Youtube Videosu Nasıl Eklenir

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Stemize youtube modu eklenmiştir.Youtube videosu eklemek için you tube koduna tıklayınız.
[youtube=425,350]C5Am8hFfbkM[/youtube]

Youtube dan video eklemek için önce sitenin yukarısında ki butonlardan sol altda ikinci kırmızı youtube
youtube.gif
butonuna tıklıyoruz.
http://www.youtube.com/watch?v=C5Am8hFfbkM
Burada id C5Am8hFfbkM

Yani v/ den sonra gelen harfleri iki kod ortasına yapıştırıyoruz.

Dilerseniz tüm kodu alipda youtube kodlari arasina yapistirin..

http://www.youtube.com/watch?v=C5Am8hFfbkM

Bunun tamamini aliyoruz[youtube=425,350][/youtube.] bu iki kodun ortasina yapistiriyoruz.
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=C5Am8hFfbkM[/youtube.] son hali boyle oluyor..

Ynt: Youtube Modu Eklenmiştir

Arkadaşlar youtube modu ile ilgili sorularınız var ise buradan sorabilirsiniz..Sizlerinde sitemizle ilgili konularda paylaşacağınız videoları bekliyoruz.

Merhaba,
youtube sayfasında videonun solundaki embed satırını olduğu gibi kopyalayıp cevap sayfasında sol alttan ikici satırdaki comutun orta kısmına yapıştırdım.
Olmadı dusun
nerede yanlış yaptım?

Ben düzelttim mesajı..
Kodun tamamını değil sadece id yi..Yani bunu araya yapıştırmanız gerekiyor.

69ZLvA_rvD0

Teşekkür ederim :)

Ben teşekkür ederim..Video paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.

Youtube Modu Eklenmiştir

ben yapamadım heralde bi baksanız 88

Youtube Modu Eklenmiştir

tamam hallettim

Youtube Modu Eklenmiştir

Youtube videoları bilgisayarıma çok geç yükleniyor >:(.4-5 dakikalık bir videonun bilgisayarıma yüklenmesi 20 dakikayı buluyor. 789569Bu sorun sadece bendemi var nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevineceğim actionsmile

Youtube Modu Eklenmiştir

bir video ekleme denemesi yapıcam en uygun konu burası herhalde bakalım olacak mı? guitar

Youtube Modu Eklenmiştir

[youtube=425,350]gIjax78yb2s[/youtube]

Youtube Modu Eklenmiştir

tamamdır sonunda yaptım sadece v den sonra gelen kodu yazıyoruz oraya başka hiç bişey yok gulensmiley

gIjax78yb2s hismiley

Youtube Modu Eklenmiştir

25889
Evet asloında embed kodu falan diyince yanlis anlasiliyor v den sonra gelen harfleri maus ile isaretleyip youtube butonuna basmak yeterli..

Bu arada Rıdvan'a Şeytan lakabının verilmesini sağlayan gol bu olmuştu.Gerçekten zekice bir gol atmıştı o zamanlar. thumbsanim

gssmile

Yurtdışı İnternet Bağlantılarında Arıza ve Youtube

Son haftalarda youtube'da bir yavaşlama var.Bunun nedeni nedir çok fazla ilgi var ondan mi bilemiyorum.
Birde sizin hizinizda önemli.Kablolu kullaniyorsaniz bu yavaşlamadan daha fazla etkilenmiş olabilirsiniz.
Sorun telekom'un yurtdışı çıkışlarından kaynaklanıyor.
Başka bir yerde böyle bir bilgi geçmiş

Telekomdan da resmi bir açıklama sonunda geldi. Kullanıcılar tarafından farkedilebilir bir hasar değil diyor ama ben baya bi fark ettim . Tam da dediğim gibi yurt içinde problem yok yurt dışında yavaşlama var. Hepimize geçmiş olsun şubatın ilk hafta sonuna kadar çözülecek galiba.

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.
MEDTÜRK DENİZALTI FİBER OPTİK KABLO ARIZASI

Türkiye İtalya arasındaki MEDTÜRK Denizaltı Fiber Optik Kablo Sistemi 28 Ocak 2007 Pazar günü Marmara denizinde hasara uğramıştır. Uluslararası internet bağlantısının bir bölümünü sağlayan hasar nedeniyle kullanıcı tarafından farkedilebilir bir aksaklık meydana gelmemiş, yaşanması muhtemel kayıpların yedek internet kapasitesinden karşılanması için gerekli önlemler alınmıştır.

Arızanın doğası nedeniyle yurt içindeki internet iletişiminde herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Söz konusu kablonun onarımı ve arızanın en kısa süre içerisinde giderilmesi için gerekli girişimler başlatılmıştır.

Not:Sanki şimdi daha iyi gibi acaba düzeldi mi? f678h

Youtube Modu Eklenmiştir

[youtube=425,350]UDzD7QvuLFI[/youtube]
Bende bir deneyeyim dedim oldumu acaba sung66 fbsmile gssmile fbsmile gssmile fbsmile skan67 hpm2
Yurt içinde olduğum için o yavaşlama herhalde beni etkilemiyordur.Sadece youtube videolarında yavaşlama oluyor bir tek bende değilse bu sorun benim içinde bir sorun yoktur herhalde

Youtube Modu Eklenmiştir

88 Murat ilk denemende başka bir video tercih etseydin diyorum gssmile fbsmile sung66

[youtube=425,350]PTnKX7j_XII[/youtube]

Youtube Modu Eklenmiştir

ben burdan muratı tebrik etmek istiyorum siteye video eklemeği çok güzel becermiş :) eklediği videoyuda sevdim süper özellikle mondi'nin 'abi bütün golleri ben mi yiycem yaaaa' gibisinden bişey demesi beni koparmaya yetti :) khkh56

fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile fbsmile

Youtube Modu Eklenmiştir

Atakan beyi kızdırmayalım Lütfen... khkh56 Yanlış anlamayın Lütfen Bu videoya çok emek verilmiş emeğe saygı için yapıştırdım buraya. wave blissy hismiley
[youtube=425,350]gRBLkxBBp4M[/youtube]

Youtube Modu Eklenmiştir

fbsmile Tebrik ediyoruz ne diyelim..
Ben Galatasaray'a futbol scripti yapacağım o zamanda biz yeneceğiz sizi 6-0 8977 hpm2

Youtube Modu Eklenmiştir

herşeye script olurda buna olmaz işte atakan abicim partysmiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri