![]() |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Sevgili away, senin güzel şeyler yazdığına çok kez tanık oldum. Kendinle dalga geçebiliyor bunu da çok sevimli bir şekilde yapıyorsun. Çoğumuzun yüzüne kocaman gülümsemeler yayılıyor satırlarını okuyunca. Bu az şey mi? Hüzün ve sıkıntı da hayatın bir parçası, onu da kucakla ve her inişin bir çıkışı olduğunu unutma smiliyface Sevgiler... |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Sıkkın oldugum zamanlarda sıkkınım demek bıle o durumdan cıkmamana neden oluyor ama canım..yapmaaa oyle hısetsen bıle yapma..cunku sen boyle dedıkce dahda uzerınde cekıoyrsun o duyguları...bak ne guzel aslında kendınle bıle dalga gecebılen bır yapın var..oyle yap ılk zamanlarda ıyıım ıyıym canım sıkkındegıl bıle dememn gereklı..ben ıyıym mutluyum dıyee alıştır kendını...bak bır sure sonra olumsuz kelımelerı lugatından cıkaracaksın..kullanmauyay bıle korkacaksın:)) kendımden bılıyorum:)))hersey cok guzel olacak de..superım moralım harıka ben ne ıstersem o olur..bunu için sukredıyorum ddddddıye basla hep cumlelerıne oldumu cnaım |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Sevgili stubborn, pozitif bir bakış açısına sahip olmak demek sıkıntılı olduğumuz zamanlarda bile bunu yok saymak demek değildir. Yok saymak bastırmaya neden olur ve sıkıntımızın kaynağına inemediğimiz için bir süre sonra aynı sıkıntı belki kılık değiştirmiş olarak karşımıza çıkar. Objektif olarak gözlem yapmak ve sıkıntının gerçek nedenini bularak çözüm odaklı düşünmeye çalışmak daha iyi sonuç verir kanımca. Bazen bu gözlemler canımızı acıtsa da acıyı da kabullenmek bilgeliğe doğru atılan bir adımdır. Yavaş ve emin adımlarla ilerlemek gerçek dinginliği getirir. Yüzeysel bir pozitiflik negatifliğin derin uçurumuna yuvarlanmamıza bile sebep olabilir. Naçizane bu da benim fikrim ttli3 Sevgiler... |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! ama kurdugumuz cumleler okadar onemlıkı bunu atmaman gereklı..evren yaydıgımız sınyaller cumlelerden geçiyor..sıkkınım..dedıgınde o dusunceye tamamen uzerınde tutyorsun...ya mesela ben işe geç kalmak istemıyorum demek bile..olumsuz bır cumle..ben işe geç kalmayacagım demek gereklı..demek ıstedıgımı sanırım tam anlatamam dım canım..yanı sıkkın oldugumuz zamanlar tabıkı oluyor ama bunun uzerınde durdugumuzda duzelmemız dahda zorlaşıyor haksızmıyım?? ben 1aydır gerçekten cok sıkıntılı zamanalr geçiriyorum ama bunu kendıme farklı yonlerde gosterıorum yanı o sıkıntının benı yenmesıne ızın vermıyorum... |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Engilizcecim teşekkür ediyorum canım.. Stubborncum saol canımsı.. Gün gelcek içimde mutluluğu hisetcem diye bekledim hep yıllar yılı.. Belki de beklemeyi kestiğim anda gelecek. Gerçi böyle derken gene beklemiş oluyorum galiba dusun Hayattan nası zevk alınır bilmiyom sanırım ben sad456 Kimi istediği işe asılıyor kimi hayatında bi eşe karar vermiş kimi kendini geliştiriyor.. Ben nerdeyse kendimi kendi hayatımdan atmak istiyom rt67 Değerli fikirleriniz için ikinize de çooook teşekkür ederim.. Ama malesef ben mutluyum deyince kendimi kandırdığımı biliyorum ve bende şuana kadar pek işe yaramadı.. Ya da işe yarayacak o aşamaya gelememiş olabilirim.. İşin garibi yıllardır sıkıntıma sebep bulamadım.. Gerçekten yok.. Tamam küçüklükten yaşadığım şeyler temel neden ama artık onların etrafında dönüp duramam ya.. Onlar geride kaldı.. Kimseyi suçlamıyorum artık.. Ama suyun yüzüne de çıkamıyorum sanki.. Zevk alamıyorum hiçbirşeyden.. Günler öylesine geçiyor gibi.. İçimde gizli olan o sevinç o memnuniyet o mutluluk dalgasını bulup çıkaramıyorum.. |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Alıntı:
Sıkkınlığın üzerinde durmak evet enerjimizi tüketebilir,ama onu yok saymak var olmadığı ve bir daha olmayacağı anlamına gelmez.Aksine kuvvetlenerek hayatımıza tekrar tekamül eder.Bunu yok saymak yerine bununla ilgili o anda kendimize bazı sorular sormak ve çözüm yolları üretmek kalıcı bir etki yaratır. -huzursuzluğumun sebebini biliyor muyum? -tetikleyen şey ne? -bunu en aza nasıl indirgeyebilirim? -bunu hayatıma etki etmeyecek hale nasıl getirebilirim? gibi sorular örnek sorulardır. Kendini kandırmak demek bir yalana göre yaşamak demektir.Eğer değişimlerimizin kalıcı ve faydalı olmasını istiyorsak kendimizi ve yaşadıklarımızı olduğu gibi kabul etmek ve buna göre çözümler bulmak gereklidir.Bilinç altımız bizden kanıt ister,madem huzursuzluğunu sıkıntını yok sayıyorsun o halde neden ağlıyorsun diye sorar ya da niye üzgün duruyorsun.Bizim amacımız kendimizi olmayan bir şeyi varmış gibi kabullenmek değil,olmasını istediğimiz şeyi hayatımıza sokarak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşamaktır. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sevgiler. |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Canım benim seni gayet iyi anladım. Ben anlatamadım sanırım. Pozitif düşünceye inanırım, hayatımda kullanırım ve inanılmaz sonuçlarını gördüm. Ama sadece kelimeler bunun için yeterli değildir. Pozitif düşünmek bir yaşam biçimidir ve düşünmek ve söylemek başlangıç olsa da yeterli değildir. Ayrıca "işe geç kalmayacağım değil işe zamanında yetişeceğim " demek lazım dl67 Günlüğünü takip ediyorum. Olumsuzlukların seni yenmesine izin vermemen çok güzel ama içimizdeki bazı sorunları çözmeden, pozitif düşünmek yüzeysel kalır, kısaca bunu söylemeye çalışıyorum. Sevgili away günlüğünü meşgul ettik başka bir konuyla kızmazsın umarım ttli3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! ya bende onu yazdım zaten ...işe geç kalmayacgım demlıyız yazıyor..!!!!! demınde yazdıgım mesaj sılınmıs...ben zaten sızınle aynı fıkırdeyım demın sanırım devrık cumleden farklı anlam cıkmıs yanlıs anlatım olmus dıye acıklama yazdım sılınmıs mesaj....... ben kendımızı farklı gosterelım demıorum zaten..neyse yaaa..sanırm yanlış kurdum cumleyı.. |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Takılın canım.. En azından anlamlı ve faydalı konularla ilgili fikir alışverişi oluyor.. Yoksa ben gene meyva suyu sıkacağımı anlatmaya başlıycam ttli3 Peki redflowerscım.. Huzursuzluğumun sebebini bilmiyom... Bulmak için n'apmam gerekir?? Çünkü her koşulda, her yerde, her iklimde huzursuz olma kapasitem mevcut.. Şuan tropik adalara git deseler inan şuan olduğum gibi olurum.. Yani şartlar koşullar değil sıkıntımın sebebi.. Bence mutluluk ve mutsuzluk insanın içinden geliyor. Ama şu mutluluk da bi zahmet gelse sapkal89 Getirmek için n'apmam lazım acep dusun Çünkü hiçbişey yapmayınca hiçbişey olmuyo dlckrn |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Herkesin hayatla bir kavgası var Barışmıyor bir türlü yıldızları Hayaller güneye gerçekler kuzeye doğru Dünyayı hep bulutlu gördün mü sen? Denizleri her zaman dalgalı Yağmuru sonsuz güneşi yalancı mı bildin sen? Kabullenmek lazım olur demek lazım Ağlamayı öğrenmek hayatı sevmek lazım Üzülme yarına kadar dinecek,bu rüzgar da bitecek Sonunda eskiyen sen olma Hep mutluluk bekliyor olabilirsin Karanlıktan korku duyabilirsin Gece olmasaydı gündüzü sevebilir miydin? bu günlerde yalının bu şarkısını dinliyorum ve aynı zamanda dilimdede bu şarkı hadi sende dinle bu arada sendeki mutsuz olma potansiyeli bende var bazen çok yalnız hissetmenin bile ötesinde birşey ama yinede her nefes aldığımız gün bir umut olmalı değilmi ? mlk34 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Aahhh Biliyom eylülcüm de yoruluyom ya.. Bi ömür boyu umutla kandırıyom gibi kendimi.. İlerleme için bişey yapmak lazım ama ne dusun Ben de pek cahilim.. Dizeleri okurken sen yazdın sandım y789 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! smiliyface evet canım bu sıkıntıya mahkummuşsun hissi herkesten farklıymışsın sanki herkes çıkış yolunu buluyorda sanki sen labirentte kaybolmuşsun hangi kapıyı açsan oda değilmiş yani ben zaman zaman hatta çoğu zaman bunu hissettim azimliyim ve çevremdekiler bu şekilde hissettiğimi bilse eminim çok şaşırırdı üstelik bırakmadımda ipleri hala direniyorum şimdi eftyi deniyorum mesela evet çok yorgun hissediyorum zaman zaman ama yola devam birde bu telkinleri dinlemeye başaladığımda bi dönem bulutların üstüne çıktım bi rahatlık sorma tabi şimdi o hissi yitirdim yada ben öyle sanıyorum bildiğim bir tek şey var o rahatlık hissi harikaydı azda olsa yaşadıysam yeniden yaşıyabilirim bak awaycim biz zorlanıyoruz ama bu başarmıyacağımız anlamına gelmez oyun bozanlık yapmak yok tatlı kız tamammı smiliyface |
Öncelikle huzursuz olduğun her saniyeni yakalamakla başlayabilirsin.Ve kendine şunu sor, -şu an ne olsaydı huzurlu olurdum? -olmasını istediğim şey için neler yapabilirim? Senin için mutluluk ne anlam ifade ediyor?Nedir bunun gizemi?Huzuru bulmak için önce huzuru nerde arayacağını bilmelisin.Nerde arayacağını bilmediğin bir şey yok sayılmaz,sadece bazı cevaplar onun örtüsünü atar üstünden.Bastırılmış duygular ne yazık ki en büyük engelimizdir hayatta ve yüzleşme korkusu.Aslında kendinden kaçmak için dağlar tepeler bile tırmanır insan ama nafile,yanında götürdüğü tek şey yine kendisidir. Eğer kendimizden kaçmak mümkün değilse o zaman beyaz bayrağı sallamayı denemeliyiz.Huzursuzluğumuz gözümüze batıyorsa bundan alınacak mesajı almalı ve hayatımıza geçirmeliyiz.Biz huzursuzluktan,mutsuzluktan yakınırız.Acaba onlar bizimle olmaktan mutlular mı hiç düşünmeyiz.Sadece hayatımızdan gitsinler.Ama nasıl? Kendimizi tanımaya başlayarak,aynadaki yansımamız bize yabancı gelmeyecek raddaye kadar çalışarak,soruların doğru cevaplarını bularak.Of ya neden bu kadar mutsuzum dediğimizde bunu sadece bir yakınma cümlesi değil,merak cümlesi olarak kurarak.Emin ol onlar da seninle olmaktan mutlu değiller,sadece sana mesaj vermek için hayatındalar ve sen o mesajı doğru anlayana kadar da sana yoldaşlar. Sorunu doğru cevabı bulduğuna emin olana kadar sor.Günlerini alabilir farketmez.Sonunda kendinle barışı sağlamak ve bir olarak yaşamak varsa buna değer. |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! blissy blissy aktif olduğunu görünce yazmak istedim. ne harika bir gün değilmi.. baharda uçuşan bir kelebek hayat utananadam pır pır geçen kuşlar ice1 ısırlmış sulu yeşil bir elma.. ttli3 tüm bunlar kadar tatlı ve güzel bir hafta sonu diliyorum canım sanaaa cilgin897 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Saolasın canımın içi ttli3 Her ne kadar aktifmişim gibi gözükse de internet hızım bugün yerlerde olduğundan zorlanıyom biraz girlhaha EFT videolarını izliyodum da ben de eft-turk.ten ark5 Haftasonu da çakralarımı açmayı planlıyom bol bol s456 Yarın burçlardan ziyade bence sen bişiy bekliyon gibi hadi hadi smil56 Her ne ise şimdiden olmuş sayıyorum wave Zaten sen olmuş kadar mutlusun y789 Sevgiler canım kiss3 Sulu yeşil elma da en sevdiğim meyvedir nerden bildin 44 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! cilgin897 bu olursa istanbulal gelip sana elimle mdilimliycem o yeşil elmaları blissy blissy |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Hadi bakalım hayırlısı.. ttli3 Senin ibeklediğin şey olsun yeter ben bişey istemiyom ark5 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Istedıgın yesıl elma olsun bende soyarım sana:)))) |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! kiss3 awayycım yakalandın smil56 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Evet sevgili günlüğüm.. Gene yalnız ve sıkkın bi haftasonu geçirdin.. Hiç şaşmadı çok istikrarlısın hih33 Neyse c.tesi EFT kitabını yarısına kadar okumuştum. Kitabı bikaç kez okuyun öyle başlıyın diyodu ama dayanamadım. girlhaha Pazar sabahı saat 9da balyoz marka terlikleriyle üst komşum beni güne uyandırdı kizgin1 Kalktım öfkeden kuduruyom kizgin1 Dedim bi EFT yapayım.. Tık tık vuruyom vuruyom bişey olmuyo sadanim Sonra dedim ki kendime....Sen aslında üst komşuna, yoldaki adama, amirine kızmıyon.. Sen kendine kızıyon dedim.. sad456 Küçüklükte yaşadığım kötü anılardan biri üzerine EFT yapmaya karar verdim. (Zaten kitabı okuyunca gördüm ki mümkün olduğunca çocukluğunuzdaki olaylar için EFT yapın diyo) Neyse efendim başladım yapmaya sahneler gözümün önüne geliyo falan. 3.turu dönerken bi başlarsın hüngür foşurt ağlamaya 88a Salya sümük 4.turu da bitirdim sonra bıraktım. Bilmiyom iyi bişey mi oldu bu n'oldu.. Ağlamayla ilgili bişey göremedim kitapta. Neyse diyodu ki küçüklüğünüzden sizi kötü hissettiren olayları not alın, teker teker EFT yapın onlara. Oturdum olayları yazmaya başladım. Ayy bi öfke...Bi sinir... n9598 Sonra bi çaresizlik...Bi hüzün.. 88a Bakalım inşallah bi fayda görebilcem.. Kitabın sonunda da EFT yaptım etki etmedi diye bi bölüm var.. Yani kaçış yok aa34 etki görene kadar devam.. Bakalım biraz da Mustang.in allerjilerini yenmesi falan umutlandırdı beni.. Ama duygusal konularda nası etki etcek görcez... sad456 Matrix kitabına da biraz ara vermiş gibi oldum utananadam Ya hayatımda ne kendime çekmek istediğim biri var.. Ne kendime çekmek istediğim bi iş var, ne mal var ne mülk var.. Zaten ne istediğim konusunda hiçbi fikrim yok.. dusun Mutlu olmak istiyorum sadece.. tender45 Mutlu olmadan da ne çekersem çekeyim, sonra ben o çektiğim şeyi napayım.. dlckrn Zaten genelde hayatıma girmek isteyen kişileri veya teklifleri ben kendi elimle iterim.. Çünkü bilirim ki iç huzurum olmadan sağlıklı ilişkiler kuramam etrafımla.. Ha sen bilge misin nerden biliyon demeyin.. girlhaha Denedik gördük, tecrübeyle sabit. hih33 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! y789 canımm awayycım ağlayana kadar bir nete bağlanaydın neşen yerine gelirdi kiss3 hepimiz burdayız kiss3 |
|
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Sevgili away, mutluluk zaten ne parada, ne evde, ne ilişkide, ne de kariyerde canım. O yüzden ısrarla mutluluk içtedir diyoruz ya. Aslında sen doğru yoldasın. Önce iç huzurunu bulmalısın ki gerçek mutluluğa ulaşabilesin. "İstediğim hiçbir şey yok" diyorsun. Evet maddi beklentilerin yok belki ama kendini bulmak gibi çok önemli bir amacın var. Bunu gerçekleştirdiğin zaman ( inanıyorum ki kendinle yüzleşmeye sabırla devam edersen başaracaksın) ilişki, ev, para veya kariyer gibi istekler kendiliğinden gelecektir. Amaçlarımız bizi yaşama bağlayan önemli olgulardandır fakat hırs ve saplantıyla karıştırırlırsa mutluluk yerine mutsuzluk getirir. Sana sevgili Sezen Aksu'dan "ağlamak güzeldir"i hediye ediyorum. smiliyface Sevgiler... |
hehe ne güzelmiş bu away ne hoş gün değilmi..... bisiklet |
Sen pek bi bisiklet sürüyon bu günlerde bisiklet Heyecandan mı sportifliğinden mi girlhaha Yaa arkadaşlar.. 3 gündür üstüste çakra açıcıyı dinliyorum.. 3 günde 1 dinlensin denmiş ama dayanamayıp bu gece de dinliycem.. Çok süper uyutuyo beni çünkü utananadam Yalnız mesajlarımda delilik emareleri ezerseniz beni uyarın e mi blook Tamam bugün son olsun sonra çarşamba dinliycem.. onayi |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Merhaba günlükcüm ark5 Bugün kendimle ilgili önemli birşey keşfettim.. Evet bugün gene nefes darlığı, bunalmayla geçti. Ben bu işi sevmiyorum da ondan diyerek geçti.. Halbuki işi sevmemekle alakası yokmuş bunun. (Ama sevmiyorum o da ayrı aa34) Neyse..Biliyosunuz ben EFT öğrenmeye çabalıyorum kendi çapımda.. Bilmiyosanız günlüğümü okumuyonuz demektir dlckrn EFT'de der ki size kötü hissettiren olay sizde tam olarak ne duygusu hisettiriyor? Off başta acayip gıcık olmuştum neyse ne mutsuzum sinirliyim işte.. Bugün aralarda tuvalete gittim EFT yapıyım diye... Yahu düşündüm ki... dusun Ben niye daralıyorum, nefes alamıyorum, mideme ağrı giriyo bu işi yaparken.. Niye mi? Çünkü ben yanlış yaparsam diye korkuyorum.. Çünkü biri benimle dalga geçerse diye korkuyorum.. Çünkü birine bişey sorarsam beni terslerse diye korkuyorum..Çünkü yetiştiremezsem biri beni azarlarsa diye korkuyorum. (Azarlamayı seven insanlarla çalışıyorum bahsetmiyim şimdi sinirim bozuluyo kizgin1) Yani günlüğüm ben "eziğim"... b456 Ve bunalmamın tüm nedeni bu. Bu işi sevemek değil.. Bu mutlu olmayı bilememek değil.. Bu şikayet etmek değil.. Bu şükretmeyi bilmemek değil.. Bu kendini ezik hissetmek.. ttli3 Şöyle geçmişe uzanırsak nedenlerini de bulmak çok zor değil.. sad456 Ama kızgın değilim kimseye.. Herkes ne yaptıysa kendi yaşadıklarının etkisi altında kalarak yaptı.. Kimbilir kendileri neler yaşamıştı... Ama kızdığım birşey var.. O da pek çok şeyin artık farkında olmama rağmen değişemememdi.. Ayyy bakın nasıl de geçmiş zaman kullandım aa34 değişcem demek ki koydum kafaya girlhaha... En temel duygum mutsuzluk sanırdım.. Ama çok genel bir kavrammış.. Artık en yoğun yaşadığım duygumu buldum ve üstüne EFT yapacağım... İnsan ezikliğini keşfedince mutlu olur mu.. Oldum inanın ki ttli3 Şşşttt kendi aranızda konuşmayın kizgin1. .deli diilim ben bi kere dlckrn |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Merhaba awayy. t678 Somatik bir çok rahatsızlığın kökeninde, genelde psikolojik sorunlar vardır doğal olarak. Bu normal. Bunları bilmek başka, bulmak başka, tedavi edebilmek başka. Hangi sorunun, hangi duygu-düşünce veya yaşadıklarımızdan kaynaklandığını bulmak, bazen kolay bazen zor oluyor. Ama bulmak ve bilmek, en azından çözüm için büyük bir adım. super Yaşadığımız birçok problemin, neden kaynaklandığını bilmek oldukça rahatlatıcı oluyor. Bilmemek ise bir o kadar sıkıcı ve üzücü. Ama sen, neyin neden kaynaklandığını anlamışsın zaten. super Başkaları tarafından alaya alınmak, azarlanmak gibi düşünceler de farklı rahatsızlıklara yol açabiliyor. Bunları da keşfetmene sevindim. EFT Konusunda da başarılar diliyorum. Bunu en güzel uygulayan kuşkusuz Serpil Ablamız. Onun da destek ve önerileriyle, inş. kısa sürede arzu ettiğin yaşama ve dileklerine ulaşırsın. sung66 Sağlıcakla... actionsmile |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Mehmecim güzel dileklerin için teşekkür ediyorum... Sevgili günlükcüm..ark5 Geçen gün ruhsal.ın mesajından sonra gaza gelip, çarşamba dinlemem gereken çakra açıcımı bi güncük öne kaydırdım utananadam Bugünüm o nedenle daha iyidi diyebilirim. Küfrederek uyanmadım mesela aa34 Neyse daraldım falan gene tabi ama onlar ayrı, gene de daha bi pozitiflik vardı içimde.. Düşündüm ben yağmuru ne kadar çok severdim eskiden. tender45 Bahçemize yağardı, ağaçlar yıkanırdı..Misss gibi kokardı etraf... Sonra solucanlar coşardı girlhaha Küçükken solucan bölme denemesi yapmıştım onu da burdan itiraf edeyim utananadam Çünkü ölmüyorlar sadece 2ye bölünce 2 tane oluyorlar. terli345 Sonra kar yağardı...Ben paltomu giyip bahçede yuvarlanırdım.. Annem hadi üşütceksin derdi, babam yuvarlan kızım derdi ttli3 karların üstüne ilk kim basacak yarışı yapardık b456 Kuşlar kara basınca minicik ayak izleri çıkardı.. blissy Düşündüm de iş güç trafik vs.derdinden en çok sevdiğim doğa olayları bu şehirde en sıkıntıları anlarım olmuş.. Çünkü trafik sıkışıyor, çünkü kazalar oluyor..Ayakkabım su alıyor kizgin1 bütün gün ıslak ıslak geziyom sonra.. Ben doğaya dönmek istiyorum.. Doğada yavru ayı olsam bundan iyiydi. girlhaha Tamam şakaydı tabi...İnsan olmanın güzellikleri başka.. Birine sıkıca sarılmanın mesela...Ya kimseye sarılamıyorum benn agl34 Ben o kadar çok severim ki insanlara dokunarak sevmeyi.. Off bakın ağlamaya başladım ben ya.. 88a Ağlamaya başlayınca "kısmen" geliyor artık aklıma.. Çünkü ben kötüye gittiğimi düşünürüm ağlarken.. O demişti ki "ağlamak bi savunma mekanizması bence,eğer bu mekanizma işlememeye başlarsa o zmn cidden çanlar çalıyo durumu kanıksamaya başlamışsın demektir".. Kısmencim uzun zamandır ortalarda yoksun farkındayım.. Kısmen lüle lüle saçlı çok cici bi kızdır, toplantıda gördüm onayladım ttli3 Belki de periciğimin mesajından etkilendim.. Teyze olmuş.. Ben kendimi ne eşliğe, ne anneliğe layık gördüm hayatım boyu.. Ama ben geçekten sıcak ve gerçek bir sevgi ortamı istiyorum ya 88a Artık istiyorum 88a Ayy sizce bu iyiye mi işaret şimdi ağlıyorum çok fena.. Halbuki bugün yaptığım salaklıkları anlatcaktım size.. Çakraları hafif dengeledim ya ben geceden.. Gündüz yağan yağmurun farkına vardım bugün.. Arada fırsat bulup havayı soludum.. Sonra tuvalete gidip.... (İnsan tuvalette kendisi gibi olurmuş derler ya eğer öyleyse ben zırdeliyim!!!) Neyse tuvalete gittim başladım şarkı söylemeye hem de pek tarzım olmayan bi şarkı "İlle de roman olsun..ister çamurdaaaan olsun music45 Sonra da başlar mısın oynamaya.. gogogo o da allah kuuludur her kim olursaaa olsun gogogo Bi de aynada kendime bakım güldüm .. girlhaha Heh dedim bu sefer gerçekten delirdin 44 Sonra işten çıktım şarkılar söyleyerek eve geldim.. smileydance Evet neyse ağlama selim geçti toparladım şimdi ::) Ben umuyorum ki bu çakra dengelemesinde biraz daha ilerledikten sonra telkinleden daha iyi faydalanabilicem super Şimdi gideyim bişeyler atıştırayım.. Acıktım hismiley |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Selamlar herkese hismiley Bugün birşeye olan hassaslığımı kesfettim.. onayi Neye mi?? "Mor" renge.. 44 Bu aralar sitenin rengi değişiyor ya.. Geçen hafta mor olmuştu..O an sitede mesajları okurken kendimi kötü hissetmeye başladım.. Tabii ben renge vermedim bunu..Ama çok rahatsızlık sıkıntı oldu içimde midem bi fena ks3 Bugün tekrar siteye girdiğimde mordu site. Ya gene aynı hisler oldu midem bulanmaya başladı falan.. sadanim O an geçen hafta da aynı duyguları yaşamış olduğum aklıma geldi hemen maviye çevirdim terli345 Sonra geçti...Mavi daha iyi hissettiriyor b456 Akşam merak edip araştırdım internette..Sitenin birinde şu yazıyordu.. " Mor renk sizi rahatsiz ediyor ve sevmiyorsaniz sizi korkutan güçler var demektir; beklenmedik tehlikeler düşlüyorsunuz ve ani sürprizlerden korkuyorsunuz. Ilişkilerinizin daima dengeli ve dozunda olmasını istiyorsunuz; çok sıcak ve çok soğuk ilişkiler size göre değil." Aslında yorumlar doğru ama niye böyle, bunun için n'apmalıyım pek çözemedim.. blook Bu hafta benim için inanılmaz hızlı geçti..Umarım haftasonu da öyle geçmez.. İşten gelince ne matrix kitabımı okuyabildim ne eft yapabildim.. sad456 Ama bu hafta pozitif insanlar vardı çevremde ark5 Daha doğrusu daha önce gidip negatif elektrik aldığım insanlar ve ortamlardı.. Bu sefer niye daha pozitif elektrik aldığımı anlayamamakla beraber, kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. ttli3 Haftasonu hedeflerim eft ve matrix.. clapping kiss3 kiss3 |
Günlükcüm uzun zaman oldu gelmeyeli.. Bu arada günlüğüm yanlışlıkla sabitlenmiş sanırım sevincli Şşşttt çaktırmayın y789 Bu hafta kendimi EFT'ye verdim.. Akşamları dört gözle eve gelip EFT yapmayı bekledim hep. Bi 7-8 tur dönüyorum, sonra inanılmaz uykum geliyor. EFT kitabında önce kolay sorunlardan başlayın demiş ama kolay bir sorun bulamadım kendimde .. Son zamanlarda yeme ataklarım olmaya başladı ağla2 Gerçi hayatımın en büyük problemi oydu onun üzerine yapıyorum EFT'mi .. Hay allah baksanıza en zor problemden başlamışım. Olsun sabırsız değilim bu defa ilk sefer.. Niye bilmiyorum.. Olmadı deyip bırakmıyorum..Acaba diyorum hafif hafif etki edecek mi? Bayram benim için bulunmaz fırsat oldu.. Her gün günde 5 kere 6şar tur EFT yapma hedefi koydum kendime. Hepsi yeme atağı olacak ama sebeplerini farklı seçeceğim her seferinde.. Çünkü kaynağını belirliyorum, sonra her turda kaynağı farklılaşıyor sanki.. Bazen öfke oluyor, bazen stres, bazen sevgi boşluğu, bazen yalnızlık hissi. Hangisi yoğunsa ona dönüyorum..Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Tek bir olay ya da tek bir duyguya sabitlenemiyorum.. Ama anladığım kadarıyla esnek bir yöntem bu. Ya da yaptıkça oturacak.. Ve işe yarayıp yaramadığını test etmek için harika bir ortamda olacağım.. Aile ziyareti yapacağım...Yeme ataklarımın başladığı yer..Evim...Her türlü duygumun doğuş noktası.. EFt kitabımı yanımda götürüyorum satır satır tekrar okuyacağım.. Yılmadan faklı yöntemleri deniyeceğim.. Aaahh..ah..Ailemi bir sevgi yuvasına dönüştürmek istiyorum.. Onun için kendimden başlıyorum..Umarım başarabilirim. tender45 Ya niye mesajlarda 4 tane smiley.e izin veriliyor anlamadım ki yaa..Onlarla duygularımı daha iyi ifade edebiliyordum..4 çok az olmuş:(((( |
Sabitlemeseydim yazacağın yoktu hanımefendi.Eskiden hergün yazan sen bu sefer bulamıyorda yazamıyor herhalde dedim e biliyorsun senin günlüğünü okurkenki hislerimi.O hislerden mahrum kalmak istemedim sevincli Aralarda bol su tüketmeyi unutma ve bitki çayını. Hadi kolay gelsin sana. kiss3 |
Valla taktiğin işe yaradı y789 Ben başka birinin günlüğünü arıyodum ki baktım günlüğüm en başta sevincli Evet dedim awayy..senin de günlüğün vardı bi zamanlar.. Şimdi kişisel gelişim çalışmalarımı arttırmam lazım, günlüğüme katkıda bulunmam lazım.. En başa gelmiş..Bak dürttün beni redflowerscım. wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM. |