iyiyim,iyiyim,iyiyim,huzurluyum,huzurluyum,huzurluyum,kendiğinden çözülüyor,kendiliğinden çözülüyor,kendiğinden çözülüyor,sevinçliyim,sevinçliyim,sevinçliyim,serbest bıraktım,serbest bıraktım,serbest bıraktım
Bende olayları arkamda bırakıp anı yaşamaya odaklanmaya katılıyorum seninle...y789
Soruyu gördüm dayanamadım çarşıya gidiyordum hemn yanıtlayayım.dedim.Yanıt Ewet ben yapabiliyorum.y789
eveeeet bugün telkinlerin etkilerini bir kez daha hissettim. Yolda yürürken bile ben her işin üstesinden tek başıma gelebilirim edasıyla yürüyorumy789
Çok koruyucu bir ailem var bu yüzden küçüklükten beri tek başıma hareket etmekten çekiniyordum haliyle. Artık bu yok işte budur, telkinlere devam![]()
ne güzel devam et hayatını dolu dolu ve güzel yaşa iyi ki varsıny789Ben şanslıyım dedikçe istediklerim beni bulmaya başladıŞansım daha da artıyor
her gün şanslıyım şükürler olsun.
Çekim yasasını sonunda uzun süreli işletmeye başladım sanırımArka arkaya çekimler süperrr
Şüküerler olsun. Darısı herkesin başına hayırlarla. Amiiiiin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.