yumurtanin ipana ile fircalanmayan tarafi - 2

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* yumurtanın ipanayla fırçalanan tarafıyla arasında kalın kırmızı bir sınır çizgisi bulunur. *

* Yumurtanın göte dayanan kısmıdır. Halbusi diğer tarafı dayansa cillop gibi bembeyaz.

* annesinin devamli ipanayla fircalanan tarafi ornek gosterdigi garibandir. muhtemelen yumurtanin kic kismidir kendisi.

* civcivin ibne olmasinin temel nedenidir.

zaten bi' fareler bir de civcivler deney ugruna insanlardan cok cekiyor..

* yumurtanın ezik, küçümsenen tarafıdır halbuki ne var 2 fırça da oraya sürsen eline mi yapışır.

* ipana bulamıyorsanız veya yetmediyse, signalle, olmadı colgate ile, ne bilim misvak otu ile, birşeyler bulun da fırçalayın be kardeşim dediğim olay...

o yumurtada eğer kuluçka süresi tamamlansaydı dünyaya gelecek civciv'in ruhunun, kıyamet gününde öteki tarafta "neden benim yumurtanın yarısını fırçaladınız da, ötekisini fırçalamadınız" diye o bilim adamlarına sorması muhtemel olaydır...

* bizim gözümüzde fırçalanan tarafla eşit haklara sahiptir. velev ki siyasi simge olarak kullanılmasın.

* o dönemin çocuklarının mutlaka denediği reklam filmidir.

* bi yumurtanın fırçalanmayı boşver bin yıl kalsa bile o şekilde içe çökmeyeceğinin kanıtıdır...*

* çocukken öyle ezilmesini bir türlü anlayamadığım çürük yumurta kısmı. "hadi fırçalanan taraf sağlam, fırçalanmayan taraf nasıl ezilir" diye beni az düşündürmemişti. meğersem sirkeymiş. *

* çürük olma potansiyeline sahip taraftır. genelde sağdır. bir gönderme mi var acaba diye merak etmişimdir hep.

* sessiz çoğunluğun sesi, eziklerin temsilcisidir. *

ayrıca

* en hazin duygularin mazlumlarin mazlumu olan taraftir.

* bir denemeye kurban gitmiş tarafıdır. sen, sirkede beklet beklet, sonra fırçalama. biraz vicdan yahu.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri