| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kendimden geriyeeee Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günlügüm umarım bana kızmamıssındır nekadar uzun zaman oldu sana bişeyler yazmayalı malesef laptopum bozuk oldugu için arada bir girerkenşimdi hiç giremiyorum çünkü cerenin hayatı çok yogun ve sınavlarla dolu geçiyo okadar çok sey olduki hayatımda en önemlisi ben büyüyorum galia ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #33 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() günlügüm umarım bana kızmamıssındır nekadar uzun zaman oldu sana bişeyler yazmayalı malesef laptopum bozuk oldugu için arada bir girerkenşimdi hiç giremiyorum çünkü cerenin hayatı çok yogun ve sınavlarla dolu geçiyo okadar çok sey olduki hayatımda en önemlisi ben büyüyorum galia bunu hissettim artık yetişkin olmaya basladıgımı hissetmeye basladım üniversiteye baslayalı 5 hafta oluyo ama bana baya katkısı oldu güzel bir ortamdayım ve arkadaslarımıda sevdim üniversiteli olmak gerçekten çok iyiymiş özellikle sosyal aktivite açısından wave ben sana hayatımdaki degişiklikleri söliyeyim abim askere gitti ve onu çok özlüyorummmmmmm insallah tez zamanda gelir sonra abim askere gittikten 2gün sonra ablam nişanlandı çok stresli ama bi okadarda eglenceliydi okadar çok oynadımki artık parmaklarım oynatamıyordum ![]() yani hayat benim için çok güzel gidio aman nazar degmesin ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kendimden geriyeeee Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günlügüm umarım bana kızmamıssındır nekadar uzun zaman oldu sana bişeyler yazmayalı malesef laptopum bozuk oldugu için arada bir girerkenşimdi hiç giremiyorum çünkü cerenin hayatı çok yogun ve sınavlarla dolu geçiyo okadar çok sey olduki hayatımda en önemlisi ben büyüyorum galia ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi