Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   pozitif günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/13331-pozitif-gunluk.html)

pozitif 18-09-2008 06:08 AM

Ynt: pozitif günlük

"Evrenin en vazgeçilmez varlığı sizsiniz.

Nerede olduğunuz,  ne olduğunuz, hayatınızın ne denli büyük ya da küçük  olduğu önemli değil; kendi dünyanızın merkezi sizsiniz ve  daima da Öyle

olacaksınız" 

Frances Wilshire

Birincisi, gerçekleşmesini gerçekten istediğimiz düşünceleri seçmemiz gerekir.
İkincisi, düşüncelerimizi başkalarının etkileme tehlikesine karşı korumamız gerekir.
Üçüncüsü ise yeni fikirlerimizle çatışan eski kalıplardan kurtulmamız gerekir. İşte ancak o zaman kendini-yönetmeyi öğrenebiliriz ''alıntı''

pozitif 18-09-2008 08:15 AM

Hata yapabiliriz, ama ne fark eder! Hata, herhangi bir kimsenin bir şeyin nasıl yapılması gerektiği konusundaki fikrinden başka nedir ki? Doğruyu kim bilebilir ki? Kendiniz olursanız hata yapmazsınız. Mutlaka kendiniz olmalısınız. Eski bir özdeyiş, Hiç hata yapmayan kişiler, hiçbir şey yapmayanlardır, der. Gelecek sefere daha iyisini yapmanın yollarını hatalarımız sayesinde bulmaz mıyız? Hatalar bazen pahalıya mal oluyorlarmış gibi görünebilirler, ama aslında öyle değildir. Sonuçta hiçbir şey yitirmezsiniz. Siz bir Sonsuz Kaynak'tan geliyorsunuz ve Sonsuz'dan hiçbir şey alınamaz. Evet, yalnızca geriye dönün ve yeniden deneyin.

pozitif 19-09-2008 03:29 AM

Sitenin oyunları ne güselmiş yeni farkediyorum

arada girip keyfini çıkarmak lasım hatırlamalıyım bunu

sycorox ( doğru yazmamış olabilirim :) ) blogun harika :D:D

''süpersin ve harikasın'' yorumlarını ben yaptın isim yazamadım haberin olsun :D

eğlenmek güsel bişi

Ben eğlenmeyi mutlu olmayı seçiyorum

her sorunun aşılabilme ihtimalini seviyorum 96

pozitif 19-09-2008 03:45 AM

bu arada okuyanlara ve benim bildiğimi bilmeyenlere

bir ufak bilgi vermek istiyorum      ( ben bir öğrenciyim yani okul bakımından değil farkındalık bakımından belirtiyim)

ben seçiyorum bilinç altına hitaben yapılan bir konuşmadır nasıl burdaki müzikler bilinç altımıza sesleniyorsa ben seçiyorum ile bilinç altınıza neredeyse en doğru biçimde hitap edebilirisiniz

o hadi canım derse bile bi süre sora dememeyi öğrenicektir

hayat zamanla özdeş herşeyde ve her yerde zaman var

ama kendimizi zamanla sınırlamayalım ( Bu arada sitenin saati 10 dk ileri )

derty özür diliyorum herkesten ama bu dans eden adama kıl oluyorum lütfen kullanmayalım kullananı da uyaralım ( şaka tabi :) )

Belgin ∞ 19-09-2008 09:17 AM

Sabahın bu saatinde yazdıklarını okumak çok iyi geldi.Sebepsiz somurtmuş oturuyordum uyku mahmurluğu herhalde.Okurken bir baktım ki yüzümde bir gevşeme var.Tam karşımdaki aynaya gitti gözlerim gülümsüyorum. ttli3 Çocukluğumdan beri hep ufak şeylerle mutlu olmayı bilmişimdir senin bu yazılarında beni çok mutlu etti.Teşekkür ederim sabahın erken saatlerinde yüzümde açan güneşe sebep olduğun için. derty

mücevher 19-09-2008 09:22 AM

derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty

güzel şakaydı.

pozitif 20-09-2008 01:02 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Sabahın bu saatinde yazdıklarını okumak çok iyi geldi.Sebepsiz somurtmuş oturuyordum uyku mahmurluğu herhalde.Okurken bir baktım ki yüzümde bir gevşeme var.Tam karşımdaki aynaya gitti gözlerim gülümsüyorum. ttli3 Çocukluğumdan beri hep ufak şeylerle mutlu olmayı bilmişimdir senin bu yazılarında beni çok mutlu etti.Teşekkür ederim sabahın erken saatlerinde yüzümde açan güneşe sebep olduğun için. derty

redflowers senin gülümsemene neden olabilmek benimde gülümsememe neden oldu bu paylaşmanın güzelliği olsa gerek

pozitif 23-09-2008 12:29 PM

Kendine güvenle kendini beğenmek arasında çok büyük  fark var.
Güven, hayat hakkındaki emniyet duygusudur, kişinin  her durumda kendisine güvenebileceğini bilmesidir.
Kibir veya kendini beğenmişlik ise başkalarını, aslında sahip  olmadığı kendine güven duygusunun varlığına inandırmaya  çalışmaktır.
Aslında güvensizdir ve karanlıkta ıslık  çalmaktadır.
Böyle birisi sadece utangaç, sıkılgan olan insandan  çok daha Güvensizdir.  'alıntı'      :)))

pozitif 23-09-2008 12:33 PM

Bu arada ben müzik dinlemeyi çok seviyorum ya bayılıyorum hayatımın güneşi içime güneşler doğuyor ne yalan söyliyeyim şimdi
İyiki müzik var bu dünyada bu arada yabancı ağırlıklı dinliyorumm ne bilim, ben kendimi bildim bileli böyle aslında ama daha bi canlı slow bile olsa ruha hitap eden müzikler konusunda çok geliştiğimi farkediyorum.
Ayrıca iyiki bu sitedeki müziklerde var hani onuda boş geçmicem  smiliyface

kiss3

pozitif 29-09-2008 07:38 PM

kiss3 BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN kiss3

kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM.