Yüz kızarması

ugurkan

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben Uğur.Siteye, yüz kızarması ile ilgili internette araştırma yaparken rastladım.Son 2-3 aydır yüzümde garip yanma var.Yüz kızarması daha önce de vardı ama son zamanlar yüzümde ateş basmasıyla beraber şiddetlendi.Yüz kızarması korkusu da oluşmaya başladı.Ailemle beraber otururken Tv izlerken bile yüzüm kızarıyor.Sosyal fobiden mi kaynaklanıyor acaba?Yüzümdeki ateş damarları genişletiyor da mı kızarıyor?Ayrıca sitede yüz kızarması ile ilgili özel telkin varmış.Bulamadım bi yardım olursanız size minnettar kalacağım.

ya ben dede aynı şeyler yoğun şekilde vardı şimdi daha çok çok az.sizin utangaçlik varmı acaba.bende vardıondan ama sizin ki neden acaba.ayrıca içimde hala az da olsa acaba kızarırmıyım korkusu var.telkini varsa benimde işime yarayabilir.

evet bende utangaçlık da var biraz.Arkadaşlar telkini varsa biri yardımcı olsun lütfen.Çok zor durumdayım.

bu konuya cvb gelmemiş.bilen varsa lütfan yardımcı olsun.

Psikolojik olan sosyal fobi dolayısı ile olan yüz kızarması için telkin yapılmaktadır.

bende de yüz kızarması var.gerçi önceden utanıyodum ondan kızarıyodu şimdi hiç utanmadan gayet rahat olsamda bazı kişilerle konuşurken veya bazı ortamlarda kızarıyor.bi hocaya sordum da heyecandan oluyodur demişti.ne kadar heyecanlanmıyoruz desekde farkında olmadan heyecanlanıyomuşuz.mesela insan çok koşunca terler yüzü kızarır.aynı onun gibi oluyomuşuz..tabi benimki bundan kaynaklayomuş..
umarım biran önce bu telkin çıkarda bende bakarım..bi de ücretsiz olursa güsel olur..

aslında heycanlanmassak da oluyo cunku onceden aynı durumlarda kızadıgımızı beyın hatırlıyo ve aynı tepkıyı gosterıyo ogrenılmıs bısı yanı ne kadr rahat olursak olalım bu nasıl gecer yaa kabus gıbı bısı:(

arkadaşlar yüz kızarmasının tek nedeni sosyal fobi bu yetiştirilme tarzından kaynaklanan lanet bir sorun

haklısın ben artık kurtuldum yüz kızarmasından darısı diğer arkadaşlarımın başına

inanki bende bilmiyorum insanlarla daha kolay iletişim içine girdiğimi farkettim ve konuşurken kızarmıyorum acaba kızarıcakmıyım diye düşünmüyorum bu da bi korkuydu aslında benim için çünkü bu şekilde kızarınca filan çok utanıyordum bu endişem yok oldu birde olumlamalarımı yapıyorum onun dışında kendine güven-ego ve topluluk önünde konuşma gibi telkinleri çok düzenli ve sık şekilde dinlemedim ama arada dinliyordum bi ara da sürekli suçluluk telkini dinliyordum o mu etkili oldu bilmiyorum

thethc78 arkadaşa katılıyorum sosyal fobinin nedeni yetiştirilme tarzından annem ve babam sosyal insanlar değiller annemin kişiliği de çekingen anne ve baba neyse çocukta o oluyor çekingenlik öğrenilmiş bir davranış ben mesela toplum içinde telefonla konuşamam mp3leri dinliyorum

bnde arkdaşımla konuşurken arkadaşım bana yüzün kızardı feln diyo.işin garip yanı arkadaşımın bana söyledği şeyler yüzümn kızarmasına sebep olacak şeyler değil.acaba bilinç altıyla mı ilgili olabilir.bir bilen yok mu?bnde çok mrak ediyorm.

bnde arkdaşımla konuşurken arkadaşım bana yüzün kızardı feln diyo.işin garip yanı arkadaşımın bana söyledği şeyler yüzümn kızarmasına sebep olacak şeyler değil.acaba bilinç altıyla mı ilgili olabilir.bir bilen yok mu?bnde çok mrak ediyorm.

tabi ki yardımcı olmak isteriz çekingenlikten olabilir mi acaba?

tabi ki yardımcı olmak isteriz çekingenlikten olabilir mi acaba?
biraz çekingen olduğum doğrudur ama en yakın arkadaşımla konuşurken hiç çekinmem yani o yüzden çekingenlik olacağını sanmıyorum yinede çok teşkkür ederimk8908

biraz çekingen olduğum doğrudur ama en yakın arkadaşımla konuşurken hiç çekinmem yani o yüzden çekingenlik olacağını sanmıyorum yinede çok teşkkür ederimk8908

çekingen insanlar zaten en yakın arkadaşlarıyla konuşurken değil belki ama,kalabalık ortamlara girince,tanımadıkları -özellikle otoriter- kişilerin yanında vs rahatsızlık hissederler,ilgi kendilerine yöneldiğinde filan,sizde böyle oluyo mu peki.

çekingen insanlar zaten en yakın arkadaşlarıyla konuşurken değil belki ama,kalabalık ortamlara girince,tanımadıkları -özellikle otoriter- kişilerin yanında vs rahatsızlık hissederler,ilgi kendilerine yöneldiğinde filan,sizde böyle oluyo mu peki.

evet aynısı bendede var bır turlu yenemıyorum bı ara psıkologa gıdıp ılac yazdırdım ama uyusturmaktan baska bı ıse yaramıyor bence bır kutu bıle bıtıremeden bıraktım zombıye cevırıyor ınsanı

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben Uğur.Siteye, yüz kızarması ile ilgili internette araştırma yaparken rastladım.Son 2-3 aydır yüzümde garip yanma var.Yüz kızarması daha önce de vardı ama son zamanlar yüzümde ateş basmasıyla beraber şiddetlendi.Yüz kızarması korkusu da oluşmaya başladı.Ailemle beraber otururken Tv izlerken bile yüzüm kızarıyor.Sosyal fobiden mi kaynaklanıyor acaba?Yüzümdeki ateş damarları genişletiyor da mı kızarıyor?Ayrıca sitede yüz kızarması ile ilgili özel telkin varmış.Bulamadım bi yardım olursanız size minnettar kalacağım.
televizyon izlerken bile yüzünün kızarması psikolojik olarak vucudunun verdiğ bir tepki değil. bu yüzden doktora gitmeni öneririm. çünkü telkinler utangaçlık veya herhangi faktörlerle kızaran yüzlerin kızarmasını engellemek içindir.kızarma psikolojik değil fizyolojikse dediğim gibi yararı olmaz. doktora gidilmeli ve nedeni araştırılmalı.Sevgilerle...actionsmile

evet aynısı bendede var bır turlu yenemıyorum bı ara psıkologa gıdıp ılac yazdırdım ama uyusturmaktan baska bı ıse yaramıyor bence bır kutu bıle bıtıremeden bıraktım zombıye cevırıyor ınsanı

bende ilaçların pek faydası olduğunu düşünmüyorum.bence sorun bilinçaltımızda onu tedavi etmemiz gerekiyo.telkinlerle olumlamalarla,hipnozlada olabilir belki ama hipnoz oldum diyen kişilere pek rastlamadım tam bişey söyleyemeceğim ben etkili olabilir diye düşünüyorum ama,...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri