Yürek Kalkması

icazet

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar,

karnımda kalp gibi birşey atıp duruyor. kocakarıya felan gittim 1 saat düzeldi sonra eski haline döndü. Nefes felan hiç bişey çalışamıyorum. durup dururken geriyor. Bir türlü geçmedi öneriniz var mı?

buna bir yorumum yok maalesef, bilemedim ki, gerçekten bir hastalık mı, vesvese mi?

Ben de ilk kez duyuyorum....

Magnezyum değerlerinize bir baktırın isterseniz. Bir çok sebebi olabilir. Yanına eşlik eden başka sıkıntılar var mı mesela? Doktora görünmekte fayda var.

Arkadaşlar buna benzer şikayeti olanlar yani

Kalp çarpıntısına paralel veya daha hızlı çarpıntı hissedebler psikiyatri bölümüne gözükmeliler. Yaygın anksiyete bozukluğu vs rahatsızlıkları olabilir. Orda burda ömürlerini heba etmesinler. İlacı 2 ay kullanıp bırakmamalı ve gerektiğinde doktora ilacın etki etmediğini ve değiştirip değiştirmemesi gerektiğini hatırlatın. Başka bir tavsiye eğer duygusal/psikolojik bir durum mevcutsa nefes çalışın. Yani hiç bir müdahelede bulunmadan nefesinizi gözlemleyin
Ondan kopmayın. Yönü bu yana evrilenler ne dediğimi anlayacaklardır. Anlamayanlar veya anlamak istemeyenler psikiyatriye gitsinler.

ganoderma lucidum kullan, birde bilişsel terapi yöntemini uygulayabilirsiniz ilaçlardan mümkün olduğunca kaçmak gerekir

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri