![]() |
kendimden geriyeeee evet sonunda günlük açmaya cesaret edebildim cesaret edebildim diyorum çünkü ben yasadıklarımı çok fazla tarafsızca yazıya aktaramıyorum daha dogrusu yazarken kendime bazı seyleri itiraf etmiş oluyorum belkide buyüzden arkadaslarım günlük tutarken benim hiçbirzaman günlük tutmak istememin sebebibu ama artık kendimde bişeyleri aşabilmenin zaferini görüyorum ve günlügümle el ele verip basarıcam daha fazlasınıııı onayi şimdi seni arkadas gibi mi görmem lazım nbr sevgili günlük falan ..... offffff hiç de beceremem bunları nese artık yuvarlanıp gidicez canikom (eeee alıştırmalara baslamam lazım ısınma çalışmaları) sana kendimden geriye adını koydum çünkü sana yazdıklarımı okudugumda her geçen gün dakika saniye nekadar degiştigimi görmek için çünkü bunun için çabalıyorum enazından günde 10 saat üzerinde suçluluk yazan telkin dinliyorum soranlara nedesem diye bir saat düsünüyorum girlhaha yaa yani bak şimdi bu klasik müzikk tamam mı sen bukadarını bil yeter cevabını veriyorum ya sen hani rock dinliyodun diye bir soru daha kızım çok sey degişti bende artık baska tarzlara yöneldim sohbete bak aa34 offfffff bunaldım valla acemi biri için çok bile yazdım nese artık sana içimi dökerim bende ne beceririm ama smil56 |
Ynt: kendimden geriyeeee cerencim günlüğün hayırlı olsun 25889 k8908 çok güzel bir karar vermişsin canım, burada hepimiz içimizi döküp sorunları ya da almakta olduğumuz yolu daha net bir tabloyla çizmiş oluyoruz..yanlış ya da eksik gördüklerimizi ya da bambaşka bakış açılarını birbirimizden görüp daha iyi ilerlemeler gösteriyoruz. emin ol bu günlüğün sana bir çok faydası olacak ve iyi ki açmışım diyeceksin ttli3 hehe bir de şu müziklerin ismini başkalarına açıklama kısmını ben de yaşadım senin gibi.. bi cevapla geçiştirip içimden de güldüm sihirli müziklerim bunlar benim diye y789 biz kendimizle bir bütün olan, en azından olmaya çalışan insanlarız..kendisinin bile farkında olmayan öyle çok insan var ki hayatta. belki de anlamayacaklarını düşündüğümüz için söylemiyoruz. herkesin hayatta alması gereken bir rol var, onlar anlamıyorlarsa kendileri kaçırıyorlar aslında güzellikleri..biz burada özel birşey paylaşıyoruz hepimiz, ne mutlu ki buna sahibiz.. tender45 neyse dağıtmayayım konuyu utananadam tekrardan hayırlı olsun günlüğün, kiss3 sevgiyle blissy ezgi hismiley |
Ynt: kendimden geriyeeee [b]oy oy oy oy sevgili hemsom benim günlügün hayırlı ugurlu olsun hep mutlu güzel haberlerle dolsun bizde okuyup sevinelim daha duuu sen 27 tehmuzda yarısa gitcez senle :D 27 tehmuza kadar kendine cok dikkat et hemi hemsom hasta felan olma hadi saglcakla mutlu haberlerini okuycaz burdan hep |
Ynt: kendimden geriyeeee merhaba ceren günlüğün hayırlı olsun, hep güzel anlarını yazarsın umarım. sevgiler hismiley |
Ynt: kendimden geriyeeee eminim günlüğün güzel anılarınla dolar taşar. kiss3 |
Ynt: kendimden geriyeeee Günlüğün hayırlı olsun...Ve kendinden geriye her okuduğunda,ne kadar çok yol kat ettiğini görürsün umarım... Telkinlere gelince bende black ve heavy metal ağırlıklı müzik dinlerim...Duyan bunlar ne fln diyordu...Hele doğa sesini duyanlar musluğu açık unuttuğumu sanıyolardı:)şimdi alıştılar... |
Ynt: kendimden geriyeeee Ceren'cim günlüğün hayırlı olsun.Birbirinden güzel yaşadıklarınla dolsun umut olsun yüreğimize. kiss3 |
Ynt: kendimden geriyeeee Günlüğün hayırlı olsun Ceren...Günlük açmak benim için de zor olmuştu. sonra baktım herkes günlük diyor, ben de açayım bi faydası vardır mutlaka dedim :) İlk mesajın çok eğlenceli olmuş :) Güzel haberlerini okumak dileğiyle... |
Ynt: kendimden geriyeeee http://www.gifanimasyon.com/multi/gif5.gif günlüğün hayırlı olsun . içinde hep güzel haberler olsun. http://img218.imageshack.us/img218/1174/kaplerya5.gif |
Ynt: kendimden geriyeeee merhabalar cerencim.. http://img412.imageshack.us/img412/3...51psrv5hl1.gif yazarak kendimize terapi yapmak çok etkili bir yöntemdir.. geçmişi ve şimdiyi yazarak arınır geleceğimizi daha rakat şekillendiririz.. bunun için cesaretli oluşundan dolayı seni tebrik ediyorum.. gelişmelerin bizlerle paylaşacak olman mutluluk verici.. dilerim hedeflerin kolaylıkla gerçkleşir ve mutlu başarılı huzurlu günlerini kısa zamanda yaşamaya başlarsın.. http://www.gifanimasyon.com/multi/cicek96.gif sevgiler.. |
Ynt: kendimden geriyeeee canım günlüğün hayırlığı olsun, sevgiyle mutlulukla, en güzel gelişmelerle dolsun inşallah... ark5 kiss3 kiss3 kiss3 sen hala tamsın, eskiden olduğun gibisin bence, dolayısıyla sende geriye kalanlar gibi bir durum söz konusu olamaz, olmamalı... dökül buraya, at içindekilerii.. hiiiiiiiiiiiiiiç kimseciklerden çekinme... kendinden de tabi.. becerirsin kız sen..bırak içinde kabullenmekten korktukların çıksın dışarı, yüzleş onlarla, yeniden doğ.. tapataze.. 44 dusun adımların, kararların tercihlerin ne olursa olsun.. başta ailen, arkadaşların ve bizler(kabul edersen bende utananadam) yanındayız... seni çok seviyor(um)uz.. sevgiler... hismiley |
Ynt: kendimden geriyeeee yeniden seninle birlikteyiz kendimden geriye sana hergün yazamıyorum artık hosgörürsün çünkü annem dün ameliyat oldu ben okadar heyecanlı ve korku içindeydimki sabah yedide de hastaneye gittim ve annemin ameliyatı bir de oldu böyle bir heyecan yok günlük ya annem ameliyata girdi ben yerimde duramıyorum bir oraya gidiyorum bir buraya gidiyorum babam canım benim o da kendiyle mi ugrascak benlemi beni sakinleştirmeye çalışıyo nese o an geldi ve annemin ameliyatının bittigini haber verdiler ve ameliyathanenin kapısı açılınca annemi sedyenin üzerinde yarı baygın yatarken gördüm ve o an içim cızzz etti ya annem okadar güçlüdür ki hep onu hayata karsı dim dik ve yasama inatla baglanan biri olarak görmeye okadar alıştım ki sedyenin üzerinde görünce dayanadım ve aglamaya basladım aslında aglancak birsey yoktu ama annemi ilk kez böyle görüştüm ama allaha sükür annem sag salim çıktı ameliyattan anneme bukadar düskün oldugumu yeni anlamıs bulunmaktayım ttli3 eee birde ben dısarı çıkıcam ve basıma bi olay gelmicek ben bütün günümü hastanede geçirdim haliyle annem ameliyattan çıkınca öglen dörtte kahvaltımı yapabildim hastanenin karsındaki kafeye gittim ve bişeyler yicem alıcaklarımı aldım parasını ödüyorum kasadaki adam bana onmilyon fazla verdi bende fazla para verdigini söyliyerek geri verdim adam okadar kişinin içinde bana sende bukadar güzel olma dedi bak kafamı karıstırdın demesin mi nese ben bozuntuya vermeden tabi yüzüm utananadam bu şekilde tesekkür ederim dedim ve masama oturup yemek yiyorum biri bana dik dik bakıyo(yalnız bişeyler yapmaktan nefret ettigimi sölemişimdir heralde kafeyede yalnız gittim)nese içimden nekadar salak oldugunu düsünüyorum ve biran önce yemek yiyip annemin odasına gitmek istiyorum nese kosar adımlarla hastaneye gittim annem birazda olsa narkozun etkisinden çıkmıstı sonra bir baktım kafede bana dik dik bakan çocuk odaya girdi yok artık dedim beni takip etmiş olamaz sadanim sonra anne biraz geç geldim işlerim vardı nasıl oldun dedi annesi benim daha tanısalı 3saat olan ama benim sevdigim tatlı bir teyzeydi sonra bana bakıp tebessüm etti nese bende tebessüm etti annesi aaaa siz tanısıyomusunuz dedi bende içimden yok kafede abaza gibi bana bakarken karsılaştık dedim sonrada baya bi kaynastık ee 12 saat birlikteydik vavvv sana ısındım galiba günlük baksanaaaa anlattıkça anlatasım geliyo derty derty evet bugünde hatta 10 dakka sonra öss sonuçları açıklanıyoooo biran önce ögrenmek istiyorum umarımm anneme güzel haber veririm bugününde onu mutlu etmek istiyorumm uy897 |
Ynt: kendimden geriyeeee Alıntı:
|
Ynt: kendimden geriyeeee geçmiş olsuuuuuun..allah anneciğinin şifasını bir an önce hızlandırsın..abaza falan deme çocuğa, siz hınzır kızlar hem güzel oluyorsunuz..hemde kendinize bakılmasını sevmiyor/ musunuz acaba..neyse öyle güzel ve enerji dolu yazmışsınki öss sonuçları bile senin bu keyfini kaçırmak istemez..en güzel sonuçlarla gelir..inşallah amiiiin.. 96 |
Ynt: kendimden geriyeeee merhabalar cerencim.. anneciğine büyük geçmiş olsun.. dilerim kısa sürede toparlanır ve sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşamı hep birlikte yaşarsınız.. sevgiler.. actionsmile http://img72.imageshack.us/img72/646...olsun19wp1.gif |
Ynt: kendimden geriyeeee cerencim anneciğine çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin. |
Ynt: kendimden geriyeeee tesekkür ederim şifalarınız için annem iyi hatta yürümeye baslamıs annem osmanlı kadınıdır dedimya hayata kafa tutar hemen ayaklanmıs bide telefonu açmıs öss sonucun nasıl diyo tabi benimde yüzüm kızararak 330 dedim ama artık üzülmüyorum ben elimden geleni yaptım kendime yeteri kadar kızdım(shamanic abla bana bişeyler oluyo artık kendimi suçlamıyorum acaba suçluluk telkinini günde 15 saat dinledigim için mi girlhaha)bu halime alışık deilim yani şimdi benim gerizekalı ceren 4sene çalış anadolu lisesinden mezun ol git 330 puan al demem gerekirdi ama dert etmiyorum herkes tercih yapmamdan yana mimarlık tutuyo ama ben tıptan vazgeçmicem cerrahlık benim bu hayattaki en büyük tutkum ve bunu basaramam için önümde hiçbir engel yok (tabi allahın izniyle) şimdi daha bilinçliyim daha bilerek hareket ediyorum artık öss mantıgını anladım en önemlisi tecrübem var zımba gibi hazırlanıcam en önemlisi ask hayatıma son veriyorum (benden slm söyleyin bütün asklarıma)anladım ki ikisi birarada yürümüyomus sonra 330 alıp oturursun b456 meryem canım anlıcagın busene bir rakibin var ama ben sana rakip olabilir miyim sen beni pozitif enerjinle ezersin tatlım girlhaha şimdide hazırlanıp hastaneye gidicem annecigimin yanına kuzumu çok özledim tender45 buarada sana alışmaya basladım sende farkında mısın ne hissediyosam yazıyorum çok rahatlatıcıymıs gerçekten onayi |
Ynt: kendimden geriyeeee yine yazasım geldi görüyomusun artık alışkanlık falan olur her yasadıgımı yazmaya baslarsam sasırmam hih33 dünden aslayayım günlükcüm annemin yanına gittim kuzum düzelmişti hemde baya iyi olmus okadar iyiydiki össden aldıgım puan için bana kızdı cerrahlık istiyodun hedeflerini düsürdün diye ama benim yapıcagım bişey yok belki tekrar hazırlanırım kafam çok karısık yaaaaaaa dusun ben hastaneye giderken anneme ve oda arkadaslarına meyve aldım öle gittim hastaneye gittim hemen anneme sımsıkı sarıldım sonra hepsi ameliyattan çıktıgı için onlara baya hizmet ettim annemde çok sasırdı evde pek iş yapmadıgım için bu benim kızım mı diye bakıyodu saskın saskın şaşkın sonra annemin oda arkadası (oglu bana abaza gibi ayy pardon hayal abla dik dik bakan kadın)aglamaya basladı nese sasırdık biz ne oldu diye bana sıkı sıkı sarıldı benimde içim bi kötü oldu eger kızım yasaydı senin yasında olacaktı dedi kızını kamyon gözü önünde ezmiş ve kızı 7 yasındaymıs daha bana fotograflarını gösterdi baya sohbet ettik sonrada bana seni kızım kadar sevdim oglumda güzel kıza hiç dayanamaz demesin mi terli345 oglunun her lafı geçtiginde bana bakıp imalı imalı gülümsüyo tabi annem bu durumdan rahatsız oyüzden hastaneye gelmemi pek istemiyo girlhaha nese ablamla birlikte hastaneden çıktık ve kendimizi alışveriş yapmak için kızılaya attık derty ablamla ikimiz yanyana tam bir alışveriş canavarı oluyoruz bizi tutabilene ask olsun blissy nese ben yürüyorum arkamdan biri can you help me diyip duruyo bir baktım yabancı bütün yabancılarda benden yardım ister ingilizceyi çok iyi bilmedigimi anlar gibi nese allahtan hazırlıktan biraz bişeyler hatırlıyorum bana odtüye nasıl gidebilecegini sordu yalnız allahtan bende ingilizceyi tam bilmiyorum bilmedigim halde kızın maceristanlı oldugunu odtüde görevli oldugumu kampuste kaldıgını ordaki herkesin ingilizce bildigi için sorun yasamadıgını ögrendim yani sohbet ettik kız benim ingilizceme kesin gülmüştür girlhaha ablamda sasırdı sen bukadar konusabiliyo muydun diye bende dedim teori yok ama pratik var diye nese bir ton kıyafet aldık eve gelene kadar parmaklarım koptu ablam hem bekar hemde ögretmen oldugu için bütün yatırımını bana yapıyo smil56 yani anlıcagın güzel birgün geçirdim hayat benim için dolu dolu geçiyo hazirandan beri tatilde olan arkadasım bir gelse artık gitar çalışmalarına baslamam lazım 1senedir elime almadım ve unutmamısımdır umarım nese kendimden geriye fırsat buldukça yazıcam sana ilerde bu yazdıklarımı okurken nekadar degiştigimi anlıcam belkide buarada shamanic abla bu günlük yazılarını siliyo musun? |
Ynt: kendimden geriyeeee ark5 sen ankaradaydında tatlım neden ankara buluşmasına geliyorum diye yazmadın bakim.. dusun ankaralılar birbirinizi haberdar edin buluşmadan bak sonra bi daha gelmeyiz ona göre.. sonra ben duymadım... vay ben başlığı görmedim.. pc05 hayal ablam gelmiş haberim yoktu.. wave atakan ı niye göremedim diye hayıflanmayın.. sevincli |
Ynt: kendimden geriyeeee shamanic ablacım yaaa ben Ankaradan değilim ama Ankarada sık sık işimiz olur. toplantının olacağı gün benim kursum var sad456 dusun hadi o gün sizlerle tanışmak için kursa gitmeyiveririm ama bizimkiler beni ne tek başıma Ankaraya gönderirler ne de ben onlara bu konuda ısrar edebilirim. agl34 88a |
Ynt: kendimden geriyeeee |
|
Ynt: kendimden geriyeeee oooo herkes geliyor valla ben de geliyorum. smil56 |
|
Ynt: kendimden geriyeeee ne zahmeti efendim işte: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t12651.0.html |
|
Ynt: kendimden geriyeeee ayyyy yine muhtesem bir uyanıs gerçekleştirdim biraz daha geç kalksaydım çaydanlıkla birlikte havaya uçacaktım babam beni uyandırdıgını zannedip evden çıkmıs tabi ben 2 asamalı uyudugum için 2.oturumdan geç kalktım bir baktım çayın suyu bitmiş son anda yetiştim 96 buarada tercihlerle ilgili kafam çok karısık ne yapmalıyım acaba tıp konusunda fazla mı ısrar ediyorum herkes bu puanla tercih yapmamak büyük aptallık diyo ama ögretmen olmak istemiyorum yada mimar CERRAHLIKKKKKKKKKKK aklımda sadece bu var aman tanrım bende mi takıntılı olmaya basladım acaba sadanim |
Ynt: kendimden geriyeeee cerencim canım.. ark5 cerrah olmak istiyorsan cerrah ol tatlım.. tabii puanın arzuladığın üniversite için yeterli değilse alternatifleri değerlendir.. şimdi istemediğin bir üniversitede başlayıp seneye tekrar sınava girip yatay ya da dikey geçiş yaptık diyenler var ya.. öyle bir alternatifin olacak mı.. cerrah olmassan bu bir son değil başlangıç ama tıp alanında başka bir bölümü tercik etmek seni mutlu edecek mi.. alternatiflerini ve çözüm yollarını iyi değerlendir tatlım.. ben üni sınavlarına girdiğim sene 490 sayısal puan aldım ve tek tercihim vardı (o zamnaların punalama sis. değişikti yıl 94 girlhaha ) gata da okumak istiyordum.. gata nın puanı 520 ya da 530 du tabiki giremedim.. başkada hiçbir yerde okuamam dedim.. sanki iyi bir şey yaptım.. anneciğim öğretmen olayım diye çok uğraştı.. öğretmen olmayı bırak başka tıp fakültelerinede girebilirdim.. ankara da istanbul da izmir de.. ama inat ettim yapmadım.. ne mi oldu.. gatadan başka bir yerde okuyarak doktor olmadığıma üzüldüm.. psikoloji okumadığıma üzüldüm.. öğretmen olmadığıma üzüldüm.. ailemde bir çok öğretmen var.. yarım gün çalışarak hem iş hem özel hayatlarını gayet düzenli devam ettiriyorlar.. ama bunlar benim kendi yaşamım için duyduğum keşkeler.. sen şimdi otur şöyle güzel bir hayal kur.. basamak basamak yılları geçir.. birincisinde cerrah olmak için verdiğin çabaları hayal et.. ikincisinde cerrah olmassan neler yapabileceğini hayal et.. ama bunları yaparken içine şimdiki duygularını katma.. sadece bırak zaman aksın bakalım karşına neler çıkacak gibi hissedeceksin.. içinde açığa çıkmayı pekleyen pek çok hazinen var.. senin bunlardan farkettiğin ve baskın olan cerrahlık.. ya onun için ilerleyeceksin ve mücadele vereceksin ya da diğer alternatiflerini gözden geçireceksin.. ne yaparsan yap kendinin mutlu olabileceği en iyi ihtimal üzerinde yürü.. thumbsanim ancak kendin seçer ve seçtiğini seversen bu yolda özveriyle güvenle ve isteyerek azimli bir şekilde yürürsün tatlım.. http://www.gifanimasyon.com/cicek1/9.gif sevgiler.. kiss3 |
Ynt: kendimden geriyeeee tesekkür ederim shamanic abla önerilerin çok mantıklı onayi ben yatay yada dikey geçiş yapmıcam seninle aynı durumdayız aslında benim puanım 330 tıp enaz 350 anlıcagın bu durumda zor oluyo annelerimizde benziyomus girlhaha ısrarla ögretmen olmamı istiyo seninde dedigin gibi rahat bir meslek yani düz mantıkla kadınların çalışabilecegi bir meslek sakince düsünecegim bu sene tercih yapsam mı yaparsam nereleri tercih edebilirim yoksa seneye girmeyi göze alıp çok iyi hazırlansam mı vs..... daha sonrada uygulamaya geçerim ama senin neden pişman oldugunu anlayamadım hiçbir üniversiteyi mi yazmadın yoksa yazdında memnun mu deilsin dusun |
Ynt: kendimden geriyeeee canım benim şamanik ablan o zamanlar kıt kafalıydı.. girlhaha ya hep ya hiç dedi hep olan olmadığı için hiç tercih yaptı.. o zaman kendimi haklı görüyordum.. sonra keşkelerim oldu.. şimdi yaşamış olduğum hayatı ve kendimi tebrik ediyorum.. öğrenmenin yaşı yok.. insablara yardımcı olmak için tıp diplomam yok belki olsa mükemmel olurdu ama o zaman şimdiki şaman olamazdım.. yaptıklarımdan dolayı üzgün değilim fakat kendimi tamamlamak için bir çoğunuzdan daha fazla kitap okuyorum.. eğitimlere katılıyorum.. kendimi yenilemeye ve yetiştirmeye çalışıyorum.. canım annem okuduğum kitapları gördüğünde üniversite okusan bu kadar çalışmazdın diyor.. bilgi açlığı başka bir şey.. önemli olan senin kendini tamamlaman.. ve evet üniversite okumalısın.. sizlerin yolu hepimizinkinden daha yüksek daha parlak daha bilgili olmalı.. bunun için mutlaka sevdiğiniz bir yerde başlangıç yapmalısınız.. bu sene olmazsa seneye.. ama limitlerini daima zorlayarak yaşamalasın kuzum.. sevgiler.. |
|
ahh keşke yha, sıkıştırınca işi inada bindiriyorlar be kuzum, hiç salmazlar... sordum da olmaz dediler(daha neleeeer dediler sadanim) hani ben belki denk gelir, belki o fırsatı yakalarım diye ümit ediyordum ama toplantı öyle bi güne denk geldi ki.. kusrlarım gene kaynıyo,daha ders bile çalışmaya başlamadım 88a hadi onları geç istanbuldan amcamlar geliyorlar.. 2 hafta bizdeler.. şimdiye kadar halılardı, camlardı, perdelerdi, ütüydü biiiiiiiiiiirsürü iş, anam ağladı bi görsen. yrl78 çok dertliyim de halimi gören yok daha da bitmedi sadanim değilse gelmem mi kuzum? ablalarımla senle tanışma kaynaşma fırsatını kaçırırmıyım hiç? ağla |
Ynt: kendimden geriyeeee Cerenciğim bende sana benim hikayemdeki pişmanlığımı anlatayım .Bende başarılı sayıla bilecek bir öğrencilik yaşadım.Bizim okuduğumuz dönemde sınav çift oldu benim idealimdeki meslek avukatlıktı.Annem kızların okumasından yana olmayan bir insandı .Babamda bana avukatlık dışında ne okursan oku ama avukat olamazsın demişti.Bende idealist ya ozaman bende okumam demiştim .Kuzum sonunda pişman olan ben oldum herkes sonradanherkes okusaydın sen istemedin dediler.Bende pişmanoldum keşke öğretmen olsaydım iyi bir öğretmen olurdum .Sende keşke dememek için iyi düşün ve kendine bir yol çiz senin için ne hayırlı ise onu yaşaman dileği ile.Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
|
Ynt: kendimden geriyeeee ohhhhhhhhhhhhhh be wave sonunda vakit bulabildim bişeyler yazmak için annemin ameliyatı derken bi baktım babamda ameliyat olmus hemde bize haber vermeden bu babam çok alem girlhaha yani hem annem hem babam ameliyat oldu tabi benim tercih yapmam lazım hepsi biraraya gelince benimde kafamı kasıcak vakit bulamamam normaldir heralde... girlhahabugün tercih için kızılaya gittigimde çok ilginç bişey oldu arkadasım dediki ceren ya şöyle 1 aylıgına çalısabilecegimiz iş olsa keske dans kursu için paramızı kazanmıs oluruz dedi bende ona dur canım ben bi çekim yasası yapıyım da sen gör dedim nese şimdi evrenden ikimizide aynı anda işe alıcak biyer istiyorum dedim sonra biz pasaja girdik bişeyler bakmak için veACİL ELEMAN ARANIYORRRR yazmasın mı hemde 2 kişi biz bastık kahkahayı cilgin897 arkadasım çekim yasasını nasıl uyguladıgımı soruyo ama ben sel verip sır vermiyorum girlhaha |
Ynt: kendimden geriyeeee cerencim tatlım merhaba;valla senin aile de matrakmış,kesin enerji dolu sevimli insanlardır tender45.tercihini netleştirmeden işe girme,işmiş mişmiş derken alelacele kötü bi tercih listesi hazırlarsan kötü olur bi tanem sonradan pişman olma.ama tercihini yap ondan sonra tabii çalış süper olur hatta clapping.hatta belki kazandığın üniversitenin sosyal faliyetlerinde dans kursu ücretsiz ya da düşük ücretli daha sonra okuldaki kursa devam edersin thumbsanim.ne hoş olur.canım inşallah istediğin yeri kazanırsın,sakın vazgeçme üniversite okuma isteğinden ,gerisi gelir onayi.koccamn öpüyorum seni kiss3 kendine iyi bak şirin kız cat3500 |
|
Ynt: kendimden geriyeeee sen ne istediğini bildikten sonra, evren mutlaka verecektir canım ttli3 kararını vermiş olmana çok sevindim çünkü en çok zorlandığımız aşamayı başarıyla geçmişsin girlhaha kiss3 |
|
Ynt: kendimden geriyeeee rahat bi nefes alıp daha yeni oturabiliyorum allahım bu nedir hergün ama hergün misafirlerle ugrasıyorum bana insanlardan bukadar sıkılıcaksın deseler inanmazdım ama sıkıldım yaaaaa hasta ziyaretine gelip insan 3 saat oturur mu anlıyamıyorumki tabi evdeki bütün işler bana kaldı su 1 haftada 10 yıllık tecrübe edindim yani annem seviniyo tabi sevenleri çok diye(bide bana sorsa b456)iyi hos bende severim oturup sohbet etmeyi ama ben oturup sohbet edemiyorum sürekli ayakta bişeyleri getirip götürmekle mesgulüm tek kız olmak ne zormus önceden hep ablam ilgilenirdi bu işlerle bende sindy bebegimle oynardım şimdi ablamı çok arıyorum dersanedeen arayıp sıkıstırıyolar tercihler basladı bir sen yoksun çabuk gel diye gelemem hocam diyorum masallah 404 yapıstırıcı gibi okadar istedigim sitenin buluşmasına gidemedim 88a nese annemle babam için herşeye katlanırım onlar tamamen iyileşsinler baska bişey istemiyorum işte böyle günlük buarada telime bilinmeyen bir numaradan mesaj geldi beni tanıyan ama kim oldugunu söylemeyen artık bana asık oldugunu saklamak istemeyen biri içimden hep metin olsun istiyorum (evren kızzzzzz senden metininin olmasını istiyorum beni kırmazsın bilirim seni girlhaha) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM. |