana hatta kendince günlük bile yazmayacak kadar ketum bir yapım var gel görki bu durum büyük sorunlara yol açtı bende buradaki diğer arkadaşlarım gibi değişmek istiyorum artık üzülmek çok yorucu ve hayatımızdaki kısır döngüler yıllarca yaptığımız olumsuz içsel konuşmaları bir anda olumluya çevirmek kolay olmayacak biliyorum bunu yapmakta burada sizlerin desteğini hissetmekle ancak olabilir bazen küçücük bir olumlu söz yada benzer şeyler yaşayan bir başka insan bana yalnız olmadığımı hissettiriyor umarım hep birlikte harika değişimler yaşarız sevgiyle kal hoşcakal |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! günlüğün hayırlı olsun smiliyface |
Ayyy o kadar da uzun uzun yazmıştım bi anda silindi hepsi eylül yaaa 88a Neyse tekrar toparlamaya çalışayım.. Eylülzencim merhaba.. Aslında bugün günlüğüme yazmayı düşünmüyordum, biraz canım sıkkın bugün. Ama mesajını görünce dayanamadım canım. ttli3 Ben de aslında insanlara pek duygularımı açan biri değilimdir. Tüm problemlerimi (oldukça ciddi bile olsalar) hep kendi kendime halletmeye çalışırım. Halledemesem bile gene paylaşamam. Bunun sebebinin de farkındayım. Pek çok insan karşısındaki insanı ezerek, onunla alay ederek kendilerini tatmin etmeye çalışırlar ve bu bizim gibi zaten kırılgan olan insanlara bıçak darbesi gibi olur. O nedenle içimizde tutarız tutarız ve o büyür. Sonra da bu insanlardan kendimizi koruyabilmek için rol yapmaya başlarız ki üzerimize gelmesinler (Kendi adıma konuşayım, ben böyleyim). Beni dışardan tanıyan insanlara sorarsanız, hiçbir şeyi takmayan, dünya yansa umrunda olmayan, hiçbir şeye üzülmeyen, duygusallık ve aşk nedir bilmeyen biri olarak tanımlarlar. Dışarıya böyle bir imaj yansıtmışım ben.. Ama kendim gibi olsam inan insanların darbelerine dayanamıyorum.. Eh haliyle rol bir yere kadar.. İnsan yoruluyor... Ve sonra inzivaya şekiliyor.. Çünkü ancak kendimleyken kendim gibi olabiliyorum. Günlük konusuna gelince... ttli3 Ben çok konuşkan bir insan değilimdir. Kendimi konuşarak ifade etmekte zorlanırım.. Yazmak bana her zaman daha rahat gelmiştir. Buraya yazdıklarımı ne ailemle ne en yakın arkadaşlarımla paylaşıyorum.. Daha önce psikolog, psikiyatrist, hipnoterapist..vb kişilerle de paylaştım biraz, evet. Ama hiçbir zaman ticari amaç güden insanların iyiniyetine inanmadım ve o insanlarla iletişimim hep başladı ve kısa sürede bitti. Burada ise benimle benzer problemleri yaşayan, derdine çözüm arayan insanlar var. Ve ben bu insanların dürüstlüğüne ve iyiniyetine inandım ve o nedenle burda hayatımı paylaşmaya başladım. Senin tedirginliklerini anlıyorum. Buraya biraz daha ısınınca eminim sen de paylaşmak isteyeceksin bizlerle yaşadıklarını.. Bizi ancak aynı dertleri yaşamış insanlar anlar diye düşünüyorum.. Ve burada birbirimize destek olmalıyız... Sen de içinde biriktirme, kendine eziyet etme.. Bendeki değişim de inan çok yavaş ve uzun dilime yayılmış şekilde oldu, artık umudumu kesmeye başlıyordum. sad456 29 yaşında olduğumu düşününce, bunca yılın yükünün bir anda silinmesini beklemek çok fazla şey beklemek olabilir. Ve değişim yavaş olunca, bir süre sonra sanırım değişimi farketmez oluyor insan. Sanki zaten hep öyleymişsin gibi geliyor. İşte günlük tutmanın en büyük faydası bu bence.. Geçtiğin aşamaları görüp, aslında yerinde saymadığını görmek. Sanırım kendimize birkaç ay daha tanıyıp sabretmemiz lazım ki büyük değişiklikleri görelim... Haftasonları çok zor geliyor bana. Haftaiçi işe gidip gelince vakit geçip gidiyor (işimi sevmesem bile). Ama haftasonu evde kalırsam kendimi çok dinliyorum, analiz ediyorum. Mutlumuyum mutsuz muyum. Sıkılıyor muyum vs.. Sanırım şu dönemi atlatana kadar kendimizi unutturacak bazı aktivitelerle uğraşmamız lazım. Kendimizi bu konuda biraz zorlamamız gerekiyor gibi. Sonra kendimizle kalmanın bize çok keyif vereceğine inanıyorum ben.. O günü de sabırsızlıkla bekliyorum.. kiss3 Seni kocaman öpüyorum burdan kiss3 Esinnciğim sen de hoşgeldin, sevgiler.. smiliyface |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Evet sevgili awayy seninle biraz benzeşiyoruz sanırım çevremdeki insanlarda artık neredeyse benim demirden çelikten filan yaratıldığımı düşünmeye başlamışlardı dediğin gibi buna birazda biz sebeb oluyoruz mesela beni ağlarken nadir insan görmüştür düne kadar can çıkar huy çıkmaz diyordum ama artık bu sözü kullanmamakta kararlıyım istersek değişebiliriz ancaak elbette bunun için biraz çalışmalıyız bu arada bu telkin etkileri konusundada neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz diyebilirim dün etki etmiyor diye düşünüyorum ya bu konuyla ilgili olanca mesajı okudum derken senin mesajına rastladım ben yazsam o kadar olurdu yani smiliyface sabırla devam etmekte kararlıyım zaman zaman böyle senin günlüğüne misafirliğe gelebilirim bende seni kocaman öpüyorum iyi haberlerini almak dileğiyle hoşcakal |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! [color=orangered][i]Ay n'olur her zaman gel eylülzencim. kiss3 Hatta bi günlük de sen aç ben de sana çaya geliyim actionsmile coffe2 Sevgili günlük, bu hafta 6.haftam olmakla birlikte bikaç gündür içimde bir sıkıntı mevcut.. Acaba suçluluğu listeme tekrar eklediğimden olabilir mi?? dusun Ya da suçu suçluluk telkinine atıyor olabilir miyim? rt67 Sanki haykırasım, bağırasım, patlayasım geliyor ... siirokul Sanki yapmak istediğim şeyler iyice yüzeye geldi dayandı ama bi türlü çıkamıyor djj Neyse bugünü de bir diğer aylardır görmediğim arkadaşımı arayarak kapadım, o da güzel bi gelişme oldu ttli3 Gerçi bi 15 dk falan hiç susmadan ben konuştum, o nedenle arkadaşım bu durumdan ne kadar memnundu bilemiycem 44 Onu tekrar arayabilmemin zevkinden, onun zevkini düşünmeye pek fırsat kalmadı doğrusu aa34 Karnım çok acıktı ama yatayım artık, saat geç olmuş.. Nette gezerken bakın bi şiir buldum girlhaha Tostu ben yaparım sevgilim- KEREM OĞUZ Bir çok şeyi yapamayabilirim Ama tostu ben yaparım sevgilim. Önce ekmekleri kızartırım. İçlerinde peynir olmayacak. Az zeytinyağı sürerim ekmeklere. Kimse demedi mi sana, katı yağ ile güzel olmaz tost diye... İlle de zeytinyağı olacak. Ama az olacak. Zeytin genzini yakmayacak. Aman ha. Tam o sırada hellimleri dilimleyip tavaya atarız. Yine az zeytinyağı. Ve hatta hellimlerin yanına kavrulmaları için ceviz de koyabiliriz. Sen hiç az yağda kavrulmuş sıcak ceviziçi yedin mi? Çok güzel olur bebişkom. En son domatesler. Onlar ısınmayacak ama. Tostun içine koyacağım domates dilimlerini. Diri olacaklar. Pembe, eciç büçüş Çanakkele dometesi olsa ne ala. Yoksa da bebek domates en iyisi. Çünkü bebek domatesler kış boyu tadlarını korurlar. Domates kurusu olsa da çok yakışırdı ama, onun için aktara gitmek gerek. O zaman çok acıkırdık. Daha fazla acıkmayalım sevgilim. Tostu ben yaparım, sen çayı demle sevgilim. Ama önce gel seni bir öpeyim, öpeyim sevgilim... aa34 Uykusuzum da bi kaç gündür mazur görün wave |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Valla canım tost istedi yiyemem çünki diyeteyim .Ben şimdi müslimi yiyeyim bari tost niyetine. |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Selam sad456 O surat ne diyceksiniz biliyorum sad456 Son bi haftadır sanıyodum ki telkinler etki ediyodu.. Ama galiba hayatımda bikaç beni heyecanlandıran bişey olmuştu, onların etkisi geçince tekrar eskiye döndüm sanırım emb23 Hani hayatınızda iniş çıkışlar olur. Bende iniş kısmı biraz fazla. Kaya kaya gidiyorum biraz rt67 Neyse, yani yeni bişey başınıza gelir, yeni bir yol keşfedersiniz, herşey düzelecekmiş gibi gelir, kocaman bi umut olur, sonra tekrar gerçek dünyaya dönersiniz ya sad456 (Gerçi bilir misiniz bilmiyorum ama bana çok olur) Şuan öyle hissediyorum. Sanki placebo etkisi gibi. Ama düzelecek diye bekliyorum.. Dalgalanma olsun bu evet evet öyle olsun lütfen. Pazar gününe kadar biraz toplarım umarım. Ama ortama yansıtmam hiçbişey merak etmeyin. tender45 Not: Mustangcim ben tostun o kadar kalorisi olduğunu zannetmiyorum. (Tabi koca bir trabzon ekmeğini boydan boya dilimlemiyceksen. girlhaha. O nedenle bu serin havalarda öyle buz gibi sütlü müsli yiyeceğine, az yağlı bi tost hazırlasan midene daha iyi gelir diye düşünüyorum. Sıcak sıcak... Yanına da domates + biber, bi de nane çayı.. Yatma vakti yaklaşırken gene sinyallerini vermeye başladı benim mide galiba rt67 ) Bi de komik bişey aklıma geldi aa34 Ben işim gereği semt semt geziyorum. Telkinleri de gittiğim ofislerdeki bilgisayarda dinleyim diyordum. Önce su sesiyle başlamıştım ki baktım insanlar yanıma yaklaşıp da su sesini duyunca bana tuhaf tuhaf bakıyorlar rt67. Dedim yok bu böyle olmıycak. Sonra ney sesini indirdim. Biraz tasavvuf müziğini anımsatıyor. Bu sefer de tam ramazana denkgelmesin mi? tuh788 Gene tuhaf bakışlar oldu sanki bakın ne kadar inançlı bi insanım diye gösterir gibi . Dedim yok yok new age indireyim ben dikkat çekmez.. En sonunda çözümün müzikleri değiştirmek değil de bi kulaklık almak olduğunu keşfettim. utananadam Bu arada new age müzikleri gerçekten süper art56art56 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! y789 bende su sesini çok sevdiğim için ve bana eski günlerimi güzel günlerimi hatırlattığı için su sesini tercih ettim bazen bilgisayarda dinliyom bizimkiler su sesine delirmek üzere bilgisayar ve ben oda kapısının dışında buluyoz kendimizi hehe olsun beğenmesinler ben çok mutluyum ve memnunum smil56 Herkesin hayatında dalgalanmalar olur awayy cım önemli olan üstesinden gelebilmendir ve sen bunu başarırsın kendine özel bir arkadaş bul güvendiğin biri olsun ve bu kişi pozitif enerji dağıtam karamsr olmayan bir kişi olsun içini ona dök gülümsemesiyle olsun verdği öğütlerle olsun seni gülümsetecek kişi olsun çok faydası var inanki benim böyle 3 tane arkadaşım var onlar dertlerini benimle paylaşır ben onlarla dertlerimi paylaşırım 4 müz bir araya geldikmi dünya bizim gülünmeyecek şeylere bile bakmışız ki kahkaha tufanı almış gitmiş birbirimizin göremediklerimizi görürüz ve görüşlerimizi tartışır orta yolunu muhakak buluruz haftada bir buluşma günümüz olur yani canısı telkinler kitapklar kadarda arkadaşlar değerlidir ben kısa kesem yoksa çenem düşeceğe benzer khkh56 kiss3 hoşça ve dostça kal |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Yani pericim öyle bi açık renkle yazmışsın ki.. Dedim ekrana soğan sürüp bi de ışık tutsam acaba daha mı net görürüm? y789 Bu haftasonu bi moral buluşması yapmak istiyorum zaten arkadaşlarımla.. Ya ben kendim pozitif olmayınca insanları da olumsuz etkilemeyim diye çok görüşmek istemiyorum.. Sonra da tek başıma kafayı yiyorum smil56 Böyle kısırca bi döngüye mi girmişim ne terli345 Sen de pek bi sevimlisin ya girlhaha kiss3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Awayy'cim mutlaka gel buluşmaya.O ortamda öyle bir pozitif etki oluyor ki negatifin barınması mümkün değil.Ben her buluşmadan ayrıldığımda yüzümde kocaman bir gülümsemeyle atıyorum adımlarımı. Buluşmalar insana çok şeyler katıyor inan.Farklı insanlarla bir arada bulunmak ve yeni tatlar almak o kadar güzel bir duygu ki. Ayrıca ben seni devamlı takip ediyorum,gayet tatlı ve sevecen bir yapın var.''olumsuzluk'' önlüğünü sanki zorla giyiyorsun üzerine.Sen gel de o önlüğü çıkarıp yırtalım,parçalayalım,yok edelim sevincli . Pazar günü görüşmek üzere.Gelsin mantılar,gözlemeler girlhaha |
Canım benim çok teşekkür ederim o senin sevecenliğin kiss3 Evet yaa bi gitse başımdan şu olumsuzluk mu neyse yaa Ayy gözlerim doldu çıkıyım bi yemek yiyim ben hava alıyım |
|
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! http://img390.imageshack.us/img390/8...7956vr7wy7.gif biraz geç oldu ama günlüğün hayırlı olsun demeye geldim. http://img90.imageshack.us/img90/9355/bookxf2fn8ur1.gif günlüğün hayırlı olsun, umudun, paran, neşen bol, sağlık ve pozitifliğin sonsuz olsun http://img388.imageshack.us/img388/9443/23ds7.gif |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Geç olur mu hiç?? Her zaman beklerim.. Teşekkür ederim.. Sevgilerimle.. smiliyface Kelebekler de güzelmiş, bayılırım kelebeklere tender45 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Tekrardan merhabaaa... t678 Bu sıralar internet sorunum var biraz pek giremiyorum siteye sadanim Toplantıyla ilgili de hiçbişey yazamadım.. sad456 Öncelikle herkesle tanıştığıma çook memnun oldum.. kiss3 Yalnız önceden uyarsaydınız bi gaz maskesiyle gelirdim aa34 Gene de 30 kişinin aynı anda sigara içtiği bir mekanda nasıl hayatta kalınır onu öğrenmiş oldum thumbsanim Bakalım bu hafta 7.haftam bitti telkinlerle.. Atakan Bey'le de konuştuk.. Bi 3 ayı tamamla bakalım dedi, herkese hemen etki edemeyebilirmiş. Diğer etki etmeyenler siz de hemen küsüp terketmeyin siteyi bakayım kizgin1 Bakalım sabredelim biraz.. Bi arkadaş 1 ay dinleyip olmadı bırakıyorum demiş şimdi kimdi hatırlayamadım. dusun Çok kısa bi foruma girip çıkmıştım o ara aklımda kalmamış. Birbirmize nası sestek olcaz hayret bişi ya gitmeyin hemen öyle dlckrn Telkin etkilerine gelince içimde bi sıkıntı bi sıkıntı sormayın gitsin 4897 Yaa sabır...diyorum artık yapcak bişey yok.. Bu hafta ego + suçluluk +kendine güven + topluluk karşısında konuşma'yı dinledim. Bi süre değiştirmeden böyle devam etmeyi düşünüyorum.. Görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın.. kiss3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Away!ciğim bende telkinlerin hiç bir etkisini görmediğimi zanediyordum . Bende hiç bir yan etkisi olmadı ve dinlemeye hala devam ediyorum . Bir ara bıraktım ve sonuçlarını gördüm . Ben yazarken zorlanıyordum ve bazı şeyleride kolay afedemiyordum insanlarla konuşurken çabuk sinirleniyordum . Bunlar telkin dinlerken çözülmüştü bırakınca yeniden başladı ve beni yorduğunu fark ettim ve yeniden başladım dinlemeye . Ayrıca içimdeki blokajları yıkmamda büyük destekleyici oldu. Bence içindekileri halledinceye kadar bırakma dinle derim. Yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Mustang'cim merhaba, Başladığımdan beri hiç bırakmadım ben telkinleri.. Bu hafta da 2.ayım dolmuş olacak Herhalde mutluluğu en geç yakalayan telkin dinleyicisi olma ödülüne doğru koşuyorum wave Gerçi yeter ki olsun.. Geç olsa da önemi yok Ya dün gece rüyamda sakallarım vardı rt67 Baya bi hatırlamaya çalıştım yanlışlıkla yüzümü jilet mi yaptım da böyle oldu diye hatırlayamadım. Uyanınca da rahatladım epey bi.. Çok gerçekçiydi çünkü hangi epilasyoncuya gitmeliyim diye düşünmeye başlamıştım. aa34 Neyse merak ediyorum en geç teklinlerde mutluluğu yakalayan kim oldu acabaaaaaa 4897 N'ooolur yazsa biri dese ki ohooo ben bilmem kaç ayı buldu benim dese de ben de bi sevisemmm cilgin897 Desem ki neyse hala şansım varmış desem yrl78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 AM. |