![]() |
Ynt: pozitif günlük İç Benliğe verilmesi gereken direktif her zaman şu an için verilmelidir. super Arzuların gerçekleşmesi göreceli yer ve zaman dünyasına bağlı olarak ifade edildiği için sonuç yine gelecekte ortaya çıkıyormuş gibi görünebilir. super Direktiflerimizin yerine getirilmesi için şimdi kelimesi kullanılmalı ve direktifimiz "şimdi" için geçerli kabul edilmelidir. super |
Ynt: pozitif günlük benim değişimim paylaşımlamı gerçekleşiyor nedir anlamadım smiliyface ama faydalı birşey gördüğümde hemen buraya yazmak istiyorum. ne kadar paylaşımcı bir üyeyim smiliyface ama hiç dert sıkıntı bahsetmiyorum günlüğümde herhalde öyle bakmak istemediğimdendir ayrıca günlük yazma alışkanlığım yok eskiden beri yani kendimi bildim bileli benim bir günlüğüm olmadı88a smiliyface İçindekileri dışarı dökmek anlatmak çok önemli ama belkide bakış açımı değiştirmeye çalıştığımdan hatta bunu iyi bir şekilde başardığıma inandığımdan kaynaklanıyodur belki ? olabilir ama değişim aşamasındayım bunun farkındayım olumlu olmayan düşünceler arasıra peşisıra kovalamaya başlıyo durdurmak lasım uzaklaştırmak lasım tabiki zararlı alışkanlıkları smiliyface smiliyface Sanırım lafı gevelemeye başladım bu kadar tekrar yeterli günlüğüm hismiley |
Ynt: pozitif günlük Afirmasyonlar gün içinde sürekli yapılmalı Birkere düşüncelerinizi değiştirmek yada olumluya yönelmek için sarf edeceğiniz çaba tüm gün içinizden farketmeden bile olsa tam tersini söylemeniz sizi istediğiniz yere kolay bir şekilde götürmez. Kendini sev |
Ynt: pozitif günlük bence hepimizin görmesi gereken bazı şeyler var günlüğüm insanların insanlarla ilgili sorunları var ve bu bir öğrenme süreci bir noktadan sonra farkediyorsun ki başkalarını hareketlerini yorumlarını davranışlarını büyüten yada bunlarla yaşayan insanlar bu sorunların insanların değişmesinden geçiceğini zannediyor aslında bu onlara ne kadar değer verdiğimizle ilgili ama biz sürekli birbirimizi dış görünüşümüzü iç görünüşümüzü dürten bunlarla uğraşan birbirlerini yargılayan insanlarız en azında burda böyle, sonuçta empati yapamayan zihinler ve egolarını yada bencilliklerini aşırı şişirmiş insanlar, sizi üzmek isteyeceklerdir bu aynı evde eşiyle sorunu olup garsona bağıran yada arkadaşlarına kızıp eşini döven birisine benzer birisi tarafından haksızlığa uğrayınca buna sinirlenmemek elde değil belki ama bunu kafanda tutarak o kişiye daha çok hizmet ediyoruz yapılması gereken insanların sizden aldığıyla ve size verdiğiyle mutlu olmaktır çıkar ilişkisinden bahsetmiyorum birlikte mutlu olmaktan bahsediyorum eğer birisi size sırtını dönüyorsa bunla uğraşmayın ucundan bile tutmayın mümkün olduğunca çok insanla görüşün münkün olduğunca farklı cevrelerden insanlarla dostluk kurun ama en önemlisi kendinizle geçirdiğiniz zamandan zevk alın kendiniz ile mutlu olun tabiki sosyal olun ama insanlardan çok büyük beklentileriniz olmasın olursada kendinizi dizginleyin ve mümkünse arkadaş seçin veya en azından sizi yanlış bile yapsanız bunu anlayabilecek size değer veren insanları dost edinin gerisini takmanın bi manası yok zaten arkadaş seçin derkende yeni insanlara mutlaka şans verin yargılamadan olaya dışarıdan bakın bunu insan ilişkilerinin belki ekonomiden sonra en büyük problem olduğunu gördüğümden dolayı yazdım nacizane benim düşüncelerimdir eksik kalmış olabilir şu anda fazlası aklıma gelmiyor smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM. |