![]() |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü sınırsızmavicim.. ark5 sende ki bu azim.. bu yapıcı merak duygusu olduktan sonra mutlaka söylediğin her şeye tam anlamıyla vakıf olacaksındır.. thumbsanim kendin için en doğru ve en güzel kararı güzel yüreğin verecektir.. eksiklik bizim doğamızda vardır.. bu doğal güdümüzle merak duygumuz tetiklenir.. merak ettikçe yeni şeyler öğrenir yeni şeyler keşfederiz.. mükemmelik hepimizin olmak istediği ama hiçbirimizin sahip olamadığı bir olgudur.. her zaman yeterli de olamayacağız.. kendimizin de dışında gelişen olaylarda öylece bakakalıp durduğumuzda olacak.. ancak kendimize yetebiliriz.. başkalarına yetmeye çalıştıkça hep daha fazlasını almaya çalışırlar.. bu kendiliğinden olur.. bir çaba sarfedilmez.. ama bir gün yetilemediğinde eş olsun aile olsun arkadaş olsun taaaa uzaklarda ki bir akraba olsun bir sözü bir tavrı bir edası ile yok edebilir yeterlilik duygumuzu.. bunun için başkaları odaklı ya da onaylı değil kendimize dönük yaşamalıyız.. biz kendimize yettikçe etrafımıza da aynı duyguları kendiliğinden yaşatırız zaten.. henüz yaşamına dahil olamamış eşin ile diyaloğun için bile şimdiden endişeleniyor olman mükemmeliyetçi yapının izlerini yansıtıyor.. enerji çalışmalarının temel prensibi kaynak sınırlandırılmaz.. belki harika bir eşin olacak ve siz bu yolları birlikte arşınlayacaksınız.. belki bu yollarla birbirinize daha çok kenetlenip harika bir yaşam anısı oluşturacaksınız.. torunlarına benzersiz hikayeler anlatacaksınız.. diğer konuda sana hak veriyorum.. grup çalışması harikadır çok daha fazla öğreticidir.. ama orada tanıştığın rehberlerinde sadece yol yön göstericidir.. senin adına senin yapacaklarını yapmazlar... yaparım diyen koca bir yalan söyler.. onlar kitaplardaki yöntemleri sentezleyerek sana sunacaklar ve bu bilgileri uygulamak yine senin yükümlülüğünde olacak.. fırsatını bulduğun anda mutlaka katıl.. bu güne kadar pek çok eğitime katıldım.. bilginin sınırı yok.. belli başlı katılmak istediğim hatta senin gibi yanıp tutuştuğum en az 8 eğitim programı var.. ama sırası geldikçe maddi manevi olanaklarım el verdikçe hepsi gerçekleşiyor.. gerçekleşene kadar bende sana önerdiğim yöntemleri uygulayarak enerjimi o yönde kanalizze etmiş oluyorum.. bir eft eğitimi ortalama 250 ytl bir eft kitabı ortalam 17 ytl .. 250 ytl şu anda yok ise eğer 17 ytl lik noktadan başlayarak hiç başlangıç yapmamaktansa adım atmanın keyfini çıkartırım.. ama dediğim gibi güzel yüreğin senin için en doğrusuna karar verecektir.. http://img83.imageshack.us/img83/2820/rosepluiekx2.gifsevgiler.. |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Sevgili SınırsızMavi günlüğünü sonunda okuyorum,biraz geç oldu ama... Yaşadıkça ve öğrendikçe hepimiz zamanla o kadar donanımlı olacağızki...Şimdi bile bize öyle gelmiyor bazen ama öyleyiz...Güçlüyüz,ayaklarımız yere sağlam basıyor en önemliside o... EFT ve pilates konusuna gelirsek,maddi olanaklar bahanen olmasın,ben kendi adıma EFT yi kendi kendime uyguluyorum ve başarılı oluyorum...Pilates'ide kendi çapındada yapabilirsin,interneti araştır belki yardımcı bilgiler,videolar fln bulabilirsin... Tabiki bunları uzmanlarından öğrenmek çok ayrıdır ama bir yerdende başlamak ve bir süre sonrada imkan oluncada donanımlı ve kendini daha çok tanır bir biçimde yardım almak da hiç fena değildir... Sen bu istekle ve azimle daha nerelerde olacaksın onları düşün:) |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Alıntı:
Duyarlılığınız ve ışık tutucu yazılarınız için çok teşekkür ederim. Sözlerinize katılıyorum. |
|
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bugün fizik tedaviden sonra NLP merkezine gittim. Eft ve diğer kurslar konusunda bilgi aldım. "Altın Bilezik" adını verdikleri yılda 2 kez düzenledikleri kapsamlı bir NLP kursları açılacakmış, kampanyadaymış. 200 tl civarı. Eğitime bu kadar açık bir kişisiniz madem bu sizin için daha kapsamlı ve çok da uygun dediler. BU kursa katılmayı çok istiyorum, parayı bir şekilde bulacağım, ama nerden bulacağım onu bilmiyorum. Şartlarımı zorlayıp yapçam bunu en son olarak babamın hediyesi olan künyemi satmayı düşüneceğim. Gerekirse altın künyeyi satıp "altın bilezik" alacağız, inşallah onu satmaktan başka bir yol bulurum. Dur bakalım ne olacak?? 2600 |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü açılmış olan "altın bilezik" adlı nlp kursuna gitmeyi seçseniz nasıl olur? |
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü hayatımızda seçim yapmak durumunda değilmiyiz her zaman? iyi yada kötü... bir çok. yürüken. yemek yerken vs vs... bu yüzden yaşamak istediklerinizi seçin. istemediklerimizi değil... çünkü düşündüklerimizi yaşıyoruz. |
|
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bugün altın bilezik NLP kursuna bir miktar kapora verip kayıt oldum. Künyemi satmadım. Sabah babama bir kursa yazılacağımı söyledim kem küm ederek, alanımda bir kurs hocam katılmamı istedi dedim, bir konuda yalan söylemedim çünki psikolojiye çok yakın bir alanda yükseklisans öğrencisiyim. Nlp zaten başlıbaşına psikloji üzerine. Diğer konu ise işe hocamı karıştırmakla yalan söylemiş oldum, işimi kolaytırmak için söyledim, ama bunu yaptığım için çok ama çok üzüldüm. Kendi paramı kazanmayı o kadar çok istiyorumki, yalanlara ihtiyacım olmaması için. b456 |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü çok sevindim.. blissy bu yalan sayılmaz.. utananadam içindeki içsel rehberin tamda senin tarif ettiğin hocana benziyor.. bu kursa katılma kararını da o desteklediğine göre aslında yalan yok ortada.. wave hadi hayırlı olsun canım.. çok güzel bilgiler edinerek hayat yolunu şekillendireceksin.. tebrikler.. http://img201.imageshack.us/img201/8...ekittenfb1.gif sevgiler.. |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü İnşallah sevgili hocam hismiley |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Harekete geçmemde büyük etkileri olan telkin mp3 lerin katkısını da unutmamak gerek, Atakan beye şükranlar.. |
sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü rüyamda sınırsızmavi ismini gördüm hatta hemen uyanıp not aldım.böyle isimli biri var mıydı hayatımdeğişti de diye aranıp duruyodum ki seni buldum ve oldukça şaşırdım dusun ilginç |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü ilginç.. y789 Belki forumda gezinirken dikkatini çekmiş daha sonra da rüyana girmiştir smiliyface |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü belkide y789 ama neden sen niçünn niçünnn khkh56 |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Uzun bir süre oldu evet görüşemeyeli.. Ramazan, ardından bayram telaşı çok daha yoğun ve koşuşturmayla geçti diyebilirim. Artık bilgisayar başına oturmak benim için bir lüks oldu adeta. Hepinizi özledim. s456 |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bu hafta sonu daha önce de bahsettiğim "milenyum liderlik akademisi altın bilezik NLP" semirlerine başladım. Geçirdiğim en güzel haftasonuydu diyebilirim. Çok eğlendim, etkilendim ve çok şeyler öğrendim. Aslında anlatılanları tamamını olmasa da belki birçoğunu daha önce kitaplardan okumuştum ama satırlardan okunanlarla o atmosferde dinlediklerim arasındaki fark o kadar çoktuki.. ' dünya iki tatlısı bayan ve tüm benlikleriyle bize birşeyler öğretme çabaları.. Bu hafta sonu konumuz "Etkin iletişim"di. Bilmediğim okadar çok şey varmışki... Her insan ayrı bir dünya imiş meğer, her insanın algı kanalı farklıymış ve ben de öyle. Sanki o seminer salonundaki hayat bambaşka bir hayat ve oradan çıktığım andaki hayat da bambaşka bir hayat.. Sanki ikisi ayrı hayatların olduğu mekanlardı. Orada çok güzel şeyler öğrendim evet ancak asıl önemli olan şey şu: Oradaki hayatı nasıl kendi hayatıma tam anlamıyla taşıyacağım, iki hayatı birleştirebilir, orada öğrendiklerimi gerçek hayata uyarlayabilirsem işte asıl başarı bundan ibaret gerisi yalnızca çok değerli bile olsa bilgi yığını olmaktan öteye gitmeyecek. Ve ben bu öğrendiğim şeylerin zihnimde tozlanacak bir bilgi yığını değil, hayatımı, hayata bakış açımı ve hayat performansımı artıracak deneyimlemelerimle oluşturacağım birer becerim haline gelmesini istiyorum. Evet bunu istiyorum ve bu olmak zorunda. |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Secret kitabını okuyorum, cd lerini de aldım onları da kitap bittikten sonra izleyeceğim... Büyüleyici şeyler yazan bir kitap evet, nasıl başaracağım herşeyden önce o çekim yasasını kendime çekmeye bilmiyorum ama... Tüm gücümle deneyeceğim. |
Cevap: Sınırsızmavi'nin Günlüğü 7 yıl olmuş... Tam 7 koca yıl... Beni hatırlayanınız var mı? Nereden olacak benimki de laf mı? Bu siteyi, bu siteye üyeliğimi tamamen unutmuşum.. Uykusuz geçen bir gece içimde sancılar var iken "Allah'ım bana yardım et" taa yüreğimden. "Bana yardım et ve beni kendimden koru, sevdikleri mi de benden koru, yanlış düşünce ve davranışlarımdan" Beni uykuya teslim etmeyen beynim kalbime verdiği olumsuz telkinlerle içime kriz ortamı yaratıyor ve gözlerime yaşlar pompalıyor adeta.. Bunun asıl nedeninin yaşadığım olaylar değil bilinçaltımda biriken kökleşen yanlış, olumsuz, sevimsiz şeyler olduğunun farkında olarak orayı temizlememin kurtuluşum olduğunu hatırladım, bildim. Ve telkin cd.leri geliverdi aklıma. İnterneti açtım. Sitenin adını hatırlamaya çalıştım. Ve kendimi burada buldum. Anılarımı buldum burada, okudum hasretle. Mazideki sınırsızmavi'ye hasret duydum, özledim ve onu burada buldum. Çok azını ama. Ne kadar da az yazmışım, neden devam etmemişim hayıflandım. Tam yazdıklarıma dalmıştım ki bitiverdi. Bu hareketli eklentiler nasıl yapılıyodu ki tam da buraya koymak istiyorum bir tane. |
Cevap: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Artık bir işim var :) Üds ve Kpds'yi başaramadım, zaten temelim yoktu, iyi değildim, sonu belliydi. Bir yıl sonra Kpss'yi Allah nasip etti kazandım, iyi asıldım çalıştım ama :)) Şimdi 6 yıllık öğretmenim, en güzeli kendi paramı kazanıyorum:)) Ama şunu bildim ki özgürlük kendi parasını kazanmak değilmiş:) Ve evlendim. 2 yılımın dolmasına birkaç gün var:) Hayalimdeki mükemmel eş değil. Ama onu seviyorum ve o da beni seviyor:) Hay Allah, buraya acı dolu oturdum ama şu yazdıklarımı okuyunca sanırım hiç şikayete hakkım olmayan bir hayatım var. Buraya çok önemli bir kelimeyi eklemem gerekiyor "Elhamdülillah..." En büyük sorunum bilinçaltımdaki tortular, onlar kıyıya vurdukça mutsuzluk gelip oturuveriyor hayatıma. Korkularım, endişelerim, önyargılarım, güvensizliklerim, acılarım ve yanlış ama kökleşmiş bazı inançlarım... Hayatın akışına kapılıp gittim ve telkinleri bıraktım, dedim ya 7 yıl geçmiş.. Ve o zaman, az evvel okudum ancak nickini tam hatırlayamadım smanich gibi bişeydi, işte o güzide ablamızın tespit ettiği mükemmelliyetçilik hala yakamı hiç bırakmayan ve beni mutsuzluğa götüren bir başka sorunum. |
Cevap: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Hey shamanic abla!! Burada mısın hala, beni hatırlıyor musun? Selam sana.. Ve buradaki tüm güzel insanlara... |
Cevap: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Schamanic özlem şahin facede ulaşabilirsiniz sitenin meleği idi o |
Cevap: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |