Ynt: izmir buluşması

istanbul ve ankara buluşmaları gerçekleşti. izmir buluşması ne zaman olacak?

Yakında gerçekleşecek.Az kaldı sevincli

redflowers ' Alıntı:
Yakında gerçekleşecek.Az kaldı sevincli

redflowers sen de mı gıdıceksın sevincli ben de mı gelsem ne
seyyar hayatimdegisti.com uyesi gibi dolasıcam galıba tum bulusmaları girlhaha

tender45 izmir buluşmasında ben de varım sizlerle tanışmak istiyorum arkadaşlar ttli3

izmirdeki buluşmalar nerede oluyo acaba?merak ettim genelde kaç kişi katılıyor. vien1 kiss3

Ynt: izmir buluşması

Daha ne yer belli ne de zaman.Şimdilik Eylül gibi düşünülüyor.Ama tam tarih belli olmadı.Bakalım Hayal abla bir dönsün İzmir'e o zaman belli olur.

ooo67 yaaaaaaaaaaaaa olmaz ama bu kadar........... 12389 Su _Duru nerdesinnnnnnnnnn su bulusmalara bir el atalim... bizi nispet yapiyorlar böyle arka arkaya hih33

Hayal abla donmuyormus izmireeeee şaşkın

khkh56 khkh56 Bir kıskançlık krizi mi var ne?

Sevgili monange geldim geldim...canim sen hic yorma kafani..izmir dedigin cok da uzak degil.. izmire ulasmamiz icin 4 saat tutar..bir saatde bulusma yerine ayiralim etti 6 saat, hadi bir saatde bizden olsun etti 7 saat...
sen su 2 noktalama durumunu biraz calis...bide bakmissin biz Izmirde ve bulusmada kahvesmiley yudumluyoruz

Su_Duru ' Alıntı:
Sevgili monange geldim geldim...canim sen hic yorma kafani..izmir dedigin cok da uzak degil.. izmire ulasmamiz icin 4 saat tutar..bir saatde bulusma yerine ayiralim etti 6 saat, hadi bir saatde bizden olsun etti 7 saat...
sen su 2 noktalama durumunu biraz calis...bide bakmissin biz Izmirde ve bulusmada kahvesmiley yudumluyoruz

y789 Evettttttttt redflowers ne oluyoruz böyle arka arkaya.... dlckrn

Evet haklisin Su_Duru hadi beraberce baslayalim 2 noktaya bakarsin ebay den bize hediye olarak Tr icin ucak bileti gonderirler 96 2 kisilik... Tr olsunda neresi olursa olsun dimiiiiiiiiiiiiii ordan hoooooppppppp ucariz biz dedigin gibi .... clapping

art56art56 Bu arada hepiniz burdayken Miray Kandiliniz mubarek olsun...

Tüm dualariniz ve + telkinleriniz kabil olsun kabul olsun kabul olsun.... 96

Yazdigim yaziya bak ne ayip bana yaaaaaaa terli345

Tekrar ediyorummmm Mirac Kandiliniz Mübarek Olsun... djj

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri