Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14063-awayyin-gunlugune-hosgeldiniz.html)

pisiii 06-11-2008 11:24 PM

Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

allah hepimizi güldürsün emi

awayy 06-11-2008 11:26 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
kiss3 Senin yazdığını gördüğüm zaman işi gücü bırakıp ( ne işim gücüm varsa artık laf olsun) direk pc nin karşısına kuruluveriyorum.Yazını bir kaç kez okuyup gülüyorum neşem yerine geliyor.Sen yaz böyle devamlı olur mu? Hadi görüşürüz ttli3

Canımsı hoşgeldin günlüğüme ttli3
Sen yeter ki oku istediğin kadar yazıyımm tender45
Yannız ben hüngürt faşırt ağlarken senin neşen niye yerine geldi şimdi ayıp olmuyo mu biraz n9598

(Şaka yapıyom kızma ark5)

Belgin ∞ 06-11-2008 11:35 PM

İşte sonradan geldi aklıma 4. kez okurken.Kendimi senin o ince esprilerle dolu yazılarını okurken devamlı gülmeye programlamışım herhalde,4. okuyuşta anladım bir problem olduğunu girlhaha .Valla utanıyım mı şimdi ben utananadam

Yok yok neyse o.Benimde moral sıfırken iyi geldi işte.Sende bana gül ödeşelim dicem ama pek komik tarafım yoktur.Yok bu da olmadı sen komiklikten ibaretsin gibi oldu utananadam

Ya awayy bu akşam beni mazur gör.Kaş yapıyım derken göz çıkarttım devamlı bak gördün.Ben yavaş yavaş gidiyim en iyisi.Yoksa daha çoook gaf yaparım wave

pisiii 06-11-2008 11:42 PM

sigarayı bırakma yöntemimi sevmedinizmi siirokul girlhaha

awayy 06-11-2008 11:46 PM

Alıntı:

İşte sonradan geldi aklıma 4. kez okurken.Kendimi senin o ince esprilerle dolu yazılarını okurken devamlı gülmeye programlamışım herhalde,4. okuyuşta anladım bir problem olduğunu girlhaha .Valla utanıyım mı şimdi ben utananadam

Yok yok neyse o.Benimde moral sıfırken iyi geldi işte.Sende bana gül ödeşelim dicem ama pek komik tarafım yoktur.Yok bu da olmadı sen komiklikten ibaretsin gibi oldu utananadam

Ya awayy bu akşam beni mazur gör.Kaş yapıyım derken göz çıkarttım devamlı bak gördün.Ben yavaş yavaş gidiyim en iyisi.Yoksa daha çoook gaf yaparım wave

Yahu senin de kötü bi günün geçmiş şimdi okudum da ben de emb23
Bugün bi uğursuz muydu neydi anlamadım ki

Valla ben sizi gördüm şimdi iyi oldum smil56
Amaaan bak güldürdün girlhaha sen de beni akşam aşkam gene gülesim geldi şimdi de ondan uyuyamıycam bu sefer rt67

N'aptım da güldürdüm dersen bilmiyom herhalde bana geldiler gene aa34

Gülyüzünden gülücükler eksik olmasın.. kiss3

sanemce 06-11-2008 11:53 PM

pisicim senin mesajlarını okurken ben yoruluyorum.. okumaya çalışmak yorucu o ayrı konu, her okuduğumda yorum yapmaktan daha çok yoruluyorum.
diyorum ki:

pisii on parmak klavye kullanıyo ama bazı parmakları emre itaat etmediği için yanlış zamanda harflere basıyor..

veya; pisii bizi önemsemiyor ki gereken değeri vermediği için özensiz yazdığından kargacık burgacık oluyor yazıları...

hadi biz neyse de, o güzel Türkçe'mize gereken değeri vermediğini düşünmek bile istemiyorum sad456

ya da ; bizi yormayı amaç edinmiş aa34

ya pisii hakkatten biraz özen göstersen gülüm. valla ben okumaya çalışmaktan mesajının içeriğini anlamıyorum bazen utananadam

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
96 ablalarım abilerim özür dielrim girlhaha
şöyle oluyo. ben üniversi,te ikide idim sanırtım . sigara içmeyen bi sevgilim vardı. sigara içen bi kzı öpmenin kültablası öpmek gibi oldunu söyledi. o oldu. utananadam bidaha içmedim. bi kzı arkadşım avrdı onunda sevgilisi içmezdi onada dedim 12389 bir hafatada oda bıraktı. 1999 dan ebri içmiyorum. ve sevgililerim sigara içemz. bu krıtere ozan gösteriyorum kiss3

awayy 07-11-2008 12:00 AM

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
sigarayı bırakma yöntemimi sevmedinizmi siirokul girlhaha

Pisicim pisipisicim sevdim de mesajjjlara yetişemiyommm... girlhaha
Her ne kadar sigara içmesem de faydalandım canım mersi wave
Keşkem benim arkadaşlar da senin gibi olsa.
Onlar da tam tersi çocuk içiyo muhabbetine katılıyım diye başladılar girlhaha
Şimdi de fosur fosur hepsi maşallah gulensmiley

Ya ben anladım şimdi niye uyuyamıyom..
Akşam akşam herkesin foruma yazası tutuyo bu ne yaa n9598
Sonra onu mu okuyum bunu mu okuyum derken saat kaç oldu bak n9598
Belli bi saatten sonra kapatmak lazım burayı dlckrn

Canlarım şaka bi yana sizi çok seviyoom tender45 ama ben artık yatıyommm.. hismiley
Sayenizde morali düzelmiş olarak yatıyoooom 956k

Sevgiler... kiss3

perilice58 07-11-2008 10:49 AM

y789 ben ingilizce dersi çalişirkan herkes akşam kaynatmış ya sanırım bu gidişle bende günlük açacağa benziyom ama günlüğüme isim bulamıyom ama yazılarınızı okudum hüzün sevinç neşe herşey bir arada en güzelide arkadaşlık dostluk samimiyet sıcaklık bunları hissetmek çok hoş ve çok güzel mlk34

Kendinize cici bakın arkadaşlar

Belgin ∞ 07-11-2008 11:26 PM

Bak bak bak 789569 siteye girmişte günlüğüne yazmıyo.Ben sabahtan beri seni beklıyorum haberin var mı senin dlckrn Gelse de yazsa diye bekliyorum. dlckrn Okumuyorum işte bundan sonra,yazsanda okumuyorum,boykot ediyorum seni.

awayy 07-11-2008 11:58 PM

Alıntı:

Bak bak bak 789569 siteye girmişte günlüğüne yazmıyo.Ben sabahtan beri seni beklıyorum haberin var mı senin dlckrn Gelse de yazsa diye bekliyorum. dlckrn Okumuyorum işte bundan sonra,yazsanda okumuyorum,boykot ediyorum seni.

n9598 Tam dayaklıksın tam n9598
Görüyon bari ne ispiyonluyon hih33

Eve iş getirdik hanfendi haberin var mı >:(
Az önce bitirdiğim dosyaları mail attım pc05
Bi yandan da forumdan iki satır okuyodum falan coffe2

Maşşallah otobüslerde ikili koltuklara yayılacağına,
iki çekim yasası da bizim için yap da işten azcık erken çıkalım dlckrn

Ööööle bi yorgunluk çökmüştü ki üsütme redflowerscım günlüğüme acaba yarın mı yazsam diye düşünüyodum
ama dürttün beni bak ark5

Aslında pek bi hevesle eve geldim bugün günlüğüme yazayım diye ama işlerim anca bitti.

Bugünnnn.........
Neşeliydim sevincli
Cumaları çok berbat geçer günüm amaaaaaaa....
Bugün neşeliydim sevincli
Yalnız wc.nin yolları dar bana bakma benim yarim var durumları oldu s456
Bi insan bu kadar mı tuvalete gider... rt67
Bi de öyle ki içerde biri varsa artık deliriyodum kapıda zıp zıp y789

Atakan Bey'e de sordum dedim acaba isme özel kendine güvenden sonra mı bööle oldu diye??
Önceki gün kafamın arkasında bi ağrı vardı çok fena.. tuh788
Bi de içimde sıkıntı.. sigrt56
Sonra sıkıntı akşama ağlama hissine dönüşmüştü agl34

Bugün de ayıptır söylemesi pek bi neşeli pozitiftim güldüm durdum Allah bozmasın girlhaha
Bi de bütün gün altıma kaçırcam diye korktum aa34

Atakan Bey'a de dedim ama ben öyle ulu orta herkese söylenen telkin istemem diye dlckrn
Ne o bana mı söyleniyo yan komşum da duyuyo ona mı söyleniyo belli diil dlckrn
Öyle her söyleneni üstüme alıncaksam hih33

Atakan Bey kızmıyonuz di mi şaka yapıyom ben kiss3

Redflowerscım okumazsan bi daha yazmam haberin olsun dlckrn

Al bak bu öpücük de sana kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 PM.