- Reaksiyon puanı
- 4
tamm şimdi sıra dier soruda ...![]()
12389köşeye sıkıştıralım onu zorla söyletelimmmmyu89
baktık söylemiyo artık kaba kuvvete baş vuracaz mecburen2600
tamm şimdi sıra dier soruda ...![]()
isik dedim ya cvpi ne hemen asarim keserim ala ala.12389köşeye sıkıştıralım onu zorla söyletelimmmmyu89
baktık söylemiyo artık kaba kuvvete baş vuracaz mecburen2600
isik dedim ya cvpi ne hemen asarim keserim ala ala.
tamam ya onun cvpinida verdim ya ne kiziyon sebebsiz ,iki satir yukarida var cvp.guitaryok ya öteki soruyu diyoruz. Ben bunu hiç düşünmedim bile ben daha ceset olayındayım. onu diyorum ben blook
obur sorunun cvpida yanlis hatirlamiyorsam arabayi kullanan adamla kizin arkadasi beraber oldurmusler kizi.detaylarida diger uyeler yazsin artik.
Benim düşüncem şöyle ; dışardan duvara ışık vurduğu için yatağın altındaki cesedin gölgesi de yatağın altından duvara yansıyor. Yatakta yatan kızda gölge' nin yansımasını görünce yatağın altına bakıyor.
Önemli Not: Bu soru 2002 yılında CİA teşkilatının eleman alım sorusudur.2005 ve 2008 de ise Türkiye' nin MİT mülakatında sorulmuştur.
Ehehehe güldüm. khkh56ben direk mülakatı terk ederdim. Bu nasıl soru kardeşim ya? Nerdeyse yatağın altından çıkarıp yeniden öldüresim geldi.smil56 Bela mısın başımıza diye
Thatanos sen cevabı biliyor musun ? yaa bestem sen ne fena bi kızsın öyleaçıkcası başta bende ışıklı yol gibi saat'e kan sıçramıştır diye düşündüm ama soruyu iyi okuyunca. yatağın 2 katlı olduğunu ve cam köşesine çok yakın olduğunu ve arabanın parlak ışığının karanlıkta saat'e yansıması sonucunda aşağıda yatan kız arkadaşını kolaylıkla gördüğünü düşünüyorum. Kız gece geç saatte eve yorgun ve dalgın bir şekilde eve gelip bir an önce yatmak için yatağına gider ve normal yatağı alt yatak olmasına rağmen üst yatağa çıkar. kızımız uyumaya çalışırken birden parlak ışık duvara yansır ve saatin camında yazı görür (buda aklıma yeni geldi bir ihtimal) öyle işte..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.