ZEN Kartları

Zen kartlarının sonuncusunu paylaşmış bulunuyorum.

İlginiz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum..

Yeni çalışmalarda görüşmek üzere diyorum y789

sevgiler kiss3

Kartlar için teşekür ederim, benım için çok yararlı oldu.Dönüp okuyabileceğim güzel bir kaynak. Her durumla ilgili yol gösterici sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgiyle kalın. Öğrenmeye nekadar açıkmışım... öğrenmiş oldum.

sizlerle paylaşmak büyük keyifti meliha'cım

sevgiler kiss3

Sevgili Sanemce bitmesine uzuldum aslinda...bende hergun cok severek okuyordum...ve okumadan once icimden bugun neyi ogrenmeliyim diye niyet ederdim... canim cok cok tesekkur ederim

Sevgiler

sevgili su duru zen kartları bitti evet ama seveceğinizi umduğum başka paylaşımlarım olacak ttli3

teşekkür ediyorum ilgine ark5

Tatlım çok teşekkürler çok güzeldi ve hepsini kaydettim..

Kısa ama vurucu mesajlar içeren bu çalışmalara bayılıyorum

kiss3

Sıradaki paylaşımlarını merakla bekliyorum Sanemcem.sevgiler kiss3

Cevap: Alçakgönüllülük

çok beğendim:))) teşekkürler...

Canım Zen kartlarını yeni keşfettimblissySüüperlerrr hemen kayıt edeceğim hepsini.smil56

Yüreğine sağlıkkiss3

keyifle paylaştım wampirellam kiss3

Zen kartlarının sonuncusunu paylaşmış bulunuyorum.

İlginiz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum..

Yeni çalışmalarda görüşmek üzere diyorum y789

Valla emeğine sağlık.Çok güzel bir çalışmaydı.Nefesimi tutarak her birini tek tek okudum:))Her biri birbirinden güzel.Teşekkür ederiz. Benki oburumdur.Aklıma yemek bile gelmedi:))))

Sevgili Clementina geriye dönüp tekrar okumama vesile olduğun için asıl ben teşekkür ederim sana ark5

sevgiler t678

harikasın McOrco

nasıl olacağını en çok merak ettiğim "zen kartları" ve "etkili insanların 7 alışkanlığı" idi alt yazılı olmalarından dolayı ttli3

zen kartları gerçekten çok güzel olmuş. ellerine sağlık 25889

böylece daha çok kişiye ulaşabilecek ne güzel ark5

açıkcası evet onlar en zorları oldugu ıcın bende onları sona bıraktım sevincli

Sizede çok tesekkurler haber olmamızı sagladıgınız
ve bızlerle paylasıtıgınız ıcın

etkili insanların 7 alıskanlıgınıda
yenıden yapıcam musaıt bır zamanda her kart yanyana 2 sayfa seklınde

altyazıları yanında yazacak

paylasımlarınızın takıpcısıyım956k

mesnevi okumayı tercih ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri