![]() |
Ynt: kendimden geriyeeee Alıntı:
|
ahh keşke yha, sıkıştırınca işi inada bindiriyorlar be kuzum, hiç salmazlar... sordum da olmaz dediler(daha neleeeer dediler sadanim) hani ben belki denk gelir, belki o fırsatı yakalarım diye ümit ediyordum ama toplantı öyle bi güne denk geldi ki.. kusrlarım gene kaynıyo,daha ders bile çalışmaya başlamadım 88a hadi onları geç istanbuldan amcamlar geliyorlar.. 2 hafta bizdeler.. şimdiye kadar halılardı, camlardı, perdelerdi, ütüydü biiiiiiiiiiirsürü iş, anam ağladı bi görsen. yrl78 çok dertliyim de halimi gören yok daha da bitmedi sadanim değilse gelmem mi kuzum? ablalarımla senle tanışma kaynaşma fırsatını kaçırırmıyım hiç? ağla |
Ynt: kendimden geriyeeee Cerenciğim bende sana benim hikayemdeki pişmanlığımı anlatayım .Bende başarılı sayıla bilecek bir öğrencilik yaşadım.Bizim okuduğumuz dönemde sınav çift oldu benim idealimdeki meslek avukatlıktı.Annem kızların okumasından yana olmayan bir insandı .Babamda bana avukatlık dışında ne okursan oku ama avukat olamazsın demişti.Bende idealist ya ozaman bende okumam demiştim .Kuzum sonunda pişman olan ben oldum herkes sonradanherkes okusaydın sen istemedin dediler.Bende pişmanoldum keşke öğretmen olsaydım iyi bir öğretmen olurdum .Sende keşke dememek için iyi düşün ve kendine bir yol çiz senin için ne hayırlı ise onu yaşaman dileği ile.Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
|
Ynt: kendimden geriyeeee ohhhhhhhhhhhhhh be wave sonunda vakit bulabildim bişeyler yazmak için annemin ameliyatı derken bi baktım babamda ameliyat olmus hemde bize haber vermeden bu babam çok alem girlhaha yani hem annem hem babam ameliyat oldu tabi benim tercih yapmam lazım hepsi biraraya gelince benimde kafamı kasıcak vakit bulamamam normaldir heralde... girlhahabugün tercih için kızılaya gittigimde çok ilginç bişey oldu arkadasım dediki ceren ya şöyle 1 aylıgına çalısabilecegimiz iş olsa keske dans kursu için paramızı kazanmıs oluruz dedi bende ona dur canım ben bi çekim yasası yapıyım da sen gör dedim nese şimdi evrenden ikimizide aynı anda işe alıcak biyer istiyorum dedim sonra biz pasaja girdik bişeyler bakmak için veACİL ELEMAN ARANIYORRRR yazmasın mı hemde 2 kişi biz bastık kahkahayı cilgin897 arkadasım çekim yasasını nasıl uyguladıgımı soruyo ama ben sel verip sır vermiyorum girlhaha |
Ynt: kendimden geriyeeee cerencim tatlım merhaba;valla senin aile de matrakmış,kesin enerji dolu sevimli insanlardır tender45.tercihini netleştirmeden işe girme,işmiş mişmiş derken alelacele kötü bi tercih listesi hazırlarsan kötü olur bi tanem sonradan pişman olma.ama tercihini yap ondan sonra tabii çalış süper olur hatta clapping.hatta belki kazandığın üniversitenin sosyal faliyetlerinde dans kursu ücretsiz ya da düşük ücretli daha sonra okuldaki kursa devam edersin thumbsanim.ne hoş olur.canım inşallah istediğin yeri kazanırsın,sakın vazgeçme üniversite okuma isteğinden ,gerisi gelir onayi.koccamn öpüyorum seni kiss3 kendine iyi bak şirin kız cat3500 |
|
Ynt: kendimden geriyeeee sen ne istediğini bildikten sonra, evren mutlaka verecektir canım ttli3 kararını vermiş olmana çok sevindim çünkü en çok zorlandığımız aşamayı başarıyla geçmişsin girlhaha kiss3 |
|
Ynt: kendimden geriyeeee rahat bi nefes alıp daha yeni oturabiliyorum allahım bu nedir hergün ama hergün misafirlerle ugrasıyorum bana insanlardan bukadar sıkılıcaksın deseler inanmazdım ama sıkıldım yaaaaa hasta ziyaretine gelip insan 3 saat oturur mu anlıyamıyorumki tabi evdeki bütün işler bana kaldı su 1 haftada 10 yıllık tecrübe edindim yani annem seviniyo tabi sevenleri çok diye(bide bana sorsa b456)iyi hos bende severim oturup sohbet etmeyi ama ben oturup sohbet edemiyorum sürekli ayakta bişeyleri getirip götürmekle mesgulüm tek kız olmak ne zormus önceden hep ablam ilgilenirdi bu işlerle bende sindy bebegimle oynardım şimdi ablamı çok arıyorum dersanedeen arayıp sıkıstırıyolar tercihler basladı bir sen yoksun çabuk gel diye gelemem hocam diyorum masallah 404 yapıstırıcı gibi okadar istedigim sitenin buluşmasına gidemedim 88a nese annemle babam için herşeye katlanırım onlar tamamen iyileşsinler baska bişey istemiyorum işte böyle günlük buarada telime bilinmeyen bir numaradan mesaj geldi beni tanıyan ama kim oldugunu söylemeyen artık bana asık oldugunu saklamak istemeyen biri içimden hep metin olsun istiyorum (evren kızzzzzz senden metininin olmasını istiyorum beni kırmazsın bilirim seni girlhaha) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 AM. |