tam üstesinden gelmedim ama aşama kaydeettim.ben nerdeyse yanımda kimse yokken bile kızarıyodum.benim ailem bile falan geçiyodu aa kızardın diye.eskisi ne göre baya iyiyim en azından.şöyle ki sabretmek lazım en başta yılmamak lazım diyicem ama çok zor bunları da biliyorum,kendine güveninle aynı gidiyo kızarmada,kendine güvenin yerine geldikçe kızarmada geçmeye başlar yavaş yavaş,telkinleri dinliyomusun acaba kendine güven ve ego güven güçlendirici,dinlemiyosan hemen başla.bunun ustesınden gelen varsa beri gelsın deneyımlerını bızle paylassın lutfen..nasıl aşama kaydetti suan tamamen mı duzeldı.
utangaclık-yuz kızarmasıyla ılgılı telkın yapıldı mıPsikolojik olan sosyal fobi dolayısı ile olan yüz kızarması için telkin yapılmaktadır.
cevap veren yok muutangaclık-yuz kızarmasıyla ılgılı telkın yapıldı mı
yüz kızarması telkini bildiğim kadarıyla kişiye özel yapılıyorcevap veren yok mu
Tanyeri harika açıklamışsın. Daha iyi anlatılamazdı. Teşekkür ederim yazdıkların için.
Aynı etkileri ben de yaşıyorum. İlaç kullanımına kadar gitmedi benim çok şükür. Ama hakikaten tam da yazdığın gibi biriyle konuşmaktan utanan, kızaracağımı düşünen, konuşurken ateş basan ve kızardığımı anlayıp, bazen biri söylediğinde utanıp daha çok kızaran biriydim. Biriydim diyorum çünkü bunu daha önceden de paylaştım artık öyle değilim.
Kendiliğinden yok oldu. Ve bu zamanla dikkatimi çekmeye başladı. İletişimde yaşadığım sıkıntılar azaldı ve biriyle tanışmaya olan korkum azaldı. Çünkü kızarıcam endişesi üzerimden kalktı.
Bunun için özel olarak telkin almadım. Yani yüz kızarması telkinini dinlemedim. Forumda ücretsiz olarak sunulan suçluluk ve ego telkinlerinin etkisini gördüğüme inanıyorum. Çünkü hala listemde sabitler. Çok ciddi problemi olan arkadaşlarımız doktora başvuracaklardır tabii ki. Bunun dışında telkinlerle de destekleyebilirler. Ben faydasını gördüğüme inanıyorum. Bu arada forumdaki diğer paylaşımlar ve okuduğum kişisel gelişim kitaplarının da faydası olmuştur elbette.
Herkesin en hayırlı olacak şekilde bu ve diğer sorunlarını aşmasını dilerim.
Sevgilerimle. sapkal89
teşekkur ederim wampırellla.... insanoğlunun en ıı bıldıgı sey yasadıgı seydır...umarım bende senın gııbı endıselerden de kurtulurum...ben ıyıleşmeyı cok ıstedıgım için ve iyileşebilecegım her yonteme kapılarımı acctıgım ıcın cbk etkı gosterdı sanırım...bundan snrada hızlı ılerleyecegım blıyorum...
umarım her sf.li bizim kadar cbk kurtulabılır bu ılletten...
iyi olan herşeye kapılarınızı acık tutun...bırakın gırsınler ıcerı...
actionsmileactionsmileactionsmileactionsmile
Her sf li diye bir şey yok, daha dün konuştuk . Yok öyle bir kavram , güçlü olmak var, sosyal olmak var... Hadi bakalım...
Arkadaslar ben onüç senedir yüz kizarmasiyla savaşiyorum iki kere kilipsi ameliyati oldum lazer tedavisi gordum folgu tedavisi yaptirdim ama bi turlu gecmefi sorun fiziksrl degil pidkolojik üc ay önce yüzkizarma telkin aldim hef aksam dimliyorum yatarken ve yeniden doğfum sanki artik yuzum kizarmiyo kendimi daha iyi hissediyorum bazi hastalarda sorun fiziksel olduğu için klipdi ameliyati işe yariyor ama sorun bizimki gibi piskolejikse telkinler cok iui geliyo ben faydasini gordum kesinlikle tavsiye ediyorum alin kullanin fasdasıni görecrksiniz allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.