![]() |
Alıntı:
yazınızı ilgiyle okudum sitede biraz dolaştım herkes kendisinde meydana gelen yan etkileri yazmış ben yeni bir üyeyim çalışmalara henüz başladım benimde şüphelerim vardı.sayenizde biraz dağıldı. yanlız mp3leri indirmekte zorluk çekiyorum sağ tıkladuğım zama sayfa iniyor birkere yükledim ama ikincisini yüklüyemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. |
Merhaba esen27, Günlüğüme hoşgeldin..Faydalı olabildiğime sevindim.. Hangi telkinleri yüklemek istediğini yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırım. |
Alıntı:
ve ego güçlendirici klasik versiyonu normal sizin tarif ettiğiniz yolu denedim ama veb sayfası iniyor şimdiden teşekkürler. |
Merhabalar esen27;t678 Linkin Üzerine Gelip Sağa Tıklayarak Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterlidir. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3 http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3 Yine sorun olursa yazabilirsin,yardımcı olmaya çalışırım. |
merhaba u859 yeni aday olarak söyleyeceğim pek bişe yok ama yinede bişeyi aktarmak istiyorum.ben psikoloğa gittiğimde uzun uzun konuştuk daha doğrusu ben konuştum o hep dinledi ve konuşmanın sonunda dediki "senin bana ihitiyacın yok çünkü benim sana söylemem gerekenleri sen kendiliğinden söylüyorsun ama yapmadığın şey harekete geçmek hatta hasta olark buraya gelen nerdeyse herkesin tek yapmadığı şey bu.çünkü karamsarlığı benimsemişsin ben sana harekete geçmen için bişeyler söyledikçe sen hepsine bi neden bi bahane buluyorsun" dedi hatta doktoru çığrından çıkarttım herhlade benden sonra hava almaya çıktı :) herneyse ama en çok bu sözleri aklımda kaldı doğruyu biliyoruz ama ona ulaşmak için çaba sarfetmiyoruz çünkü nedenlerimiz bahanelerimiz hep hazırda beklio.biraz felsefik olacak ama bu sözü çok severim.karanlıkta değilim ama ışığımı bulamıyorum.. güzel günler bizi beklio koşalımblissy uff buda fazla pollyanna oldu yaa :) |
koruma kalkanı ve deprosyon linglrinin hiç biri açılmıyor |
Merhaba canım Kaç gündür yazmakla yazmamak arasında gelip gidiyorum çünkü gerçektende utanıyorum.. Kendimle o kadar dalmışım ki arkadaşlarımın günlüklerinde yaşadıkları üzüntülerin yanında olamamaktan utandım beni affet canısı. Baban için gerçi baya bir geç oldu ama geçmiş olsun umarım sağlığı yerindedir SEVGİLER |
perilice canım hoşgeldin günlüğümettli3 Güzel dileklerin için teşekkür ederim,çok daha iyi şükürler olsun. Hepimiz hayatın koşturmacası içindeyiz..Zaten siteye girince de öyle dalıyoruz ki dediğin gibi zamanı anlayamıyoruz.Yazman beni çok sevindirdi, yine beklerim.. Herşeyin gönlünce olması dileklerimle.. |
bende de sorgulamaalr aşırı çoğaldı.daha bir hafta bile olmadı.üye olalı.ve aslında yaşamadığımı gördüm.hedefsiz,amaçsız,istediklerini elde edemeyen o gücü kendinde bulamayan bir insanı gördüm.ve bu insan hep olumsuz şeylerle kendini yüklüyordu.kendini baist görüyor,değersiz hissediyordu.haliyle topluma fazla girmiyor ve mutsuzluk kaçınılmaz oluyordu.artık bundan kurtulmak için elimden geleni yapacam.çünkü hayat kısa.ve ben bu güçsüz insan değilim.kişiliğim oturmalı,nr istediğimi bilmeli,amaçlarına tek tek ulaşan,engelleri tecrübe olarak gören ve işinde ilerleyen,çabuk dağılmayan ve kendine oldukça güvenen bir insan olmak istiyorum.ben öncedende kişisel gelişim kitapları okudum.ama bi-kaç gün içind eyine aynı kişiydim.eskiye dönmek kolaydı.beyinde yabani otlar çoğaldıkça gerçek otlar nefes alamaz hale geldi.ve benliğim beni hep olumsuzluklarla yükledi.en basit şeyde bile kendimi mutsuz edebiliyordum.yeter diyorum artık... |
Alıntı:
İnsan kendini geliştirdikçe eksikliklerinin daha iyi farkına varıyor.Aslında tüm sorun bakış açısı. Olumlu düşünebilmek,her zaman daha ileri götürür.. Kişisel gelişim kitapları faydalıdır,yeni şeyler öğretir.Fakat asıl önemli olan bilinçaltımız.. Negatiflikler,hatalar ve pişmanlıklarla dolu olunca sadece bilincimizle algıladığımız şeyler çok da etkili olamıyor bazen..Yeniden eskiye dönmek kolay oluyor..Dediğin gibi yabani otları temizlemek gerek.. Farkındalıklarının artması dileklerimle.. Sevgiler..actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 PM. |