Çok teşekkürler... Toplam kaç günlük egzersiz bu?
Bildiğim kadarıyla 30 günlük. dusun2
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Çok teşekkürler... Toplam kaç günlük egzersiz bu?
Zenginlikle ilgili bir konu görünce yazayım dedim. 2 ay önce para politikası ve teorisi dersine çalışıyodum.sınava çalışmayı bitirdim.Ve sürekli para para demekten sıkılmıştım .ÇÜnkü ders para ile ilgiliSınava giderken yolda para buldum yol böle bi olay
![]()
Gerçektende birşeyi tekrar edersen oluyor.Beyin sonuca ulaşmadan rahat edemiyor.aaaaaa yeter artıkk sürekli dırdır aynı şey diyerekten kendine çekiyor.Beyninizi çok istediğiniz şeyler için bıktırın sevincliahahahaah Para Banka çalışasım geldi bir an. khkh56
En son 26. gün yazılmış. Turhan bey devam edicek mi acaba?
deneme neden yazamıyorum
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.