zeka sorusu?(hangisi mustafa?)

zamanı_geldi

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
5 kişi 5 katlı bir evin beşinci katına çıkıyorlar.dördü okey oynuyor ve biride saçma sapan hareketler yapıyor.saçma sapan hareket eden kişi pencereden sarkarken düşüyor düşünce oradan geçen polisler adamın yanına geliyor ve ne oldu diyor adam beni mustafa itekledi diyip ölüyor..
polisler yukarı çıkıp kapıdan girer girmez mustafayı tutukluyorlar tutukladıkları kişinin mustafa oldugunu nereden biliyorlar.?

İçerideki tek erkek kişi Muştafa. Diğer 3 ü kız olabilir

İçerideki tek erkek kişi Muştafa. Diğer 3 ü kız olabilir
aynen bende katiliyorum.
o zaman alin benden de bi soru
Askerin biri esir aldığı diğer askere demişki "öyle bir şey söyle, eğer söylediğin yalan ise seni kurşuna dizeceğim, ama eğer doğru ise seni asacağım". Bunun üzerine esir asker bir cümle söylemiş ve serbest kalmış. Acaba ne demiş

ayy ne güzel zihni sinir sorularsevinclievet diğerleri kız olabilir ya da hepsinin adı mustafadır sevincliasker sorusu ise c şıkkı demiştir yani hiç birisevinclibence ikisi de doğru değildunk56bir tane de ben sormak istiyorum---iki inatcı keçi bir köprüde sadece tek keçinin geçeceği darlıkta karşılaşmış ve ikiside karşıdan karşıya geçmiş...nasıl geçmiş olabilirler?girlhaha

Kızım olursa adını Mustafa koyucam. O zaman bu sorunun cevabı asla bilinmeyecek :D

aynen bende katiliyorum.
o zaman alin benden de bi soru
Askerin biri esir aldığı diğer askere demişki "öyle bir şey söyle, eğer söylediğin yalan ise seni kurşuna dizeceğim, ama eğer doğru ise seni asacağım". Bunun üzerine esir asker bir cümle söylemiş ve serbest kalmış. Acaba ne demiş

Kurşuna dizilerek öleceğini mi söylemiş?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri