![]() |
ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Merhaba arkadaşlar nasılsınız.Ben bu siteyle daha 3 gün önce tanıştım.Ama bu forumdaki arkadaşlarla sanki çok eski dostlar gibi ısındım.Buradaki insanalar gerçekten çok cana yakın.Neyse ben bu forumla tesadüfen tanıştım.Öyle başkaları gibi internetten birşey ararkende bulmadım.Mehmet diye ta lise yıllarından bir arkadaşım var.Yıllık izne ayrılmış.illa görüşelim falan diyordu.Bende işyerine çağırdım.Oda sağolsun beni kırmadı geldi.Biraz iş yerinde odamda oturduk.Sonra biraz havayı ve ciğerleri kirletelim dedik.sigara molası için dışarı çıktık arabasında sigara içiyorduk o sırada arabanın müzik çalarında bu telkinler çalıyordu.Ne olduğunu sordum oda anlattı.sigara molasından sonra odaya çıkıp forumunuza girdim ve üye oldum.^gündür telkinleri dinliyorum.Hatta işyerindeki arkadaşları rahatsız etmemek için dün bir mp3 çalar aldım.Bu telkinler beni acayip etkiledi.Çok garip rüyalar görmeye başladım.Çok enerjik oldum.Kendime güven arttı.Suçluluk duygusu nerdeyse kalmadı.Geceleri çok az uykuyla kendimi daha zinde hissetmeye başladım.Erteleme huyum vardı.Şimdi oda baya bir azaldı.Bu kadar şeyin kısa zamanda olmaso beni korkuttu.Çünkü Bende manik depresif psikoz yani bipolar bozukluk var.Acaba ben manik atakmı geçireyim yine.Bu ataklardan birisimi bu yoksa.Bu belirtler manik atağın ayak seslerimi ama olsada ben maniklik halini seviyorum.Çünkü kendime güven geliyor.Çok enerjik oluyorum.Korkularım kalmıyor.Beyin hızlı çalışıyor.Sorunları çok hızlı çözüyorum.Fikirler adeta akın akın geliyor.O anlarda halledemiyeceğim hiçirşey yok.tek sıkıntı az uyku ile çok zindelik ,kendine aşırı güven , çok konuşmak ve çok para harcamak ama yinede ben bu halimi çok seviyorum. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ A benden önce kalkıp siteye giren biri varmış. Cedrus aramıza hoş geldin . Günlüğün hayırlı olsunbütün iyiliklerle ve güzelliklerle dolsun. smiliyface |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Sevgili günlüğüm bugün 4. günüm telkinle ve şu aile sıcaklığında olan forum ve dostlarıya tanışalı.Bak görüyormusun farklılığı kullandığım cümllerden anlarsın belki günlüğüm.Artık bende devrik düşünüp devrik cümle kurmaya başladım.Sevgili günlüğüm hayal ablamın ve buradaki dostalarımın manevi desteği ile daha önce kararsız olduğum hatta korktuğum ürktüğüm acaba yapabilirmiyim başarısız olurmuyum diye korktuğum ve çok zamandır kafamı meşgul eden bir konuya noktayı koydum.Sevgili günlüğüm hatırlarsın panik atak ve manik ataklardan dolayı görevde yükselip idareci olmaktan korkuyordum.Amam bu telkinler ve forumdaki dostların manevi desteği ile bu korkularımı yendim kendime güven geldi.Pazartesi gün ilk işim müdür beyle görüşüp şube müdürlüğüne talip olduğumu beni bu göreve uygun görürlerse bu görevin hakkını vermeyi düşündüğümü söyleyeceğim.Tabiki pazartesiye kadar cesaretim azalmazsa ve fikrimden caymazsam. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Sen merak etme Pazartesi günü hepimiz başına üşüşürüz bizim çenemizden kurtulmak için görüşmek zorunda kalırsın müdürünle. y789 Cesaretin kırılmaz çünkü biliyorsun ki bu senin için çok güzel bir adım ve getirileri çok fazla.Neden bu kadar güzel getirileri olan bir şeyden cayasın ki? |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ merhaba cedrus çok güzel gidiyorsun, değişimin daim olsun smiliyface |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Sevgili günlüğüm |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ selam günlüğüm bugünden itibaren geçmişimi ve tüm korkularımı endişelerimi olumsuz düşüncelerimi geride bıraktım.Artık hayatımda yeni bir sayfa açıyorum olumsuz düşünceye artık hayatımda yer yok.Çünkü olumsuz düşüncelerin bana hiçbir faydası olmadı bilakis benim hayatımı zehir ettiler.Tabiki bende sevdiklerimin hayatını zehir ettim.Ama artık buna dur deme zamanı geldi.Yeter artık yoruldum üzüntülerden sorunlardan olumsuz düşüncelerden. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ cedrus günlüğünü yeni gördüm, hayırlı olsun günlüğün, güzel değişimler geçiriyorsun, super devamı gelecektir eminim, başarılar yolculuğunda. smiliyface |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Ben bu siteyle ve telkinlerle tanışalı tam bugün 20 gün oldu.Ben şöyle bir geriye baktığımda 20 günden bu yana kendimde pek çok değişiklikleri olduğunu gördüm.Bunları sayacak olursam ilk başta eskiden omuzlarım sarkık hayata küsmüş kendine güvensiz bir duruşum vardı.Her seferinde babam beni azarlardı şöyle omuzlarını kaldır dik yürü kenini toparla falan gibi babam bile dik duruşuma hem şaşırdı hem sevindi ikinci olarak kendime güven geldi.Daha önceleri aşırı güvensizlik vardı.Kendime hiç güvenmezdim acaba şöyle olursa acaba böyle olursa derken yapacağım işten veya sorumluluktan kaçıyorum.Söyleyeceğim şeyi bile ezilerek büzülerek söylerdim ama şimdi ezilme büzülme kalmadı hiç korkmadan fikrimi söylüyorum.Vede en önemlisi anlayışlı birisi oldum daha önce işten geldiğimde stresli olduğumdan aileme kaba davranırdım bana bişey sormaya korkarlardı mutlaka terslerdim eşimle veya çocuklarımla şöyle 10 dakikacık bile oturup sohbet etmiş değilimdir ama şimdi onlarla sohbet ediyorum şakalaşıyorum çocuklarımla oynuyorum.Onlar bile bu değişimin farkında özellikle eşim bu konuda çok şaşkın.vede sevinçli.Bakalım bunlar 20 günde oldu 40 günde neler olacak bilemiyorum. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ selam sevgili günlüğüm dün baya hastaydım.Akşam iftarı açar açmaz yattım kalkacak halim yoktu.Acayip olmuşum .Burnum çeşme gibi çalışıyordu. ağla Başım dönüyordu ayakta duracak halim yoktu. şaşkın Üstüne üstlük başağrısı öksürük ve yutkunamamak ve terleme cabası. terli345 Galiba hava değişimi beni kötü etkiledi.Havaların aniden serinlemesi vücud dengemi bozdu.küçüklüğümden beri benden ayrılmayan yakamı bırakmayan en küçük üşütmede beni yatağa düşüren kronik bronşit hayatımı yeterince zehir ediyordu.İnan hala öksürüyorum ama kuru bir öksürük öksürürken boğazıma sanki bişey batıyor.Halimde yok zar zor işe geldim.Bir sürü işte beni bekliyor.Ama yapacak dermanım yok.Oruçlu olduğum için ilaçta kullanamıyorum.Tek çarem şuanda dua. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Sevgili günlüğüm bugün secret filmini iki kere izledim birincisi türkçe dublajlısı ikinciis alt yazılısı gerçekten çok güzelmiş. art56art56 Secreti izledikten sonra hayatımda yaptığım hataların ve mutsuzluklarımın ana sebebini buldum "olumsuz düşünceler" 98569 Hergün sabah kalkar kalkmaz olumsuz düşüncelerle güne başlıyordum. sadanim Bugün acaba hangi sıkıntılar olacak hangi belalar beni bulacak.Yani maça başlarken 3-0 yenik başlıyordum.Hayatım hep bu olumsuz düşüncelerle altüst oldu.Hayatı kendime zehir ettim.Artık bu filmden sonra kendime yeni bir yol çizdim.Artık kötü günler düşünceler hepsi geçmişte kaldı vede hepsini unuttum. smiliyface Benim için artık olumsuz düşünceler tamamen hayatımdan çıktı.Ve artık hedeflerimi belirledim.Hayallerimi kurdum beni en çok neyin mutlu edeceğine karar verdim. smil56 Ve bunun hayalini kurdum .çok güzeldi.İnşallah bu sadece hayalde kalmıyacak en kısa zamanda da o hayalime düşünceme kavuşacağım. blissy |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ sevgili cedrus önce geçmiş olsun kiss3 seni kararından dolyı kutluyorum.Bende secreti izledim gerçekten çok süper bir film.Hayatıma uygulamaya çalışıyorum.Umarım sende tüm hayatın boyunca sırrı uygularsın.Kısa zamanda dileklerine kavuşacağını göreceksin. uy897 |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Ben hiç izlemedim. dusun Ama çok merak ediyorum. blissy cedrus Bu filmi nerden izleyebilirim? |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Sevgili yeşimce forumumuzda var buradan izleyebilirsin Hayatimdegisti Telkinli Kisisel Gelisim CD'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Hedeflere Ulaşma > Konu: SECRET Cekim Yasasi videosu ... |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Sevgili günlüğüm dün 1 yıldır ilk defa panik atak nöbetim oldu.Atak geçirdim.Hiç bitmeyecek sandım.Çok kötüydü.Tam hayatımdan bunu sildim derken.Demekki o beni silmemiş.Ölene kadar beni bırakmayacak.Oysa o kadar emindimki iyileştiğime artık bu nöbetlerin sona erdiğine kesin gözüyle bakıyordum.Ama yanılmışım.Şimdi düşünüyorum da demekki 1 yıldır beni üzecek telaşlamdıracak korkutacak bir olay yaşamamışım.Bende bunu yendim diye düşünmüştüm ama yanılmışım.O an atak anı o kadar kötü oluyorki Çarpıntı başlıyor , kalbim küt küt attığını duymaya başlıyorum.Kalb krizi geçiriyorum sanıyorum. Nefesim daralıyor sanki boğulacakmış gibi oluyorum.Artık kalb krizi geçirdiğimi bu sefer öleceğimi sanıyorum.Terliyorum her yerimi ateş basıyor.Sanki sıcak bir rüzgar suratıma üflüyor gibi oluyorum Başım dönüyor yere düşecek bayılacak gibi oluyorum. Sonra o an sanki dış dünyadan sıyrılıyorum hayal alemindegibi oluyorum.İnan sevgili günlüğü o an çok kötü Rabbim bu atakları düşmanıma bile vermesin.Oysa 1 yıldır atak geçirmiyorum diye o kadar umutlanmıştım ki.Neyse bunları düşünmek bile beni korkutuyor.Hayal abla banada yardım edermisiniz.Artık panikatağı hayatımdan silmek istiyorum.Bende gerçekten hayatımdeğişti demek istiyorum.Aacaba çok şeymi istiyorum. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ cedruscum geçmiş olsun, acil şifalar, şifa olsun. kiss3 |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Merhaba cedrus günlğünü bu gün okudum ,20 günde çok değişim yaşamışssın nekadar güzel kısa sürede yılların sorunlarını halletmek ,senin adına sevindim .Ben altı aydır geceleri dinliyorum ama senin kadar hızlı değişim yaşayamadım ,ilk günler çok iyi geldi daha sonra bilinçaltımın kayıtları ile mücadelem hem zor ,hemde uzun zamanımı aldı ,mücadalede bitmiş değil ,çok istekli ve inançlı olmama rağmen istediğim düzeyi henüz yakalayamadım .Seni tebrik ediyorum hele eşin ve çocuklarınla olan diyaloğuna çok sevindim. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ cedrus abicim bilgisayarım bozuldu siteye arada bir girebiliyorum oyüzden günlügünü biraz geç tebrik edicem günlügün hayırlı ugurlu olsun abicim kendin gibi çok enerjik bi günlük olsun içine bulaşık maceralarımızısa yaz kiss3 |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Hayal abla yardımların ve dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah her gün yapacağım.Bu illetten bir kurtulayım dileyin benden ne dilerseniz.İnanın bu hastalık hiç birisine benzemiyor.insanın hayatını zehir ediyor Bazen ölsemde kurtulsam diyorsunuz.Ama işin garipliği hastalıktan dolayı ölümden de çok korkuyorsunuz.panikatak dan dolayı göğsümde ağrı çırpıntı ve kalbimde adeta sıkıştırma yapıyor.Bundan dolayı kaç kere doktora gittim kalb grafiğ çektirdim.EKg aklınıza gelen her türlü tetkik ama bişey yok.Bu sıkıştırmalar oldukça yine yeniden gittim.En son doktor kovdu kardeşim sende kalb malb yok ama sen bu şekilde ısrar edersen bende kalb rahatsızlığı başlıyacak.Allah riızası için sana yalvarıyorum artık gelme.Sende kalb rahatsızlığı yok neden inanmıyorsun dedi.Anlıyacağınız doktorları bile bezdirdim.Bu rahatszılık işte böyle.En küçük bir sorunda bir üzüntüde bir sıkıntıda panikleyip atak geçiriyorum.Ama artık inşallah bu site ve hayal abla sayesinde kurtulacağım.Panikatağı tamamen hayatımdan sileceğim. Sevgili meslektaşım sizleri uzun zamandır forumda göremiyoruz.Dileklerin için teşekkür ederim.Evet dediğin gibi 20 günde hayatımda ve kendimde çok değişikklikler oldu.Sadece kala kala değişmeyen bir atağım kaldı.İnşallah onuda atakan beyin hazırladığı mp3 ve haayl ablamın desteği ile yeneceğime inanıyorum.Saime hanım benim 20 günde bu kadar değişmemin ve düzelmemin asıl nedeni ben yılmadan bıkmadan sabırla inanarak mp3 leri dinledim.Bana faydalı olacağından hiç şüphe etmedim.Hatta arkadaşlar bana güldüler ben hiç aldırmadım dinlemeye devam ettim.Ve işte ortada Bende büyük değişimlere neden oldu.İnşallah sizde yılmadan sıkılmadan sabırla inanarak mp3'leri dinlerseniz sizde en yakın zamanda değişimi yaşayanlardan olursunuz. Sevgili novosibir sen foruma geldiğim günden beri bana destek verdin.Benim adıma hep iyi dileklerde bulundun.Sana bundan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.Herşey için sağol. Gelelim forumumuzun en küçüğü ve en sevimlisi ve yaşına göre en efendisi ve sempatiği cerene yani cafemizin bulaşıkta benim yardımcıma.Ceren günlüğümü tebrik etmişsin teşekkür ederim.Sağol inşallah sen ve diğer forumdaki arkadaşlar da günlüklerinizde yazacağınız çok güzel anılar ve hayatlarındaki olumlu değişimlere imza atarsınız. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Şube Müdürlüğü için müdürünle görüştünmü merak ediyorum ,bukadar ince eleyip sık dokuduğuna göre layıksın, layıksın diyorum |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Sevgili hayal abla herşey için sana teşekkür ederim.İnan dünden bu yana kendimi çok farklı hissediyorum.Artık olumsuz düşüncelerde baya bir azalma meydana geldi.Artık hayata ve geleceğe çok olumlu bakmaya başladım.Artık kendimde iyileşeceğime bu hastalığı yeneceğime olan inacım en üst seviyeye yükseldi.Bunları inan sizin desteğinizle moralinizle yapmaya çalışıyorum.Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.İyi ki varsın Sevgili meslektaşım bilmiyorum ben kendimi inan bu göreve henüz layık görmüyorum.Çünkü kendime oraya hazır hissetmiyorum.Ya yapamazsam ya bocalarsam ya yine paniklersem ya benim yüzümden başkalarına zarra gelirse onların başını ağrıtacak bir uygulamaya sokarsam.İşte bu düşüncelerden dolayı kararsızım.Çünkü benim yapacağım bir hata veya eksiklikten başkalarının etkilenmesini zarar görmesini istemem.O nedenle şimdilik şube müdürlüğü meselesini rafa kaldırdım.Ne zaman ben bu görevei hakkıyla yapatrım benim yüzümden başkaları zarar görmez diye düşünmeye başlarsam ozaman bu göreve talip olurum.Beni bu göreve layık gördüğün için teşekkür ederim. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Hayal abla ve forumdaki arkadaşlar babam çok hasta 88a lütfen dsizden gelecek duaları 2 noktaları enerjileri manevi yardım olarak ne yapabilirseniz yardımlarınız bekliyorum.Lütfen babam için dualarınızı bekliyorum. 88a |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ geçmiş olsun çok üzüldüm. babanın en yakın zamanda şifaya kavuşması için duacıyım... 96 |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ geçmiş olsun cedrus allah şifa versin. dualarımla |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ geçmiş olsun cedrus48 acil şifalar dilerim babana... |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ geçmiş olsun cedrus,acil şifalar 96 |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ merhabalar cedrus.. http://fc04.deviantart.com/fs5/i/200...Gerie_Aren.gif günlüğün hayırlı olsun.. güzel haberlerinle dolsun inşallah.. http://img386.imageshack.us/img386/5715/78299167cc1.gif yeni fırsatım oldu okumaya.. acı tatlı bir çok şey paylaşmışsın.. öncelikle babana acil şifalar diliyorum.. bildiğim her şey ile yanında olduğumu bilmeni isterim.. kısa sürede bizlere hayırlı haberlerini duyurman dileklerimle... bizlerin ayna nöronları vardır.. özellikle birbirlerini seven insanlar ve aile içerisinde daha aktif olurlar.. gecenin bu saatinde bilimsel ayrıntılar ile seni meşgul etmek istemem .. özetle yapılan araştırmalarda; kişiler arasında sinirsel olarak bir nevi kablosuz internet mevcut ve rahatlıkla sevdiklerimize veri tarnsferinde bulunabildiğimiz ispatlandı.. kişisel ilişkilerin sağlık üzerindeki etkilerine dair araştırmalar yapan carnegie-mellon üniversitesi'nden psikolog sheldon cohen, hastanede yatan bir hastanın ailesi ve dostlarının, ne söyleyeceklerini bilmeseler bile, sadece ziyaret ederek yardımcı olabileceklerini vurguluyor ne söyleyeceğini bilerek sevgili babana yardımcı olman iyileşme sürecini kat be kat hızlandıracaktır.. telkinler konusunda gerek aile yaşamında gerek se içsel dengelerinde faydalarını görmüş olmana çok sevindim.. umarım hedeflediğin konularda kolaylıkla başarı elde eder hepimizi mutlu edersin.. panik atak konusunda uygulayabilirsen bir kaç önerim olacak; bunlar nefes egzersizleridir.. kendini başlarken yakaladığında kullanırsan rahatlatıcı etkilerini göreceksin.. oldukça etkili ve denenmiş yöntemlerdir.. 1..2..3..4.. nefes aldıysan.. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. uzatabildiğin kadar veriyorsun.. nefes verişin alışından 2 - 3 kat daha uzun olsun..bu acil durumlarda ilk yardım nefesidir.. sakinleşemek ve rahatlamak için; uzanarak ya da rahat oturur pozisyondayken ağzını hafifçe kapalı tut.. nefes almadan önce bir şşşşşşşş sesi çıkartarak nefesini ver.. daha sonra kendiliğinden nefes al.. bu şekilde yapabildiğin kadar ya da kendini huzurlu hissedene kadarnefes egzersiiz yapmaya devam edebilirsin.. nefesine odaklan ve dudaklarının arasından çıkarken sıcaklığını hisset.. bu alıştırma ile ayrıca anda kalacaksın ve panik krizlerin geçecek.. sakın ama sakın nefesini tutma derin ve kaliteli nefesler aldığından emin ol... kronik bir hastalığın gelişmesi yıllar boyu yanlış eylemlerimizle veya dışardan maruz kaldığımız yanlış eylemler sonucu meydana geliyor.. yıllar boyu katman katman oluşturduğumuz bu negatif blokajlarımızı sağlıklı hale dönüştürmek biraz zaman alabilir ama buradaki zaman kavramı lütfen seni yanıltmasın .. en yoğun hastalılklar bile gerçek anlamda niyet ederek başa çıkabileceğimize inandığımızda kısa sürede ortadan kalkar... canı gönülden niyet et iyileşeceğine.. sağlıklı olacağına .. ve değişime sevgi ile izin ver.. sen istersen çok kısa sürede güzel haberlerini alırız... ama buradaki sır sen sin.. ben kendimi iyileştirebilirim diyrek yola çıkacaksın kendine ve içinde gizli olan iyileştirici gücüne inanacaksın.. kısaca doğru nefesi de tarif edeyim; sağlıklı dengeli açık bir nefes karın bölgesinden başlayarak ğöğüs omuzlar ve sırtımıza hatta başımızın en tepe noktasına kadar eşit şekilde yayılır.. okyanustaki bir dalga gibi.. karın bölgesinden başlayarak başımızın en tepe noktasına kadar çıkan ve ve daha sonra rahatça inen bir nefes.. inen çıkan sürekli dalga hareketi gibi.. sürekli bir akış... panik atağın en büyük sebeplerinden birisi hayata karşı yeteri kadar güven duyulmamasından kaynaklanıyor.. onun için bu konuda ki olumlama çalışmalrı çok faydalı olacaktır.. olumlamalarını yaparken; hayata ve kendine güvendiğini.. hayatın sana daima iyi ve güzel olanı getireceğine inandığın anlamları içeren kelimeleri tercih et.. olumlamalarını yanı sıra yapacağın affetme çalışmalarıda bu konuda şifa bulmanda en büyük etkenlerden olacaktır.. http://img364.imageshack.us/img364/6...1869dq6le6.gifsevgiler.. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Merhaba cedrus; hismiley hismiley Baban için acil şifalar diliyorum.Çok geçmiş olsun.İnşaallah sağlığına hemen kavuşur. Olumlu gelişmelerini takip ediyorum. Gerçekten adına sevindim. Rahatsızlığının da tekrarlaması beklenmedik bir durum olsa da bunu da atlatacağını ümit ediyorum.Çünkü gelişmelere ve pozitif enerjiye çok açık birisin. Burada kendini çok geliştirdin. Ailen ve senin için çok sevindirici durumlar..hayalayaz ve shamanic'in verdiği bilgiler de müthiş. Sana çok faydası olacaktır. Sayende biz de bunları öğrenmiş olduk.Teşekkürler... Alıntı:
http://www.hizliresim.com/2008/9/9/824.gif Eski hayatının temelleri çatırdadığında; değişmeyi seçmenin, gereken özveriyi göstermeyi göze almanın Yeni Bir Hayat'ı inşa etmenin zamanı gelmiş demektir. O halde Yeni Bir Hayat'a Merhaba... |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ sevgili hayal abla shaman mücevher novosibir reversi ve nemesis ve yenibir hayat dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.Dün babam baya bir kötüydü.babamda kronik bronşit astım nefes darlığı ve şeker hastalığı var.Bu hava değişimleri nedeniyle babamın astımı baya fenalaştı.Üstüne üstlük nefes darlığı had safhaya ulaştı.2 gündür yatıyor.Hiç kalkmadı sürekli titriyor öksürüyor. gündür nerdeyse hiç bişey yemedi.Bir de şekeri baya bir yükseldi.Şeker de olunca ayaklarında ağrı yapıyor.Yatsada uyuyamıyor.O şeker geçen sene o kadar yükselmiştiki ayaka parmakları morarmaya başlamıştı.15 gün hastanede yattı.Babam parmakları morardığında parmakların kesilmesine razı olmuştu.Yeterki ayak kurtulsun diyordu.Allaha çok şükür doktorlar şeker oranını düşürdüler parmaklar kurtuldu.İnanın her telefon geldiğin de telefonu korkarak açıyorum.Acaba babama bir şey oldu da onun içinmi arıyorlar diye.Rabbim inşallah babama ve babam gibi tüm hastalara en kısa zamanda acil şifalar versin. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum cedrus...çok üzüldüm... sad456 dualarımız sizlerle...tekrar geçmiş olsun... sadanim http://www.semahastaneleri.com/en/cards/m_card1.gif |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Geçmiş olsun cedrus.Allah acil şifalar versin.Baban inşallah en yakın zamanda eski sağlığına tekrar kavuşur. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ sağol ezgi inşallah çabucak iyileşirde ailesini daha fazla üzmez.Bizi asuıl üzen hasta olmasına rağmen doktora gitmeyi reddetmesi illa ben iyiyim diyor ama 2 gündür yatıyor kalkamıyor.Sürekli üşüyor.Şekeri baya yüksek.Ayakları ağrı yapıyor.Onu hiç uyutmuyor.Ama ona rağmen hasta değilim.Ben iyiyim doktora gitmeme gerek yok diyor.Bizi asıl üzen bu. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Selam günlüğüm seni yine unutmuşum boşlamışım.yaklaşık 15 gündür bir kelime yazmamışım.Belkide yazacak birşey bulamamışımdır.Şimdi yazacak birşeylerim var.Cumartesi akşamı izmirde bir seminere katılmak için tren yolculuğu yaptım.Ama ne yolculuk.Tam 4 saat röterli uzun sıkıcı bir yolculuktu.Yanımda oturan arkadaşta pek konuşmayı sevmeyen birisiydi.Onu konuşturma sohbet etmek için baya çaba sarfettim ama nafile.4 saat röter yüzünden nerdeyse semineri kaçırıyordum.Ama bu röterin sebebini biliyordum.Tek sebebi bendim çünkü 3-4 gün öncesinden hep bu yolculukla ilgili olumsuz şeyler düşünüyordum.Yani trenin gecikeceği seminere yetişemiyeceğim gibi.Her neyse seminere son anda yetiştim.Çok harika 3 insanla tanıştım. 3 üde birbirinden güler yüzlü candan ve hayat dolu insanlardı.Sonra orada semineri veren avusturyalı bayana hayran kaldım.İçimden yani bu bayan yapabiliyorsa ben neden yapamayayım diye düşündüm.Hatta onun kadar yapmayı değil bilakis ondan daha iyiisini ve daha kısa zamanda yapabileceğimi düşündüm.Neyse seminer bitiminde o iki arkadaşla 1 saat falan oturdum.Bana seminerle ilgili fikirlerimi düşüncelerimi bana neler çağrıştığını sordular.Benim utangaç ve çekingen bir yapıya sahip olduğum için düşüncelerimi kelimelere dökemiyordum.Neyse onlardan ayrıldım.Ogün o arkadaşın hediye ettiği çok güzel bir kitabı okudum.Okurken yorgunluktan uyuya kalmışım.Ertesi sabah zaten 11 de falan uyandım.Tren saati gelene kadar izmiri dolaştım.İzmirin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum.Herneyse 17.30 da trene bindim.Ama bir taraftanda dönüşte bu sefer ben röter yapmasını istiyordum.Çünkü tren gecenin 3,30 da kütahyada oluyordu.Şöyle 3-3,5 saat röter yapsada güneş doğmuş olsa halk otobüsleri çalışmaya başlamış olsa diyordum.Çünkü tren garında evime gitmek için taksi ücreti trenin 2 katı tutuyordu.Röter istedim ya öyle bir röter yaptıki.Hepimiz ölümün kıyısından döndük.Gece saat 1.00 civarında uyuya kalmıştım.Yaklaşık 15 dakika sonra ani bir sarsıntı ile uyandım.Tren heralde devriliyordu.Öyle bir sallandı ki adeta beşik gibi sallandı.Herkes kimi bağırıyordu.Kimi tekbir getiriyordu.Bazıları öleceğiz diye kelimei şehadet getirenler vardı.Bir müddet sonra bizim vagon sağa yattı ve durdu.Herkes şoktaydı.Ama Allahtan vagonda ölen yada yaralanan yoktu.hemen herkes trenden inmeye başladık.Trenden indiğimizde gördüğümüz şey gerçekten korkutucuydu.Tren virajda kontrolden çıkmış ve trenin makina dairesi ile personel vagonu yaklaşık 10-15 metre uçurumu uçmuştu.Bizim önümüzdeki vagon sağa yatmıştı.Bizim vagon ise raylardan çıkmıştı.Hemen iki arkadaş o uçurumun aşağısına indik.Acaba ölü veya yaralı varmı diye.Allahtan ölen yada yaralanan yoktu.Makinistlerin ikisii de sağdı.Sonra diğer vagonlara baktık.Çok şükür ölen yada yaralanna yoktu.Sonra cep telefonun çektiği yerden 112 ve 156 yı arayıp kazayı haber verdim.Yaklaşık 1 saat orda dışarda bekledik.Sonra bir tren çeken makina geldi.Raylardan çıkmış olan vagonlarla diğer vagonları birbirinden ayırıp.bizi çektiler.Geldiğimiz istasyonda bizi otobüsler bekliyordu.Otobüslerle tavşanlıya bizi taşıdılar.Tavşanlıda karşıdan gele,n trenlere bindirdiler.O trenle kütahyaya geldik.Geldiğimiz saat 7.0 idi yani düşündüğüm röter gerçekleşmişti.Ama hiç istemediğimiz bir şekilde meydana gelmişti.Allah göstermesin bu kazadan yaralı veya ölü olarak çıkabilirdik.O nedenle karar aldım.Bundan sonra birşey düşünürken sonuçlarını tüm yönleriyle ortaya koyacaktım.Anlayacağın günlüğüm dün gece ÖLÜME ramak kalmıştı.ÖLÜMÜN KIYISINDAN GEÇTİK GİTTİK.ÖLÜM İNSANA BU KADAR YAKINMIŞ. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ merhabalar cedrus .. büyük geçmiş olsun.. yrl78 aslında yaşadığın bu olayı anlatarak hepimize çok önemli bir noktayı tekrar hatırlattın.. özellikle çekim yasası tezahür bilinçaltı konularını işlerken sık sık hatırlattığımız ve üzerinde durduğumuz bir konu var.. bir konu için istekte bulunurken bunu bütünün hayrını gözeterek yapmalıyız.. örneğin trenin geç kalışı senin için iyi bir olaya vesile olacakken belki bir hastasını görmeye yetişen.. işinden zar zor izin alan birisi için çok büyük handikap olacaktır.. tezahür ettirmeye çalıştıklarımız başkalarını kıskandırma ya a bireysel avantajlarımız üzerine olmamalıdır.. bu konuyu tekrar hatırlamamıza vesile olduğun için teşekkür ederim.. sana ve trendeki herkeze tekrar geçmiş olsun.. http://img259.imageshack.us/img259/7...olsun18on2.gif sevgiler.. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.Haklısın çekim yasasını uygularken sadece bencilce kendi isteklerimizi düşünmemeliyiz.Bu çekim yasası nedeniyle başkalarının hayatına olumsuz şeylere neden olurmuyuz bunu enine boyuna düşünmek lazım.Bak ben kendim açısından tren geç gelmesi ve röter yapması için çekim yasasını kullandım.Ama nerdeyse başkalarının veya kendimin ölmesine veya yaralanmasına neden oluyordum.Dediğiniz gibi ben röterle isteğime kavuşacaktım.Ama dediğin gibi hastası olan işi olan sıkıntısı olan geç kalacak bunda muzdarip olacaktı.Bundan sonra böyle hatalara düşmeyeceğim.Çekim yasasının tüm taraflara başkalarına etkilerini düşünüp öyle bunu uygulayacağım.Sevgili shmababamı sormuştun çok şükür babam şuanda çok iyi sizlerin dualrı ve manevi yardımlarıyla iyileşti.Herşey için başta sana ve hepinize teşekkür derim. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ estağfurullah cedrus cum bizler sadece vesile olabiliriz.. utananadam güzel haberlerini duyurduğun için teşekkür ederim.. blissy sağlıkla sıhatle bollukla bereketle nice güzel günlere.. sevgiler.. |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ geçmiş olsun cedrus abi... şuan yanımızdasın ya unut gitsin diğerlerini actionsmile http://www.narmikan.org/upload/Image...cmis-olsun.jpg |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ sevgili melodis geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.melodis haklısın önmeli olan şuan burda olabilmek.Çok şükür tren kazasından ölen yada yaralanan olmadı buu olayın sevindirici tarafı bu oldu.Banada bir ders oldu bundan sonra çekim yasasının uygularken daha dikkatli olacağım.Sonuçlarını iyice irdeledikten sonra çekim yasasını uygulayacağım. Ama bu izmir gezisinin iyi tarafları güzel tarafaları benim hayatıma kattığı güzellikleri de oldu.Bu seminer gezisi sayesinde çok güzel insanlarla tanıştım.orada kişisel gelişimime yararlı çok şeyler öğrendim.Başarı hikayeleri beni kamçılamış oldu.Bu seminer sayesinde hedeflerimi belirlemiş oldum.Gerçekten benim istediğim 5 şeyin ne olduğunu hiç tereddütsüz ve tüm yüreğimle istediğim hedeflerimi ortaya koymama neden oldu.Bu hedeflerim: 1- İlk hedefim kendimi kişisel gelişim konusunda geliştirerek dünyanın en iyi kişisel gelişim uzmanlarından birisi olmayı hedefliyorum.Bu sayede kişisel gelişim konusunda tüm dünyada seminer ve konferanslar verip insanalara faydalı olmayı düşünüyorum. http://www.quantumturkey.org/index.p...nc=wmark&mid=1 2- Dünyadaki tüm kişisel gelişim uzmanlarının ve hocalarının beraber çalışabileceği bir büyük kişisel gelişim akademisi kurmak istiyorum. http://www.selcuklum.com/pic/050108gulec.jpg 3-Hayalallerimin arabasına kavuşmayı istiyorum. http://his.hurriyetoto.com/_thumbnai...162849737_.jpg http://his.hurriyetoto.com/_thumbnai...168551182_.jpg 4-Ailemle huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayacağım ev istiyorum. http://www.bodrumkiralikevler.com/co...bdd7e34f7a.jpg 5-çocuklarımın ilerde en iyi eğitim alacağı okullarda eğitim görmesini istiyorum. http://www.seyvet.com/resim/f843c0a170.jpg HARWARD ÜNİVERSİTESİ |
Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Öncelikle geçmiş olsun Cedrus...Biraz geç oldu sanırım... Ya ne güzel sıralamışsın hayallerini isteklerini... Hayal panosu olmuş... Bu dileklerinin ilerde yaşamın olacağını düşün...Hisset,hayalden öte yaşa...Olacaktır... super |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM. |