Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bl...'nın Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bl...'nın Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu gün sabahtan akşama kadar evdeydim. Bi süre ara verdikten sonra telkinleri dinlemeye başladım. Hatta artık gece dinlemeye çalışacam. Umarım kulaklık problem cıkarmaz. Dün Dinlemeye çalıştım gece ama kulaklık acıtıyordu biraz ve düşüyodu kulağımdan. Bu gün yapıştıracam kulağıma kulaklığı öyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bl...'nın Günlüğü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-08-2008, 07:46 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 247
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Bu gün sabahtan akşama kadar evdeydim. Bi süre ara verdikten sonra telkinleri dinlemeye başladım. Hatta artık gece dinlemeye çalışacam. Umarım kulaklık problem cıkarmaz. Dün Dinlemeye çalıştım gece ama kulaklık acıtıyordu biraz ve düşüyodu kulağımdan. Bu gün yapıştıracam kulağıma kulaklığı öyle dinleyeceğim. Telkinlere ara verdiğim için tekrar suçluluk ve egodan başladım.

Bugün baya eft yaptım. Kendimi geliştirmeye karşı direncim var galiba. Onu biraz yok etmeye çalıştım. Biraz başarlı oldum. Ancak stres-öksürük ikilisinde hala problem var. Çok uğraştım, eft yaptım. Film metodu kullanmaya çalıştım ama olmadı. Bir yerde bi yöntem okumustum. Bu sitede mi okudum hatırlamıyorum dusun Basit olumlama cümleleri hazırlıyorsun. Kartona yazıyosun. Gece uykunun ortasında uyanıp bir el fenerini bu olumlamaları yazdığın kartona tutup, yakıp söndürüyorsun. Böylece bilinçaltı onları almıs oluyor. Bu yöntemi kullanmak, denemek istiyorum 1 hafta boyunca. Bakalım nasıl sonuç verir.

Bir de "Ben Stresten Kurtulmayı (ya da özgrürleşmeyi) Seçiyorum" Gibi bir olumlama sizce ne kadar etkili olur. Ya da stres için nasıl olumlama yapmalıyım?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 08:23 PM   #12 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Bleterıa'cım öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Yazdıklarını takip ediyorum.
Stres olumsuz bir kelime bildiğin gibi.Ve olumlamalarda bu tarz ters kelimelere yer vermemeye gayret ediyorum ben sanada bunu tavsiye ederim.
'stresten kurtulmayı seçiyorum' demek yerine bir çok olumlu kelime gelebilir.
Ben rahat ve huzurlu yaşıyorum,
Sağlığım yerinde ve kendimi seviyorum,
Kendim için her zaman en iyisini seçiyorum ve onu uyguluyorum,
Kendime güveniyorum ve kendimi tanıyorum.

Daha artırılabilir.Kulaklık içinde eğer odada yanlız yatıyorsan kulaklığı yatağın kenarına duyabileceğin bir sese ayarlayarak asıp yatabilirsin.Kulağına takmana gerek yok.Duyman yeterli,mesafe sorun olmaz diye düşünüyorum.Birde eft ye başlayacağın zaman bana ulaş bende seni 2 noktayla destekliyim.Siteden birkaç arkadaşıma her gün belli bir saatte yapıyorum isteklerine göre 2 nokta.Bana ismini ve olmak istediğin konumu açıkça yazarsan senı de ekleyebilirim ayrıca.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 08:47 PM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 247
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Teşekkür ederim.

Stres olumsuz bir kıelime biliyorum ama stres beni 4 bir yandan sarmıs durumda. Stres yüzünden öksürük krizlerine giriyorum. Mide bulantısı geliyor öksürüğün sonucunda. Boğazımda terif edilemez bir his oluyor. Odak noktamı oraya çevirince. O hise konsantre olunca Öksürük başlıyor. Gözümden yaşlar geliyor. EFT ile biraz azalır gibi oluyor. Sonra tekrar geliyor. Israrla EFT yapıyorum ama bir faydası olmadı. Bunun dışında uzun süre stres olunca kalbim ağırmaya başlıyor. Kötü bir duygu. O yüzden belki Stresten kurtulmayı seçiyorum işe yarar diye düşündüm ama ben yine de böyle bir olumlama yapmıyım.

redflowers ablacım, eğer 2 nokta ile desteklersen beni çok memnun olurum. Ben de uğraşıyorum 2 nokta yapmaya ama ufak tefek başarılar dışında sağlıkla ilgili somut bir başarım yok. İsim ve olmak istediğim konumu özel mesajla gönderiyorum şimdi. Gerçekten çok sevinirim.

Sevgiler..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 07:57 AM   #14 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Barış'cığım öncelikle hayatındaki olumsuzluklardan kurtul .Ben secret kitabını okuduktan sonra hayatımdaki olumsulukları çıkarmakla başladım ve yerlerine olumlu cümleleri yerleştirdim .İkinci olarak şükürlerimi sabah akşam ve aklıma geldiğinde tekrarladım .Sevdiklerimin bile kötü huylarını söylemeyip iyi huyları konuşmaya başladım .dualarımdaki olumsuz düşünceleri çıkardım Mesela Allahım beni kötülüklerden koru yerine Allahım bana ve çevremdekiler iyi gün göster dedim .Kötülükten korunmak istersen önce kötülüğü verip sonra senin korunmanı sağlıyormuşve bunu sen istiyorsun.Bizler bu çevre kalıplarını kırmayı başardık umarım sende başarırsın.


EFT konusuna gelince öncelikle sorunlarının veya senin için problem olan kişilerin listesini yap ve onların seni neye üzdüklerini veya neye kızdığını öfke duyduğunu yaz ve tektek EFt yap bazen hissetmesen bile denemeye devam et sonucunu eninde sonunda göreceksin .Ardındanda kendine o duygu için sedona yap ve kendi akışına bırak zamanla işe yaradığını göreceksin hemen sonuç beklersen bırakmamış oluyorsun.Yolun açık ve ışıkla dolsun.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 11:58 AM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 247
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Dün Ciddi anlamda EFT ve SEDONA yapmaya başladım. Henüz yararını görebildiğim söylenemez ama devam etmek istiyorum. Günde 3-4 saat yapıyorum. Umarım Sonuç Verir.

Annem Babam o kadar olumsuz konusup benim canımı sıkıyorlar ki. Bişe de diyemiyorum. Diyince suçlu ben oluyorum. Ben ne kadar olumlu düşünsem de, olumsuzları olumluya çevirsem de babamın bana bağırarak söylediği bir söz çok etkili oluyor.
Bu gün zaten yine moralimi bozdular. Sabah kahvaltıda annem, kardeşimle bana takılıyodu: Doktor olun da kansere çare bulun. Ben de dedim ki, kansere çare var aslında ama yanlış yerde arıyorlar. Sonra Babam girdi devreye. Yok inanıyormusun böyle saçmalıklara, okumus akıllı adamsın, böyle saçmalıklarla ne uğraşıyorsun gibisinden bas bas bağırdı. Ben tabi kendimi savunamadım bile. Fırsat vermiyor ki. Daha doğrusu babam bana bağrınca ses çıkmıyo daha ağzımdan. Sesim kesiliyor. Konusmaya çalışsam sesim titriyor. Aslında hiç konusmazdım bu konularda ama tutamadım kendimi. Pek bir şey diyemedim tabi. Kuantum Fiziğini okudun mu hiç dedim. Babam da sen daha doğmadan ben onları biliyordum dedi. Ben de içimden pek belli olmuyor dedim. Daha da bişe demedim.

Birşey olsa da onlar da inansa, anlamaya başlasalar bazı şeyleri. Kişisel gelişim konusunda onların da çalışmaları olsa bana da destek olsalar. Ben de onlara destek olurum. Ama herkes o kadar önyargılı ki. Bunca zaman gördükleri bildikleri şeyleri değiştirmek mümkün olmuyor maalesef.
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 01:40 PM   #16 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 247
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Hayal Ablacığım,

Biliyorum ben değişirsem çevremdekiler de değişir. Değişmek için çabalıyorum. Umarım sonuç verecek. Onların bana karşı olan olumsuz telkinlerini her ne kadar olumlasam da biraz olumsuz etkileniyorum. Ama Pes etmek yok. Sonunda eminim kazanan hem ben hem de onlar olacak..

Sevgiler..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 11:32 AM   #17 (permalink)
Akulina
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Merhaba Barış,
Günlüğünü okumayı çok istiyordum,bugün pazar sabahı okuyayım dedim...Kendini çok iyi ifade ediyorsun,öncelikle kutlamak isterim...Bu bile sendeki gelişimi gösterir...
Yalnız sana bir tavsiye,biliyorum etrafına yeni öğrendiğin,bilgilendiğin konular hakkında paylaşımlar yapmak istiyorsun...Ama insanlar buna bazen hazır olmuyorlar...Sen onlara anlattıkça,yok olmaz diyip hevesini kırıyorlar...Onun için fazla herkesle şimdilik paylaşma...Onlarla geçireceğin zamanını daha çok kendine ayır...Zamanla seni gördükçe ve ortaya çıkardıklarını deneyimleyince kendileri sana gelip,neler yaptıklarını soracaklar:)
Çok şanslısınki,genç yaşta bu tekniklerle tanışmışsın...Zamanla problemlerinin hepsini çözeceğine inanıyorum ben...Zaten seste titreme ve aşırı heyecan hali bazen kendiliğinden gidiyor...Sen birde teknikleri biliyorsunki,buda ayrı şans senin için...Ben eskiden insanlar içinde söyleyeceğim cümleleri unuturdum...Buda çok kötü yapıyor insanı,çevresindekilerin yanında...Bu zamanla birşey yapmadan kendiliğinden gitti...

Neyse günlüğünü takipteyim...
Saygılar...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 02:25 PM   #18 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 83
Tesekkür: 0
14 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zeitgeist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Dün Adil Maviş'in bir kitabına başladım. "Stresinizle Arkadaş Olabilmek" adlı küçük başlığı görünce aklıma stres hakkında yazdıkların geldi ve o küçük yazıyı paylaşmak istedim


Stresinizle Arkadaş Olabilmek

Gerilimlerin altında ezilenler, ruhsal ve bedensel olarak yıprandığı gibi sinirsel olarak da etkilenmekte, hatta bu gerilimler sinir hastalıklarına sebep olabilmektedir. Bunun için kişinin kendisini tanıması, kendisi ile barışık olması, başkaları ile ilişkilerini düzenleyebilmesi; kısacası kendi kendine yardımı öğrenmesi gerekir. (Ayrıca bu konuda yararlanabileceğimiz referans kitaplarının mevcut olduğunu yazmış ve bir örnek vermiş: Barbara Braham, Stres Yönetimi, Çev. Vedat Diker, Hayat Yayınları)

__________________
zeitgeist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2008, 09:03 AM   #19 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 247
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Barış,
Günlüğünü okumayı çok istiyordum,bugün pazar sabahı okuyayım dedim...Kendini çok iyi ifade ediyorsun,öncelikle kutlamak isterim...Bu bile sendeki gelişimi gösterir...
Yalnız sana bir tavsiye,biliyorum etrafına yeni öğrendiğin,bilgilendiğin konular hakkında paylaşımlar yapmak istiyorsun...Ama insanlar buna bazen hazır olmuyorlar...Sen onlara anlattıkça,yok olmaz diyip hevesini kırıyorlar...Onun için fazla herkesle şimdilik paylaşma...Onlarla geçireceğin zamanını daha çok kendine ayır...Zamanla seni gördükçe ve ortaya çıkardıklarını deneyimleyince kendileri sana gelip,neler yaptıklarını soracaklar:)
Çok şanslısınki,genç yaşta bu tekniklerle tanışmışsın...Zamanla problemlerinin hepsini çözeceğine inanıyorum ben...Zaten seste titreme ve aşırı heyecan hali bazen kendiliğinden gidiyor...Sen birde teknikleri biliyorsunki,buda ayrı şans senin için...Ben eskiden insanlar içinde söyleyeceğim cümleleri unuturdum...Buda çok kötü yapıyor insanı,çevresindekilerin yanında...Bu zamanla birşey yapmadan kendiliğinden gitti...

Neyse günlüğünü takipteyim...
Saygılar...
Artık ben de pes ettim zaten. Kimseyle bu konuları konusmuyorum. Arkadaşlar arasında benim bu konularla ilgilenmemin konusu olsa lafı değiştiriyorum. Ben sadece insalara yardımcı olmak istiyordum ama onla önyargılı davranıp inaanamıyorlar. Bu konulardaki bazı başarlıarmı anlatıyorum. Genede tereddütlü davranıyorlar. Ama artık Pes. Senin de dediğin gibi günün birinde nası olsa onlar gelip benden öğrenmek isteyecekler.

Alıntı:
zeitgeist Nickli Üyeden Alıntı
Dün Adil Maviş'in bir kitabına başladım. "Stresinizle Arkadaş Olabilmek" adlı küçük başlığı görünce aklıma stres hakkında yazdıkların geldi ve o küçük yazıyı paylaşmak istedim


Stresinizle Arkadaş Olabilmek

Gerilimlerin altında ezilenler, ruhsal ve bedensel olarak yıprandığı gibi sinirsel olarak da etkilenmekte, hatta bu gerilimler sinir hastalıklarına sebep olabilmektedir. Bunun için kişinin kendisini tanıması, kendisi ile barışık olması, başkaları ile ilişkilerini düzenleyebilmesi; kısacası kendi kendine yardımı öğrenmesi gerekir. (Ayrıca bu konuda yararlanabileceğimiz referans kitaplarının mevcut olduğunu yazmış ve bir örnek vermiş: Barbara Braham, Stres Yönetimi, Çev. Vedat Diker, Hayat Yayınları)

Paylaşım için teşekkürler..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2008, 06:33 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 247
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

İlk defa sonuçları çok önemsemeyerek, biraz da zamana bırakarak EFT yapıyorum. Sonuç alamasam da ısrarla yapıyorum. Başka işim yokya, yapıyorum işte. Nadiren Sedona da kullanıyorum. Sedona da biraz daha az başarılı olduğumdan EFT daha çekici geliyor.

Sonuç olarak Bazı durumlarda %10, bazı durumlarda %25e kadar gelişme var gibi. Ama yemeklerden sonrası gelen stres benim için hala büyük problem. (Gerçi kendimi tutup sofradan doymadan kalkınca pek problem olmuyor )

Telkinleri aksatmamaya çalışıyorum. Artık geceleri yastığımın kılıfının içene son ses açarak koyuyorum kulaklığı. Çok güzel dinleniyor. Böylece o problem çözülmüş oldu.

Neyse, Başka gelişme olursa yazarım.

Sevgiler..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


bl...'nın Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bl...'nın Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu gün sabahtan akşama kadar evdeydim. Bi süre ara verdikten sonra telkinleri dinlemeye başladım. Hatta artık gece dinlemeye çalışacam. Umarım kulaklık problem cıkarmaz. Dün Dinlemeye çalıştım gece ama kulaklık acıtıyordu biraz ve düşüyodu kulağımdan. Bu gün yapıştıracam kulağıma kulaklığı öyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.