![]() |
Ynt: pozitif günlük "Evrenin en vazgeçilmez varlığı sizsiniz. Nerede olduğunuz, ne olduğunuz, hayatınızın ne denli büyük ya da küçük olduğu önemli değil; kendi dünyanızın merkezi sizsiniz ve daima da Öyle olacaksınız" Frances Wilshire Birincisi, gerçekleşmesini gerçekten istediğimiz düşünceleri seçmemiz gerekir. İkincisi, düşüncelerimizi başkalarının etkileme tehlikesine karşı korumamız gerekir. Üçüncüsü ise yeni fikirlerimizle çatışan eski kalıplardan kurtulmamız gerekir. İşte ancak o zaman kendini-yönetmeyi öğrenebiliriz ''alıntı'' |
Ynt: pozitif günlük Hata yapabiliriz, ama ne fark eder! Hata, herhangi bir kimsenin bir şeyin nasıl yapılması gerektiği konusundaki fikrinden başka nedir ki? Doğruyu kim bilebilir ki? Kendiniz olursanız hata yapmazsınız. Mutlaka kendiniz olmalısınız. Eski bir özdeyiş, Hiç hata yapmayan kişiler, hiçbir şey yapmayanlardır, der. Gelecek sefere daha iyisini yapmanın yollarını hatalarımız sayesinde bulmaz mıyız? Hatalar bazen pahalıya mal oluyorlarmış gibi görünebilirler, ama aslında öyle değildir. Sonuçta hiçbir şey yitirmezsiniz. Siz bir Sonsuz Kaynak'tan geliyorsunuz ve Sonsuz'dan hiçbir şey alınamaz. Evet, yalnızca geriye dönün ve yeniden deneyin. |
Ynt: pozitif günlük Sitenin oyunları ne güselmiş yeni farkediyorum arada girip keyfini çıkarmak lasım hatırlamalıyım bunu sycorox ( doğru yazmamış olabilirim :) ) blogun harika :D:D ''süpersin ve harikasın'' yorumlarını ben yaptın isim yazamadım haberin olsun :D eğlenmek güsel bişi Ben eğlenmeyi mutlu olmayı seçiyorum her sorunun aşılabilme ihtimalini seviyorum 96 |
Ynt: pozitif günlük bu arada okuyanlara ve benim bildiğimi bilmeyenlere bir ufak bilgi vermek istiyorum ( ben bir öğrenciyim yani okul bakımından değil farkındalık bakımından belirtiyim) ben seçiyorum bilinç altına hitaben yapılan bir konuşmadır nasıl burdaki müzikler bilinç altımıza sesleniyorsa ben seçiyorum ile bilinç altınıza neredeyse en doğru biçimde hitap edebilirisiniz o hadi canım derse bile bi süre sora dememeyi öğrenicektir hayat zamanla özdeş herşeyde ve her yerde zaman var ama kendimizi zamanla sınırlamayalım ( Bu arada sitenin saati 10 dk ileri ) derty özür diliyorum herkesten ama bu dans eden adama kıl oluyorum lütfen kullanmayalım kullananı da uyaralım ( şaka tabi :) ) |
Ynt: pozitif günlük Sabahın bu saatinde yazdıklarını okumak çok iyi geldi.Sebepsiz somurtmuş oturuyordum uyku mahmurluğu herhalde.Okurken bir baktım ki yüzümde bir gevşeme var.Tam karşımdaki aynaya gitti gözlerim gülümsüyorum. ttli3 Çocukluğumdan beri hep ufak şeylerle mutlu olmayı bilmişimdir senin bu yazılarında beni çok mutlu etti.Teşekkür ederim sabahın erken saatlerinde yüzümde açan güneşe sebep olduğun için. derty |
Ynt: pozitif günlük derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty güzel şakaydı. |
Ynt: pozitif günlük Alıntı:
|
Ynt: pozitif günlük Kendine güvenle kendini beğenmek arasında çok büyük fark var. Güven, hayat hakkındaki emniyet duygusudur, kişinin her durumda kendisine güvenebileceğini bilmesidir. Kibir veya kendini beğenmişlik ise başkalarını, aslında sahip olmadığı kendine güven duygusunun varlığına inandırmaya çalışmaktır. Aslında güvensizdir ve karanlıkta ıslık çalmaktadır. Böyle birisi sadece utangaç, sıkılgan olan insandan çok daha Güvensizdir. 'alıntı' :))) |
Ynt: pozitif günlük Bu arada ben müzik dinlemeyi çok seviyorum ya bayılıyorum hayatımın güneşi içime güneşler doğuyor ne yalan söyliyeyim şimdi İyiki müzik var bu dünyada bu arada yabancı ağırlıklı dinliyorumm ne bilim, ben kendimi bildim bileli böyle aslında ama daha bi canlı slow bile olsa ruha hitap eden müzikler konusunda çok geliştiğimi farkediyorum. Ayrıca iyiki bu sitedeki müziklerde var hani onuda boş geçmicem smiliyface kiss3 |
Ynt: pozitif günlük kiss3 BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM. |