![]() |
Ynt: kendimden geriyeeee tesekkür ederim hepinize benim sevincime ortak oldugunuz için ... sevincli hismiley |
Ynt: kendimden geriyeeee aramak bana asktır artık... evet düş sokagı sakinlerinin bu sarkısıyla sana bişeyler yazmak geldi içimden uzun zamandır yazmadım dersaneden ayrılırken ayrıldıgım için çok üzüldügüm arkadasım bana msj attı nereyi kazandıgımı sordu bende ona sordum o yerleşememiş bide bana umarım hayatına istedigin gibi yön verirsin yazmasınmı yine durduk yere hüngür hüngür agladım onu çok özledim sanırım ama aramak bana asktır artık arayamam çok istedigim halde yeni biyerden baslıcam hayatıma yeni insanlar yeni biyer olucak benim için yenilikleri seven biri olarak bu beni mutlu etti bide geride bıraktıgım ve çok sevdigim biri olsaydı yanımda artık o kendi hayatıyla bende kendi hayatımla mesgul olucam nese daha fazla ondan bahsetmicem unutmam lazım.. hayatımda daha yeni şeylerde oldu aslında eylülde dans kursuna yazıldım ona baslıcam latin dansları çok istiyordum dans etmeye bayılırım sonra gitar konusunda kendimi geliştirmeye basladım aslında öss kazanıyım hepsini yapıcam dedigim seylerle mesgul oluyorum hak ettim sanırım bunu şimdi öyle uzakki geldigim yoollar yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz... düş sokagı sakinleri ile kapatıyorum seni günlügüm... güzel ve aydınlık güne uyanmak için smiliyface |
Ynt: kendimden geriyeeee Cerencim, bu hayat yolunda, yanında ve seninleyiz. super İnşallah, en kısa sürede arzuladığın yerlerde olursun. Bu bizi de mutlu eder. 956k Bu arada, ben hala seninle ecemi karıştırıyorum. smiliyface İsimleriniz çok yakın. Biriniz bari, rakamı değiştirse... sevincli |
Ynt: kendimden geriyeeee artık yeni şeyler söylemek lazım sevgili ceren, madem öyle hayat durağan değil sonuçta, her daim bir değişimin parçasıyız. smiliyface khkh56 mehmet abi sadece sen değilsin karıştıran, ben de karıştırıyorum ya. |
Ynt: kendimden geriyeeee Alıntı:
|
Ynt: kendimden geriyeeee ceren o karıştıranlardan biriside benim bazen sana ecem diyorum bazen eceme ceren diyorum.Normal karşıla yaşlılık işte.İhtiyarlık başa bela skan67 .Ah biz senin yaşındayken diye başlıyacaktım ama bunları çok dinlemişsindir. djj |
Ynt: kendimden geriyeeee estagfirullah cedrus sen bizi cebinden çıkarırsın y789 benim acil çözüm bulmam lazım hayır ben 19 yasına girdim 18 degiştiricem ecemde 19 yasına gircek yok yok kaderim bu benim ecemle karıstırılmak girlhaha |
Ynt: kendimden geriyeeee sana uzaktan bakıyor artık gözlerim gönlüm sende geçmez bana döndü hep sözlerim unutmak okadar kolay mı sandın ayrılık bana asktır artık sabah olsun ben giderim sen kal rüyamda aramak okadar kolay mı sandın aramak bana asktır artık sesin bende bir yabancı gibi sasarım gönlümün takvimine siir oldu yüzün ararım çok özledim seniiiii ağla |
Ynt: kendimden geriyeeee benim sizlere birsey sormam lazım benim üniversitede çift anadal yapmam için bölüm birincisi olmam lazım tabi birinci olmam için derslerimin çok çok iyi olması lazım onayi ben hiç ders konusunda kendimi telkin etmedim şimdi kendimide tanıyorum ilk 1 ay çok iyi çalışırım sonra sıkılırım acaba ne yapsam bütün sene tam gaz çalışırım ? şimdiden baslasam faydası olur mu? |
Ynt: kendimden geriyeeee ablacım bende özel cdlere baktım ders çalışma var ama neye göre özel telkin nasıl yaptırıcam özel telkini kim ilgileniyo içerigi ne birde hediye puanımlada yaptırabiliyomuyum hediye puanımın kaç olması lazım para versem kime verip aldırıcam kafam karıstı ablacım dusun evet enerji olarakta size ihtiyacım var desteginize sıraya mı girmem lazım ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:17 AM. |