![]() |
Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bu da Sınırsızmavi'nin günlüğü olsun, hadi hayırlısı... sung66 |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bu sabah babam, "gece evden biryerlerden su sesi geliyordu, bu suyu kim açık bırakmış dedim, musluklara baktım kapalı, nerden geldiğini anlayamadım" dedi Ben de yok o benim telefonumdan geliyordu ben uyurken dinliyorum dedim, babam şaşkın şaşkın bana bakıp tövbeestağfirullah bir yaşıma daha girdim dedi. khkh56 Açıklamak isterdim ama subliminal falan anlamayacaktı tabi, üstüne üstük ne işe yaradığından bahsedicek olsam sorunlu olduğumu düşünecekti. Sustum ve gülümsedim sadece s45apk |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Alıntı:
|
|
buarada günlüğün hayırlı olsun canım güzel değişimlerinle dolsun kiss3 |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü günlüğün hayırlı olsun alk78 |
Günlüğün hayırlı olsun bu arada... |
|
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberlerle dolsun sapkal89 |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Teşekkür ederim Huzurr, "Zihni açıyormuş" açıklaması çok iyiydi, hay Allah ya benim niye aklıma gelmemiş smil56 annem de sormuştu ona "dinlemem gerekiyo anne, psikolojik birşey" diye üstü kapalı bi açıklama yapmıştım da garip garip bakmıştı, zihni açıyomuş deseydim sevinirdi kadın s45apk |
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Günlüğün hayırlı olsun . Hayatında sınırsız maviliklerle dolsun. |
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bu sabah aynaya bakıp kendi kendime bir deneme yaptım, gözlerimin taa içine bakarak "herşey çok güzel olacak, mükemmel bir hayatın olacak, mükemmel bir işin, mükemmel bir eşin, mükemmel bir evliliğin olacak bana inan dedim". 98569 Bu çok hoşuma gitti, inanmak istedim, hem de çok inanmak istedim. Gözlerime bir başkasıymış gibi baktım, ve gözlerimdeki kararlılık beni etkiledi. Ancak diğer yandan benimle birlikte büyüyüp gelişmiş, benim bir parçam olmuş içimde konuşan olumsuz ses hemen devreye girdi, "iyi ama nasıl, nasıl olacakmış bu? Ya olmazsa, ya bunlara inanır ve hayal kırıklığına uğrarsan" sadanim Öteki tekrar devreye girdi "Hayır onu dinleme bana inan" sonra diğeri yine başladı. İçimde iki ses birbiriyle savaşta, ben diğerini dinlemek istemiyorum ama içime öyle yerleşmiş ki onu söküp atmak hiç ama hiç kolay olmayacak. Umarım o haksız çıkar da giderek güçsüzleşip söner. tel45x |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bugün çok mutsuz ve umutsuzum, sevgi, ilgi, sohbet ortamından yoksun bir aile ortamında yaşıyorum, hayatım boyunca burada yaşadım, artık çok sıkıldım. Sevgi, muhabbet, sohbet, espri olan bir aile ortamım, bir hayatım olmasını istiyorum. Bu ortamda bir türlü kendim olamıyorum. Burada benim olumlu yönümü besleyen değil köstekleyen bir yaşamın içindeyim, robot gibi, suskun, fazla konuşmayan, iletişim eksikliği olan bir ortamda nasıl sürekli olumlu ve pozitif olabilirim? BİRİ BANA GELSİN O DA KİMSİN?? |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bugün Hayal ablanın meditasyonunu dinledim, çekim yasasında bana sorduğu ne istiyorsun sorusuna o sırada önünden geçtiğim daha önce çok beğendiğim "mavi pantolon"u diledim. Basit bir istekti belki ama olsun. Onu benim olmuş kabul ettim. Dur bakalım ne olacak, olursa bu beni çok motive edecek, çekim yasasına inancımı pekiştirecek. |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bazen ümitsizliğe kapılıp tekrar ümit toplamak için bu siteye geliyorum. Ama ders çalışmak durumunda olduğum için çok vaktim olmuyor ve yeteri kadar faydalanamıyorum. Ama biraz durmak bile bana iyi geliyor. |
ama şu da var ki; her sabah işe giderken çocuk esirgeme kurumundaki çocukları görüyorum,o zaman bir durup yaşadıkları için aileme şükran duyuyorum ve onları yaşattığı için yaradanım'a teşekkür ediyorum. orada yaşayan bir çocukla sohbet ederken neden bahsedeceğimi şaşırıyorum. çünkü bir aile kavramı olmayan insana onun yaralarına değmeden bir şeyler anlatmak zor geliyor dilim dolaşıyor, afallıyorum..... çoğunun annesi babası da yaşıyor aslında... bu kadar sevgiden ve ilgiden yoksun birine, hayatta tutunacak dalı sadece kendi olan birine birşeyler anlatabilmek benim gibi aile kavramını ucundan kıyısından yaşamış biri için o kadar zor ki....şaşırıyorum. ailem, annem ve babam sadece yaşıyor olduklarını biliyor olmam dahi beni bu hayatta güçlü kılıyor devleşiyorum adeta sanki büyüyorum onların varlığında... aile acılarını çok yaşadım kendimce... ama bu karmaşada hala böyle hissetmek de güzeldir diyorum... sevgilerimle... |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bugün dünün aksine çok iyi hissediyorum kendimi. Sabah çok olumlu bir ruh haliyle uyandım ve bu halen sürüyor derty Bu halimi çok seviyorum ama korumak zor tabi. Her sabah fizik tedaviye gidiyorum, boyun fıtığı başlangıcı varmış bende çok zor günler geçirdim. Mevlam kimseye vermesin. Bugün 5. günümdü, tamamiyle iyileşmek, genç vücudumu bu rahatsızlıktan tamamiyle kurtarmak istiyorum. Bunun için kendime bu konuda olumlamalar yapıyorum. Olumlama yapmayı tam anlamıyla beceremiyorum, beyin ve dil alışkın olmadığından olsa gerek hih33 Ama iyice öğrenip, alışmak, hayatımın bir parçası haline getirmek istiyorum. Olumlu düşünen, olumlu yaşayan pozitif bir insan olmak istiyorum. Evet bunu çok istiyorum. idea3 |
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü y789 çok tatlı bir durum olmus :) ama anlatsan babana da yarar telkin bulabilirdik..... hismiley |
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü khkh56 alemsiiiin yaa:) |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Teşekkür ederim siz de resminizin altında yazdığınız gibisiniz actionsmile |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü y789 teşşekkür ederim tatlı bayan.. |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü merhabalar sınırsızmavi.. hennry ford demiş ki.. yapabileceğini düşünen yapar ve yapamayacağını düşünen yapamaz.. bu kesin ve değiştirilemez bir kanundur.. bilinçli zihnimiz bizi yaşam dramlarımızın içinde tutmaya çalışarak başarabileceklerimziin önüne engel olur.. değişimeye karar verdin.. bundan sonra atacağın her adım kendinin bir üst ve mükemmel versionunu oluşturmak için olmalı.. elimizdeki ortamın koşulların içerisinde daima en iyisini yapmaya çalışmalıyız.. asıl başarımız bu değilmidir zaten.. hepimiz koşullarımızdan memmnun olmadığımız pek çok evre geçirdik.. daha iyilerine ya da farklılarına sahip olsaydık herşeyin kolay olacağını çoğunlukla aklımızdan geçirdik.. yeri geldi farklı olanlar yaşammızda tezahür etti.. gördük ki hala bir şeyler kolay değil.. o zaman anladık asıl kendimizin farklı versionlarını yaşama geçirmeliyiz.. fıtık problemi ile ilgili olumlamalar yaparken.. kendini yaşamını sevdiğini güvendiğini belirten kelimelere de yer ver.. ilişkilerinde seni yıpratan ya da eleştiren durumlarla karşılaştıysan ve bunları içselleştirdiysen mutlaka affetme çalışmaları yap.. sen bu konuda emin adımlarla ilerlemektesin.. hedeflerine kolaylıkla ulaşmanı güzel bir yaşam yaşamanı dilerim... http://img179.imageshack.us/img179/9...uabd52mtl0.gifsevgiler... |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Sevgili "Shamanic", Buraya geldiğim ilk günden beri bana hep destek oldunuz, yazdıklarıma hiç kayıtsız kalmadınız. Teşekkür ederim. actionsmile Kimsiniz bilmiyorum ama bu sitede sizi çok seviyorum... tender45 |
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Ha bir de ben çok sakarım sigrt56, merdivenden çıkarken her basamakta "ben sakar değilim, ben sakar değilim..." diye diye çıktım çok zaman ama fazla yararı olmadı sanırım, dokunduğum şeyler inti har ediyolar sanki, mutfak işlerinde çok fazla döküyor, salata vs. yaparken elimi kesiyor, kızartma yaparken yakıyorum... Bu dikkatsizlikten nasıl kurtulup şööyle dikkatli, temkinli, ne yapacağını çok iyi bilen biri olabilirim acaba?? Bu konuda nasıl olumlama yapayım??? idea3 |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Merhaba sınırsızmavi.Öncelikle günlüğün hayırlı olsun. Olumlama yaparken bariz hatalar var çoğu zaman yaptığımız.Eğer sakarlığından kurtulmak istiyorsan ben sakar değilim sözü yanlış seçimdir.Çünkü bilinçaltına ben sakarım telkini vermiş olursun.Forumda bu konuda bir çok faydalı bilgi var.Özellikle keopsun yazılarını takip etmeni öneririm.Çok faydalı bilgiler edinirsin. Olumlama yaparken şimdiki zamanda olmaya ve içinde olumsuz bir kelime barındırmamaya özen göster. Bir kaç örnek: Olumsuz Olumlu _ben hasta değilim yerine _ben sağlıklı olmayı seçiyorum _ben sakar değilim yerine _ben dikkatli olmayı seçiyorum _benim güvensizliğim yok yerine _ ben kendime koşulsuz güvenmeyi seçiyorum _ben başarısız değilim yerine _ben istediğim her işte başarılı olmayı seçiyorum gibi. Vaktin olduğu zaman aşağıdaki linkleri de incelersen daha geniş fikir sahibi olabilirsin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...82004#msg82004 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...zilari-b207.0/ Sevgiler. |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü evet sınırsızmavicim redflowers ın verdiği örneklerde olduğu gibi olumlamalarına inandırıcılık ve oran yansıtabilirsin.. daima istediklerimize doğru yönlendirmeliyiz enerjimizi.. olumlama cümelerimiz pozitif .. kişisel ve şimdiki zamanda olmalı .. amaç bilinçaltımızı eski kalıpların yanlışlığına inandırarak yenileri ile değişmesini sağlamaktır.. ağzımızdan çıkana kulağımız inanmazsa eğer o olumlama boşa gitmiştir sayılır.. bedenimiz bizim aynamızdır.. görünen yanımızdır.. her düşünce .. her oluş bir enerjidir.. hastalıklarda enerjidir.. biz onları çoğunlukla enerji iken hissedemediğimiz için bedenizmizde ki yansımalarından tanırız.. hastalıklar bastırılmış negatif yada pozitif duyguların görselleşmiş halleridir.. bizler aslında mükemmelizdir.. her şeyimizle denge içerisindeyizdir.. çok güçlüyüzdür.. öyle güçlüyüzdür ki kendi harika yapımızı bile bozabiliriz.. yanlış yaşam şeklimizle ... yanlış söylemlerimizle.. çevrenin ve kendimizin yanlış telkinlerine mazur kalarak başarırız bunu.. olumlamalar bu yanlışları doğrulara çevirmek için kelimelerin sihirli gücünü kullanmaktır.. louise hay düşünce gücüyle tedavi kitabında fıtık ile ilgili şöyle demiştir; olası nedeni: zedelenmiş ilişkiler... gerginlik... yanlış yaratıcı ifade.. yeni düşünce modeli : kendimi seviyorum ve onaylıyorum.. kendim olmakta özgürüm.. tüm hastalıkların zihinsel nedenleri adlı kitabında ise; kopmuş, uyumu bozulmuş ilişkiler. gerilme, zora gelme, sorumluluklar, yanlış yaratıcı ifade... olumlama Cümlesi: zihnim hafif ve uyumlu. kendimi seviyor ve onaylıyorum. kendim olmakta özgürüm... biz bu anahtar kelimeleri kullanarak daha net bir olumlama yapabiliriz.. tabii öncelikle kendine dönük bir çalışma yaparak bu olası nedenler senin yaşamına bu rahatsızlığının temeline uygun mu .. bunu kontrol ettikten sonra.. her geçen gün bedenimin sağlıklı ve mükemmel oluşundan büyük keyif alıyorum.. gittikçe kendimi daha çok seviyorum daha çok güveniyorum ve huzurlu özgürlüğümden keyif almayı seçiyorum gibi.. bunlar sadece sana örnek teşkil etmesi için .. yukarıda ki keopsun yazılarını ve aşağıda vereceğim linkide okuyarak kendin için hem bu konuda hem diğer hedeflerinde izlemek için başarılı bir yol haritası çıkartabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t5996.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t7902.0.html sevgiler.. |
|
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Annem geldi ve kızdı "internet başında çok vakit geçiriyorsun, baban da kızıyor" dedi. Kalkmam gerek ama hayır Shamanic'in verdiği linkleri okumadan bırakamam. Allahım 24 yaşındayım ama hala istediğim zaman istediğim şeyi yapamıyorum, göze batıyo. Özgürlük istiyorum!!!! |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bu günlerde kişisel gelişim sağlayan kurslara çok ilgi duyuyorum. Özellikle EFT. Sonra bedenimi güçlendirmek için plates. Kendi olanaklarımdan yararlanmayı, hayatımı güzelleştirmeyi çok istiyorum. İnternetten araştırdım bulunduğum ilde NLP kuruluşu var ve EFT dahil olmak üzere çok yararlı kurslar var ve ben bunlaraa katılmayı çok isityorum. Ama tabi bunlar para demek. Henüz bir işim olmadığı için bu da benim için sıkıntı tabi. Kolumdaki künyeyi satıp bu kursa gitsem diye düşünüyorum, babamın mezuniyet hediyesi tabiki onlardan gizli olacak bu, ama ya kolumda olmadığını farkederlerse? Sonra mesela EFT kursuna para bulup gitmeye karar verdim, aileme Eft MFt yi söyleyemem, çok tuhaf karşılanır, saçma bulurlar, kızarlar ve üstüne üstlük psikolojik prolemli biri olduğumu düşünmeye başlarlar. Bu durumda onlara yalan söylemek durumunda kalacağım. |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bir yandan Üds, Kpds ye hazırlanıyorum. Kpss ye de bunlardan sonra hemen başlamam gerek ki bu benim için çok önemli. Bir tarfım bu kadar önemli uğraşların içinde bu kurslara katılmayı işim oluncaya kadar ertele diyor öbür tarafım "Daha fazla ertelemek istiyorum diye bağırıyor, artık bir an önce olmam gereken kişi olmak istiyorum ertelemek istemiyorum" diyor. sadanim |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü sevgi sınırsızmavi cim.. sevincli çok sıkışsan acil ve elim bir ihtiyacın olursa hatıralarından vazgeç... b456 ama sevgili babanın senin mezuniyetin için verdiği değerli bir hediyeyi bu uğurda harcaman onların sana verdiği değeri hiçe sayman olur ki bu da kendimize asla yapılmasını istemediğimiz bir davranışımız olur... ark5 bir değer harcanarak başka bir değer kazanılmaz tatlım.. kişisel gelişim alanında ki kursalara katılmak çok faydalıdır.. özellikle uygulamalı eğitimlerde hem pratiklik açısından hem aynı düşünce etrafında yoğunlaşan dostlarla bu eğitimi almak çok farklı ve kalitelidir.. ancak bu demek değildir ki yaşamımıza eklemek istediklerimizi ilave edebilmek için illa kurslara gidelim... bilgi için niyet ettiğinde ve yönünü oana çevirdiğinde sana bir şekilde gelir.. öncelikle forumda ki nlp.. eft .. sedona başlıklarını incele.. alternatif kişisel gelişim altında daha pek çoğuna rastlayacaksın.. atakan bey nlp uzamanı.. keops benzer şekilde.. mustang kitaplardan bu bilgileri edinerek çok başarılı uygulamalar yaparak bilgilerini aktarmakta.. hayal abla nlp ile ilgili bulduğu çok güzel tanıtım videolarını ekledi.. altında değerli paylaşımlar oldu.. piyasada pek çok kitap web üzerinde pek çok bilgi kayıtlı.. çok daha uygun fiyatlara ama kendi emeğini kullanarak bu bilgilere erişebilir sentezleyebilir pratikleştirebilirsin.. biraz fazla çabayla deperli hatıralarından çok gerekli olmadıkça vazgeçmeden hem de ark5 böylelikle onlara yalan söylediğinden dolayı bilinçaltında suçluluk duygularını bastırark yaşamına başka yerlerden zarar vermemiş olur sonra bu zararları eft yaparak temizlemeye çalışmamış olursun kuzum.. http://smileys.smilchat.net/smileys/happy2/bisous0.gif http://www.hayatimdegisti.com/forum/...elisim-b313.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/nlp-b314.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._kesif-b424.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...usunce-b425.0/ sevgiler.. |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Sevgili *shamanic* ablacığım, söylediklerinde çok haklısın; ancak ben kişisel yönden kendimi geliştirme yolculuğumu bu siteyle başlatmadım, dur sayayım lise 1 de farketmiştim kendim için birşeyler yapmam gerektiğini ve o zaman başlamıştım yolculuğa, mücadeleye yaklaşık 10 yılı geçiyor bu sürenin bir kısmı aktif bir şekilde kitap okuyup sentezlemeye çalışarak, uygulamalar yaparak bir kısmı da hayatta bizzat deneyimleyerek, çarpıp kanayıp öğrenerek, bir kısmı da hiçbirşey yapmayarak geçti. Çok mesafe katettim ama hala hayatta beni kıran üzen yıpratan şeyler olmasına yol açan eksiklerim çoktu, bunlar üstüste gelince çok geriye gidebiliyorum. Asıl demek istediğim ben mücademi hep içimde bir başıma verdim, hiçkimseden yardım ve destek görmeden, hiç kimseye çaktırmadan, ben ilk defa burada paylaşmaya cesaret edebiliyorum bu tür sorunlarım olduğunu, herkes beni dışarıdan oldukça kendine güvenli, kendinden emin biri oduğumu sanıyorlarken, bilmiyorlardıki böyle durarak kendimi koruduğumu. Yani artık kendi başıma uğraşıp durmaktan çok sıkıldım, uzman birilerinden destek almaya gereksinimim var tek başıma koşup durmaktan yoruldum ve artık eksik yönlerimle uğraşmak istemiyorum, tamamiyle bir sonuca varmak istiyorum, içimdeki potansiyeli dışarı çıkarmak, yaşamımın, kişiliğimin eksik yönleriyle uğraşmak yerine bizzat hayatın kendiiyle uğraşmak istiyorum. Bekleyecek, dayanacak sabrım kalmadı, diğer yandan da hayallerimde beklettiğim, tanımadığım, bilmediğim ama geleceğini ümit ettiğim eşim olacak kişi bana gelmeden önce onun karşısına tam anlamıyla yeterli bir insan olarak çıkmak istiyorum, kırık dökük değil. Beni çok sevsin ve çok saygı duysun istiyorum bunun için de çok sevilecek ve saygı duyulacak biri olmam gerek, eşime ve çocuklarıma, Allah izin verirse yakın bir zamanda öğrencilerime yeter bir insan olamak istiyorum. Bilmem anlatabiliyor muyum, yoksa saçmalıyor muyum bilmiyorum. pc05 |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü İşte bu yüzden acelem, telaşım, bu site derya deniz zaten, bir içine girdiğimde çıkamıyorum, link vermişsin eminim yine birbirinden değerli ve önemli bilgiler vardır bir girince güzel başka başka şeylere de rastlıyorum oradan araya ordan şuraya tıklıyorum bakıyorum saatler su gibi akıp gitmiş pc05, burdan öğrenecek çoook şey var, zaten bana da çok şey kattı blissy, hepinizden Allah razı olsun, ama ne yazıkki sadece göz atabiliyorum, ev hayatından ve özellikle sınavlardan dolayı derinden inceleme fırsat ve vaktim olmuyor. b456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 AM. |