Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   pozitif günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/13331-pozitif-gunluk.html)

pozitif 05-09-2008 01:59 PM

pozitif günlük

Bu da benim günlüğüm bakalım ne anlatıcam bende merak ediyorum. smil56

Belgin ∞ 05-09-2008 02:23 PM

Ynt: pozitif günlük

Hayırlı olsun.Bende merakla bekliyorum sevincli

pozitif 05-09-2008 08:51 PM

MErhaba günlük ( kendimi ilkokula başlamış gibi hissettim şaka  y789 )
bu kalbin kadar temiz sayfayı ( bu da şakaydı ) 

ilk önce kullanıcı adımı niye değiştirdiğimden bahsetmek istiyorum

Dün akşam home tv de bir programa rastladım. Hani amerikan tarzı sen iste biz yapalım. Ama bu fena bir program değil işte değişmek isteyen insanlar geliyor ve bir şekilde değişiyorlar.

Bir kız geldi aslında çok genç duruyor giyim tarzı çocukça ve bir çok yerinde dövmesi var ve gerçekten kendine pek güvenli durmuyordu.Ve kızı bir psikolog veya psikiyatrist le görüştürdüler.

Kız gerçekten büyük ikilemler yaşadığını kim olduğunu bilemdiğini ağlayarak anlattı

Sonra o bayan ona dikdörtgen şeklinde büyük kartonlar verdi ve iyi hissettiği şeyleri bunlara yazmasını istedi.

Bu arada kız paraşütle atlama sırasında büyük bir kaza geçirmiş bir tır konteynırına çarpmış beli ve dişleri kırılmış ama bir bastonla zaman zaman bastonsuz yürüyebiliyor.

Bu arada kıyafet dişler ve saçlar yenileniyor bu arada laser ameliyatıyla gözlüklerden de kurtuldu.

Neyse devam ne çok yazdım hala yazıyorum :D

O sadece kendini iyi hissettiği yazıları (örn. ben çok iyi bir anneyi , ben iyi bir dostum, ben hayalperestim )

Sonra sunucuyla psikolog kızı bir tepenin yanına götürdüler ve uzun tahtalara yazdığı kartonları çakmasını istediler .

Ve o bayan o tepeyi kırık beliyle inanın savaşarak her 5-6 adımından sonra bir kartonu toprağa saklayarak çıktı.

Ve özgürlüğünü haykırdı. :D

İnanılmazdı ve değişim sonrası harikulade bir bayana dönüştü

ben sözcüklerin, kelimelerin önemine bundan sonra daha fazla inanmaya başladım

motivasyonun başlangıcı olarak görüyorum

ve artık önem veriyorum

Paylaşmak İstedim..

kiss3

Novos 05-09-2008 09:48 PM

sevgili pozitif değişim günlüğün hayırlı olsun, çok pozitif bir yazıyla başlamışsın günlüğüne smiliyface
değişimin daim olsun smiliyface

comte 05-09-2008 10:03 PM

Merhaba Pozitif. actionsmile

Nickin çok güzel olmuş. super

Çok pozitif bir nicke sahipsin. sevincli

Pozitif günlükten, pozitif paylaşımlar bekliyoruz.

Hayırlı olsun günlüğün.

Sağlıcakla... actionsmile

melodiss 05-09-2008 11:22 PM

mrb actionsmile

işte böyle nickleri seviyorum..... ttli3

evet pozitif sözcüklerin hayatımız üzerinde etkisi düşündüğümüzdende ötede ben yolumuzu çizen klavuzlar olarak görüyorum onları ...

Günlüğün hayırlı olsun...

uğurlu gelsin ...pozitif günler getirsin.... ttli3

http://img50.imageshack.us/img50/507...bug15rw2yf.jpg

pozitif 10-09-2008 04:17 AM

Değerli mesajlarınız için teşekkür ederim

Paylaşmak işte böyle birşey

güzellikleride sıkıntılarıda paylaşmak fevkalede bir şey....

Belki söyleyeceğim birşey yada sahibi olduğum bir bilgi bir insana yardımcı olabilirmi düşünceside harikulade

Sitede ki değerli paylaşımlarınız içinde çok teşekkür

Bu gün şükran günü galiba hayata şükran ve mutluku gönderme günü bilmiyorum parmaklarımı yazmaktan alamıyorumm kiss3

kiss3 kiss3 Farkettiğim bir şey iyi hissederken paylaşmak daha bir fevkalade...

Ben listemde ki suçluluk telkinini 1 e indirdim uzun bir süredir dinlememe rağmen agresiflik yaratmakta doğrumu yapıyorum tam olarak bilmiyorum

ama böyle devam edicem bunuda dip not ederek eklemek istedimm

kiss3

pozitif 11-09-2008 08:48 PM

İnsanlar genelde bir sonuca ulaştıklarında kendilerini başarılı görürler. Ancak çok başarılı insanlar; başarısız olduklarında, öğretici bir deneyim kazandıklarını düşünen insanlardır. Onlar bu deneyimlerini de kullanarak, yeni yeni deneylere başlarlar. Yeni bir hareket tarzı belirleyerek, yeni sonuçlar elde ederler. Dünden bugüne elde ettiğiniz kazanç nedir? Cevap tabii ki deneyimdir. Başarısızlıktan korkan insanlar kafalarında hep nelerin ters gideceğini düşünürler. Bu da ulaşmak istedikleri sonuca doğru adım atmalarına engel olan tek nedendir. Başarısızlıktan korkuyor musunuz? Öyleyse öğrenmeye ne dersiniz? İnsanlığın deneyimlerinden faydalanarak, yaptığınız her şeyde başarılı olabilirsiniz. Mark Twain, "Genç bir karamsarın görüntüsünden daha acıklı bir görüntü olamaz.", diyor. Başarısızlığa inanan insanlar vasat olmayı garantilerler. Başarısızlık büyük işler yapan insanların düşünmediği bir kavramdır. Başarısız bir adımdan sonra yersiz hislere kapılmazlar. Size bir adamın hayat hikayesini anlatayım.
Bu adam:

21 yaşında işinde başarısız olmuş,
22 yaşında bir yasama seçimini kaybetmiş,
24 yaşında tekrar işinde başarısız olmuş,
26 yaşında karısı vefat etmiş,
27 yaşında ruhsal bunalıma girmiş,
34 yaşında kongre seçimlerini kaybetmiş,
36 yaşında tekrar kongre seçimlerini kaybetmiş,
45 yaşında senato seçimlerini kaybetmiş,
47 yaşında başkan yardımcısı seçimlerini kaybetmiş,
49 yaşında tekrar senato seçimlerini kaybetmiş,
52 yaşında Amerika Birleşik Devletleri'ne başkan seçilmiş, kişidir ve adı da Abraham Lincoln'dür.

Eğer o bu olayları başarısızlık olarak nitelendirseydi, acaba başkan olabilir miydi? Mümkün değil.

Thomas Edison hakkında ünlü bir hikaye vardır. 9999 kere denedikten sonra kusursuz ampulü keşfedemeyince biri sorar, "Onbininci başarısızlığı da göze alacak mısınız?" O da cevap verir, "Başarısız olmadım, yalnızca ampulü keşfetmeyen bir yol daha buldum."
O, değişik yaklaşımların değişik sonuçlar verdiğini keşfetmiş oldu.

Şampiyonlar, liderler Ve amirler gibi kişisel güce sahip insanlar; bir konuda arzu ettikleri sonucu alamadıklarında bunu başarısızlık değil, yalnızca bir geri besleme olarak düşünürler.

Bu bilgiyi istediğiniz sonuçlara ulaşmak için daha iyi ayırımlar yapmak üzere kullanabilirsiniz.

Buckminster Fuller, "İnsanlar ne öğrenirlerse öğrensinler, bunlar denenmiş ve hatayla sonuçlanmış deneyimlerin ürünleridir. İnsanlar hatalardan ders alırlar," diyor.

Kendi hatalarımızdan olduğu kadar, başkalarının hatalarından da bir şeyler öğrenebiliriz. Hayatınızdaki en büyük beş başarısızlığınızı bir an için gözönüne getiriniz.

Bu deneyimlerinizden neler öğrendiniz?

Bunlar hayatınızın size verdiği en değerli derslerdir.

antony den Alıntıdır.

Sevgili ulu önderimiz Atatürk'ün hayatı çok daha sarsıcı, kötü dönemlerden geçmesine rağmen Başarı ve azmin zarafetini gösteriyor.

kiss3 ''Ölmekten korkan yaşayamaz ''

btlcm 11-09-2008 08:57 PM

nietzche bir şiirinde böyle der ki.....
öyle bir hayat yasiyorum ki ,
cenneti de gördüm , cehennemi de
öyle bir ask yasadim ki
tutkuyu da gördüm , pes etmeyi de.
bazilari seyrederken hayati en önden,
kendime bir sahne buldum oynadim.
öyle bir rol vermisler ki ,
okudum okudum anlamadim.
kendi kendime konustum bazen evimde,
hem kizdim hem güldüm halime,
sonra dedim ki " söz ver kendine "
denizleri seviyorsan , dalgalari da seveceksin ,
sevilmek istiyorsan , önce sevmeyi bileceksin ,
uçmayi seviyorsan , düsmeyi de bileceksin.
korkarak yasiyorsan , yalnizca hayati seyredersin.

pozitif 18-09-2008 02:55 AM

Düşündüğüm şeyler zamanla gerçeğe dönüşüyorsa, sadece gerçekleşmesini istediğim şeyleri düşünmem akıllıca olur." Laura

Şu anda yeni bir kitaba başladım %100 düşünce gücü

başındayım güsel bir kitap

sadece bilmediğim the secret tan öncemi sonramı yazıldığı ama önce gibi geldi daha ilerlemedim çünkü

ama daha bir farklı okuduktan sonra tavsiye edebilirim sanırım

belkide okuyan çoktur .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM.