Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yeni bir hayat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/12743-yeni-bir-hayat.html)

siyah1kedi 29-12-2008 06:39 PM

cok saolun

yeni bir hayat 31-12-2008 01:21 AM

Son bir haftadır sağlığın ne kadar önemli olduğunu çok yakından gözlemledim..

Erkeklerin korkulu rüyası prostat.. Babam geçtiğimiz hafta bir süredir sıkıntısını yaşadığı bu hastalıktan ameliyat oldu. bugün de nihayet evimize kavuştuk yani.. Hastane ortamları sağlıklı insanı bile hasta ediyor..
Yine de hastanelerin hakkını yememek lazım.. Eskiye göre daha modernler..Sağlık personeli olsun, temizlik ve yemek görevlileri olsun hepsi de çok güleryüzlülerdi..Bu hasta üzerinde çok olumlu bir etki yaratıyor..babamın aynı yerde yıllaaar önce olduğu bir ameliyatı hatırladım da, birşeyler güzel yönde değişmiş..
Neyse,şimdi babam da sağlığına kavuştu önemli olan da bu.. artık daha tedbirli davranacağına eminim..
En kötüsü de ameliyat sonrası etek giymek zorunda kalması oldu..Yattığı üroloji servisinde tüm erkek hastalar böyleydi.. başta biraz yadırgasa da, bize komik gelse de alıştı bu duruma...Yarı şaka, yarı duygusal yaşandı geçti günler..
Bir de insanın yaşlandıkça çocuklaştığının en bariz kanıtıydı babam..ona bol bol sarıldım,öptüm,elimle yemek yedirdim..çok farklı hislerdi.. O'na hizmet etme şansını verdiği için Allah'a şükrettim..

Aman beyler,siz siz olun sağlığınıza çok dikkat edin,günün birinde etek giymek zorunda kalmayın..

Herkese öncelikle sağlıklı, ve huzur dolu nice seneler diliyorum..

Belgin ∞ 31-12-2008 01:46 AM

Canım geçmiş gördüğüm kadarıyla ama yine de adettendir büyük geçmişler olsun.

Sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu nice yıllar dilerim.

Sevgiler.

shamanic 31-12-2008 09:13 AM

geçmiş olsun..

ben de nerelerdesin diye merak etmeye başlamıştım.. ark5
http://www.narmikan.org/upload/Image...cmis-olsun.jpg
çok önemli günler geçirmişsiniz.. önümüzdeki 1-1,5 aylık sürede özen ve önem istiyor..

sevgili babacığına ve ona destek olan sizlere acil şifalar diliyorum..
içtiği su bile ona şifa versin inşallah canım..

iyiki hastanede sen yanındaymışsın.. bu süreçte yoruldun tatlım ama düşünce gücüyle bile iyileşme sürecine nasıl destek oluncağının farkında ve bilincinde olan harika bir evlatsın..

yeni yıla ramak kala geçirdiğiniz bu değişimle sağlıklı.. huzurlu.. refah günlere adım atmış olun..

tüm güzelliklerin senin ve ailenin yaşamını doldurması dileklerimle..

kiss3 sevgiler..

suzzy 31-12-2008 10:07 AM

canım büyük geçmiş olsun...rt67

zor günler atlatmışsınız..yeni yıla girdiğimiz şu günlerde babanın da

en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını ve hep beraber uzun yılları

birlikte güzellikler içinde geçirmenizi diliyorum...956k

sevgiler...actionsmile

http://www.canakci.gen.tr/haber/habe...dilek10025.jpg

comte 31-12-2008 10:59 AM

Geçmiş olsun. Neyse ki iyi olmuş.956k

Lakin etek giyme olayı biraz absurt olmuş ya. Bu çağda daha mantıklı bişey uydurabilirlerdi bence.

Bir erkeğin kabul etmesi çok zor, zaten hasta, bir de ona mı sinirlenecek, üzülecek.krz67

O hastanenin bi haberini yapmak lazım.sevincli

Allah, beraber, sağlıklı nice yıllar nasip etsin.super

Pamukk 31-12-2008 07:30 PM

Çok geçmiş olsun canım ,Allah acil şifalar versin inşallah

serpil22 31-12-2008 07:58 PM

yeni bir hayatçım çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin babacığına yeni yılında kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim

siyah1kedi 05-01-2009 03:09 PM

babanıza Allah acil şifalar versin arkadaşım...gercektende bi cok erkeğin beklemedeki büyük sorunu,öncesinden tedbirli olunursa şayet,sonrasından fazla baş ağrısı yaşanmaz temennisindeyim.tekrar gecmiş olsun...

yeni bir hayat 06-01-2009 04:05 AM

Arkadaşlar,geçmiş olsun dilekleriniz için geç de olsa teşekkürler ediyorum.
Bunun için geciktim,çünkü siteye çok az bir zaman bakabiliyorum bu aralar..
Malum babamla ilgilenmem gerekiyor.

Mehmet, etek olayı gerçekten de bir erkeğin kabullenebilmesi zor bir durum..Canı yandığı için pijama giyemiyor,böyle daha rahat ediyor. Ama işin psikolojik tarafı var tabii. Zaten son birkaç gün geçmiş olsuna gelenlere kapısını kapatıp çıkmamaya başlamıştı.Abim ve ben moral vermeye çalıştık hep.Neyse ki artık daha iyi.

Hepinize destekleriniz için teşekkürler..

Sevgiler..actionsmile

esen27 04-02-2009 08:47 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 88193)
Sitede mümkün olduğunca yazmaya gayret ediyorum ama pek de yazmayı sevdiğim söylenemez. Günlüğüme bile çoktandır yazmamışım...Aslında günü gününe takip etmek çok daha iyi olurdu..
Bu siteye 8 aydır üyeyim.Telkinleri ilk dinlediğimde hatırlıyorum da, özellikle suçluluk telkininin çok etkisi olmuştu. Yani dalgalanma etkisi deniyor ya, ilk gün hissettim bunu.
1 ego + 1 suçluluk +1 ego +1 suçluluk... liste böyle sırayla çalıyordu.
fakat suçluluğa sıra geldiğinde gözyaşlarım boşalıyordu şaşılacak derecede..Bundan biraz ürktüm ben,bir de site hakkında
bazı olumsuz düşünceler geldi aklıma.Ne kadar güvenli olduğuna dair.Bir süre dinlemedim,iki ay kadar..
Sonra araştırmalarım sonucu -ki, subliminal hakkında hiçbir fikrim yoktu-tekrar dinlemeye,siteyi ve site üyelerini tanımaya karar verdim..
Temmuz ayı ortaları idi sanırım.. Ego ve suçluuk dinlemeye yeniden başladım.Yine ağlama hissi, yoğun bir şekilde..Etkiler herkeste farklı oluyor, bende başağrısı ve mide bulantısı falan olmadı mesela.Ağlama, insanlardan soğuma,içime kapanma
(bu ruh haline alışıktım zaten)hafif bir depresyon yanii.. Rehber bölümünü okuyunca normal belirtiler olduğunu anladım,sağolsunlar sorularıma da hızlı cevaplar verdiler..Özellikle shamanic,onun çok etkisi oldu devam etmemde..
Bu etkilerini çabuk atlatmak ve hızlı sonuç almak için günde neredeyse 15 saat dinledim..Bütün gece ve gündüzleri de mümkün oldukça..neyse ki 10-15 gün sürdü bu dalgalanma, sonra geçti..Hala geceleri dinlemeye devam ediyorum elimden geldiğince..

Olumlu etkilerine gelince..

Pozitif olmak;
genelde bardağın dolu yanını görürüm, fakat telkinler ile bu daha da arttı.
Anda yaşamak;
geçmişe çok takılırdım, çünkü beni rahatsız mutsuz eden çok şey yaşadım. Kötü bir evliliğim vardı,işlerim iyi gitmedi, borçlu dönemlerim çok oldu.Bunları sürekli hatırlamak insanı hep geriye götürüyor
Kendimi rahat ifade edebilmek;
daha önce, genelde susan, son damlada da herşeyi yıkan bir yanım vardı. Yani olayları biriktirip birden patlamak.. Şimdi vaktinde çözüyorum, insanlarla konuşarak çözmeyi deniyorum.Suskunluğa alışanlar için bu durum biraz sürpriz oluyor, alışamıyorlar hemen.O yüzden ufak anlaşmazlıklar yaşanabiliyor bir süre..
Beni üzen şeylere artık üzülmediğimi farkettim;
Yani olaylara bakış açınız değişiyor. Sizi değiştiren ,olumlu yanını görmeye başlıyorsunuz.
Mesela ben bu bayramda köpeğimin çok hasta olması sebebiyle yalnızdım.aile büyüklerim şehir dışındalar ve bizi bekliyorlardı.Çocuklar gittiler, ben de tek kaldım.Bu durum daha önce olsaydı, yalnızlığım beni üzerdi..Bu çok küçük bir ayrıntı belki ama benim için çok önemli..
işimde ve özelimde hedeflediklerimin hepsine ulaşmadım henüz,fakat sahip olduklarımla aslında mutlu olunabileceğini anlıyorsunuz.
İşte, bazı arkadaşlar özellikle günlüklerine yazıyorlar, şu kadar zamandır dinliyorum hala mutsuzum diye..
Mutluluk illa, zengin olmak, çok beğenilmek,ne bileyim laylaylom bir hayat yaşamak değil.O anki halinden hoşnut olmak, yaşadığın her olayın artısını görmek,yine de en iyisini istemektir.. Bana göre..

Kendine güven ve topluluk önünde konuşma telkinlerini de dinliyorum.Ego ile birlikte..Bir de sosyallik artırıcı..Geçen sosyal fobiyi de eklediğimi sanıyordum, ama dahil etmemişim meğerse..Gördüğün gibi listem çok kalabalık değil..
Ben pazarlama işindeyim .Onun için topluluk önünde konuşma telkininin bana faydaları çok oldu.. Kalabalık gruplarda oldukça iyi sunumlar yapabiliyorum artık.

Biraz uzun tuttum sanırım, umarım seni sıkmadım..Şimdilik aklıma gelen faydaları bunlar..İstikrarlı olmak herşey gördüğün gibi..Devamlı olabilmek lazım.Bir de değişimlerin FARKINDA olabilmek lazım... Kendine şu soruyu soracaksın..

Yaşadığım bu olaya, telkinlerden önce nasıl karşılık verirdim.?
Şimdi nasıl karşılık veriyorum?

Farkı ancak böyle anlarsın..

Bu yazdıklarımı günlüğüme de yazsam iyi olur sanırım. Başkaları için de ilham olabilir.. ne dersin.. Yazını alıntı yapıp tekrar yazmamın senin için bir sakıncası yoktur umarım..

Sormak istediğin başka şeyler de olursa yanıtlamaya çalışırım..Faydalı olabilmişimdir inşaallah..

yazınızı ilgiyle okudum
sitede biraz dolaştım herkes kendisinde meydana gelen yan etkileri yazmış
ben yeni bir üyeyim
çalışmalara henüz başladım
benimde şüphelerim vardı.sayenizde biraz dağıldı.
yanlız mp3leri indirmekte zorluk çekiyorum sağ tıkladuğım zama sayfa iniyor birkere yükledim ama ikincisini yüklüyemiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.

yeni bir hayat 05-02-2009 12:46 AM

Merhaba esen27,

Günlüğüme hoşgeldin..Faydalı olabildiğime sevindim..

Hangi telkinleri yüklemek istediğini yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırım.

esen27 07-02-2009 10:15 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308567)
Merhaba esen27,

Günlüğüme hoşgeldin..Faydalı olabildiğime sevindim..

Hangi telkinleri yüklemek istediğini yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba suçluluk duygusu doğa versiyonu
ve ego güçlendirici klasik versiyonu
normal sizin tarif ettiğiniz yolu denedim ama veb sayfası iniyor
şimdiden teşekkürler.

yeni bir hayat 08-02-2009 12:31 AM

Merhabalar esen27;t678

Linkin Üzerine Gelip Sağa Tıklayarak Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterlidir.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3

http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3

Yine sorun olursa yazabilirsin,yardımcı olmaya çalışırım.

fomenter 08-02-2009 03:11 AM

merhaba

u859 yeni aday olarak söyleyeceğim pek bişe yok ama yinede bişeyi aktarmak istiyorum.ben psikoloğa gittiğimde uzun uzun konuştuk daha doğrusu ben konuştum o hep dinledi ve konuşmanın sonunda dediki "senin bana ihitiyacın yok çünkü benim sana söylemem gerekenleri sen kendiliğinden söylüyorsun ama yapmadığın şey harekete geçmek hatta hasta olark buraya gelen nerdeyse herkesin tek yapmadığı şey bu.çünkü karamsarlığı benimsemişsin ben sana harekete geçmen için bişeyler söyledikçe sen hepsine bi neden bi bahane buluyorsun" dedi hatta doktoru çığrından çıkarttım herhlade benden sonra hava almaya çıktı :) herneyse ama en çok bu sözleri aklımda kaldı doğruyu biliyoruz ama ona ulaşmak için çaba sarfetmiyoruz çünkü nedenlerimiz bahanelerimiz hep hazırda beklio.biraz felsefik olacak ama bu sözü çok severim.karanlıkta değilim ama ışığımı bulamıyorum..
güzel günler bizi beklio koşalımblissy uff buda fazla pollyanna oldu yaa :)

evrim 10-02-2009 04:45 AM

koruma kalkanı ve deprosyon linglrinin hiç biri açılmıyor

perilice58 11-02-2009 04:51 PM

Merhaba canım
Kaç gündür yazmakla yazmamak arasında gelip gidiyorum çünkü gerçektende utanıyorum.. Kendimle o kadar dalmışım ki arkadaşlarımın günlüklerinde yaşadıkları üzüntülerin yanında olamamaktan utandım beni affet canısı.
Baban için gerçi baya bir geç oldu ama geçmiş olsun umarım sağlığı yerindedir

SEVGİLER

yeni bir hayat 11-02-2009 05:22 PM

perilice canım hoşgeldin günlüğümettli3

Güzel dileklerin için teşekkür ederim,çok daha iyi şükürler olsun.

Hepimiz hayatın koşturmacası içindeyiz..Zaten siteye girince de öyle dalıyoruz ki dediğin gibi zamanı anlayamıyoruz.Yazman beni çok sevindirdi, yine beklerim..
Herşeyin gönlünce olması dileklerimle..

kumsal1980 22-02-2009 08:57 PM

bende de sorgulamaalr aşırı çoğaldı.daha bir hafta bile olmadı.üye olalı.ve aslında yaşamadığımı gördüm.hedefsiz,amaçsız,istediklerini elde edemeyen o gücü kendinde bulamayan bir insanı gördüm.ve bu insan hep olumsuz şeylerle kendini yüklüyordu.kendini baist görüyor,değersiz hissediyordu.haliyle topluma fazla girmiyor ve mutsuzluk kaçınılmaz oluyordu.artık bundan kurtulmak için elimden geleni yapacam.çünkü hayat kısa.ve ben bu güçsüz insan değilim.kişiliğim oturmalı,nr istediğimi bilmeli,amaçlarına tek tek ulaşan,engelleri tecrübe olarak gören ve işinde ilerleyen,çabuk dağılmayan ve kendine oldukça güvenen bir insan olmak istiyorum.ben öncedende kişisel gelişim kitapları okudum.ama bi-kaç gün içind eyine aynı kişiydim.eskiye dönmek kolaydı.beyinde yabani otlar çoğaldıkça gerçek otlar nefes alamaz hale geldi.ve benliğim beni hep olumsuzluklarla yükledi.en basit şeyde bile kendimi mutsuz edebiliyordum.yeter diyorum artık...

yeni bir hayat 23-02-2009 09:48 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310205)
bende de sorgulamaalr aşırı çoğaldı.daha bir hafta bile olmadı.üye olalı.ve aslında yaşamadığımı gördüm.hedefsiz,amaçsız,istediklerini elde edemeyen o gücü kendinde bulamayan bir insanı gördüm.ve bu insan hep olumsuz şeylerle kendini yüklüyordu.kendini baist görüyor,değersiz hissediyordu.haliyle topluma fazla girmiyor ve mutsuzluk kaçınılmaz oluyordu.artık bundan kurtulmak için elimden geleni yapacam.çünkü hayat kısa.ve ben bu güçsüz insan değilim.kişiliğim oturmalı,nr istediğimi bilmeli,amaçlarına tek tek ulaşan,engelleri tecrübe olarak gören ve işinde ilerleyen,çabuk dağılmayan ve kendine oldukça güvenen bir insan olmak istiyorum.ben öncedende kişisel gelişim kitapları okudum.ama bi-kaç gün içind eyine aynı kişiydim.eskiye dönmek kolaydı.beyinde yabani otlar çoğaldıkça gerçek otlar nefes alamaz hale geldi.ve benliğim beni hep olumsuzluklarla yükledi.en basit şeyde bile kendimi mutsuz edebiliyordum.yeter diyorum artık...

Sevgili kumsal1980;

İnsan kendini geliştirdikçe eksikliklerinin daha iyi farkına varıyor.Aslında tüm sorun bakış açısı. Olumlu düşünebilmek,her zaman daha ileri götürür..
Kişisel gelişim kitapları faydalıdır,yeni şeyler öğretir.Fakat asıl önemli olan bilinçaltımız.. Negatiflikler,hatalar ve pişmanlıklarla dolu olunca sadece bilincimizle algıladığımız şeyler çok da etkili olamıyor bazen..Yeniden eskiye dönmek kolay oluyor..Dediğin gibi yabani otları temizlemek gerek..

Farkındalıklarının artması dileklerimle..

Sevgiler..actionsmile

esen27 01-03-2009 07:43 PM

canım kendini bu kadar yıpratmasadece kendine şunu söyle ben kimim allah beni sıkıntı çekeyim diyemi yarattı.benimde bir kişiliğim var fikrim var allah sığın ve çevrene bir daire çiz bu dairenin içine seni mutsuz eden hiç kimseyi sokma ve hayır demesini öğren hayır derken zorlukla ve tepkiyle karşılaşırsın o zamanben güçlüyüm ve kendime güveniyorum herşeyin üstesinden geliyorum.de,ve şükür et.yeni başladığım bir kitabta şu sözler var
dar kapıdan girin:çünki mahvoluşa götüren yol ve kapı geniş olduğu için oradan giden çoktur:
hayata götğren yol ve kapı dar olduğu için onu bulan az olur.
son olarak şunu diyorum
mutluluk elimizin altında sadece bizim yapacağımız onu uzanıp almaktır
sevgi ve saygılar

Kissa 12-03-2009 05:07 PM

selam değişim yoluna baş koyanlar :)
bir aydan fazla süredir telkinlerimi aksatmadan dinliyorum ve fakat hayatımla ilgili gelişmeleri burada paylaşmayı aksattım kusura bakmayın...
şubat başından beri hayatıma ilişkin farklı konularda bazen çok radikal bazen minik minik pek çok değişim yaşadım. başta bu kadar kısa sürede gerçekleşmeleri beni hayrete düşürüyorken, zamanla alışmaya başladım. sanki artık herşeyin köklü ve "olumlu yönde" değişmesi çok olağan birşeymiş gibi gelmeye başladı :)
belirlediğim hedeflere doğru çok hızlı yol kat ettim. bu kadar ilerlemeyi eski kafayla belki birkaç yılda sağlardım ve bu yönüyle buradaki telkinler, şimdiye dek boşa geçen yıllarımın boşluğunu telafi edercesine, dolu dolu ve ışık hızında değişimlerle donatılmış harika bir hayatı bana sağlamaya başladı. gün geçtikçe çok daha iyilerini de yaşayacağımı biliyorum zira istediğim herşeyi ben kurguladım ve bunların hepsi de "benim ve bütünün hayrı" için :)
olumlamalarımı yaptığımda artık bilinçaltımın bana ihanet edercesine karşı koymadığını bilmek de beni öyle rahatlatıyor ki anlatamam :)
inanılmaz güzel bir döneme girdim ve hepsini tamamı ile bu siteye borçlu olduğumu düşünüyorum.
tekrar tekrar teşekkür ederim...

hedef1212 05-07-2009 09:05 PM

Cevap: yeni bir hayat

sosyal fobi ney versiyonunu bir türlü indiremiyorum?

yeni bir hayat 06-07-2009 12:04 AM

Alıntı:

hedef1212 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469725)
sosyal fobi ney versiyonunu bir türlü indiremiyorum?

Merhabalar,

Alternatif linkten sosyal fobi ney versiyonunu indirebilirsiniz..Sadece geri sayımı beklemeniz yeterli.Downloada tıkladığınızda yükleme başlayacaktır..

Bu arada ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri için gerekli olan süreyi tamamlamış olmanız ve sosyallik artırıcı telkinini bir hafta süre ile dinlemiş olmanız tavsiye edilir..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/1447-post1.html

Sevgiler..actionsmile

basakkk71 13-08-2009 01:54 AM

selam günlükleriniz harika bende 3 ay oldu üye olalı ama yeni dinliyorum telkinleri bu akşam başladım ego güçlendirici ve suçluluk duygusuyla inşallah faydasını görücem ve bu çıkmazdan kurtulucam. Yardımlarınızı bekliyorum tek başaramıcam gibi geliyor lütfen desteğe ihtiyacım var

yeni bir hayat 13-08-2009 01:12 PM

Alıntı:

basakkk71 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474207)
selam günlükleriniz harika bende 3 ay oldu üye olalı ama yeni dinliyorum telkinleri bu akşam başladım ego güçlendirici ve suçluluk duygusuyla inşallah faydasını görücem ve bu çıkmazdan kurtulucam. Yardımlarınızı bekliyorum tek başaramıcam gibi geliyor lütfen desteğe ihtiyacım var

basakkk'cım,değişim biz ne kadar istersek ve o doğrultuda çalışırsak bizimle olur..

Öncelikle sürekli olumlu düşünmeye çalış..pozitif düşünmek,telkinlerin de etkisini artırıyor..

Güzel paylaşımlarını bekliyoruz..Sen de bir günlük açmaya ne dersin?..Böylece değişimlerini daha iyi takip edersin..İleride okuduğunda,nasıl yol katettiğini görürsün..

Ben çok faal yazmıyorum aslında,yine de böyle ilham vermesi sevindirici..

Mutlu paylaşımlar diliyorum..

Sevgiler..actionsmile

basakkk71 13-08-2009 02:59 PM

teşekkürederim enerjiniz sayfalardan sanki bana geliyor harikasınız dikkat çekmemeniz mümkün değil inşallah bende başarıcam yazılarınızın sıkı takipçisi olucam

yüsra 24-10-2009 05:10 PM

on dördüncü kural..hak'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.'düzenim bozulur hayatım alt üst olur' diye endişe etme nereden biliyorsun hayatının altını üstünden daha güzel olamdığını.

Biz yeni bir hayata direnenler kural 1500 yıl önce açıklanmış oysa

yüsra 28-10-2009 03:22 PM

merhaba;benimde son okuduğum kitapta şöyle diyor..mutluluğu ve huzuru zor gördüğümüz için zorlaşıyor.mutluluğu ve huzuru çabuk elde edebileceğimiz ve hakettiğimiz için onun bizi bulabileceği birşey olarak görürsek bizi çabuk bulur ve kaybetme korkumuz olmadığı için bizi bırakıp gitmez.herşeyi biz zorlaştırıyor olabilirmiyiz gerçekten..:)

yeni bir hayat 28-10-2009 03:53 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567934)
merhaba;benimde son okuduğum kitapta şöyle diyor..mutluluğu ve huzuru zor gördüğümüz için zorlaşıyor.mutluluğu ve huzuru çabuk elde edebileceğimiz ve hakettiğimiz için onun bizi bulabileceği birşey olarak görürsek bizi çabuk bulur ve kaybetme korkumuz olmadığı için bizi bırakıp gitmez.herşeyi biz zorlaştırıyor olabilirmiyiz gerçekten..:)

Evet yüsra'cığım,herşeyi basit tutmak aslında işin özü.. bunu yapabilmek de hep zor gelmiştir insanoğluna..İsteklerimizin olacağına inanmak;illa ki demeden, serbest bırakarak olabiliyor..Bugüne kadar gerçekleşmeyen dileklerimde onları sıkı sıkı tuttuğum için bir türlü beni bulamamasını farkettiğim için şükrediyorum..

hipnotronik 01-11-2009 01:47 AM

bu günden itibaren başlıyorum... ama yarın yazacağım hi hi hi....

aybükem 01-11-2009 04:41 PM

956kgünlüğünüz hayırlı olsun içi güzel haberlerle dolup taşsın ben daha yeni okudum sizi seviyoruz....art56art56

yeni bir hayat 01-11-2009 09:11 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569420)
956kgünlüğünüz hayırlı olsun içi güzel haberlerle dolup taşsın ben daha yeni okudum sizi seviyoruz....art56art56

Teşekkür ederim aybükem,ben de sizleri seviyorum..İyi ki varsınız..ark5

derya hanim 23-12-2009 03:32 AM

Cevap: Ynt: yeni bir hayat

[quote=yeni bir hayat;77255]Merhabalar; smiliyface

"'''Dün gece, tam da yeni moderatörlerin kutlama partisinden sonra, bilgisayarımın azizliğine uğradım.Neye uğradığımı şaşırdım. sanırım virüs girdi. Aman ya Rabbi!.. Foruma nasıl girecektim bir daha.Laf aramızda bu forum bayağı bir alışkanlık yaptı bende.Yoksa telkinlerin içinde foruma bağlılık yemini falan mı var. khkh56''''

Evet bunu bende dusunmustum.Telkinklerin icinde foruma baglilik mi var ? Siteye girmeden bir gunum gecmiyor .Esimde baglandigimi soyluyor .Napcaz o zaman .Zaten ne cekiyorsam geliyor onume .Bu bagllik yemin telkinini 2 gundur dusunuyordum yeni bir hayatin gunlugunde denk geldim sakada olsa ,bengusuyu moderotor sanmistim bir gun sonra moderotor oldu .Sitede bir kac gundur telkin cinsel istek arttiriyor konusunu biri lkapatsa demistim atakan bey ayni gece kapatmis konuyu.Benim Bu durumum cok tuhaf ya

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM.