Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yeni bir hayat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/12743-yeni-bir-hayat.html)

yeni bir hayat 20-08-2008 09:09 PM

yeni bir hayat

Arkadaşlar, günlük yazmak konusunda defalarca devamsızlık yapmamdan dolayı utananadam , burada bir günlük açmak fikri başta düşünmemiştim.Ama şansımı yeniden deneyeceğim.Artık günlük olmasa da haftalık olur girlhaha

yeni bir hayat 20-08-2008 09:20 PM

Ynt: yeni bir hayat

Yaşadıklarına baktın.

Gördün ki soluk almak yaşamak değildi.

Yolunda gitmeyen bir şeyler vardı. Bu hayatın bir alternatifi olmalıydı.

Şu saate kadar, sana hep sarp ve engebeli bir yol rast gelmiş fakat yapmakta olduğun bu zorlu yolculuk ne istediğini anlamanı da sağlamıştı.

Bu akışla sürüklenirken engellere çarpmak kolaydı ve engeller dengeni kaybetmene, isyankar yada duyarsız bir hale girmene sebep oluyordu.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı hatta maddi ve manevi olarak senden daha zengin insanlara baktıkça benim sıram ne zaman gelecek diyordun?

Şiddetli akıntılar seni sürükleyerek Yeni Bir Hayat’ın sahiline ulaştırdığı andan itibaren suların niteliği değişmiştir.

Yeni Bir Hayat’ a kavuşmak, hepimiz için müthiş bir şekilde değiştiğimizin, geliştiğimizin, tamamen yeni ve bilinçli bir farkındalık düzeyine geçtiğimizin ifadesidir.
Şimdi sıra sende...

Kendi hakkındaki yargısız infazlardan kurtulmaya davet edilmen çok doğaldır.

Şu andan itibaren içinde ya da günlük hayatında bulunan ve Yeni Bir Hayata’a seninle birlikte gidemeyecek olan her unsuru temizlemekle, çözmekle, iyileştirmekle uğraşıyor olacaksın.

Değişmeyen tek şeyin değişim olduğu bu dünyada, değişimlerden korkupta sinmektense, değişimin dinamiklerini kendi lehine çevirmeyi öğrendin.

Değişimi heyecan verici bir şey ve bir yenilenme olarak görmen gerektiğini biliyorsun.

Eski hayatının temelleri çatırdadığında;
değişmeyi seçmenin, gereken özveriyi göstermeyi göze almanın,
Yeni Bir Hayat'ı inşa etmenin zamanı gelmiş demektir.

O halde Yeni Bir Hayata Merhaba!

Aramıza ve Yeni Bir Hayat' a hoşgeldin... art56art56

yeni bir hayat 20-08-2008 09:34 PM

Hepimizin hayatında bazı dönüm noktaları, kırılma anları vardır. Hayatı da en iyi bu anlarda anlarız zaten. Bundan 5 sene önce böyle bir dönüm noktası geçirdim.Gördüğüm bir kabusla hayatım resmen ikiye ayrıldı. Bu kabusun öncesi ve sonrası.İnsanın tüm umutlarını yitirdiğini sandığı anlarda
çıkan umutların farkına varabilmesi çok güzel. O yüzden hiçbir şey için geç değil. "yeni bir hayat" hiç de zor değil. Başta bunu anlayamıyoruz,o ayrı..

hayatimdegisti.com ve bunun gibi insan hayatına dokunan sitelerin yaptıkları bu anlamda çok kutsallık kazanıyor.Atakan Sönmez ve ekibi ve onun gibi onlarca faydalı insanın hep artması ve yeni, güzel ve mutlu hayatların devamlı olması temennisiyle... hismiley

yeni bir hayat 20-08-2008 09:49 PM

Hayat havaya attığımız 5 topa benzer. Bu toplar:

1.İşimiz

2.Ailemiz

3.Sağlığımız

4.Dostluklarımız

5.Kişiliğimiz'dir..

Bu beş top içinde bir tek "işimiz" lastik bir toptur,düşürürsek zıplatabiliriz.Ancak diğer dört top camdan yapılmıştır,düşerse kırılır.Bunu farketmeli ve hayatımızı bu dengeye göre kurmalıyız. Maalesef çoğumuz o ilk lastik topu tutabilmek uğruna diğerlerini kırıp dökmüyor muyuz?.. Aman dikkat edelim!...
smiliyface

yeni bir hayat 20-08-2008 11:22 PM

Telkinleri yaklaşık üç aydır devamlı dinliyorum. music45
Gerçi bende etkisi çok çabuk olmuştu.İlk olarak ego ve suçluluk telkinlerinden sonra -hem de birkaç gün içinde-ciddi bir ağlama, sinirlilik, sorgulama gibi fırtınalı bir dönemdi. kizgin1 Şimdi daha sakinim, Olaylara tepki değil, yanıt veriyorum. Böylesi daha iç rahatlatıcı.

Stresi yönetebilmek de böyle birşey sanırım.Stres hayatımızın vazgeçilmezi.. Ne kadar sakin ve pozitif karşılamaya çalışırsak bize o kadar az zarar veriyor.

reversi 20-08-2008 11:43 PM

O halde Yeni Bir Hayata Merhaba!
harika paylaşımlar,ellerinize ve yüreğinize sağlık.... super

bigci 21-08-2008 12:17 AM

[b] aynen katılıyorum arkadasıma yeni bir hayata merhaba umarım yeni hayatında dertlerin igne deligi kadar ufak sevincin mutlugunu gök yüzü kadar geniş ve aydın olsun sevgilerle ablacıgım senden mutlu haberleri bekliyoruz günlügünde super sevgilerle

yeni bir hayat 21-08-2008 02:20 AM

Teşekkürler reversi ve bigci; hismiley

İyi dileklerinizi ben de tüm insanlık için diliyorum... kiss3

Sevgiler...

Mustang 21-08-2008 08:00 AM

Günlüğün hayırlı uğurlu olsun umarım umut ve neşeyle dolsun. vien1

yeni bir hayat 21-08-2008 12:56 PM

Teşekkürler Mustang; t678 t678

Umut ve neşemizin hiç eksilmemesi dileğiyle... kiss3

yeni bir hayat 22-08-2008 07:34 AM

Herkese Günaaaydııınnnn; kiss3

Pırıl pırıl doğan bir günün sabahında,tüm güzelliklerin sizlerle olmasını diliyorum ... smiliyface smiliyface smiliyface

http://www.hizliresim.com/2008/8/22/496.gif

yeni bir hayat 05-09-2008 12:12 AM

Merhabalar; smiliyface

Dün gece, tam da yeni moderatörlerin kutlama partisinden sonra, bilgisayarımın azizliğine uğradım.Neye uğradığımı şaşırdım. sanırım virüs girdi. Aman ya Rabbi!.. Foruma nasıl girecektim bir daha.Laf aramızda bu forum bayağı bir alışkanlık yaptı bende.Yoksa telkinlerin içinde foruma bağlılık yemini falan mı var. khkh56

Amaa , nasıl format atılacağını öğrendim. Benim gibi bir pc acemisi için büyük gelişme. Bu konuda kendimi aştım yani..İnsan isteyince neler yapabiliyor.Hiçbir şeyin imkansız olmadığını anlıyor. Tabii yapacak, öğrenecek birşeyleri olduğunda,bunun farkına vardığında.Yoksa, hayat zaten akıp geçiyor. Neyse, ben pc' me kavuştum . Doğal olarak sizlere de.hayal abla ve shamanic'in kutlama partilerine de yetiştim. Çok mutluyum. blissy

Novos 05-09-2008 02:09 AM

merhaba yeni bir hayat kusura bakma geç yazıyorum, günlüğün hayırlı olsun, değişimin daim olsun smiliyface

yeni bir hayat 05-09-2008 02:18 AM

Teşekkür ederim novosibir;

Hep birlikte nice güzel, olumlu değişimlere.. art56art56

yeni bir hayat 05-09-2008 07:28 PM

İki gündür forumda çok mutlu anlar yaşıyoruz. happy6

Terfi edenlerin başarıları bizleri de çok motive ediyor, örnek oluyor.

Önce yeni moderatörler- spygame, bymehmet, redflowers, sanemce, mustang, lier22-
Sonra yeni Co Adminler - hayal abla ve shamanic- bize birlik olmanın , sevincin, başarılı olmanın güzelliklerini yaşattılar.Hepsine başta Atakan Sönmez olmak üzere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.Bilgileriniz ve tecrübelerinizle dünyamıza ışık oldunuz...

http://www.hizliresim.com/2008/9/5/5468.jpg

shamanic 'in dönüşüne de çok sevindim. Yeniden "Hoşgeldin" shamanic.Forum zaten güzel,seninle daha da güzelleşiyor.

http://www.hizliresim.com/2008/9/5/5389.gif

Veee, Co pisimbatımızı da unutmadım. cat56

Bu arada az önce farkettim, ben de kıdemli olmuşum girlhaha art56art56
Yaşasın, değişimler artarak devam ediyor.Umarım bundan sonrası da tüm site üyeleri için harika olur.

Belgin ∞ 05-09-2008 08:23 PM

E bizde senin kıdemini kutlarız.Hayırlı uğurlu olsun sana şans getirsin kıdemin kiss3 Geçen Ağustos ayı tam bir kutlama ayı olmuştu ve anlamadan farketmeden 1 ay çok çabuk geçti.Bu ay a da kutlamalarla başladık,daha nice güzel haberler alalımda kutlamalarımız artsın. wave

yeni bir hayat 06-09-2008 02:23 AM

Teşekkürler redflowers; kiss3

Geçen ayki kutlamalara katılamamıştım. Malum tatil, 15 gün hiç evimde olamadım zaten. bu aykileri kaçırmadığıma seviniyorum.Bir de foruma iyice alıştım artık.ben forum katılımlarında pek aktif olamazdım, çabuk sıkılırdım.msn gibi anında yanıt alamadığımızdan mıdır nedir,sıkıcı gelirdi. Ama burası bir başka.Gelişmeleri büyük bir merakla takip ediyorum.Bu da benim için bir ilk oldu.

Daha nice kutlamalara... k8908 k8908 k8908

Novos 06-09-2008 02:28 AM

yeni bir hayat gerek foruma katkın, gerekse de içindeki pozitifliğin son günlerde çok dikkat çekiyor, ben de seni tebrik etmek istiyorum, yeni kıdemin hayırlı olsun.
http://www.resimleresim.com/data/med...esimleri_4.jpg

yeni bir hayat 06-09-2008 02:56 AM

Teşekkür ederim novosibir; actionsmile

Pozitifliğim,sitedeki pozitif kişiler ve yine pozitif paylaşımlarından kaynaklanıyor.Hep birlikte daha güzel günlere inşaallah..

smiliyface smiliyface

yeni bir hayat 06-09-2008 04:12 AM

Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan

...Duygularını anlat

Saklanan veya baskılanan heyecan ve duygular; gastrit, ülser,belfıtığı, bel ağrıları gibi hastalıklara yol açar.Zamanla duyguların bastırılması kansere dönüşür.Öyleyse; sırlarımızı, hatalarımızı birileriyle paylaşmalıyız.Diyalog,kelime çok güçlü birer ilaç ve mükemmel bir terapidir !..

...Karar vermelisin

Kararsız kişi; güvensiz,endişe ve ızdırap içinde olur.Kararsızlık; sorunları,endişeleri ve çatışmaları çoğaltır.İnsanlık tarihi kararlardan oluşur.Karar vermek; diğerlerinin kazanması için vazgeçmeyi ve avantajları kaybetmeyi kesinlikle bilmektir.Kararsız kişiler; mide rahatsızlığı,sinir hastalıkları ve cilt sorunlarının kurbanıdırlar...

...Olduğundan farklı yaşama

Gerçeği saklayan,rol yapan, her zaman mutlu olduğu görüntüsü veren, mükemmel görünmek isteyen kişi, tonlarca ağırlığı biriktirmektedir.Ayağı kilden olan bronz bir heykeldir.Aldatıcı görünerek yaşamak kadar sağlık için kötü birşey yoktur.Kaderleri, hastane, ilaç ve acıdır...

...Kabullen

Reddecilik ve kendine saygı eksikliği, kendimizi kendimize yabancılaştırır. Kendimizle barışık olmak sağlıklı yaşamın anahtarıdır. Bunu kabul etmeyenler kıskanç, taklitçi, aşırı rekabetçi ve yıkıcı olurlar.Eleştirileri kabullen. Bu bilgelik, akıllılık ve terapidir...

...Çözümler Bul

Olumsuz kişiler çözüm bulamazlar ve sorunları büyütürler. Üzülmeyi, dedikoduyu ve kötümserliği tercih ederler. Karanlığı kovmak için kibrit yakmalı. Arı ufacıktır fakat varolan en tatlı şeylerden birisini üretir. Biz ne düşünüyorsak oyuz. Olumsuz düşünce, hastalığa dönüşen negatif enerji üretir...

...Güven

Güvenmeyen kişi iletişim kuramaz, açık değildir, derin ve sağlam ilişkiler geliştiremez, gerçek arkadaşlıkları nasıl kurabileceğini bilemez. Güven olmadan, bir ilişki de olamaz. Güvensizlik sendeki inancın azlığıdır...

...Hayatı Üzgün Yaşama

Mizah. Kahkaha. Huzur. Mutluluk. Bunlar sağlığı güç verir ve daha uzun bir yaşam getirir. Mutlu kişi yaşadığı çevresini geliştirir.“İyi mizah bizi doktorun elinden korur”. Mutluluk sağlık ve terapidir...

Mustang 06-09-2008 09:31 AM

Çok güzel bir paylaşımdı emeğine sağlık .Keşke senin bu yazdıklarını hepimiz yapabilsek öncelikle duygularımızı nekadar rahat anlatırsak sorunlarımıza okadar çabuk yanıtlar alabiliyoruz.Kıdeminden dolayıda seni kutlarım . smiliyface

Akulina 06-09-2008 05:08 PM

Günlüğün hayırlı olsun,biraz geç yazsamda:)
Çok olumlu bir enerji var günlükte...Zaten Hayal ablanın dediği gibi nickinden belli oluyor...Gelişimlerinin devamını diliyorum,güzel paylaşımlarını bekliyoruz kiss3

yeni bir hayat 07-09-2008 06:24 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir paylaşımdı emeğine sağlık .Keşke senin bu yazdıklarını hepimiz yapabilsek öncelikle duygularımızı nekadar rahat anlatırsak sorunlarımıza okadar çabuk yanıtlar alabiliyoruz.Kıdeminden dolayıda seni kutlarım . smiliyface

Evet, çok haklısın.Sevgi de, öfke de içimizde kaldığı zaman çok sorunlara yol açabiliyor maalesef.Önemli olan bu duyguları en doğru ve pozitif şekilde yansıtabilmek. Teşekkürler mustang... kiss3

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
merhaba
buraya ilk geldiğinde nickin dikkatimi çekti..umutlarını, isteklerini ve bunları gerçekleştirmek için verdiğin kararı deklare eder nitelikte bir nick seçmişsin kendine...kendi kendime "ne güzel başını dimdik tutuyor dedim..sarsılmış belki ama yıkılmamış..enerjisi çok güzel maaşallah.." gerek bu günlerde işlerimin yoğunluğu..gerek oğlumun ameliyatı...sana yazamadım..günlüğün hayırlı olsun...hep sevinçli, motive eden mesajlarla dolsun...ilerlemek adına seçtiğin yolu çok sevdim..yanılmıyorsam çözüm odaklılardansın..böyle yürümeye devam et emi...yazdığın mesajlar, paylaştığın konular benim içimi açıyor,hem bir teşekkür edeyim, hemde kıdemini kutlayayım dedim saygılı sevgiler... kiss3

Teşekkür ederim hayal abla.Yaşadığımız sıkıntılar her ne kadar sevmesek de, bize kattıkları değer büyük.Önemli olan hayatımızda aldığımız eksileri artıya çevirebilmek..Bu siteyle tanışana dek hep bir arayış içindeydim zaten...Ama buranın kazandırdıkları farklı oldu.Bu kadar geç keşfettiğime üzülüyorum ; yine de şanslı sayıyorum kendimi.Güzel dileklerin ve nasihatlerin için tekrar teşekkürler.Sizler gibi güçlü rehberlerle hayat daha da güzel olacak. Buna eminim... alk78

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Günlüğün hayırlı olsun,biraz geç yazsamda:)
Çok olumlu bir enerji var günlükte...Zaten Hayal ablanın dediği gibi nickinden belli oluyor...Gelişimlerinin devamını diliyorum,güzel paylaşımlarını bekliyoruz kiss3

teşekkürler Sycorox. Hep birlikte hep daha iyiye... web siteni de gezdim dün akşam. Oldukça hoş, eğlenceli.Bu olumlu enerjini hiç kaybetmemen dileğiyle... kiss3

yeni bir hayat 10-09-2008 09:38 AM

Dün benim için oldukça heyecanlı bir gündü.Ama heyecanımı bugün paylaşabildim günlüğümle..http://www.hizliresim.com/2008/9/10/1002.gif
200 kişiyi aşkın bir topluluğa sunum yaptım. Hem de hiçbir hazırlığım olmadan... Daha doğrusu bu sunumu yapacak bir arkadaş vardı. Ama yol hali, yetişemeyince iş başa düştü..Üstadımın ricası üzerine..Benim için de güzel bir tecrübe oldu. İlk anlarda kalbim yerinden fırlayacak gibi hissettim.Daha önce de 5-10 kişilik gruplara yapmış olsam da böyle büyük bir kalabalığa ilk defa.."Topluluk karşısında konuşma" telkinini bir süredir dinliyorum. Bunda çok etkisi var .İlk birkaç dakikalık heyecandan sonra herşey çok doğal geldi, kelimeler ağzımdan dökülüverdi.. Arada boğazımın kuruduğunu hissettim, Ramazan'an dolayıdır o da..

"Her olayı sakin ve kendinden emin bir tavır ile içindeki güce inanarak karşılıyorsun.
Neyin yapılacağını ve hangi şekilde yapılacağını bilen içindeki güçlü bilge ile iletişim kuruyorsun.
Neyi söylersen söyle, neyi yaparsan yap, tam bir rahatlık ve kendine güven ile söylüyor ya da yapıyorsun.
Adımların güçlü ve başın dik.
.
.
Üstesinden kendine güvenerek ve sakince gelebileceğin durumlar karşına çıkıyor hep.
Neyi, nasıl yapacağını bilmekle beraber güç ve bilgelikle temasın her zaman var.
Özgüven ile bütün söylediklerin ve yaptıkların gerçeğe dönüşüyor..."

Harika... Teşekkürler Atakan Sönmez ve hayatımdeğişti ailesi... kiss3

yeni bir hayat 21-09-2008 06:10 PM

Ynt: yeni bir hayat ...

Bugün çok hüzünlüyüm. emb23

Köpeğim "şanslı" dün geceden beri kayıp.Nerede, nasıl hiç bilmiyorum..

Sabahtan beri ki arayışım, üzgünlüğüm en sonunda gözyaşlarıma dönüştü. Hayvan beslemek güzel de, gidişleri bir insan kadar yaralıyor.Bir ben mi böyleyim, görenlerin de gülesi geliyor.
Sokakta gördüğüm bir adam,"Bu köpek aradığına değiyor mu" dedi. Şaşırdım.Belli ki hayvan sevgisinden bihaber yaşayan biri...
Nette gezinirken dinlediğim bir melodi de hüznümü üyüce artırdı. Tekrar tekrar dinliyorum.Dinledikçe de ağlıyorum. Kendime eziyeti pek severim zaten.Aklıma tüm hüzünlendiren şeyler gelir. Korku filmi seyredeceğim mesela, ışıkları söndürürüm,perdeleri kapatırım. Eziyet olsun da..

Dinlediğim melodiyi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Uygun başlığı bulamadım burada dinleyin bari.Kızın sesi ve yorumu çok güzel, beğeneceksiniz...Benim gibi ağlamayın da......

http://www.izlesene.com/video/muzik-...-kalbim/529618

Akulina 21-09-2008 06:28 PM

Olumsuz düşünmemeye çalış canım...Umarım gelecektir tekrardan kavuşursunuz...Bak adı şanslı,onun yanından şans eksik olmaz umarım ve en yakın zamanda kavuşursunuz Şanslınıza...

pozitif 21-09-2008 06:38 PM

Umarım çabuk bi şekilde köpeğine tekrar sahip olursun ama tamam üzülmüşsün yeterince artık bulunabileceğine dair olumlu bakmaya çalış

yeni bir hayat 21-09-2008 07:04 PM

Arkadaşlar inanmayacaksınız ama geldi.. smiliyface

Bilgisayarın başından kalktım ve dışarı baktım, evin önünde içeri girmeye çalışıyor. Yağmurdan bitap düşmüş bir vaziyette.Uzun süredir bu kadar üzülüp, bu kadar sevinmemiştim.Endişeli bir hali vardı, beni gördüğüne sevinemedi bile.Belli ki korkmuş, biraz da hırpalanmış.Henüz altı aylık.Balkonumda duruyordu, bahçeye indirmiştim. Epey bir süredir de bahçedeydi,tam alıştı artık derken...
Neyse ona kavuştum sonunda ,önemli olan bu...Sycorox ve Pozitif, teşekkürler desteğiniz için. kiss3 kiss3

mustinet1900 21-09-2008 07:05 PM

hadi gözünaydin

comte 21-09-2008 07:48 PM

Ben yazacaktım, köpekler sadık ve akıllıdır gelir merak etme diye.

Akşam yazayım dedim. smiliyface

Bu sırada gelmiş.

Ben de çok sevindim. 956k

Çünkü, ben de köpekleri ve kedileri çok severim. super

Gözün aydın yeni bir hayat... yrl78

shamanic 21-09-2008 08:11 PM

merhabalar yeni bir hayat..

bu aralar bütün günlükleri geç okuyorum..

inan senin günlüğünü geç okuduğum için çok sevinçliyim..
yoksa şanslı yı aynı anda hem kaybedip hem bulamazdım.. http://img137.imageshack.us/img137/9324/31sp2.gif

gözün aydın canım.. yuvanızın birlikteliği daim olsun.. b456

bir hayvan en iyi dosttur.. onun dostluğunu da bu ayrıcalığı yaşayanlar bilir...
çok şükür forumumuzda senin gibi değerli dostlarının arkasından göz yaşı dökebilecek kadar narin yürekli pek çok arkadaşımız var..
yüreğindeki üzüntüyüde sevincide derinlerimizde hissedebildik o yüzden.. ark5

şanslı nın da tam meraklı olduğu zamanlar ..
yavrun benim kıyamam onada.. hem güzel keşif yapmış hemde senin yanında olmanın ayrıcalığını kavramıştır.. http://img115.imageshack.us/img115/2710/645wc.gif
oda güzel bir hayat dersi alarak yoluna devam ediyor böylelikle..

ah aslında en başta söylemek gerekirdi ama yinede içimden gelmişken yazayım..

yeni hayatında yeni başladığın yep yeni günlüğünün her yeni sayfası yaşamının güzellikleri başarıları huzurları ile dolsun.. http://img252.imageshack.us/img252/3...er12wl2dg1.gif

her ne kadar günlüğünü yeni okusamda forum içerisinde pek çok güzel ve değerli yazını okudum..

güzel ve özenli bilgi dolu paylaşımların için sonsuz teşekkürler..

senin gibi güzel dostları yanımızda yakınımızda görmek kolkola hareket etmek hepimiz için mutluluk verici..

benim için sarfettiğin değerli sözler kendi güzel yüreğinin yansımaları.. http://smileys.smilchat.net/smileys/happy2/bisous0.gif

http://s.rimg.info/f595e1e8f46780e8aa2a16ea38d8e5b9.gifteşekkür ederim.. http://smileys.smilchat.net/smileys/...ulticolore.gif

http://img116.imageshack.us/img116/6...zycr75zua3.gifsevgiler..

yeni bir hayat 30-09-2008 01:09 AM

http://www.hizliresim.com/2008/9/30/287.gif

Epeydir yazmamışım günlüğüme.. Ya ben beceremiyorum günlüklerde sürekli olmayı.. Daha doğrusu herşeyi yazmaya değer bulmuyorum sanırım.Bakıyorumda sitedekilere, pilavını yakan yazıyor, yakınına kızan yazıyor, yazıp rahatlıyorlar yani... girlhaha Çok da iyi yapıyorlar...

Bu bayram yalnızım.. Çocuklarım bile yanımda değil.. Sadece hayatımdeğişti ailesi yanımda..İlk defa bu kadar yalnız karşılayacağım bir bayramı.. Olsun,yine de keyifliyim.. s456
Önceden olsa kesin çok üzülürdüm,hatta şimdiye kadar birkaç posta ağlamıştım.. emb23
Müzikler güzel, nurhanza' nın seçimleri güzel...

Yarın yoğun birgün bekliyor..Bayramlaşmalar, el öpmeler, misafire hizmetler, şekerci çocuklar...Hep derler ya, bayramların eski tadı yok falan, hiç de öyle değil.. Bayramlar yalnızken de hoş...
Yüreği güzel insanlar, hepinizin bayramını kutluyorum. Bu siteye emeği geçen herkese çok teşekkürler...

http://www.hizliresim.com/2008/9/30/330.gifhttp://www.hizliresim.com/2008/9/30/330.gifhttp://www.hizliresim.com/2008/9/30/330.gif

pozitif 04-10-2008 07:23 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı

pilavını yakan yazıyor, yakınına kızan yazıyor, yazıp rahatlıyorlar yani... Çok da iyi yapıyorlar... smiliyface smiliyface

olayın özünü çok güzel anlatmışsın yenibirhayat kiss3 kiss3

yeni bir hayat 15-11-2008 01:14 PM

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
selamlar yeni bir hayat
senin yazdigin yazilarin okudum
ve sana sormak istedim tekrar
sendeki degisimler nasil basladi ilk kednini nasil gösterdi ve devam etti
bana biraz daha detaylarnan anlatirmisin lütfen rica etsem
slmlar

Sitede mümkün olduğunca yazmaya gayret ediyorum ama pek de yazmayı sevdiğim söylenemez. Günlüğüme bile çoktandır yazmamışım...Aslında günü gününe takip etmek çok daha iyi olurdu..
Bu siteye 8 aydır üyeyim.Telkinleri ilk dinlediğimde hatırlıyorum da, özellikle suçluluk telkininin çok etkisi olmuştu. Yani dalgalanma etkisi deniyor ya, ilk gün hissettim bunu.
1 ego + 1 suçluluk +1 ego +1 suçluluk... liste böyle sırayla çalıyordu.
fakat suçluluğa sıra geldiğinde gözyaşlarım boşalıyordu şaşılacak derecede..Bundan biraz ürktüm ben,bir de site hakkında
bazı olumsuz düşünceler geldi aklıma.Ne kadar güvenli olduğuna dair.Bir süre dinlemedim,iki ay kadar..
Sonra araştırmalarım sonucu -ki, subliminal hakkında hiçbir fikrim yoktu-tekrar dinlemeye,siteyi ve site üyelerini tanımaya karar verdim..
Temmuz ayı ortaları idi sanırım.. Ego ve suçluuk dinlemeye yeniden başladım.Yine ağlama hissi, yoğun bir şekilde..Etkiler herkeste farklı oluyor, bende başağrısı ve mide bulantısı falan olmadı mesela.Ağlama, insanlardan soğuma,içime kapanma
(bu ruh haline alışıktım zaten)hafif bir depresyon yanii.. Rehber bölümünü okuyunca normal belirtiler olduğunu anladım,sağolsunlar sorularıma da hızlı cevaplar verdiler..Özellikle shamanic,onun çok etkisi oldu devam etmemde..
Bu etkilerini çabuk atlatmak ve hızlı sonuç almak için günde neredeyse 15 saat dinledim..Bütün gece ve gündüzleri de mümkün oldukça..neyse ki 10-15 gün sürdü bu dalgalanma, sonra geçti..Hala geceleri dinlemeye devam ediyorum elimden geldiğince..

Olumlu etkilerine gelince..

Pozitif olmak;
genelde bardağın dolu yanını görürüm, fakat telkinler ile bu daha da arttı.
Anda yaşamak;
geçmişe çok takılırdım, çünkü beni rahatsız mutsuz eden çok şey yaşadım. Kötü bir evliliğim vardı,işlerim iyi gitmedi, borçlu dönemlerim çok oldu.Bunları sürekli hatırlamak insanı hep geriye götürüyor
Kendimi rahat ifade edebilmek;
daha önce, genelde susan, son damlada da herşeyi yıkan bir yanım vardı. Yani olayları biriktirip birden patlamak.. Şimdi vaktinde çözüyorum, insanlarla konuşarak çözmeyi deniyorum.Suskunluğa alışanlar için bu durum biraz sürpriz oluyor, alışamıyorlar hemen.O yüzden ufak anlaşmazlıklar yaşanabiliyor bir süre..
Beni üzen şeylere artık üzülmediğimi farkettim;
Yani olaylara bakış açınız değişiyor. Sizi değiştiren ,olumlu yanını görmeye başlıyorsunuz.
Mesela ben bu bayramda köpeğimin çok hasta olması sebebiyle yalnızdım.aile büyüklerim şehir dışındalar ve bizi bekliyorlardı.Çocuklar gittiler, ben de tek kaldım.Bu durum daha önce olsaydı, yalnızlığım beni üzerdi..Bu çok küçük bir ayrıntı belki ama benim için çok önemli..
işimde ve özelimde hedeflediklerimin hepsine ulaşmadım henüz,fakat sahip olduklarımla aslında mutlu olunabileceğini anlıyorsunuz.
İşte, bazı arkadaşlar özellikle günlüklerine yazıyorlar, şu kadar zamandır dinliyorum hala mutsuzum diye..
Mutluluk illa, zengin olmak, çok beğenilmek,ne bileyim laylaylom bir hayat yaşamak değil.O anki halinden hoşnut olmak, yaşadığın her olayın artısını görmek,yine de en iyisini istemektir.. Bana göre..

Kendine güven ve topluluk önünde konuşma telkinlerini de dinliyorum.Ego ile birlikte..Bir de sosyallik artırıcı..Geçen sosyal fobiyi de eklediğimi sanıyordum, ama dahil etmemişim meğerse..Gördüğün gibi listem çok kalabalık değil..
Ben pazarlama işindeyim .Onun için topluluk önünde konuşma telkininin bana faydaları çok oldu.. Kalabalık gruplarda oldukça iyi sunumlar yapabiliyorum artık.

Biraz uzun tuttum sanırım, umarım seni sıkmadım..Şimdilik aklıma gelen faydaları bunlar..İstikrarlı olmak herşey gördüğün gibi..Devamlı olabilmek lazım.Bir de değişimlerin FARKINDA olabilmek lazım... Kendine şu soruyu soracaksın..

Yaşadığım bu olaya, telkinlerden önce nasıl karşılık verirdim.?
Şimdi nasıl karşılık veriyorum?

Farkı ancak böyle anlarsın..

Bu yazdıklarımı günlüğüme de yazsam iyi olur sanırım. Başkaları için de ilham olabilir.. ne dersin.. Yazını alıntı yapıp tekrar yazmamın senin için bir sakıncası yoktur umarım..

Sormak istediğin başka şeyler de olursa yanıtlamaya çalışırım..Faydalı olabilmişimdir inşaallah..

shamanic 15-11-2008 02:55 PM

yeni bir hayatcım.. clapping
http://img219.imageshack.us/img219/4762/66379616gz6.gifbu çiçekler farkındalığını geliştirdiğin..
yaşamına değer vererek en iyi yatırımın kendine yapılan olduğunu bizelere tekrar hatırlattığın için.. ttli3

arzuladığın tüm güzelliklerin kolaylıkla yaşamında olması ve ailenle birlikte nice başarılı harika günler geçirmen dileklerimle.. thumbsanim

sevgiler..

comte 15-11-2008 05:22 PM

[b]

Bu Çiçek de Benden.

http://img228.imageshack.us/img228/6373/bloem0289pe.gif

Sevgili Şaman'a katılıyorum.

Kendine yaptığın yatırımların ve azmin, örnek olacak türden.

İstikrarla ilerlediğin yaşamında, her şeyin gönlünce olması temennilerimle... super

yeni bir hayat 16-11-2008 02:27 AM

Sevgili shamanic ve bymehmet çiçekleriniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkürler... kiss3

Ve bugünlere gelmemde etkili olan tüm hayatım değişti ailesine yürekten teşekkürler ediyorum.http://www.hizliresim.com/2008/11/16/811.gif

Zira tüm olumlu gelişmelerde hepinizin muazzam katkıları var..

Bu çiçek de benden size.. ttli3

http://www.hizliresim.com/2008/11/16/807.gif

Mustang 16-11-2008 07:51 AM

Canım benim ne güzel anlatmışsın gelişimini ve ne çok gelişmişsin bu güne kadar .

İyiki varsın ve bizimlesin telkinleri dinleyip olumlamaları yapınca tadına doyulmuyor değilmi?

Sana herkes çiçek göndermiş bende kocaman kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3gönderiyorum.

pisiii 16-11-2008 08:30 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili shamanic ve bymehmet çiçekleriniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkürler... kiss3

Ve bugünlere gelmemde etkili olan tüm hayatım değişti ailesine yürekten teşekkürler ediyorum.http://www.hizliresim.com/2008/11/16/811.gif

Zira tüm olumlu gelişmelerde hepinizin muazzam katkıları var..

Bu çiçek de benden size.. ttli3

http://www.hizliresim.com/2008/11/16/807.gif

kiss3 canım çok güzel yazmışsın hep böyle devam et olurmu

siyah1kedi 29-12-2008 06:38 PM

teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 PM.