Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yeni bir hayat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/12743-yeni-bir-hayat.html)

esen27 01-03-2009 07:43 PM

canım kendini bu kadar yıpratmasadece kendine şunu söyle ben kimim allah beni sıkıntı çekeyim diyemi yarattı.benimde bir kişiliğim var fikrim var allah sığın ve çevrene bir daire çiz bu dairenin içine seni mutsuz eden hiç kimseyi sokma ve hayır demesini öğren hayır derken zorlukla ve tepkiyle karşılaşırsın o zamanben güçlüyüm ve kendime güveniyorum herşeyin üstesinden geliyorum.de,ve şükür et.yeni başladığım bir kitabta şu sözler var
dar kapıdan girin:çünki mahvoluşa götüren yol ve kapı geniş olduğu için oradan giden çoktur:
hayata götğren yol ve kapı dar olduğu için onu bulan az olur.
son olarak şunu diyorum
mutluluk elimizin altında sadece bizim yapacağımız onu uzanıp almaktır
sevgi ve saygılar

Kissa 12-03-2009 05:07 PM

selam değişim yoluna baş koyanlar :)
bir aydan fazla süredir telkinlerimi aksatmadan dinliyorum ve fakat hayatımla ilgili gelişmeleri burada paylaşmayı aksattım kusura bakmayın...
şubat başından beri hayatıma ilişkin farklı konularda bazen çok radikal bazen minik minik pek çok değişim yaşadım. başta bu kadar kısa sürede gerçekleşmeleri beni hayrete düşürüyorken, zamanla alışmaya başladım. sanki artık herşeyin köklü ve "olumlu yönde" değişmesi çok olağan birşeymiş gibi gelmeye başladı :)
belirlediğim hedeflere doğru çok hızlı yol kat ettim. bu kadar ilerlemeyi eski kafayla belki birkaç yılda sağlardım ve bu yönüyle buradaki telkinler, şimdiye dek boşa geçen yıllarımın boşluğunu telafi edercesine, dolu dolu ve ışık hızında değişimlerle donatılmış harika bir hayatı bana sağlamaya başladı. gün geçtikçe çok daha iyilerini de yaşayacağımı biliyorum zira istediğim herşeyi ben kurguladım ve bunların hepsi de "benim ve bütünün hayrı" için :)
olumlamalarımı yaptığımda artık bilinçaltımın bana ihanet edercesine karşı koymadığını bilmek de beni öyle rahatlatıyor ki anlatamam :)
inanılmaz güzel bir döneme girdim ve hepsini tamamı ile bu siteye borçlu olduğumu düşünüyorum.
tekrar tekrar teşekkür ederim...

hedef1212 05-07-2009 09:05 PM

Cevap: yeni bir hayat

sosyal fobi ney versiyonunu bir türlü indiremiyorum?

yeni bir hayat 06-07-2009 12:04 AM

Alıntı:

hedef1212 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469725)
sosyal fobi ney versiyonunu bir türlü indiremiyorum?

Merhabalar,

Alternatif linkten sosyal fobi ney versiyonunu indirebilirsiniz..Sadece geri sayımı beklemeniz yeterli.Downloada tıkladığınızda yükleme başlayacaktır..

Bu arada ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri için gerekli olan süreyi tamamlamış olmanız ve sosyallik artırıcı telkinini bir hafta süre ile dinlemiş olmanız tavsiye edilir..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/1447-post1.html

Sevgiler..actionsmile

basakkk71 13-08-2009 01:54 AM

selam günlükleriniz harika bende 3 ay oldu üye olalı ama yeni dinliyorum telkinleri bu akşam başladım ego güçlendirici ve suçluluk duygusuyla inşallah faydasını görücem ve bu çıkmazdan kurtulucam. Yardımlarınızı bekliyorum tek başaramıcam gibi geliyor lütfen desteğe ihtiyacım var

yeni bir hayat 13-08-2009 01:12 PM

Alıntı:

basakkk71 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474207)
selam günlükleriniz harika bende 3 ay oldu üye olalı ama yeni dinliyorum telkinleri bu akşam başladım ego güçlendirici ve suçluluk duygusuyla inşallah faydasını görücem ve bu çıkmazdan kurtulucam. Yardımlarınızı bekliyorum tek başaramıcam gibi geliyor lütfen desteğe ihtiyacım var

basakkk'cım,değişim biz ne kadar istersek ve o doğrultuda çalışırsak bizimle olur..

Öncelikle sürekli olumlu düşünmeye çalış..pozitif düşünmek,telkinlerin de etkisini artırıyor..

Güzel paylaşımlarını bekliyoruz..Sen de bir günlük açmaya ne dersin?..Böylece değişimlerini daha iyi takip edersin..İleride okuduğunda,nasıl yol katettiğini görürsün..

Ben çok faal yazmıyorum aslında,yine de böyle ilham vermesi sevindirici..

Mutlu paylaşımlar diliyorum..

Sevgiler..actionsmile

basakkk71 13-08-2009 02:59 PM

teşekkürederim enerjiniz sayfalardan sanki bana geliyor harikasınız dikkat çekmemeniz mümkün değil inşallah bende başarıcam yazılarınızın sıkı takipçisi olucam

yüsra 24-10-2009 05:10 PM

on dördüncü kural..hak'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.'düzenim bozulur hayatım alt üst olur' diye endişe etme nereden biliyorsun hayatının altını üstünden daha güzel olamdığını.

Biz yeni bir hayata direnenler kural 1500 yıl önce açıklanmış oysa

yüsra 28-10-2009 03:22 PM

merhaba;benimde son okuduğum kitapta şöyle diyor..mutluluğu ve huzuru zor gördüğümüz için zorlaşıyor.mutluluğu ve huzuru çabuk elde edebileceğimiz ve hakettiğimiz için onun bizi bulabileceği birşey olarak görürsek bizi çabuk bulur ve kaybetme korkumuz olmadığı için bizi bırakıp gitmez.herşeyi biz zorlaştırıyor olabilirmiyiz gerçekten..:)

yeni bir hayat 28-10-2009 03:53 PM

Alıntı:

yüsra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567934)
merhaba;benimde son okuduğum kitapta şöyle diyor..mutluluğu ve huzuru zor gördüğümüz için zorlaşıyor.mutluluğu ve huzuru çabuk elde edebileceğimiz ve hakettiğimiz için onun bizi bulabileceği birşey olarak görürsek bizi çabuk bulur ve kaybetme korkumuz olmadığı için bizi bırakıp gitmez.herşeyi biz zorlaştırıyor olabilirmiyiz gerçekten..:)

Evet yüsra'cığım,herşeyi basit tutmak aslında işin özü.. bunu yapabilmek de hep zor gelmiştir insanoğluna..İsteklerimizin olacağına inanmak;illa ki demeden, serbest bırakarak olabiliyor..Bugüne kadar gerçekleşmeyen dileklerimde onları sıkı sıkı tuttuğum için bir türlü beni bulamamasını farkettiğim için şükrediyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM.