YESHAPPY'nin güncesi

canım benim sevindim görüşmen olmasına. Hiç belli olmaz ne olacağı. Biz isteriz ve akışına bırakırız ondan sonra yolları takip etmemiz gerekir. Bu bir telefona cevap vermek, bir maile cevap vermek ya da bir mail atmak vs. Sana ilk sinyal gelmiş bence 956k bi görüş bakalım sonra paylaşırsın bizimle actionsmile biz burdayızy789
rengin solmasın sevgiyle kalt678

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
İstemek, kavuşmanın müjdecisidir. Yanıp yakılmak da, kavuşmanın başlangıcı demektir. Büyükler (Vermek istemeseydi, istek vermezdi) buyuruyor. (m.61)

Hadis-i şeriflerde de buyuruluyor ki:
(Dua etme arzusu gelince, dua edin. Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir.) [Tirmizi]

(Allahü teâlâ birine dua etmesini takdir etmişse, kabul etmeyi de takdir etmiştir.) [Ebu Nuaym]

İç sesimi duyamıyorum, sorularımın cevaplarını alamıyorum, rüyalarımı anlamlandıramıyorum, rum, rum, rum...
Canım çekim yapmak hiç istemiyo. Ara ara piskopata bağlıyorum :)

Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla, pöffff!

Kendi için çekimleyen varsa da yazsın merak ederim y789

İç sesimi duyamıyorum, sorularımın cevaplarını alamıyorum, rüyalarımı anlamlandıramıyorum, rum, rum, rum...
Canım çekim yapmak hiç istemiyo. Ara ara piskopata bağlıyorum :)

Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla, pöffff!

Kendi için çekimleyen varsa da yazsın merak ederim y789

ayyy bende ayniyim vallahiii y789

dalgalanma sonrasiii firtinadan kurtulus benimkisiiigirlhaha denemeye devamm sorulara cevaplar orda bi yerde hadi desmeye devamm sapkal89

Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, Kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla..

Bunları bende istiyorum..blissy

ayyy bende ayniyim vallahiii y789

dalgalanma sonrasiii firtinadan kurtulus benimkisiiigirlhaha denemeye devamm sorulara cevaplar orda bi yerde hadi desmeye devamm sapkal89

Yahu orda da orası neresi bulamıyorum bir türlüüüüü y789 hy789
Yağmurda vurdum kendimi yollara bugün tık yok, cevap yine yok :)
İçimden zaten duyamıyorum o cevabı ona hiç değinmicem :)

Sakin, dingin, yalnız, gökyüzü, güneş, bulutlar, Kuşlar, deniz, rüzgar, ben... biri bu huzuru benim için bana çekimlesin hayırlarla..

Bunları bende istiyorum..blissy

Eh seni de bulsun o zaman ne diyeyim 956k üçümüz bir araya gelirmişiz, tevafuka bakın siz o zaman y789

Profil resmine bayıldımmmm ağaç çok şekerr, 1024*768 ya da 800*600 boyutlarındaysa atar mısın bana? Masa üstü resmim yapıcam :)

" Sana bu dünya aynıysa hala, bana uzaylı diyeceksin! "

Beklemekte olduğun şey,
ancak onu beklediğini unuttuğunda gerçekleşir;
bu kaderin 'Sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir ..

y789

süperr gerçektenn :)

Benim de çok hoşuma gitti, ikna oldum :)

Bütün isteklerimi serbest bırakıyorum artık, endişeye son, ne gerçekleşecekse hayırlarla gerçekleşsin.
O'na güvendim, O'na sığındım.

Beklemekte olduğun şey,

y789
"Sen bakarken soyunamıyorum."

Mükemmel bir bakış açısı.krz56

Sevgiler.actionsmile

Gerçekten etkili bir yazı :)

2 gündür serbest bırakma modundayım. Umarım 3-5 günlük değildir bu durum. Teslimiyet gösterdim, endişelenmiyorum artık, birşeyleri düşünmek zorunda değilim. Aman öyle olmasın, böyle olmalı diye... Ne olacaksa olsunnnnnnn, ama güzelliklerle olsun ne olacaksa, hayırlarla... Böyle kafam çok rahat, herkese tavsiye ediyorummmmm

Beklemekte olduğun şey,

y789
buna bayıldımm çok hoş,teşekkürler girlhaha

Bilseydim daha önce paylaşırdım;ama bende yeni rastladım :)
Hepimizi motive etmiş ne güzel y789
İyi ki varızt678O0

evet çok iyi oldu.iyiki varız :zpzp:

Desteklenmesem de Allah'tan bana yol göstermesini ve başarmayı diliyorum.

Klasik müzikli telkinler daha etkili oluyor sanırım bende. Bırakmıştım, tekrar telkinlere kulak vermeye başladım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri