Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   İsobel'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14006-isobelin-gunlugu.html)

isobel 28-10-2008 01:08 PM

Ynt: İsobel'in günlüğü

Canıım çok teşekkür ederim,evimin huzuru bambaşka valla:)
Ne demiş eskiler evcağızım,sen bilirsin halcağızım:)

yeni bir hayat 28-10-2008 11:54 PM

Evine hoşgeldin isobel;
Gerçektende eskiler doğru demiş, insanın evi gibisi yok...
Kedilerin özler tabii, öyle ayrılığa, ilgisizliğe gelemez onlar..Basarlar protestoyu..
Geçen sitene bakmıştım,kediciklerinin resimleri vardı..Hepsi de çok şekerler.. tender45 cat22
Yalnız bir yorumuna katılmıyorum.."dedikoducu" diyorsun ya,benden nasıl da haberdar oluyorlar diye..
Kediler aslında "paylaşımcı"lar, evet..Yedikleri lokmayı arkadaşlarına haber veriyorlar ki, onlar da nasiplensinler.. girlhaha
Köpekler öyle değiller mesela..Zaten onlar yerken sahibi bile yaklaşamaz..
Ben köpeğim şanslı'yı gezdirirken bir sokak köpeği ile arkadaş oldular..Birkaç gündür çıkmıyoruz diye, kapıya kadar geliyor..
Kahvaltısını yemeden de gitmiyor..Fakat hep tek geliyor.."hep bana " diyor yani..

Neyse,lafı uzattım, senin işlerin yoğun yine..Şimdiden kolay gelsin..
Sevgiler.. kiss3

Mustang 29-10-2008 07:46 AM

İsobel'ciğm evine hoş geldin .
bizde senin orada yaşadığın yüksek ses sorununu yaşayalardanız.
Bizim yumoş (yani kayın validem)her gün televizyonu son ses seyrediyor.
Bizde o bir yere gidince sessizliğin dayanılmaz hafifliğini yaşıyoruz.
İnsanların bencillikleri nekadar çok yorar üstünden atmak zaman alır .
Bak sen Bodrumdasın denize gir tuzlu suda yıkan bütün negatifliklrini at üstünden.
Sana sakin ve huzurlu günler diliyorum . kiss3

isobel 29-10-2008 12:38 PM

Yeni bir hayat,ne güzel demişsin,ama kedilerde birbirinin yemeğini yemeğe kalkınca kavga ediyorlar. Köpekten bir farkları yok yani,ben dedikoducu olduklarında ısrarlıyım:)
Zaten 10 gün gittim,bir sürü yeni kedi gelmiş. Şu an bahçede yemeğe gelen 20 den fazla kedi var. Mamaları epey tutuyor.Günde 6 milyon,nasıl başedeceğim bilemiyorum. Ama param olmasa da aç yatarım,onları doyururum. Bir mucize olsa da birileri bana mama gönderse,hadi çekim yasası,kedilerime mama istiyorum ben:)
Mustang'cım evet canım,yaşlandıkça bencillik artıyor sanırım,aslında onlarada kıyamam,kulakları duymuyor,ondan açıyorlar sesi sonuna kadar. Evimde olmak bana yetiyor,huzurum geri geldi,meditasyon,tai chi çalışmalarıma başladım gene. Ama haftasonuda kayınvalidem geliyor,nasıl olacak bilmem,evim küçücük çünkü...

demetcool 29-10-2008 01:04 PM

Sevgili İsobel şimdi nasılsın merak ettim.sevgiler

isobel 29-10-2008 02:23 PM

Harikayım canım.çook teşekkürler,sizlerde harika olun:)

isobel 30-10-2008 01:11 PM

Bugün doğumgünüm,ama enteresan başladım,detayları yazmayacağım ama pekte hoş şeyler olmadı. Sizlerin olumlu enerjilerinize çok ihtiyacım var bu aralar. Bunlarda geçecek ve her şey çok güzel olacak biliyorum, şu andan itibaren kendimi evrenin bolluğuna ve bereketine tamamen açıyorum... smiliyface

disik82 30-10-2008 04:40 PM

dogum günün kutlu olsun isobelcim.nice mutlu yıllara.gönlünde özlem duyduğun ne varsa gerçekleşsin diliyorum. sevgiler... kiss3

isobel 30-10-2008 05:05 PM

Çok teşekkürler canım,sevgiler

Mustang 31-10-2008 07:15 AM

Doğum günün kutlu olsun İsobel .Bütün dileklerin gerçek olsun alk78

isobel 31-10-2008 10:33 AM

Canım çook teşekkürler,sevgiler kiss3

isobel 13-11-2008 12:54 AM

Yorucu günler yaşıyorum, kayınvalidemin hiiç gitmeye niyeti yok:) Evde bir saniye yalnız kalamıyorum, odaya kaçıyorum oraya geliyor, tuvalete bile girsem kapıda konuşmaya devam ediyor. Enerjimi o kadar emdiki anlatamam, zaten sonunda bugün yataa düştüm. Şikayet etmek değil ama içimi dökmek istiyorum, çünkü Bodrum da paylaşacağım kimsem yok.
Çorbamı bile kendim kalkıp yaptım, düşünmedi. Kendine ıhlamur koyuyor, ben ateş içinde yatıyorum, soranım yok. Ne demişler, ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar.
Bir yandan da Ho'oponopono yapayım dedim, mümkün değil yapamıyorum. Olayı şöyle çözmeye karar verdim, onda sevmediğim özellikleri kafamda listeledim. Bir baktım ki bazı yönlerden bana aynalık yapıyor. Mesela kontrolcülük, olaylara hakim olma isteği. Bende öyleydim bir zamanlar, oğluma çok baskı yaptığımı farkettim, 6 ay önce bıraktım ama bu huyumu. Ve şimdi görüyorum ki çok kötü bir huymuş.
Bu siteden dinlediğim telkinler de çok ama çok işe yarıyorlar. Yoksa çoktan delirmiştim. Eskiden susardım, şimdi çatır çatır cevaplarımı veriyorum, ama gene kırmadan elbet. İnsan kırmaktan nefret ederim çünkü.
Eski negatif halimi gördm aynamda. Ne kötü kilitlenmiştim bir zamanlar, her şey ters gidiyor, hep böyle olacak diye. Şimdi karşıma hep böyle düşünen insanlar çıkıyor. Bana aynalık yapıyorlar. Şükür ki ben düşüncelerimi olumluya çevirmeyi başardım, hala bazen takılıyorum, ama geçecek biliyorum.
İşte böyle, sevgi ve ışıkla kalın hepiniz smiliyface

isobel 13-11-2008 01:03 AM

Unutmuşum, bir de rüyalarım acaip canli film gibi oldu. bazıları çok enteresan. mesela 2 gün önce gördüğüm rüya. Bir apartmanın en alt katındayım, deprem oluyor, dışarı kaçıyorum, ama sonra dönüp, yanımda biriyle, sisler içinde biri, içeri giriyorum ve kendimi görüyorum, orda öylece dururken kendimi seyrediyorum. Sonra kedim üstüme atladı ve uyandım:PP Bugün de depremi duydum, daha öncede depremleri rüyamda görüyordum, ve gerçekleşiyordu, ama bu enteresandı. Birde yılan vardı bir rüyamda boynumda, boğazını sıkıyordum kurtulmak için, bir yandan da öldürmek zorunda kalmasam diye dua ediyordum:) Kayınvalidem yılan paradır, sen parayı reddediyorsun dedi, ama ben düşmana yordum. smiliyface

isobel 13-11-2008 01:22 AM

Desene parayı reddediyorum o zaman, hay Allah,olmadı şimdi:)) Bir daha yılan görürsem alıp seveyim bari:PP

isobel 13-11-2008 02:00 AM

Tamam birtanesi, bakalım parayla ilgili olumsuz düşüncelerim neler, onları bir keşfedeyim,sonra olumluya çevireyim bakalım smiliyface

isobel 14-11-2008 04:42 PM

Hayat eskisi gibi devam ediyor. Bugün kayınvalidemi dinlemeye karar verdim,yargılamadan. Ve ağladım anlatırken, yaşadıkları hiçte kolay değil. Bu kadar negatif olmasının sebebide bu işte. Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim. Yani Ho'oponopono:)) İşe yarıyor.Hepsinin temeli aynı aslında, karşındakinin senin ayna'n olduğunu düşünürsen, ona sevgiyle yaklaşmayı başarabiliyorsun. Bu dersimide verdim hayırlısıyla.
Benim sitedeki ustalara bir sorum olacak, nereye yazacağımı bilemedim, bu yüzden günlüğümden soruyorum. Kendimizi olumlu düşünmeye alıştırdık diyelim. Çevremizdeki insanların sürekli negatif düşünmeleri bizi etkilemez mi? Buna karşı ne yapılabilir?
Örneğin kardeşimden sürekli duyduğum bir cümle, tüylerim diken diken oluyor duyunca.
-Bizde şans yok, elimizi neye atsak kurutuyoruz. (benide katıyor işin içine,ben etkilenmiyorum artık ama evren bunu duyuyor)
Annemden bir inci:)
-Bizim aile şanssız zaten. (Diyelim sayısal oynamış) Bize çıkmaz ki...
Bu noktada ben deliriyorum, "o zaman niye oynuyorsun anne,böyle düşünürsen çıkma ihtimali sıfır zaten." diyiveriyorum, kavga başlıyor:))

Kayınvalidem bu konuda bir numara,buyrun incileri:)
-İsmail(eşim olur) burdan ayrılırsa hayatta iş bulamaz.
-Kedilere mama almaktan kesin aç kalacaksınız bir gün.
-Buraya kesin hırsız girer,hala girmedi mi,hayret:)

Daha çok var elbet,aklıma gelenleri yazdım. Bunlar bizim yaşamımızı etkilemezmi, yada etkilememesi için ne yapmak lazım?

Mesela ben kalp krizi geçirdiğimde, doktorum stent takılacağını söyledi. Kardeşimle telefonda konuşurken bana, "kendini hazırla,kesin by-pass olacak" yumurtladı. Ve anjiyodan sonra by-pass a karar verildi, kardeşimi odadan bir kovuşum var,inanamazsınız:)) Öldürebilirdim o an, Puhu kuşuuu:)))
Eveet,ustalarımızdan yardım bekliyorum bu konuda,sevgiler herkese

aysegul_tirtil 14-11-2008 05:04 PM

merhaba ben uzman degılım ama naçizane fikrimi söylemek istedim,bende ilk zamanlar cok tedirgin oluyordum negatıf birsey duydugumda sanki o negatiflik benide içine cekecekti ama zamanla bununla bas edebiliyorsunuz ilk kural herkesi oldugu gibi kabul etmek hepimiz tekamül yolunda yalnızız negatif birsey duydugunuzda bu söyleyene aittir ve siz baska bir bireysiniz ve kendi olumlu alanınızı yaratabilirsiniz.negatife tepki duyarsanız onu ve onu dike getiren insanları kendinize cekmeye devam edersiniz.olanı oldugu gibi kabul edin.

isobel 14-11-2008 05:23 PM

Canım cevabın için teşekkürler,ama benim asıl sorduğum,o kişiler bizim için negatif düşünüyorsa ne olacağı, yani mesela anneniz sizin için şanssız,para haytta ona gelmez falan diyorsa smiliyface

aysegul_tirtil 14-11-2008 05:26 PM

Alıntı:

isobel Nickli Üyeden Alıntı
Canım cevabın için teşekkürler,ama benim asıl sorduğum,o kişiler bizim için negatif düşünüyorsa ne olacağı, yani mesela anneniz sizin için şanssız,para haytta ona gelmez falan diyorsa smiliyface

aynı sey o annenizin düsüncesi sizi baglamaz ki negatif düsünceden korkmayın ve bir ayrıntı daha kişiler bizim aynalarımızdır belki içte bi yerde sizde şanssız oldugunuzu düsünüyorsunuzdur

isobel 14-11-2008 06:01 PM

Ayna olarak bakıyorum zaten artık karşımdakilere,evet,eskiden bende bazı anlarda şanssızım derdim. Ama yürekten söylüyorum, değişti bu görüşüm,tam tersine çok şanslı olduğumu düşünüyorum artık. Çocukluğumdan beri hayalim olan şeyi gerçekleştirdim çünkü, Bodrum'a yerleştim canım eşimle birlikte. Ve hayatta hep çok istediğim şeyler gerçekleşti, o zamanlar çekim yasası falan bilmiyorduk tabii ki, koruyucu meleğim var diye düşünüyordum. Şimdi geçmişe bakınca görüyorum ki kendi isteklerimi kendim yaratmışım.

ÖZLEMBOZ 14-11-2008 07:32 PM

isobel abla, kendi günlüğümde paylaştığım bir olayı buraya aktarıyorum. koruma kalkanı telkinini dinliyorum bu arada, umarım sana olumlu bir fikir verir...

çok olumsuz düşünen insan var ve bu beni çok rahatsız ediyordu önceden. şimdi rahatsız olmuyorum eskisi gibi. biraz önce su aldığım bi plasiyer geldi. su işine gireceğimden konu açıldı. hemen başladı anlatmaya.. bu iş çok zor bi iş, dışardan göründüğü gibi değil demesiyle lafı ağzına sıkıştırdım adamın. evet her işin zorluğu var ama ben kendime çok güveniyorum. iki sene önce hiçbir şeyim yoktu, bu işi de bilmiyordum, dışardan rahat gözüküyor her iş gibi. ama şimdiye kadar işlerim mucuzevi şekilde rast gitti. yürü ya kulum dedi derler ya. işte aynen öyle. daha da iyi olacak dedim. bu kendine güvenen Özlem'in karşısında söyleyecek tek sözü vardı, kazandırıyorsa ortak olalım dlckrn . gördün mü bana negatif enerji gönderirken ben bunu nasıl değiştirdim. tek sır kendine inanmakta sonrasında herkes bi şekilde inanıyor..

isobel 14-11-2008 07:44 PM

Ay canım benim,annemle kardeşimi tanısan anlardın 44
Hayalcim canım ben sitede arama yapamıyorum,aradığım kelimeyi yazıyorum arama kutusuna bana mesajları aramak için izniniz yok diyooo şaşkın Bu yüzdende hiç bir aradığımı bulamıyorum maalesef. Atakan beye iletsekmi bu sorunu acep dusun
Mesela ayna çalışması varmış ama bulamadım:(

Belgin ∞ 14-11-2008 07:52 PM

Canım aramalarını ana sayfadayken yapmaya dikkat et.Linkleri veriyorum buradan bakabilirsin

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alkani-b266.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...apalim-b171.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izleri-b173.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...iyoruz-b174.0/

isobel 14-11-2008 08:00 PM

Canım çok teşekkürler,ama ana sayfadada bana mesaj arama izniniz yok diyor valla şaşkın

Belgin ∞ 14-11-2008 08:02 PM

O zaman konuyu Atakan Bey'e havale etmemiz gerekecek sanırım.Neden öyle diyor bende anlamadım.

eylülzen 14-11-2008 08:41 PM

sevgili isobel aslında sorun belkide negatif şeyler duymaktan ziyade onların geçmişte bize yaptığı etkidir diye düşünüyorum ben negatif konuşmalar insanı zaten olumsuz yönde etkiliyor ama yakın çevreniz çok negatifse ve sizde bunları dinleyerek büyüyorsanız bu tarz konuşmalar daha bir zarar verici geliyor insana benim annemde çok karamsar bir yapıya sahip çok fazla acı çekti ve bizde bunlara dinleyerek ve görerek büyüdük geçenlerde yine konu açıldı ve kalbimin sıkıştığını nefes alamadığımı hissettim bu kadar kötü hissediyor insan bunun dışında kıskanç çekemeyen ezmeye çalışan ve hayatımdan çıkaramadığım pek çokda insan vardı ve aynen senin gibi bizde şas yok elimizi attığımızı kurutuyoruz cümlelerini hep bende duyuyordum ve buna artık o kadar inanmıştım ki şimdi eft yaparak bu duyguları temizlemeye çalışıyorum elbette sevgi bağı kurmak çok güzel ve belkide o bağ sayesinde bunca zaman sabırla dayandım ama bazı düncelerimi olumluya çevirmek için duygu dünyamda önce bir temizlik yapmam gerektiğini düşündüm ben kendi adıma herşey gönlünce olsun sevgiyle kal smiliyface

isobel 14-11-2008 08:47 PM

Teşekkürler Eylülzencim,Kayınvalidem evine dönüpte yuvam bana kalır kalmaz başlayacağım EFT çalışmalarına bende. Ama farkındalık arttıkça yoruyor insanı bu negatif sözler,çok fena oluyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM.