![]() |
İsobel'in günlüğü Önce herkese sevgi dolu bir merhaba demek istiyorum. Hayatımda son bir sene içinde çok önemli değişiklikler oldu. Önce yaşadığım şehirden ayrılıp başka bir yere yerleştik ailece,Bodrum'a,çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi. Yerleştikten bir ay sonra ciddi bir kalp krizi geçirdim,ve ölüp dirilme yaşadım. Sonrasında kalp ameliyatı oldum. Eşim iş bulamadı,gün geldi bir ekmeğe muhtaç olduk. Oğlum burada mutsuz oldu,ve İstanbul'a döndü.Tüm bunlar yaşanırken asla umudumu yitirmedim,ve buraya yerleştiğim için bir gün bile pişmanlık duymadım. Aynı krizi İstanbulda geçirsem belki de şu an yaşamıyordum. Burada 5 dakika içinde hastanedeydim. Herşeyin bir zamanı var demek ki,doğru zamanda gelmişiz. Yaşadığım kötü günlerinde almam gereken dersler olduğunu düşündüm hep,içlerinden dersimi alıp sevgiyle gönderdim hepsini. Belki de bunların etkisiyle kısa bir süre önce meditasyona başladım. Sonra reiki,ve taocu yoga. Tüm bunları başlatan Kryon'un Yuvaya yolculuk kitabı,bir de düşünce gücüyle tedavi kitabı oldu. Sonrasında çok okudum tabii. Reiki birinci aşamadayım henüz,21 günüm bile dolmadı. Ama etkilerini hayatımda görmeye başladım bile. İşin ilginç yanı, reikiye bir şekilde ihtiyacı olan,ama bunun bilincinde olmayanlar beni buluyor,buna hayvanlar dahil:) Şimdi hayatımızı oturttuk ve çok mutluyuz,kötü günler geride kaldı. Oğlumun gidişini de benim bağımlılıklarımdan kurtulma dersim olarak gördüm. Bu siteyi keşfedeli 2 gün oldu daha, suçluluk ve ego cd leriyle başladım dün akşam. Uyurken su sesi olanları dinledim peşpeşe.Bugünde tüm gün çaldı,iş yaparken vs. Baş ağrısı olmadı bende,ama mide bulantısı çok fazla. Geçeceğini biliyorum,azimle devam.Asıl amacım sigaradan kurtulmak. Ama sanırım önce başka aşamalardan geçmem gerekiyor. Sizlerle mp3 lerin etkilerini,bendeki olumlu değişimleri paylaşmak istiyorum günbegün. Sevgi ve ışık yanıbaşınızdan hiç ayrılmasın. cat22 |
Ynt: İsobel'in günlüğü Hayalcim tavsiyen için teşekkürler. Suçluluk ve ego bitince,kendine güven ve sigara telkinlerini dinlemeyi düşünüyorum. Neler denedim bir bilsen bırakmak için,piyasada ne kadar yöntem varsa denedim,hatta akupunkturcum sen daha fazla para harcama yazık,bırakamazsın dedi bana:) Ama inat değil mi,bırakacağım işte:) Kitabı Bodrum da bulmam zor,ama netten araştıracağım,teşekkürler,sevgiyle ve ışıkla kal canım. |
Ynt: İsobel'in günlüğü Hoşgeldin isobel.. Günlüğün hayırlı olsun...http://www.hizliresim.com/2008/10/6/5952.gif Telkinleri dinlemeye başlanan ilk günlerde günlük açmak çok güzel bir fikir gerçekten de . Ben başta düşünememiştim bunu.. Belki de alışık olmadığımdan.Geçmişte yaşananları bir bir yazarak içini dökmüşsün..Çoğu insanın yaşadığı o dar geçitten geçmişsin defalarca..Hep söylerim, önemli olan yaşadığımız eksilerin farkında olup bunları artıya çevirebilmek..Belli bir arayış içinde olman ve hayatını daha iyiye doğru ulaştırmaya çalışman bizi,burada ortak bir adreste birleştirdi..Burada çok farklı hayat hikayeleri var, hepsinden de ayrı dersler alıyoruz.. Burada edineceğin tecrübelerin ve dostlukların, bundan sonraki hayatında çok faydalı olacağına eminim.En yakın zamanda da sigarayı bırakacağına gönülden inanıyorum..Buradaki sevgi yağmurları inan iliklerine kadar ıslatır insanı.http://www.hizliresim.com/2008/10/6/6031.gif Mutlu haberlerini bekliyoruz hep birlikte.. Sevgiler... kiss3 http://www.hizliresim.com/2008/10/6/6063.gif http://www.hizliresim.com/2008/10/6/6063.gif http://www.hizliresim.com/2008/10/6/6063.gif http://www.hizliresim.com/2008/10/6/6063.gif http://www.hizliresim.com/2008/10/6/6063.gifhttp://www.hizliresim.com/2008/10/6/6063.gif http://www.hizliresim.com/2008/10/6/6063.gif |
Ynt: İsobel'in günlüğü Canım çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için.Buradaki sevgi yoğunluğunun farkındayım,belkide beni çeken bu oldu:) Yaşam her zaman ihtiyacımız olanları karşımıza çıkarıyor zaten. Reiki eğitimi almayı çok istiyordum,hatta bir dergi reiki cd si vermişti,ama bulamamıştım,tam o zaman karşıma reiki hocam çıktı,aslında gönülden inanarak isteyince her şeyi gerçekleştirebiliyoruz,sadece zihnimizi düzenlememiz,bol bol olumlu afirmasyon yapmamız gerekiyor. Ben ameliyat sonrası,ki by-pass ameliyatı çok zordur,hastanede en çabuk iyileşen ve en pozitif hastaydım.Nedeni ise çok basitti,ameliyat öncesi kendime bol bol telkin yaptım,bayılana kadar "ameliyat çok kolay geçecek,çabuk ayağa kalkacağım ve çok sakin olacağım" dedim.Çünkü yoğun bakımda boğazımdan ciğerlerime uzanan bir tüple uyanacağımı biliyordum,ve ben boğazımdan muayene bile olamam doktora,hatta boğazıma dokunamam,boğulacakmışım gibi gelirdi. O tüplü saatlerde bile sakindim,kendime telkin yaptığım için. Bu yüzden telkinin gücünü biliyorum. Hayatta uygulamamız gereken en önemli şey farkındalık. her anın,vücudun her hareketinin farkında olarak yaşamak. O zaman size zarar veren öfke,kızgınlık,kıskançlık gibi tüm duydulardan arınıyorsunuz. Daha doğrusu,hepimiz insan olduğumuzdan bu duygular ortaya çıkıyor,ama siz sadece izlemekle yetiniyorsunuz. Anı kaçırdığınızı hissettiğiniz an,sadece nefes alışınızı izleyin,bu sizi bulunduğunuz ana taşıyacaktır. Yaşadığınız her üzücü olaya da bundan ne ders almam gerekiyor şeklinde bakarsanız,acının içinden ders alarak çıkıyorsunuz. Ama dersinizi iyi öğrenmediyseniz,tekrar ve tekrar aynı olaylar sizi buluyor. Bugün telkinde ikinci günüm.iştahım açıldı baya,ama mide bulantım azaldı. Sevgi ve ışıkla kalın... |
Ynt: İsobel'in günlüğü Bugün 3.günüm telkinlerde.İlk 2 gün ego-suçluluk dinledim,neredeyse 24 saat:) Dün gece dayanamadı benim sabırsız yanım,yanına birde zinde uyanma ekledim. Çünkü en büyük sorunum uyudukça uyumak,uyanamıyorum bir türlü,öğlen kalkıyorum. Ama dün geceki telkindenmi artık bilmiyorum ama,bu sabah 9'da uyanıverdim,hemde gayet dinç. Üzerimde sebepsiz bir mutluluk var,insanları yargılamıyorum artık. Ve istediimi pat diye söyleyiveriyorum. Bu halim çok garibime gidiyor,çünkü ben insanları kırmaktan çok korkarım ve hep ona göre davranıp kendi isteklerimi bastırırım. Eşime bile içimden geçeni pat diye söylüyorum. Pek memnun değil bu halimden,eski beni istiyor:) Ama ben memnunum. Şimdi size kısaca bir günümü anlatayım. Sabah kalkınca ilk iş bahçedeki kedilerimi beslemek,sonrasında hafif bir kahvaltı,çünkü almam gereken kalp ve akciğer ilaçlarım var. Sonra bilgisayara oturup mail kontrolü,bu siteye bir uğruyorum. Sonrasında Nil Gün'ün Para dostumdur cd'sini dinliyorum,iki CD,biri subliminal,yaklaşık 1 saatimi alıyor. Arkasından Taocu yoga çalışıyorum,tavsiye ederim,harika bir kitap,adı 100 gün(yüz günde mükemmel sağlık),yazarı Eric Steven Yudelove. Ciğerlerimde iyileşme başladı bile,daha 3.haftamdayım. Her hafta bir organınızı çalıştırıyorsunuz kitapta. Çalışmalar nefes-zihin-beden üçlemesi şeklinde. Biraz ev işi yaptıktan sonra, Nil Gün'ün bir gün çakra,bir gün aura CDlerini dinleyerek meditasyon yapıyorum. Meditasyonların üzerimde büyük etkisi oldu. Eski ben sabırsız,sinirli,haksızlığa dayanamayan,insanlara çabuk kırılan alıngan biriydim. Şimdi bakınca ne çekilmezmişim diyorum. Sonra halim varsa yaşadıım cenneti solumak için deniz kenarına yürüyüşe gidiyorum(Bodrum'da yaşıyorum bir yıldır). Döndükten sonra bu siteye giriyorum ve dehlizlerinde kayboluyorum. Tabii bu arada telkin müziklerim evde olduum müddetçe sürekli çalıyor. Ama bende yan etki olmadı,baş ağrısı vs. Bu site engin bir okyanus gibi.Ama bir problemim var,bir bulduumu bir daha bulamıyorum 44 Aradığın konuya giriyorsun,altta onla ilgili diğer konular çıkıyor,ordan oraya atlıyorum.Ne çok şey öğrendim.Bütün öğleden sonramı ve gecemi alıyor site:) Akşam biraz eşimle hoşbeş,biraz dizi izleme şeklinde geçiyor. Yaprak Dökümü,Binbir gece,Elveda Rumeli ve Yol arkadaşım izlediğim diziler. Gece yatmadan önce 21 günlük reiki uygulamasının(1. seviye) alıştırmalarını yapıyorum. Arkasından Nilgün'ün Para Dostumdur Cdlerini dinliyorum yatakta. Zaten uykum geliyor bu arada. Dün bu sitede bulduğum çakra açıcı cd yi dinledim. 3 günde bir denmiş,öyle uygulayacağım. Sonra derin nefesler alarak telkinleri dinlemeye başlıyorum ve uyuyorum. Sabaha kadar telkinler çalıyor. Bu arada bilgisayarıma subliminal programını yükledim,kendi telkinlerimi kendim yazdım,oda çalışıyor sürekli:) İşte benim bir günüm. Bu arada artık eşim horluyorsa 44 savaş vereceğime diğer odaya gidip uyuyorum.Eskiden sabaha kadar savaşır,bir türlüde uyuyamaz,sinir içinde kalırdım. Artık istediğimi yapıyorum ve çok mutluyum. Dediğim gibi eşim pek mutlu değil,ama alışacak bu halime artık. Önce ben mutlu olacağımki başkalarınıda mutlu edeyim,değil mi? Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim,sevgi ve ışıkla kalın. cat22 |
Ynt: İsobel'in günlüğü Bugün içimde acaip bir sıkıntı var,fazlamı yüklendim ne:) Tai chi,reiki,meditasyon,telkin,çakra açma:)) Abartmışım dimi:) Attım kendimi sokağa,ama kesmedi,sıkıntı devam,göğsümün ortasına çöreklendi kaldı. Bakalım yarın neler olacak:) sigrt56 |
Ynt: İsobel'in günlüğü Tekrar merhaba isobel. Günlüğün hayırlı olsun, güzel değişimlerle dolsun. super |
Ynt: İsobel'in günlüğü Ne güzel dilekler bunlar,çook teşekkür ederim. Biliyorumki gelişimim son hızla devam edecek,hatta kısa bir süre sonra şaşırarak bakacağım bugünlere Sevgiler |
Ynt: İsobel'in günlüğü Bugün 4. günüm. Bu sabah TV 8de Ebru Şallı'nın programına denk geldim,harika tavsiye ederim,sabah 10 da başlıyor. Pilates ile başlıyor,sonra maske tarifleri,salıklı yemek tarifleri süper. Değişimlere gelince,bende en önemli etkisi düşündüümü pat diye söylemek oldu. Eskiden insanları kırmamak adına yutardım diyeceklerimi,bu beni kalp rahatsızlığına kadar götürdü. Hiç bir şeyi içinize atmayın. İnsanlara hayır demeyi öğrenin. Çevrenizdekiler afallıyor ilk etapta,pekte memnun olmuyorlar,çünkü sizi artık kullanamıyorlar. Dün yeğenim aradı,pazar günü devlet hastanesinden onun için randevu almamı istedi. İnternetten alınıyor,ve saat tam 4 te girmem gerekiyor. Önce tamam dedim,sonra düşündüm. Pazar eşimin tek tatil günü,bizime birlikte gezmek için tek günümüz. Neden günümü internet başında harcayayım. Tekrar aradım yeğenimi,ve salı için alayım,pazar günü ben gezeceğim dedim. Bozuldu,ama banane. Bende önemliyim,dediğim gibi önce ben mutlu olacağım ki onlarıda mutlu edeyim. Bu değişimime eninde sonunda alışacaklar,ben halimden çok memnunum:) Bu arada Nil Gün'ün aura kasedini çalışayım dedim dün,fakat nefes egzersizlerini yaparken sırtıma inanılmaz bir ağrı saplandı,bıçak gibi. Aura egzersizinin başında nefes al,uzun bir süre tut,tekrar ver egzersizi var. Sanırım kalp hastası olduğumdan bana yaramadı. Egzersizleri seçerken dikkat etmek lazım,bunu anladım. Sevgiler |
Ynt: İsobel'in günlüğü merhabalar isobel .. yanımıza hoşgeldin.. günlüğünün her sayfasının hayatının güzellikleriyle dolmasını dilerim.. http://img510.imageshack.us/img510/1497/35202406cn4.gif kendini ifade ediş tarzın ve yaşamına getiridiğin renklerin hepsi birbirinden güzel.. her ne kadar çok fazla şey yapıyor gibi gözüksende aslında bunlar gün içinde uygulanması gereken harika maddelerdir.. çok önemli bir konuya dikat çekmişsin.. evet nefes egzersizleri yaparken özellikle hassas durumu olanların dikkatli olması gerekir.. niyet her şeyin üstünde önemli bir odaklanma aracıdır.. yaptığımız çalışmaların başında niyetimizi belirler seçimlerimizi yaparsak arada uygulanması gereken tekniklerde eksiklerimiz kalsa bile hedeflediğimiz amaca ulaşabiliriz.. teknikler burada gerekli olsa bile yürekten yaptığımız niyetlerin yanında ikinci sırada yer alır.. sigara telkini ile birlikte mutlaka ertelemeyi bırak telkininide dinlemeni öneririm.. bu konuda kısa sürede uzun yılların tiryakisi olan arkadaşlardan olumlu haberler aldık.. inanıyorum ki seninde güzel haberlerini kutlayacağız.. olumlamaların gücünü farketmiş olmandan yararlanarak sık sık enerji çalışmalarınıda yaparken kendine değer verdiğini, değerli bir insan olduğunu, bu yaşama gereken değeri verdiğini, yaşamdan zevk aldığını belirten olumlamalar yap.. çünkü çok önemli kırılma noktaları yaşamışsın buna rağmen reelde sigara ile olan ilişkini bitirmek istemene ve yaşamına yoga meditasyon gibi pek çok değerli alışkanlık katmış olamana rağmen içsel bir sebebinden dolayı sigarayı terk edemiyorsun.. aslında terkedemediğin kendini cezalandırma şeklin olabilir.. tabii bu sadece bir varsayım.. gerçek nedenini içsel olarak sen orataya çıkartarak bunu reiki ile şifalandırıp, telkinler ile boşlukları olumlu anlamda doldurabilirsin.. bu yazıldığı kadar uzun bir süreç değildir aslında.. farkettiğin anda değişimin gerçekleşir.. http://img64.imageshack.us/img64/242...guerite0pp.gifsevgiler.. |
Ynt: İsobel'in günlüğü Ne kadar güzel açıklamışsın. Son günlerde meditasyon yaparken aklıma hep bu soru geliyor. Neden sigarayı bırakamıyorum? Yakında içimden bunun cevabını alacağım,o zaman her şey çok daha kolay olacak. Sigarayı bırak meditasyonuna en az 2 haftam var sanırım. İlk 2 hafta suçluluk-ego önerilmiş ya. Ama bunların etkilerini hayatımda birebir yaşıyorum. Hatta son bir aydır evden çıkmayan ben,2 gündür kendimi deniz kenarına atıyorum,yürüyüş yapıyorum. Eskiden yalnız yürümeyi sevmezdim,şimdi inanılmaz keyif alıyorum.Ben telkinlerin etkisi olduğunu düşünüyorum. Su sesi harika uyutuyor beni,derin ve huzurlu bir uyku uyuyorum. Yakın bir zamanda sigaradan kurtulacağıma eminim,çünkü farkındalığım günbegün artıyor. Sevgiler |
Ynt: İsobel'in günlüğü selammm ben sigaryi biraktim 8 ay oluyor nerdeyse tam bilmiyorum ama okadar oluyordur. sende birakabilirsin. telkinleri dinle ve birgun kalk ayaga kultablarindan basla cope at ve her yeri temzile. banyoya git niyet et yikan ve deki allahim disimi ben temziledim icimi sen temzile bu sigarayi bana icirtme de. ve orda pis kapidan cikip temiz kapiya girdgini hayal et ve birak biradaha iceme. |
Ynt: İsobel'in günlüğü Şimdilik kendimi hazırlama aşamasındayım,ama sizlerinde yardımıyla başaracağıma eminim,sağol canım |
Ynt: İsobel'in günlüğü Bir baktım bugün 6 gün olmuş bile:)Değişimlere gelince,genelde pozitif bir insanım zatan,ama daha da pozitif oldum. Mutluluk hissim arttı. Kendimi eve kapamıştım uzun zamandır,şimdi her gün deniz kenarında yürüyüşümü yapıyorum,sonrasında bir ıhlamur içip zihnimi dinlendiriyorum denize bakarak. Ve bu bana çok iyi geliyor,mutluluğum artıyor. İştahımda açılma oldu biraz aslında,ama onuda akşamları sadece çorba ve lahana-havuç salatasıyla geçirerek dengeliyorum. Hatta kilo bile verdim. Sonuç olarak,6 gün öncesinden çok daha iyi hissediyorum,depresyondaymışım meğer,yeni farkettim,inanılmaz,ama yeniyorum depresyonumu.Üstelik sadace Ego ve Suçluluk dinleyerek. Tek kusurum herkese düşünüğümü pat diye söylemek oldu. Eskiden içime atardım,kırmamak adına. Ama o kadar yumuşak söylüyorumki kimse alınmıyor:) Zaten ne demişler,dost acı söyler. Dost olmak,sevdiğin insanın hatalarını da ona göstermektir. Eskiden susardım,ama bakıyorum bu tavır yanlışmış. Çünkü kimse söylemezse o insanın hatasından nasıl haberi olacak? İşte böyle,yeni değişimlerde görüşmek üzere,sevgiler smiliyface |
Ynt: İsobel'in günlüğü İsobel öncelikle günlüğün hayırlı olsun .Sende bizim gibi kendini keşfedenler kervanına katıldın .Bu çok güzel bir duyğu ve insanı çok mutlu ediyor.Bizim sitenin çok güzel bir destekleyici etkisi vardır .Bizler daha önce de belki kendimizle çok uğraşmışızdır ama hiç bu kadar etkili olmamıştır.Buradaki sıcak dostluklar insanı çok güzel motive eder ve takıldığın anda sana kocaman bir destek gelir ve gelişmeye çalışmaktan hiç bıkmazsın .Benim gibi kişisel gelişim kitabı okumaktan hoşlanmayan birine bile bisürü kitap okuttular ya helal... Bizler her gün yeni bir bilgi edinerek buradan ayrılıyoruz bu çok güzel bir paylaşım ve insanın kendini çok iyi hissetmesini sağlıyor.Bizler sevinçlerimizi hüzünlerimizi kimseye anlatmadığımız sırlarımızı bile anlatıp içimizdeki çözülmezlerimize çağreler aradık ve ben kendi adıma çözümlerde buldum .henüz çocukluğumu aşamadım ve kendimden vazgeçmemeyede kararlıyım . Seninde paylaşımlarını her gün takip ediyorum ve güzel gelişmeler yaşıyorsun .Yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: İsobel'in günlüğü Annemin acilen ameliyata alınmasını gerektiren rahatsızlığı yüzünden yarın sabah İstanbul'a gidiyorum. Bir süre burada olmayacağım,nolur dualarınızı eksik etmeyin,çok korkuyorum,hayatımda ailemden kalan tek insan annem,o benim canım,her şeyim,inşallah şifa haberleriyle döneceğim. Demekki reiki eğitimini almamın bir sebebi varmış,belki şifasında katkım olur. Sevgiyle kalın |
Ynt: İsobel'in günlüğü geçmiş olsun. bende bildiğim tekniklerle uzaktan yardım etmeye çalışacağım. |
Ynt: İsobel'in günlüğü Canlarım size çok teşekkür ederim,ışık hep yol göstericiniz olsun,o güzel gönlünüzden sevgi hiç eksik olmasın |
Ynt: İsobel'in günlüğü http://www.canakci.gen.tr/haber/habe...dilek10025.jpg isobel cim anneciğine acil şifalar diliyorum canım....geçmiş olsun... b456 |
Ynt: İsobel'in günlüğü İsobel çok geçmiş olsun.Güzel haberlerle döneceksin inşallah.Acil şifalar.. |
Ynt: İsobel'in günlüğü Çok geçmiş olsun kiss3 |
Ynt: İsobel'in günlüğü Acil şifalar, herşeyin hayırlısı ve en acısısı olsun. Güzel ve sağlıklı günleri paylaşmak dileğiyle...........sevgıyle kalın |
Ynt: İsobel'in günlüğü İsobel'ciğim annene geçmiş olsun canım bütün dualarımız sizinle. |
Ynt: İsobel'in günlüğü |
Ynt: İsobel'in günlüğü Geçmiş olsun isobel, Annene acil şifalar diliyorum..En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşaallah,dualarımla yanınızdayım... http://www.hizliresim.com/2008/10/15/1383.gif |
Ynt: İsobel'in günlüğü Hepinize tek tek çok teşekkür ederim canlarım,annem iyi çük şükür. Ani bir kasık fıtığı çıktı, bağırsakta kangrene sebep olmuş,geç kalsak kaybedecekmişiz yani,şükür erken gittik,bağırsağının bir kısmı alındı. 3 gün yattık hastanede,dün eve çıktık. Benim reikilerimin müptelası oldu,habire istiyor:) Kardeşimin oğlunun gözünde tümör çıktı şimdide,ama o da şifalanacak biliyorum. Ben dönecektim bu hafta,ama mecburen onun ameliyatını bekleyeceğim şimdi. Buraya annem için gelirken,içimden hep Allah'ım annem için gidiyorum,ama başka hayırlara sebep olacağım,biliyorum diyerek geldim,ve gerçek oldu. Kardeşimin ve eşinin benim olumlu telkinlerime çok ihtiyaçları vardı. Bir sürü enteresan olay da yaşadım, mesela durup dururken bepanhtene alayım dedim eczaneden, alakam da yoktur ama:) Döndüğümde annemin kalçasında yaralar oluştuğunu gördüm ve doktor bepanthene sürün dedi:) Annemin boynu çok ağrıyordu,reikilerim çok iyi geldi smiliyface Dediğim gibi, hayırlara vesile oldum gelmekle. Şimdi İstanbul buluşmasına katılmak istiyorum,ama bakalım, bulunduum yerden nasıl giderim hiç bilmiyorum,hayırlısıysa olsun diyorum |
Ynt: İsobel'in günlüğü İsobel tekrar geçmiş olsun.Annenin iyi olmasına çok sevindim.Yiğenin için geçmiş olsun.Benimde babanemin gözünde tümör var.Şu anda ilaç kullanıyor daha sonra ameliyat olucak.Umarım ameliyatı çok iyi geçer..Reikilerinle şifa bulur inşallah.Bizde elimizden gelen dua,2 noktalarla yanınızda olmaya çalışırız. Umarım pazar günü gelebilirsin.Anadolu yakasında oturan arkadaşlar sana yolu tarif ederler.Yarın görüşmek üzere.. hismiley |
Ynt: İsobel'in günlüğü Anneciğinin iyi olduğuna sevindim isobel,sağlığı daha da iyi olur inşaallah.. |
Ynt: İsobel'in günlüğü sevgili isobel geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, sevgiler |
Ynt: İsobel'in günlüğü Canlarım çok teşekkür ederim,sizlerin o güzel yüreklerinizden gelen dualar iyileştirmezmi hiç:) Yalnız annemin durum vahim,reiki manyağı oldu, saat başı reiki istiyor:) Uygulama sonrasıda hemen uyuyor. Reikiyi iyi bilen arkadaşlara iki sorum olacak,annem aynı zamanda parkinson hastası, nasıl bir uygulama yapmalıyım parkinsonu için? Birde iştahını açmak için ne yapabilirim? Hiç bir şey yediremiyoruz maalesef. Yesede kusuyor. Boynu çok ağrıyor,reikilerim iyi geliyor. Ama diğerlerine nazıl bir reiki uygulayabilirim bilemiyorum. Yardım edebilirseniz minnettar olurum, sevgiler, her birinize tek tek kiss3 |
Ynt: İsobel'in günlüğü Hayalim canım çok teşekkür ederim birtanem. Peki iştahını açmak için varmı bir bildiğin? Özür çok sordum ama:( |
Ynt: İsobel'in günlüğü Zor günler geçiriyorum arkadaşlar,belki de bunun etkisiyle sürekli her an ağlayabilecekmiş modundayım. Başkasının evinde kalmak çok zor, bu kişi kardeşin bile olsa. Uzun zamandır 12-8 olan tansiyonum tavan yaptı. Annem benle didişmeye bayılıyor,beni çileden çıkarana kadar uğraşıyor,ben sinirlenince de rahatlıyor. Benim bu olumlu halim hiç hoşuna gitmedi:) Kardeşim ayrı bir alem,ne yapsam suç evde,delirmek üzereyim. Kardeşimin oğlu bir an önce ameliyat olup şifasına kavuşsunda döneyim cennetim Bodrum'uma. Yoksa sağlığım gidecek elden, o kadar pozitif yapmıştım kendimi,sinir falan kalmamıştı, gene başa dönüyorum,ooof of... Bugün kötüyüm yani anlayacağınız... 88a |
Ynt: İsobel'in günlüğü slm Yaşadıklarını günlük şeklinde paylaşman ne güzel.. Reiki biri tamamlayabildiniz mi bende reiki 1 aldım ama henüz ödevlere başlayamadım sendeki değişiklıklerri yazarsan sevinirim birde hocan kimdi merak ediyorum sevgi ve ışıkla kal.. |
Ynt: İsobel'in günlüğü Demetcim reiki 1 aldıktan sonra 21 gün hiç ara vermeden uygulamalarını yapman lazım. Ben bitirdim 21 günü. Başka bir siteden bir arkadaş uzaktan uyumlama ile verdi,internetten. Etkilerini görüyorum,annem habire reiki istiyor şimdi,başta inanmıyordu,etkisini görünce reiki manyağı oldu:) |
Ynt: İsobel'in günlüğü isobel'ciğimanne tarafından çileden çıkarılmak nedir bilenlerden biriyim seni çok iyi anlıyorum .Sen ona değer verdikçe o daha çok seni yorara senin sağlığın onun için önemli değildir o yalnız kendini düşünür sen kendine bak senin enerjini düşürmesine izin verme.Allah yardımcın olsun . kiss3 |
Ynt: İsobel'in günlüğü Ah canım,hemde ne düşürmek,kardeşim bir yandan annem bir yandan tüm enerjimi tükettiler,kapanıp kafamı dinleyebileceğim bir odada yok evde. Kardeşimin eşi tüm akşam futbol seyrediyor salonda bangır bangır,annem odasında gene tv izliyor,ses sona kadar açık,çocuklar benim yattığım odada playstation oynuyorlar,ses tabii ki sonuna kadar açık.Dayanılır gibi değil. Kardeşime yardım olsun diye,ütü,çamaşır,yemek her işi ben yapıyorum genede yaranamadım. Kendimi sürekli suçlu hissetmemi sağlıyorlar,bunu nasıl başarıyorlar bilmiyorum,gözlerim sürekli dolu geziyorum,ağlamaya hazır. Oysa ne iyiydim Bodrum da iken,mp3 ler çok işe yaramıştı,sürekli pozitif ve huzurluydum.By-pass ameliyatı olduğumdan beri normal olan tansiyonum tavan yaptı şimdi,her gece yükseliyor,gerilmek ve içime atmaktan. Sanırım en geç pazar günü döneceğim huzurlu evime:) |
Ynt: İsobel'in günlüğü Aslında telkinleri burada da dinleyebilseydin, bu olumsuzlukları yaşamazdın isobel..Ya da bu kadar derin etkileyemezdi seni..Ben bu yıl gittiğim her yere mp3 ümü de götürdüm..Gece dinlemeye devam ettim,çok da iyi oldu...Eğer dinleyebilme imkanın varsa, devam et derim.. |
Ynt: İsobel'in günlüğü Acilen bir mp3 player almam lazım,ben bilgisayarda dinliyorum olmadığı için,bulunduğum evdede bilgisayar dinlemem mümkün değil. Ama gece yatarken açıyrum ve sabaha kadar su sesleri ile birlikte dinliyorum,ara vermedim yani,8-9 saat gece dinliyorum. |
Ynt: İsobel'in günlüğü Cennetim Bodrum'uma döndüm sonunda,ama hanüz dinlenemiyorum,hafta sonuda kayınvalidem geliyor,aslında biraz dinlenp enerjimi toplasam iyi olacaktı ama:) Evde işler birikmiş,temizlik,yemek,2 gündür çalışıyorum. Yoruldum,ama evimin enerjisi bu yorgunluğu gideriyor.Mutluyum. Telkinlere gelince,suçluluk'u çıkardım. Ego,kendine güven,sigarayı bırak telkinleri ile devam ediyorum. Başkalarının sözlerinden etkilenmemeyi de eklemeyi düşünüyorum,benim en büyük sorunum bu ünkü. Zero Limit kitabını aldım, Ho'oponopono çalışıyorum şimdi, ama birine çok kırılığında uygulamak zor oluyor. Gelirken uçağa yolladım sevgilerimi:) Ben uçakta özellikle kulaklarımdan çok zorlanıyorum. Bu sefer hiç bir sorun yaşamadım, en ufak bir sarsılma yaşamadık. Bakırköy buluşmasına gitmek istedim,ama aynı gün Kadıköy de miting vardı,tüm yollar kapalıydı,kısmet değilmiş. Hadi gelin Bodrum'da bir buluşma düzenleyelim deeermişimmm:)) Kedilerim beni çok özlemişler,ilk gün protesto vardı,hepsi döndü bana sırtını:) Ama sonra kucak kavgası başladı. Hepsi kucağımda uyumak istiyor. Ben de çok özlemişim onları. Eşim de öyle,deli gibi özlemiş. Biz 8 yıllık evliyiz,ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Ama iyi oldu,özlem bazen iyi geliyormuş ilişkiye:) Benden bu kadar şimdilik,sevgi ve ışıkla kalın. |
Ynt: İsobel'in günlüğü İsobel'cim evine hoşgeldin. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 AM. |