![]() |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Alıntı:
y789 ay gerçekten komikmiş girlhaha ve de süpermiş thumbsanim Bayılıyorum ben sevgi dolu yaşlılara... Bazen görüyorum böyle el ele gezerken onları... tender45 Kimbilir o yaşta nasıl olgun bir sevgi yaşıyolardır Bana da iyi moral oldu gerçekten.. Bu demektir ki önümüzdeki 50 yıl içinde halen evlenebilme şansım var.. smil56 Kendilerine mutluluk dolu bir ömür diliyorum hismiley Seni de çok öpüyorum kiss3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Allah iyiliğinizi arttırsın emi güldürdünüz beni akşam akşam aa34 bende evdemi kaldımki diyodum rahatlayayım bari artık aa34 aa34 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Niye evde kalasınız hayatınızda olmasını istediğiniz kişiye yer açın .Dolabınızda yatağınızda ve hayatınızda o kişiye yer açmadığınız sürece o kişi size daha geç gelecektir .Benim bu söylediklerim çekim yasası kitabında var o bölümü tekrar okuyun.İsteyin sizinde olur. |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Merhaba şekerlerim şekerparelerim.. tender45 Bu site insanı zorla pozitif hale getiriyor ben ne yaparsam yapayım.. ttli3 Aslında herşeye kıl olan biriyim utananadam Çalıştığım insanlara, apartmanda gürültü yapan komşulara, yoldaki taksilere, otobüslere, minibüslere, metroda gördüğüm yığın yığın insanlara... Yolda laf atan tiplere de iki tane çakasım geliyor.. kizgin1 Ama hep aklıma siz geliyorsunuz.. ttli3 Sizi düşündükçe bi sevinç kaplıyor içimi...Unutuyorum herşeyi... Burda böyle bi sevgi yumağı, bi sevgi pıtırcığı herkes.. Bende o yumağa dolandım kaldım sanki ark5 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! y789 awayy cım evet onları görünce bende evliliği düşünmüyor değilim fakat evlilik için önce ekonomik yönden bağımsızlığımı almam gerekiyor ki evlilik yönünden düşünebileyim ama onların yarın derdi yok ki sevgilerini doyasıya yaşıyorlar sanırım biz gençler herşeyi fazla ince ayrıntılı düşünüyoruz artık hakkımızda hayırlısı olsun awayyy cım bende seni bol bol öpüyom canısı ttli3 ttli3 Mustang dediğine katılıyorum çekim yasası kitabında o bölüm benimde dikkatimi çekti ama şu anda hayatıma kimsenin girmesini istemediğim için onu yapmıyorum iki aydır iş için çekim yasasını uyguluyorum inşallah kasım ayı içerisindede memuriyetlik işim olur tüm temellim şimdilik bu ttli3 ttli3 sanemce y789 Allah ağlatmasın herzaman güldürsün hem niye evde kalacakmışın ki düşündüğün şeye bak sen şu anda evlilik istemediğin için bekarsın istediğin zaman evlilik olcak canısı herşey gönlünce olsun ttli3 Arkadaşlar hoşça ve dostça kalın |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Bugün harbi kötüydü yani bad45 Sıkıntıdan nefesim öyle bi daraldı ki oksijen tüpü bağlasam o bile kesmezdi.. İşte de mesaiye kaldım >:( İnsan sevmediği işte bi de mesaiye kalınca çiftekavrulmuş oluyor hih33 Öyle çok iş var ki tepemde.. Kaçıp gidesim geldi hep ama tabi kaçcak yer yok nereye gidiyosun?? 4897 Benim kadar kaçmış olan var mıdır acaba?? Şehir mi değiştirmedim ülke mi değiştirmedim iş mi değiştirmedim... Baktım ki değişen bişey yok.. Hep kendimden kaçmışım.. Ben kendime dayanamıyom sanırım sad456 Dün akşam da Atakan Bey'den aldığım isme özel kendine güven telkinine başladım.. İnşallah güzel şeyler olcak bu sefer.. Kafamın arkası baya bi ağrıdı bugün ondan mı acaba?? Ya da bikaç gündür pek uyku tutmuyo ondan da olabilir.. uykulusmile Gerçi genelde pek uyuyabilen biri değilimdir.. Gün boyu tek gözle geziyorum, öbür gözüm uyuyor. Yapmak istediğim hiçbişeyi yapamayınca uyumak istemiyorum herne kadar uykudan gebersem de.. Sanki o günü yaşamamışım gibi geliyor.. Arkadaşlar şu sigara bırakma partisi gibi bigün de benim etki görme partimi yapsak nasıl olur 96 Neyse forumda gezinince azcık modum düzeldi sanki b456 Siz olmasanız n'apcam bilmiyom rt67 Herkesi öpüyom burdan kiss3 hy789 Duyamadım "ben de" mi dediniz??? Ah siz yok musunuz girlhaha Tamam tamam öpün hadi ttli3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! s45apk sevgili awaycım sana s,garayı nasıl bıraktığımı özelden anlatcam.:)))) tuhaf biras ama tecrubeyle sabıttır ark5 utandım yasamadım buraya |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! pisicik utanma anlat yabancımı var burda smil56 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! kiss3 Senin yazdığını gördüğüm zaman işi gücü bırakıp ( ne işim gücüm varsa artık laf olsun) direk pc nin karşısına kuruluveriyorum.Yazını bir kaç kez okuyup gülüyorum neşem yerine geliyor.Sen yaz böyle devamlı olur mu? Hadi görüşürüz ttli3 |
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! 96 ablalarım abilerim özür dielrim girlhaha şöyle oluyo. ben üniversi,te ikide idim sanırtım . sigara içmeyen bi sevgilim vardı. sigara içen bi kzı öpmenin kültablası öpmek gibi oldunu söyledi. o oldu. utananadam bidaha içmedim. bi kzı arkadşım avrdı onunda sevgilisi içmezdi onada dedim 12389 bir hafatada oda bıraktı. 1999 dan ebri içmiyorum. ve sevgililerim sigara içemz. bu krıtere ozan gösteriyorum kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM. |