Ynt: Festivaller-Sergiler

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

cicek1973

Guest
Think / Tank

10 yıldan beri Türkiye’de yaşayan ve Türkiye’nin gönüllü Kültür Elçiliği yanı sıra bugüne kadar gerçekleştirdiği Sosyal Sorumluluk projeleri ile de herkes tarafından tanınan İngiliz Ressam Ned Pamphilon, 7 Şubat’ta “4 Çayı” eşliğinde kendisini ve sanatını sevenlerle buluşturdu.
Sanatçı, kendisine büyük ilgi gösteren seçkin misafirleriyle, düşüncelerini ve sanatını paylaşıp, sohbet ederek ve bazen de gitarıyla onlara şarkı söyleyerek Gallery Art&Life’ta renkli, eğlenceli ve farklı bir açılış gerçekleştirdi.

Düşünecek ve paylaşacak çok şeyi bulunan Ned’in bir ''Think Tank''e dönüşecek bu sergisinde, sanattan futbola, Billy Meier'den Sünger Bob'a, Sıfır Nokta Enerjisi’nden ‘‘7.Bina’’ya kadar bir çok konuyu açıkça tartışabilir, sanatçının atölye ortamında nasıl çalıştığını izleyebilir, bir resmin oluşum evrelerine adım adım tanık olma fırsatını yakalayabilir, hatta düşüncelerinizi kendi çizgilerinizle ifade edebilirsiniz.

Türk veya yabancı, kadın veya erkek, yaşlı veya çocuk, ‘‘ne olursanız olun’’ gel diyerek yola çıkan Ned Pamphilon ile 31 Mart 2008 e kadar Gallery Art&Life’da buluşabilirsiniz.

Hala buradayken Ned’i yakalayın!

Pazar Hariç her gün 10:00 / 18:00 gezilebilir

Tarih : 7 Şubat - 31 Mart
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst