zeynep günlük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeynoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: zeynep günlük

TEŞEKKÜRLER ÇOK GÜZEKDİ

rica ederim hismiley

yalnız oldugunuzu kim söyledi. en kötü ihtimal de dahi yüreginiz yanınızda merak etmeyin... her seye bedeldir o... hep yanınızda, sizinle tüm sevgi ve şevkati ile... ooof yine duygusallaştım ben ya terli345 nese hade iyi geceler kalkın yatın sevincli ugrastırmayın beni gece gece sung66

hismiley ıyı geceler

papirüs ' Alıntı:
sendemı yanlızsın benım gıbı ..sabahtan berı sarkı dınleyıp avutuyorum kendımı..hadı aglama sole bakalım ne ıstersın senın ıcınde calayım t678

yapmayin arkadaslar...dunyada okadar cok insan var ki yalnizim deyip kendinizi yalnizliga atmayin

bi kere yalniz olsaniz size cevap veren bu kadar insan olmazdi super
sabah cikinca yoldan gecenlere tebessum edip gunaydin deyin,ne kaybedersiniz
sizi aramayan arkadaslarinizi siz arayin niye gurur yapiyorsunuz ki
en azindan aynaya bakinca yine bir dostunuz var siz kendiniz
ay gazetelerdeki yazilara benzedi khkh56 ama ben uyguluyorum hic yalnizlik hissetmiyorum blissy
bu arada papirus sende bir gunluk ac istersen yalnizim dedin diye seninde gunlugune ugrayayim dedim yok ooo67
zeynepcim hosgeldin actionsmile

Yalnızlık dedinizde aklıma Hayal arkadaşımızın sohbet sırasında söylediği bir cümle geldi ve çok etkilendim
Benim gerçekten yakınımda hissettiğim arkadaşım yok buna benzer bir konu konuşulurken Hayal kimse yoksa kendimle arkadaşlık ederim demişti. Bunu sizinle paylaşmak istedim asla yalnız değilsiniz öncelikle biz varız uzaktayız evet ama çok kötü hissettiğiniz an kendiniz olduğunu unutmayın 44

Arkadaşlar hepinize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürler.YANIMDA OLDUĞUNUZU BİLMEK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.Elimde olmadan bazen böle yalnızlıkla ilgili sözler kullanabiliyorum.Herhalde şu an içinde bulunduğum değişim mücadelesinden olsa gerek.Biliyorum bunların hepsi geçecek beraberce mutlu yarınlara elele devam. 98569

Devam zeynepcim, hepimiz insaniz oluyor zaman zaman dengelerde bozulma, dedigin gibi hicbirsey sonsuza dek surmuyor 8977 hismiley

RUHUMDAKİ FIRTINA

RUHUMDAKİ FIRTINA benim yaratıcı yazarlar ve edebiyat bölümüne yazmış olduğum şiirin başlığıdır.OKURSANIZ SEVİNİRİM. thumbsanim

okumuyo kimseeee agl34

okudum okudum ve sınırsız gıpta ettim devamını bekliyorum..sakın bırakma ve saklama..paylaş..olurmu

canım arkadaşım sağol ya

Okuyoz okuyoz sen yaz yeter ki bazıları gibi cimri olma utananadam

Akİde Şekerİ Bayramları..
Her bayram aynı hüzün çöker içime…Bilirim herkesin bir başkadır çocukluğunun bayramları..Büyüdükçe özleriz o anıları,her sene daha da azalır duyduğumuz haz.Kırmızı pabuçlarım başucumda hiç uyumadım ama her bayram sabahı pırıl pırıl giyindim,el öptüm,harçlığımı aldım.Babasız geçirdiğim bayram günlerinde,tatlı rahmetli dedeciğimin varlığı her yokluğu doldururdu.Canım anneannem günler öncesinden hazırlığını yapar,bayram günü soframız baştan aşağı donatılırdı..Ben o yaprak sarmalarının lezzetini hiçbir zaman bulamadım…
Dedeciğim radyosunu açar,bayram günü oyun havaları eşliğinde çay bardağına koyduğu şarabı biraz beyaz peynir,birkaç zeytin mutluluğu yaşardı,yaşatırdı oturduğu yerden mırıldanarak eşlik ederken çalan kıvrak nağmelere….
Yine bu bayramda çok özledim akide şekeri tadında geçen o eski bayramları..Vee sizlerle paylaşmak istedim….
SEVDİKLERİNİZLE BERABER BOL AKİDE ŞEKERLİ BAYRAMLAR

kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri