Teşekkür ederiimblissyBen kendi başıma kötü yere odaklanınca olmadı, ikimiz gidersek güçlerimizi birleştirip güzel bir yere oturabiliriz kanımcaooooo ÇOK SEVİDİM SENİN ADINAA.. BENCEDE KAMERANIN ÖNÜNDE PANKART AÇMALIYIZ![]()
Teşekkür ederiimblissyBen kendi başıma kötü yere odaklanınca olmadı, ikimiz gidersek güçlerimizi birleştirip güzel bir yere oturabiliriz kanımcaooooo ÇOK SEVİDİM SENİN ADINAA.. BENCEDE KAMERANIN ÖNÜNDE PANKART AÇMALIYIZ![]()
gerçekten niye almadınki o hamburgeri y789 acaba hamburgeri yeteri kadar inanarak istemediğin için mi başkasına ait olan bir hamburger geldi acaba ? sevincli olsun yinede yasa işlemiş..sadece üzerinde birazcık daha çalışmak gerekiyor...sevgiyle kal smil56Keşke alsaydın hamburgeri
Özgürleştirme duygusu gerçekten insanı mutlu eder.
Özgürleştikçe huzura erersin.
Herşey gönlünce olsun.
İyi ki varsın.y789
Teşekkür ederim bugün gerçekten içim ferahtı, kendimi özgür hissettim. Sen de iyiki varsın956kKeşke alsaydın hamburgeri
Özgürleştirme duygusu gerçekten insanı mutlu eder.
Özgürleştikçe huzura erersin.
Herşey gönlünce olsun.
İyi ki varsın.y789
Hamburgeri bilmemne beye getirdim diyince adamla bozuşurum belki hakkını yesin diye düşündümkhkh56 Neyseki aç değildim geldiğinde, bir dahakine açken isteyeceğim ki hayır deme şansım olmasınsevincli Sen de sevgiyle kal, iyi ki varsın.gerçekten niye almadınki o hamburgeri y789 acaba hamburgeri yeteri kadar inanarak istemediğin için mi başkasına ait olan bir hamburger geldi acaba ? sevincli olsun yinede yasa işlemiş..sadece üzerinde birazcık daha çalışmak gerekiyor...sevgiyle kal smil56
Ben de çooooooook özledim hoşbuldukkkiss3Çoook özledik seni sevincli Hoşgeldin tekrardan actionsmile
Hoşgeldin ya, merak etmeye başlamıştık![]()
oooohh biz de sınav mınav bütünleme yıllık ders uğraşalımŞaka bir yana, çok sevindim senin adına. Tebrik ederiiiiiimmmmmmm sevincli
merhaba canım mezun olmana çok sevindim.
her şey gönlünce güzel olsun.
sevgi ve ışıkla kal
Tebrik ederim 956k
ben de çiçeği burnunda bir mezunuminşallah çalışma hayatı,okuldan daha güzel olur bizim için
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.