yine yeniden merhaba.......

sevgılı gunluk dun tıbet ayınlerıne başladım...ve bu sabah da yapayım dedım ancak berbat oldum...netten bakıroum ama hıc bole olan olmamaış..acaba benden kaynaklı ne varda bole kotuleştım?alsınd abı yandan kotuleşmem guzel bı şey cunku b hareketlerın normal egzersızlerdne farklı oldunu anlatıo...

sevgılı gunluk.....
nice senelere dıyorum sana.....tam bır sene olmuş sen varolalı tam 1 sene....vay be.....senı sevıyorum....gunluk bu bır sene ıcınde neler değişmiş..hıc duşundunmu bu kız neler yaşamış...acısıyla tatlısıyla neler yaşamış nelere katlanmış nelere uzulmuş...neler artık yeter dedırtmış neler cokkk sevındırmış...tam bır sene olmuş be sevgılı gunluk yanlızlığım çaresızlığım olalı tam bır sene...aama çok şukr allaha ki herşey bıtmış gecmış..belkıde bazıları bıtmeyıp sadece ustu kapatılmış acemice....ama şu anda yoklar hayatımda....çok şukur...tatlısıylada gecmış zaman guzel şekılde.....cok sevıyorum gunluk senı çok..........

sevgılı gunluk ıcımden bagrımak gelıo haykırmak gelıo...sınır oldugumu herkese soylemek ıstıorum.ama neyse susmalıyım pozıtıf tarafımı devreye gecırmelıyım..evt susmalı ve unutmalıyım..allahıms abır sabır sabır...

geçecek bılıorum gececek...o zaman bu haykırışla mutluluktan olacak...

sevgılı gunluk ıcımden bagrımak gelıo haykırmak gelıo...sınır oldugumu herkese soylemek ıstıorum.ama neyse susmalıyım pozıtıf tarafımı devreye gecırmelıyım..evt susmalı ve unutmalıyım..allahıms abır sabır sabır...

Ne sinir olmamalı,ne susmalı,ne de unutmalısın...Allah'ın çölü artık öğren lütfen ya,zorla baskı altına almak da çekim yasasını negatif çalıştırmaya devam etmek demektir...SEÇİM YAPacaksın ya SEÇİM !!!
KENDİNE DİYECEKSİN Kİ "şimdi bu durum karşısında öfkemi ışığa dönüştürmeyi seçiyorum,aklıma ve bedenime huzuru ve sakinliği ve mutluluğu çağırmayı seçiyorum"...NEGATİF DUYGULARI BASTIRMAYACAKSIN !!!
kendine diyeceksin ki "Şimdi ben huzur ve sukuneti çağırıyorum ve mutlu olmayı seçiyorum"

Seçme özgürlüğünü kullandıkça bu alışkanlık haline gelecek ve giderek sürekli pozitife kayacaksın,terazin yavaşça pozitifle doldukça daha fazla pozitif olacak ve hayatına daha fazla pozitif olay ve kişileri çekeceksin !!!!

Ne söylediğinin ve ne düşündüğünün FARKINDA OLMALISIN!!!! Anahtar budur!!!

tamam kızım hadi aycna derın derın nefes al hopppp 1.2.3.4.

bırak hadı al bırak derınd erın...evet yanlış gıden şeyler var hayatımda ben ıstemesemde aılem oldukları ıcın zararları da dokunacak ama artık bunun ıcın bışey yapamıycam maalesef.evet sıkıldım bılıorum...yaşamamış olmayı ısterdım ama oldu..derınd erın nefes alcam...hoppppp 1.2.3.4.5...evet şimdi bırak al bırakkk al bırak........evet sakınleş kızım ...evet skınleşiorum..evet mutsuz da olabılırım ama ben mutlu olmayı secıorum...herşeye ragmen guzle olan mutlu olmaktır..demekkı yaşamam gereken şeyler var daha..evet mutsuz olursam kımseye bı faydma dokunmaz.ama şu an mutlu olursam en onemlı varlık olan bana en buyuk faydma dokunur.o yuzdne mutlu olmayı secıorum..mutlu olmayı secıorum..mutluyum...

hanı bı şeye başlayıp aklı dıer şeyde kalan sora ona başladığın da keşke şu ışı yapsaydım dıyen tıpler olur ya aynen o durumdayım.içimde gun gectıkçe buyuyen bı sız var..ben ne ders calışabılıorum ne tv ızleyebılıorum nede başka bışi yapabılorum sadece felaketımı kafamda cızıp yoğunlaştırıp bır sınema perdesıne aktarıorum ve seyredıorum kafamda...sora d agozlerıdm ecanlanıo sankı..aa dıorum ben bunu daha onceden yaşadım ..yok ole bı şey ılk defa yaşıoruma slınd aama duşuncelerım cekmış onu mıktanıs gıbı kaçarı göçeri yok ıllakı yaşıycka sın bunu demış bana yaşantım...tecrubelerım.allahımm konuyla alakalaı olmayan ben elınden gelenı yapmış olan ben ve bokunyıcek olan yıne ben..napcma peki?

sevgılı gunluk allaha yalvarsam beynımı temızlemem yardımcı olurmu acaba?cok korkuorum felakete yaklaşmış olmaktan...allahım sneı sevıorums ana guvenıorumm....yaşıycaklarım hep senın tekelındedır...ınşalaha benım ıcın hayırlı şeyelr olur...

allahım herşey cok kotu gıdıo...

herşey hala berbat..............hala.......ve dah da kotuye gıdıo.ne yapmam gerekıor hıc bır fıkrım yok.evet dıyecekelrınızı duyar gıbıyım olumlu duşun olumlu duşun..ama herşey boylesıne berbt gdıerken ben hıc olumlu duşunebılcegımı sanmıyorum..ne yappmam alzım onuda bılmıyorumm.

herşey hala berbat..............hala.......ve dah da kotuye gıdıo.ne yapmam gerekıor hıc bır fıkrım yok.evet dıyecekelrınızı duyar gıbıyım olumlu duşun olumlu duşun..ama herşey boylesıne berbt gdıerken ben hıc olumlu duşunebılcegımı sanmıyorum..ne yappmam alzım onuda bılmıyorumm.

beter ol the deserty789 bu kadar da olmaz ya... ne bu ya??? insan kendi kuyusunu kazmakta nasıl bu kadar inatçı olabilir ki??? seni tebrik ederim the desert vallahi bravo senin hiç düşmana filan ihtiyacın yok valla süper kuyu kazıyorsun hem de kendin için vallahi bravoy789 hiç laf dinlemeyeceksin madem neden bu forumdasın ki sen? sen ne zaman seçim yapmayı öğreneceksin ya??

özledim be gunluk..eskıyı ozledım...sevgıyı ozledım.ılgıyı ozledım.huzur ozledım...ıcten uyanmayı ozledım...kalabalığı ozledım.gozlerıyle gozlerımden herşeyı anlayan ıctenliği ozledım...katıksız sevgıyı korunmayı gozlenmeyı gozunden sakınılmayı ozledım...herşeyı ozledım be gunluk herşeyi...

allahım ozledığım herşeyı hayırlısıyla bana nasip et...

allahım dertlerımı takmamam ıcın bana cesaret ılrıye bakıp şimdiki anımı değerneldırmem ıcın fırsat ve umut onumdekı fırsatları değerlendırmek ıcın bana acık bır goz nasıp et...allahım mutlu olmam ıcın ıcımdekı gucu kullanmama fırsta ver.allahımmm lutfen yanıdm aol..guzel bır gun guzel bır ay guzel bır ayat ıcın bana yardım et...

beter ol the deserty789 bu kadar da olmaz ya... ne bu ya??? insan kendi kuyusunu kazmakta nasıl bu kadar inatçı olabilir ki??? seni tebrik ederim the desert vallahi bravo senin hiç düşmana filan ihtiyacın yok valla süper kuyu kazıyorsun hem de kendin için vallahi bravoy789 hiç laf dinlemeyeceksin madem neden bu forumdasın ki sen? sen ne zaman seçim yapmayı öğreneceksin ya??

:))) Bazen uyanmak için birilerinin okkalı tokatları gerekir bu da öyle olmuş. Bayıldım ya samimiyeti seviyorum. Bende de var böyle arkadaşlar transa geçince bağırıp kendime getiren. The desert seni sevenlerin ne de çokkk ;))

the desert in avatarı ile ne zman karşılaşsam pozitif bir enerji alıyorum.
Pozitiflik= the desert avatarı :) bilinçaltımda kayıtlı.

gel gelelim sayfasına ne zman girsem aksi, karmakarısık birisi ile karsılasıyorum. bilinçaltıma pozitif yönü öyle kazınmıs ki, yazdıkları bile onun hakkında negatif düşünmeme izin vermiyor.

heyyy sen, aksi bayan, senin neşelli yönlerinden mahrum bırakma bizi, dobrasın iyi güzel ama kendine karsı biraz daha anlayıslı olmaya davet ediyorum seni.:) seni takip etmeye devam edeceğim Rabb'im izin verdiği sürece.

iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın.
mutlu haberler bekliyoruz seni;)

sevgiler.

the desert hergünün güzelliklerle dolu geçsin...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri