Ynt: centin degişim aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
hayalayaz ' Alıntı:
cent'ciğim çekim yasasını günde iki kere dinle bir sabah bir de akşam...( 3 kere yapsanda zararı yok) ama ara ver..çünkü siz orada bir enerji topluyorsunuz..devamlı dinlediğin zaman enerjiyi salıvermiyor tutuyorsun..enerjiyi salıcaz ki..bize isteklerimizi getirsin..bunun sistemi bu..mediyi dinle sonra günlük işlerine dal..tekrar yapıncaya kadar üzerinde durma..çocuklar bu konuda bizden başarılı..bak sana ne anlatıcam..yağmurlu bir gün kadın küçük kızını okula gönderiyor..
sonra bakıyorki, gök gürlemeleri şimşekler falan kendine kızıyor, bu havada çocuğu yayan okula gönderdim diye atlıyor arabaya, kızının peşinden gidiyor..bir bakıyor kızı ileride hiç korkmuş bir hali yok..hatta gök gürleyip şimşek çaktığında duruyor..gülümseyerek gökyüzüne bakıyor..kadın kızının yanında durup onu arabaya alıyor...maaşallah korkmadın gökgürlemesinden diyor..kızda, neden korkayımki...fotoğrafımı çekeceğini haber veriyor tam ben gülümseyicede flaşı patlatıp fotoğrafımı çekiyor diyor...bizdeki korkular çocuklarda olmadığı için..ve çok şükür..sizin gibi anne ve babaların çocukları özgür ruhla büyüdükleri için..onlar hayatlarını daha güler yüzlü bir düşünceyle kuruyorlar..allah gül yüzlerini soldurmasın..amiiiin 96

hayal ablacım ben 2 kere dinliyorum tem bir uyumluluk yakalayarakda o gün kapatmamışım kız oyuncaklarını ayarladım kalemlerini verdim ve ben muhasebe hesaplamalarıma yöneldim tabiki ara ara başka şeylerle ugraştım yalnız o seslendirmeniz çalıp durmuş farketmedim bile ben yine yapmam gerekenleri hayatımda yaptım çocuklarla ugraş yemek yap elimdeki dosyaları bitirme arada evi toplama ama o sırada senin seslendirmen hep çalmış normal bir sesteydi çok açmamıştım birden farkettimki habire senin sesini dinlemekteyim belki 1-2 saat sürdü heralde bilinçli yapmadım ki yanicime bırak 3 defa dinlemeyi ne kadar dinledigimi bile kestiremedim ya iyi geldi ama ben 2sat seni dinlesem vallahi ne güzel oluyodu yaaaa sevgilerimi ve sonsuz saygılarımı sunarım ablacım vallahi emegine saglık sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri